Najbolji sajtovi za gledanje prenosa uživo za igrače iz Srbije

Kako kablovski TV kanali ne mogu baš svaki put da zadovolje potrebe sportskih kladioničara i zaljubljenika u sport, postavlja se pitanje koje su alternativne solucije za gledanje popularnih sportskih događaja širom planete. Zapravo, postoji nekoliko opcija koje se mogu iskoristiti i na taj način kladioničari mogu sebi omogućiti nesmetano uživanje u gledanju utakmica uzivo koji ih interesuju.

Jedna od solucija je svakako registrovati se na nekoj kvalitetnoj sportskoj kladionici koja u okviru svojih usluga pruža kladioničarima mogućnost gledanja direktnih sportskih prenosi live. Ovakvih kvalitetnih sportskih kladionica ima nekoliko čak i u našem regionu i u okviru ovog članka ćemo napraviti kratak spisak najboljih sportskih kladionica i casino online operatera koji su sajtovi za gledanje utakmica.

Najbolje kladionice koje nude live stream (2024)
Rang Kladionica Bonus Uslovi Uživo događaji Posetite
1
Maxbet
4.8
  • Morate imati registrovani nalog
Premier LeagueNBAFormula 1US Open Kladite se sada!! Maxbet recenzija
2
Mozzart Bet
4.8
  • Registrovani račun i najmanje jedna uplaćena opklada
NBALa LigaPremier LeagueMotoGPUS Open Kladite se sada!! Mozzart Bet recenzija
3
MELbet
4.7
  • Neki sportovi zahtevaju minimalan / ukupan ulog
La LigaWTAFormula 1US Open Kladite se sada!! MELbet recenzija
4
1xBet
4.6
  • Morate imati registrovani nalog
La LigaNBAFormula 1US Open Kladite se sada!! 1xBet recenzija
5
22bet
4.6
  • Morate imati registrovani nalog
La LigaNBAFormula 1US Open Kladite se sada!! 22bet recenzija
6
William Hill
4.3
  • Morate imati registrovani nalog
  • Pozitivno stanje na računu u poslednja 24 sata
NBAPremier LeagueLa LigaUS Open Kladite se sada!! William Hill recenzija

Druga solucija je da se putem interneta nađu stranice koje nude uzivo prenosi utakmica. Takvi sajtovi se popularno nazivaju live stream sajtovi i oni nude svojim korisnicima potpuno besplatno uslugu gledanja fudbala, tenisa, košarke i mnogih drugih sportova. Neki od popularnijih sajtova ovog tipa su svakako batman stream i joker live stream. Problem kod sajtova koji nude prenos utakmica uzivo i drugih sportskih događaja ponekad može biti kvalitet slike i brzina prenosa podataka, te se može desiti da vam gledanje uzivo prenosi postane prilično zamorno zbog lošeg kvaliteta slike i spore konekcije.

Uživo prenosi i komentari na sajtovima sportskih kladionica

Od dve solucije koje smo napomenuli, svakako mnogo kvalitetnija opcija je gledanje fudbal uzivo prenos na sajtovima sportskih kladionica, koje tu opciju nude svojim registrovanim korisnicima. Svaka od ovih sportskih kladionica koja u svojoj ponudi ima gledanje fudbala uzivo, apsolutno besplatno nudi u svojoj ponudi iste, ali da biste bili u mogućnosti da gledate direktne fudbal live stream moraćete da budete registrovani korisnik i da imate određeni novac na svom računu sportske kladionice.

Najkvalitetnije sportske kladionice dostupne kladioničarima u Srbiji koje u svojoj ponudi imaju prenose uživo su:

Mozzart Bet sportska kladionica

Mozzart sportska kladionica je domaći brend koji je jedan od najjačih brendova u industriji sportskog klađenja u Srbiji i regionu. Oni u svojoj ponudi uz klađenje pre početka meča, imaju i odličnu platformu za klađenje uživo. Ukoliko ste registrovani član ove sportske kladionice, onda ćete biti u mogućnosti da koristite i njihovu uslugu gledanja prenosi utakmica uzivo.

Sve što je potrebno je da budete registrovani član i da ste uplatili na svoj račun minimalni iznos depozita. Nakon toga biće vam omogućeno da pratite mečeve tenisa, košarke ili fudbala koje ova kladionica ima u svojoj ponudi. Mala zamerka ovoj kladionici je nemogućnost da se gleda prenos uzivo na nekoliko ekrana simultano (takozvani multiview), ali i pored toga oni pružaju vrlo kvalitetnu uslugu. Ukoliko želite da znate više o ovoj sportskoj kladionici, predlažemo vam da pročitate kompletnu recenziju Mozzart sportske kladionice ovde.

Meridianbet sportska kladionica

Još jedna vrlo popularna sportska kladionica, kako u Srbiji, tako i u regionu. MeridianBet je već dugi niz godina ozbiljan brend koji pokušava da prati svetske trendove kada je sportsko klađenje u pitanju, te i oni svojim korisnicima nude opciju gledanja uzivo prenos utakmica putem njihovog sajta i njihovih live streamova.

Kako biste bili u mogućnosti da gledate njihove fudbal uzivo prenosi potrebno je da ste registrovani korisnik i da imate minimalnu količinu novca na vašem kladioničarskom nalogu. Ono što možemo zameriti je činjenica da celokupan sajt Meridianbet sportske kladionice radi prilično sporo, da su vremena učitavanja stranice dugačka, te se može desiti da vam uzivo prenos fudbal ne funkcioniše na najbolji i najprijatniji način. Ukoliko želite da znate više o ovoj sportskoj kladionici, predlažemo vam da pročitate kompletnu recenziju MeridianBet sportske kladionice ovde.

MaxBet sportska kladionica

Domaća sportska kladionica koja je već dugi niz godina na tržištu i koja pokušava da održi korak sa ostalim brendovima kako u zemlji, tako i u regionu. Na njihovom sajtu bićete u mogućnosti da pronađete veliki broj sportskih uzivo prenos u njihovoj sekciji za live klađenje. Iako kompletan sajt MaxBet kladionice na prvi pogled ne deluje impresivno, deo sajta za uživo klađenje i platforma za uzivo prenos utakmice deluje zaista kvalitetno. Zanimljiv detalj je mogućnost da uz praćenje fudbal live stream pratite i statistiku meča simultano, kao i mogućnost gledanja više prenos uzivo utakmica odjednom. Ukoliko želite da znate više o ovoj sportskoj kladionici, predlažemo vam da pročitate kompletnu recenziju MaxBet sportske kladionice ovde.

Wwin sportska kladionica

Ovaj brend možda nije toliko marketinški zastupljen kao ostale domaće sportske kladionice, ali su i oni jedna od sportskih kladionica koja svojim korisnicima nudi usluge sportskih prenosa uživo na njihovom sajtu.

Sam interfejs sajta nije preterano privlačan, ali dok smo mi testirali njihovu platformu, uverili smo se da su prenosi raznih sportskih događaja vrlo kvalitetni i da nema većih problema sa brzinom i kvalitetom live stream-ova. Ukoliko želite da znate više o ovoj sportskoj kladionici, predlažemo vam da pročitate kompletnu recenziju WWin sportske kladionice ovde.

1xBet sportska kladionica

Pored ponude domaćih kladionica ovaj brend pruža vrlo kvalitetnu uslugu gledanja sportskih prenosa uživo, te je svakako moramo spomenuti na ovoj listi. 1Xbet sportska kladionica posluje već dugi niz godina, prevashodno na evropskom tržištu i pokazali su tokom godina da su jedan vrlo ozbiljan kladioničarski brend. Da biste bili u mogućnosti da pratite sportske prenose uživo na njihovom sajtu potrebno je da budete registrovani korisnik, kao i da imate minimalni iznos na svom računu. Ono što odvaja ovu kladionicu od drugih je svakako veliki broj mečeva koje možete pratiti, kao i mogućnost da mečeve gledate u full-screen modu, kao i u multi-view modu, što je svakako vrlo pohvalno. Ukoliko želite da znate više o ovoj sportskoj kladionici, predlažemo vam da pročitate kompletnu recenziju 1Xbet sportske kladionice ovde.

Bet365 sportska kladionica

Gotovo da ne može postojati lista pozitivnih stvari oko industrije sportskog klađenja, a da nema kladionice Bet365 na njoj. Slobodno možemo reći da je kladionica Bet365 lider na svetskom tržištu što se tiče inovacija u industriji sportskog klađenja. Samim tim, ponuda i kvalitet sportskih fudbal uzivo prenos koje nudi ova sportska kladionica je na najvišem nivou. Da biste bili u mogućnosti da gledate live stream-ove preko ove sportske kladionice, potrebno je da budete registrovani korisnik i da imate minimum 0.20 eura na svom računu.

Ponuda na koju ćete naići u ovoj sportskoj kladionici što se tiče uzivo prenos fudbal je prosto neverovatna. Od uživo prenosa tenisa, košarke i fudbala, pa sve to prenosa nekih manje popularnih sportova poput stonog tenisa ili badmintona. Sve te mečeve možete pratiti na ekranu vašeg desktop računara, ili preko mobilnog uređaja. Kvalitet live stream-ova je na vrhunskom nivou, vrlo često sa kvalitetnim komentatorima. Sve u svemu, možda i najbolja ponuda prenosa uživo se može naći u Bet365 sportskoj kladionici. Ukoliko želite da znate više o ovoj sportskoj kladionici, predlažemo vam da pročitate kompletnu recenziju Bet365 sportske kladionice ovde.

Gde i kako se još mogu gledati sportski prenosi uživo?

U Srbiji kablovski operateri u svojoj ponudi imaju nekoliko zaista kvalitetnih sportskih kanala na kojima se mogu gledati sportski fudbal uzivo prenosi. Naime, putem tih sportskih kanala možete gledati direktne sportske prenose uživo većine velikih i važnih događaja, kao što su fudbalska Premier Liga, Evroliga u košarci ili Moto GP. Jedan od boljih sportskih kanala je svakako i Sport Klub koji prenosi uživo veliki broj mečeva svakodnevno i koji ima čak deset kanala na kojima se prenosi sport uživo. Takođe, ukoliko volite da gledate uživo fudbal odličan sportski kanal za to je Arena Sport, kao i Eurosport sportski kanal koji prenosi one manje popularne sportove, poput biciklizma i zimskih sportova.

Direktne sportske prenose uživo

Ukoliko niste u mogućnosti da pratite ove sportske kanale iz nekog razloga, osim sportskih kladionica koji su sajtovi za gledanje utakmica vi možete pratiti sportske prenose uživo i putem nekog od respetkabilnih live stream sajtova koji nude svojim korisnicima potpuno besplatno (ili ponekad uz mesečnu nadoknadu), usluge gledanja sportskih događaja. Ovi servisi kao što su recimo Batman Stream ili Joker live stream imaju u svojoj ponudi gotovo sve premium sportske kanale, sa vrhunskom brzinom i kvalitetom prenosa, te korisnici mogu nesmetano da prate svoje omiljene sportske događaje putem svojih kućnih računara ili putem mobilnih aparata.

Najpopularniji sportovi za gledanje su svakako fudbal, košarka i tenis, ali postoji i drugi sportovi koji su vrlo popularni i koji imaju veliki broj gledalaca šitom sveta. Tako na primer, Američki sportovi (NFL, NBA, NHL i MLB) spadaju u red najpopularnijih i najgledanijih sportova. Ovi sportovi imaju veliki broj fanova širom sveta, te se provajderi uživo prenosa naprosto utrkuju ko će imati bolje stream-ove i ko će ponuditi svojim korisnicima veći broj mečeva iz tih liga.

Zaključak

Na kraju, nema potreba da napominjemo koliko su prenosi utakmica uzivo bitni za svakog sportskog kladioničara. Nebitno da li preferirate da se kladite pre početka utakmice, ili ste fan klađenja uživo, sportski prenosi uživo su nešto bez čega svaki ozbiljni sportski kladioničar ne može da funkcioniše ukoliko želi da se bavi sportskim klađenjem na kvalitetnom nivou. Gledanjem direktnih sportskih prenosa uživo vi ćete biti u mogućnosti da steknete dojam o kvalitetu određenih ekipa, kao i da naučite nešto novo o timovima i igračima koje gledate. U sportskom klađenju znanje je moć, a informacije su neprocenjive, te praćenje sportskih prenosa uživo su nešto što će vam doneti potrebnu prednost u odnosu na sportske kladionice.

Maxbet
10 Dana Besplatne Igre
4.8
Maxbet Recenzija
Mozzart Bet
100 000 RSD
4.8
Mozzart Bet Recenzija
MELbet
11 000 RSD
4.7
MELbet Recenzija
gore