MMA klađenje - Sve popularne eventove i onlajn UFC kladionicama

Poslednjih godina borilački sporotvi su postali veoma popularni pa tako i MMA klađenje među njima. Sve više regionalnih sportskih kladionica iz tog razloga u svojoj ponudi sve češće ima opciju MMA kladjenje Srbije putem kojeg možete da se kladite na sve popularne eventove koji se odigravaju širom sveta. Koje su to kladionice koje nude ovaj sport i koja je najbolja UFC kladionica možete pogledati na našoj stranici koja je posvećena top kladionicama za igrače iz Srbije.

MMA kladjenje u kvalitetnim kladionicama u Srbiji

Rang Kladionica Bonus Marketi Lige/Šampionati Posetite
1
Mozzart Bet
4.8
Marketi
15+
Lige/Šampionati
UFCPFLLFA
Kladite se sada! Mozzart Bet recenzija
2
1xBet
4.6
Marketi
20+
Lige/Šampionati
UFCPFLLFA
Kladite se sada! 1xBet recenzija
3
22bet
4.6
Marketi
25+
Lige/Šampionati
UFCPFLLFA
Kladite se sada! 22bet recenzija
4
MELbet
4.7
Marketi
25+
Lige/Šampionati
UFCPFLLFA
Kladite se sada! MELbet recenzija
5
William Hill
4.3
Marketi
15+
Lige/Šampionati
UFCPFLLFA
Kladite se sada! William Hill recenzija
6
Pinnacle
3.2
Marketi
5+
Lige/Šampionati
UFCPFLLFA
Kladite se sada! Pinnacle recenzija

Zašto se kladiti u najboljim MMA onlajn kladionicama

Ukoliko vas interesuje koje su prednosti, a koje mane ovih preporučenih sportskih kladionica, onda nastavite da čitate naš članak. Sada ćemo se osvrnuti na sve kladionice koje se nalaze na ovoj našoj listi i približiti vam njihove kvalitete. Naravno, bićemo i kritički raspoloženi prema njihovim manama.

Mozzart Bet

Jedna od glavnih prednosti Mozzart kladionice je svakako njihova reputacija, koja je besprekorna već duži niz godina. Trenutno oni imaju i jedan od boljih bonusa dobrodošlice koji se ogleda u paketu, a u istom igrači mogu da dobiju do 45.000 rsd prilikom registracije i prva tri depozita. Bitno je znati da ne postoji veliki broj marketa na borilačkim sportovima, ali i pored toga ponuda u Mozzartu je više nego kvalitetna i mi im dajemo preporuku.

Bonus dobrodošlice: 100 000 RSD

Uslovi važe! Kliknite na link "Uzmite bonus" za detalje

1xBet

Sa druge strane, postoje strane kladionice koje su na vreme uvidele prednosti ovog sporta i postale prave kladionica MMA, pre svega zbog svoje ponude eventova i marketa. 1xBet kladionica je svakako jedna od njih. Osim činjenicada su rano počeli da nude svojim korisnicima MMA klađenje oni imaju i solidan bonus dobrodošlice koji možete da iskoristite na ovom sportu. Osim toga, ponuda u ovoj kladionici na MMA je više nego dobra, te svakako ima 1xBet kladionica našu preporuku od srca.

Bonus dobrodošlice: 11 000 RSD

Uslovi važe! Kliknite na link "Uzmite bonus" za detalje

Pinnacle

Sasvim sigurno ukoliko ste već iskusni kladioničar, onda ste čuli za ovu UFC kladionica. Pinnacle je poznata po tome da ne daje nikakav bonus dobrodošlice i da je njihova ponuda marketa vrlo slaba, ali sa druge strane oni su kladionica koja ima najbolje koeficijente i najniže margine i osim toga gotovo nikada ne limitiraju igrače ma koliko oni profitabilni bili. Zato je mnogi ozbiljni igrači smatraju najboljojm kladionicom na svetu.

Kako se kladiti na MMA

Za razliku od klađenja na neke druge sportove da biste mogli da pobedite na duže staze kladionica UFC potrebno je da imate malo i znanja, ali isto tako i malo sreće. Zato ćemo u ovom delu našeg članka govoriti o nekim strategijama i trikovima koje možete da koristite prilikom klađenja na MMA i druge borilačke sportove. Prvo ćemo pričati o marketima koji su pomalo različiti, ali isto tako i slični sa drugim sportovima.

Konačan ishod

Nema ovde mnogo filozofije kada je klađenje u pitanju. Kada se kladite na ovja market sve što je potrebno je da pogodite koji će borac da pobedi na određenom meču, i nije bitno ništa drugo, ni broj rundi ni način na koji će da pobedi. Ono što je kod ovog marekt problematično ponekad je činjenica da često koeficijenti nisu dovoljno visoki da bi bili isplativi.

Način pobede

Ovo je malo komplikovaniji vid klađenja, ali zato su koeficijenti sasvim kvalitetni i vrlo često mogu da se uhvate odlične kvote i da se napravi solidan profit klađenjem na ovaj market. Ovde treba da pogodite koji će borac pobediti u borbi, ali isto tako i da pogodite način na koji će se borba završiti. Veliki broj kladionica UFC daje jako lepe koeficijente na ovaj kladioničarski market i predlažemo da ga dobro proučite.

Klađenje na broj rundi

Vrlo interesantan market za klađenje pošto ovde nije bitno pogoditi ko će biti pobednik meča, nego koliko će rundi jedna borba trajati. Vrlo je slično klađenju na golove ili koševe u drugim sportovima sa tom razlikom da je bitno uvek pročitati pravila svake kladionice i videti kako oni računaju broj rundi, jer se negde dešava da se runde računaju na pola.

Kladionica Market Detalji marketa Tipovi Gde se kladiti
Mozzart Bet
4.8
Market
Konačan ishod
Detalji marketa
Dva moguća ishoda (pobeda jednog borca ili pobeda drugog borca)
Tipovi
Imajte u vidu da imate 50% šanse da pogodite tačan ishod
Kladite se sada! Mozzart Bet recenzija

Uživo klađenje i uživo prenosi borbi

Kladionica MMA u Srbiji

Ako ste mislili da je klađenje pre početka borbe jedini način za klađenje MMA, onda niste bili u pravu. Veliki broj domaćih i stranih sportskih kladionica nudi svojim igračima i mogućnost MMA klađenje i tokom borbe, što je posebno atraktivno. Ono što je posebno interesantno kod ovog načina klađenja je da postoje svi marketi kao i u pre game kladjenje MMA, te ne morate da se prilagođavate novim marketima.

Kada se govori o uživo prenosima, naš je predlog da dobro proučite koja UFC kladionica svojim igračima nudi opciju gledanja uživo MMA borbi i da izaberete da se registrujete u istoj. Na taj način dobijate mogućnost da se kladite na atraktivne mečeve, kao i da uživo gledate mečeve i eventualno korigujete svoje loše pre game opklade. Strane kladionice trenutno imaju bolju ponudu kada su uživo prenosi u pitanju, ali svakodnevno regionalne kladionice pristižu strane konkurente u ponudi.

Popularna MMA takmičenja u Srbiji

Naša država je pogodno tle za sve borilačke sportove i nije ni čudo da je MMA toliko popularan u Srbiji i regionu. Naime, postoji ozbiljan broj hard core fanova koji svake nedelje prate borbe raznih boraca i uživaju u ovim borbama. Kada se govori o popularnosti takmičenja kod nas sasvima sigurno su bez premca kladionica UFC takmičenja, koja svakako imaju najkvalitetnije borce pod svojim okriljem. Osim ovih takmičenja postoji nekoliko manjih organizacija u kojima se takođe takmiče i neki borci iz regiona i ta MMA takmičenja su takođe vrlo popularna.

Ultimate Fighting Championship

Osim oktagona, kod nas su popularne i bkoserske borbe, koje takođe spadaju pod kategoriju kladjenje na MMA, pa tako vrlo često možete da uživate u klađenju na borbe za titulu prvaka u nekoj bokserskoj težinskoj kategoriji.

Stoga, ukoliko volite da se kladite na borilačke sportove i posedujete znanje o borcima, UFC kladionica može biti pogodno tle za vas. Registrujte se i počnite da gradite vašu banku kladeći se na najbolje borce današnjice.

Događaji Opis
UFC Najpoznatija organizacija iz USA koja okuplja najbolje borce današnjice
Bellator Druga vrlo poznata organizacija koja je više okrenuta ka Evropi
Pride FC Još jedna vrlo popularna organizacija koja okuplja kvalitetne borce širom sveta

Tipovi i trikovi za MMA klađenje

Kada se govori o MMA klađenje onda je uvek bitno znati one sitne trikove koji mogu da naprave razliku između pobede i poraza. U ovom sportu je pomalo teško biti stalno uspešan ali postoje načini da se pobedi UFC kladionice. Pre svega potrebno je dobro vladati zanjanem vezanim za markete i tačno znati na šta se kladite, kako bi doneli najbolju odluku. Ovaj trik će vam sigurno za nekoliko procenata poboljšati šanse kada se budete igrali u MMA kladionica.

Osim toga, poznavanje boraca i njihovih stilova može biti od velike važnosti. Svaki borac ima primarnu borilačku veštinu, pa tako neki su odlični kik bokseri, dok drugi obožavaju da budu u parteru pošto im je primarna disciplina brazilski JJ. Tako na primer ako imate dva borca koja preferiraju otvorenu borbu, onda je pametno kladiti se na broj rundi, pošto može da se desi da se borba brzo završi nokautom jednog od boraca.

Na kraju uvek spominjemo da je jako bitno znati sa kolikom količinom novca raspolažete. Kladiti se sa novcem koji niste spremni da izgubite nije pametno i stoga pametno birajte svoje uloge i zapamtite da bi klađenje trebalo da bude zabava, a nikako način na koji želite da rešite svoje finansijske probleme. Kladionica MMA može biti zabavna, ali kladite se umereno.

Često postavljana pitanja

To zavisi. Postoji dve vrste kladionice, one koje daju bonuse i one koji preferiraju da ne daju bonuse svojim novim igračima. Na prvi pogled izbor je jednostavan, ali ove što ne daju bonuse su dosta kvalitetnije sa koeficijentima.
Naravno da možete. Postoji nekoliko načina na koji se možete kladiti preko telefone, a to su pre svega mobilne verzije stranice, kao i razvijene i kvalitetne aplikacije za mobilne telefone. Koja kladionica raspolaže aplikacijama možete pročitati u našim recenzijama.
Na našoj stranici možete da pronađete veliki broj recenzija i naš je predlog da pažljivo pročitate sve recenzije. Ne zato što mi nećemo da vam damo odgovor na ovo pitanje, nego zato što smatramo da svaki igrač ima drugačije preferencije u odnosu na kladjenje MMA.
Ostali popularni sportovi
gore