Pregled aplikacija za mobilno klađenje Premier-a

Premier Kladionica ne prima igrače iz vaše regije! Naš predlog za vas je Maxbet

Trenutno na tržištu online sportskih kladionica nema mnogo kladionica koje su uspele da u potpunosti razviju i implementiraju mobilne verzije sajta i aplikacije za sve korisnike operativnih sistema Android i iOS. Aplikacije kladionice Premier su jedne od retkih aplikacija koje su u potpunosti funkcionalne i koje korisnicima istih daju gotovo iste mogućnosti kao i kada se koriste desktop verzija sajta.

Pokaži više

Uz ovu kladionicu još samo par kladionica, poput kladionice Wwin, imaju aplikacije za sve operativne sisteme, te smatramo da je ova kladionica napravila odličan marketinški posao kada je pustila u rad svoje aplikacije. Dakle, ukoliko ste fan klađenja putem mobilnog telefona, onda je kladionica Premier svakao jedna od kladionica koje treba imati na radaru prilikom odluke u kojoj se kladionici registrovati.

Pokaži manje
Premier Kladionica Mobile App
Proveri Premier Kladionica aplikaciju
Premier Kladionica
1

 • Licencirane kladionice
 • Odlična ponuda marketa
 • Klađenje uživo
 • Licencirani
 • Republike Srbije
 • Republika Bosna i Hercegovina
 • Crna Gora

 • Opcije depozita:
 • visa
 • mastercard
 • bank-transfer

Potpuno funkcionalna mobilna verzija sajta

Većina svetskih i regionalnih sportskih kladionica imaju funkcionalne mobilne verzije sajtova, pa tako i kladionica Premier ima svoju stranicu kojoj možete pristupiti preko browsera vašeg mobilnog telefona. Kladionici možete pristupiti putem linka https://premier-kladionica.com, te kada se nađete na stranici očekuje vas gotovo identična početna stranica kao i na desktop verziji sajta. Celokupna početna stranica je ispunjena banerima kojima vas kladionica obaveštava o novostima kao i akcijama koje su aktuelne trenutno, dok manji deo ekrana zauzimaju na vrhu linkovi ka trenutnoj ponudi, klađenju uživo, registraciji i padajući meni (rezultati, loto i teletekst).

Uložite opkladu u Premier mobilnu aplikaciju

Na dnu stranice se nalaze brzi linkovi ka društvenim mrežama na kojima možete pratiti kladionicu Premier i obaveštenje da je klađenje zabranjeno osobama mlađim od 18 godina. Kada izaberete da uđete na trenutnu ponudu ili uživo klađenje, browser vas automatski preusmerava na trenutnu ponudu sportova i liga koje se mogu igrati, ali i ta stranica je identična kao na desktop verziji i vrlo je nefunkcionalna. Zašto istu smatramo vrlo nefunkcionalnom možete pročitati u našoj iskrenoj recenziji kompletne Premier kladionice, te ćemo ovde samo napomenuti da nam se nikako ne sviđa sistem padajućih menija i podmenija, koji je vrlo komplikovan i nepraktičan.

Dakle, korišćenje nije lako, funkcionalnost nije na visokom nivou, ali postavljanje opklade je prilično standardizovano, kvote su solidne, a margine su prihvatljive, te smatramo da i pored očiglednih nedostataka u vizuelnim rešenjima, kako desktop, tako i mobilnog sajta, ova kladionica ima dosta potencijala, pogotovo imajući u vidu da imaju odlične aplikacije za Android i iOS korisnike mobilnih telefona.

Potpuno funkcionalna aplikacija za Android operativni sistem

Već pri samom ulasku na glavnu stranicu desktop ili mobilne verzije sajta, korisnicima biva jasno da postoji Premier apk, koju mogu downloadovati i instalirati direktno putem sajta kladionice. Na vidnom mestu je istaknuta ova informacija, te korisnici bez mnogo muke mogu da pronađu instalacioni link ka ovoj aplikaciji.

Nažalost, zbog strogih pravila koja ima Google, a povodom aplikacija za klađenje i kockanje, Premier apk se ne nalazi u ponudi na Play Marketu, baš kao ni mnoge druge mobilne aplikacije sportskih kladionica. Ova praksa će se vrlo brzo razrešiti, jer nikom nije u cilju da multimilionske kompanije moraju da se snalaze kako bi svojim korisnicima ponudile alternativne linkove ka svojim aplikacijama, ali trenutno sve, pa i Premier Android aplikacija se ne mogu naći na Play Store-u.

Klađenje na Premier mobilnu aplikaciju

Od momenta aktivacije linka, pa do završetka kompletne instalacije neće proći više od par minuta, a sam proces instalacije je kompletno automatizovan. Kada vam se Premier apk instalira na mobilni uređaj potrebno je ulogovati se, ili registrovati i nakon toga možete uživati u jednoj vrlo stabilnoj i kompaktnoj aplikaciji za mobilno klađenje.

Korisnici aplikacije putem iste mogu se kladiti na utakmice pre njenog početka, mogu uživati u uživo klađenju, ali isto tako mogu pratiti uživo prenose, proveravati statuse svojih tiketa, ili kontaktirati korisničku podršku putem formulara. Sve radnje koje na raspolaganju imaju korisnici desktop verzije kladionice, imaju i korisnici Premier aplikacije.

Odlična aplikacija za korisnike iOS operativnih sistema

Imajući u vidu da tek nekoliko regionalnih kladionica ima u svojoj ponudi aplikacije za korisnike iOS operativnih sistema, Premier iOS aplikacija je ozbiljan plus kada se gleda celokupna slika ove sportske kladionice. Za razliku od Android verzije kladionice Premier, iOS aplikacija se može instalirati preko Apple prodavnice bez ikakvih problema, te možete sa te strane biti sigurni da instalirate ažuriranu aplikaciju.

Na sajtu kladionice postoji link koji vas vodi ka oficijelnom linku Premier iOS aplikacije, a sam proces je takođe brz i efikasan. Aplikacija izgleda solidno, vrlo je stabilna i radi bez većih problema i lagova, te vam svakako preporučujemo da je probate ukoliko preferirate da se kladite putem mobilnog telefona, a koristite Apple mobilne uređaje. Još jednom moramo da napomenemo da smatramo vrlo pohvalnim činjenicu da postoji Premier iOS aplikacija, pošto nema mnogo regionalnih sportskih kladionica koje imaju ovu opciju.

Nažalost, bez bonusa za korisnike mobilnih aplikacija

Kao što smo već napomenuli u našoj recenziji kompletne sportske kladionice Premier, ovaj brend ne poklanja mnogo pažnje svojim novim korisnicima i ne daje istima nikakav bonus dobrodošlice. Kako ne postoji bonus dobrodošlice za nove korisnike na desktop verziji sajta, tako ne postoje nikakve posebne pogodnosti ni za korisnike koji se odluče registrovati preko mobilnih aparata, ili Premier aplikacija.

Nažalost, ovakav vid poslovanja je normalan u regionu, te gotovo sve sportske kladionice u potpunosti zanemaruju svoje nove korisnike što se tiče posebnih bonusa, a iskreno se nadamo da će se ovakav vid poslovanja promeniti, iz prostog razloga što konkurencija u Evropi i svetu posebnu pažnju poklanja upravo ovom segmentu, te mnoge kladionice poput kladionice bet365 ili William Hill imaju prilično privlačne bonuse za svoje nove korisnike.

Korisnici mobilnih aplikacija mogu bez problema vršiti depozite

Lako deponujte sredstva pomoću mobilne aplikacije Premier

Premier sportska kladionica nema baš veliki izbor depozitnih i isplatnih metoda koje nude svojim korisnicima, te korisnici koji se odluče kladiti se preko mobilnih uređaja bi mogli imati izvesnih problema u ovom segmentu. Naime, svako ko se odluči kladiti preko mobilnog uređaja, nekako po automatizmu očekuje od svoje sportske kladionice da mu ponudi veliki izbor depozitnih i isplatnih metoda koje nisu vezane za lično odlaženje do poslovnice ili banke.

Ipak, u slučaju kladionice Premier, korisnici mogu svoje uplate, ali i isplate tražiti putem uplatnog mesta kladionice, bankarskih transfera, a igrači iz Bosne i Hercegovine mogu vršiti uplate i preko A bona i X bona. Ostali, vrlo praktični metodi, poput Skrill, PayPal ili Neteller nisu u ponudi ove kladionice, što smatramo vrlo lošom praksom, pogotovo imajući u vidu konkurenciju u regionu. Svaki brend se mora boriti za svoje korisnike, a manjak depozitnih i isplatnih metoda je nešto što svakako može odbiti potencijalne nove korisnike.

Vrlo solidna sportska kladionica koja još mora raditi na sebi

Ako gledamo osnovne stvari prilikom recenzije aplikacija i mobilnog sajta neke sportske kladionice, onda bi ova kladionica morala biti u samom vrhu regionalnih sportskih kladionica, iz prostog razloga što imaju Premier aplikacije i za Android i za iOS korisnike mobilnih uređaja.

Međutim, i pored odlične prednosti koju kladionica Premier stiče u odnosu na konkurenciju sa svojim Premier aplikacijama, njihovo generalno poslovanje dosta zaostaje za ostalim brendovima, pogotovo imajući u vidu da je funkcionalnost aplikacija u najmanju ruku prilično konfuzna, da imaju mali broj depozitnih i isplatnih metoda, kao i da ne daju nikakve bonuse novim korisnicima, te mi moramo da im damo tek prelaznu ocenu zbog svih ovih negativnih stvari koje smo naveli.

Ako se ipak odlučite da se registrujete u kladionici Premier i da se kladite putem aplikacija za mobilno klađenje, možemo vam garantovati da ćete uživati u odličnim platformama, koje rade bez većih problema, te da ćete sasvim sigurno uživati u klađenju uživo uz prenose utakmica putem live streama.

Preporučene kladionice za igrače iz Srbije
gore