22Bet aplikacija - Sportsko klađenje na Android i iOS uređajima

Iako sportska kladionica 22Bet nije jedna od kompanija koja se duži vremenski period nalazi na tržištu, oni su za vrlo kratko vreme uspeli da pridobiju armiju vernih igrača, koji redovno posećuju ovu sportsku kladionicu. Razloga za to ima mnogo, jer 22Bet operater nudi svojim igračima veliki broj kvalitetnih opcija za sportsko klađenje, od kojih je jedna svakako i opcija igranja putem mobilnih aparata.

Pokaži više

Odmah u samom startu ove recenzije možemo reći da je 22Bet mobile urađen vrlo kvalitetno, te da korisnici mogu bez većih problema da svoje opklade postavljaju bilo gde se nalazili. Dovoljno je samo imati mobilni aparat novije generacije i stabilnu internet konekciju.

Pokaži manje
22Bet Mobile App
Proveri 22bet aplikaciju
22bet
4.6
Bonus dobrodošlice: 15 000 RSD

 • Klađenje na e-sportove
 • Prenos sportskih događaja uživo
 • Upotreba popularnih kripto valuta
 • Licencirani
 • Curacao
 • egba

 • Opcije depozita:
 • visa
 • bitcoin
 • mastercard
 • skrill
 • neteller

Kvalitetna mobilna verzija vebsajta 22Bet sportske kladionice

Ukoliko preferirate da se kladite putem mobilnih aparata, onda sasvim sigurno znate da većina operatera nudi svojim korisnicima jedan od dva načina klađenja, a neki operateri nude i oba metoda. Prva mogućnost pristupanja online sportske kladionicama je putem mobilne verzije sajta, kojoj se pristupa ulaskom na stranicu kladionice putem browsera na mobilnom aparatu. Ta verzija se popularno naziva mobilna verzija sajta i ona je u kladionici 22Bet dostupna korisnicima i kompatibilna je sa svim novijim browserima.

Jednom kada pristupite početnoj stranici 22Bet mobile stranice primetićete veliku sličnost sa desktop verzijom stranice, sa tom razlikom da je layout prilagođen manjim ekranima mobilnih aparata. Dizajn stranice i dominantne boje sajta su identične, međutim, kako je to i očekivano navigacija putem mobilnog aparata je drugačija.

22Bet aplikacija za sportsko klađenje

Na samom vrhu stranice nalaze se opcije za logovanje i registraciju, kao i meni za podešavanja i navigaciju kroz stranicu. U tom meniju ćete pronaći brze shortcut-ove ka standardnom klađenju, uživo klađenju, kao i da kazinu, uživo kazinu i ostalim igrama koje su ponuđene u okviru sajta 22Bet. Isto tako, tu je moguće izvršiti podešavanja vremenske zone, tipa kvota, kao i da li želite da vam se bet slip nalazi na dnu stranice (što je interesantna opcija).

Odmah ispod te linije ekrana kladionica vas obaveštava o aktuelnim bonusima i promocijama, a u nastavku stranice imate opciju da birate da li želite da uđete u meni mečeva koji nisu počeli ili da počnete sa uživo klađenjem. Sveobuhvatno, smatramo da je navigacija kroz 22Bet mobile verziju sajta prilično jednostavna i ne bi trebala predstavljati problem i onim manje iskusnim igračima.

Samo postavljanje opklada je vrlo jednostavno, jer kada se odlučite za selekciju ista se automatski pojavljuje na bet slipu, koji se nalazi na dnu ekrana, a sam slip vam nudi veliki broj mogućnosti kao što je postavljanje kombinovanih ili sistemskih opklada na samo jedan klik, što je svakako veliki plus. Osim ovih funkcija koje su vezane direktno za sportsko klađenje, moramo da pohvalimo mogućnost praćenja uživo rezultata, kao i činjenicu da igrači koji koriste mobilnu verziju sajta mogu da dobiju bonuse i promocije, kontaktiraju korisničku podršku, pa čak i vrše depozite i traže isplate, a sve putem svog mobilnog aparata.

Uslovi važe!

Poslednja registracija: pre nekoliko minuta

22Bet Android aplikacija

Jedna od prednosti koja izbacuje 22Bet kladionicu u sam vrh ponude operatera u mobilnom segmentu je bez svake sumnje činjenica da kompanija svojim korisnicima osim mobilne verzije sajta nudi funkcionalne i kvalitetne 22Bet aplikacije za mobilno klađenje. Igrači mogu birati koju će 22Bet app da instaliraju u odnosu na operativni sistem svog mobilnog aparata. Na desktop stranici, ali i na mobilnoj verziji stranice, na vidnom mestu se nalazi link kojim igrači dobijaju sve potrebne informacije vezano za download i instalaciju 22Bet aplikacija. Iste su ponuđene kako korisnicima koji koriste Android operativni sistem, tako i onima koji koriste iOS operativni sistem.

Što se tiče 22Bet Android aplikacije link za download iste se dobija direktno na sajtu, zajedno sa kompletnim uputstvom šta raditi jednom kada završite skidanje 22Bet apk. Ono što je pohvalno je činjenica da je instalacija jednostavna i da se ne razlikuje od instalacije bilo koje druge aplikacija na vašem mobilnom telefonu. Što se izgleda i funkcionalnosti iste tiče, moramo da primetimo da nema mnogo razlika u odnosu na mobilnu verziju sajta, sa tom razlikom što 22Bet Android aplikacija funkcioniše još brže i svi meniji se učitavaju sa neverovatnom lakoćom.

22Bet iOS aplikacija takođe dostupna korisnicima

Ako koristite Apple uređaj, biće vam drago da čujete da postoji i 22Bet iOS aplikacija koja je podjednako kvalitetna i laka za korišćenje. Jednom kada instalirate istu imaćete mogućnost da se bez ikakvih problema kladite u ovoj kladionici preko vašeg iPhone ili iPad uređaja. Ovu iOS aplikaciju možete da skinete direktno sa App Store, što je razlika u odnosu na 22Bet Android aplikaciju koju jedino možete skinuti sa linka koji se nalazi na sajtu.

Kao i kod druge aplikacije, tako i u slučaju 22Bet app za korisnike iOS verzije, sama instalacija je vrlo jednostavna, a korisnici će nakon toga moći da uživaju u velikom broju kladioničarskih opcija. Ono što nam se posebno dopada kod obe 22Bet aplikacije je činjenica da rade gotovo savršeno, da nema nepotrebnih zastajkivanja i da je iskustvo klađenja gotovo dovedeno do savršenstva. Ne postoji opcija koja je dostupna igračima desktop verzije, a koja nije podržana na 22Bet app što je zaista veliki plus ove kompanije.

Bonusi kladionice 22Bet za korisnike mobilnih aplikacija

Što se tiče bonusa i promocija koje igrači mogu dobiti u ovoj sportskoj kladionici, o njima smo detaljno pričali u našoj kompletnoj recenziji brenda 22Bet, a možemo potvrditi da i korisnici mobilnih aplikacija imaju pravo na iste. Dakle, svaki novo registrovani korisnik ove sportske kladionice i kazina, nakon izvršenog prvog depozita ima pravo na 22Bet bonus na registraciju, koji se ogleda u dupliranju iznosa depozita 100% u maksimalnom iznosu od €122. Osim ovog bonusa za nove korisnike na sajtu postoji sasvim solidan broj promocija, koje redovni korisnici mogu iskorišćavati i koje se ažuriraju redovno.

Unesite 22bet

Načini uplata u 22Bet kladionicu preko mobilne aplikacij

Korisnici iz Srbije i regiona mogu vršiti depozite i tražiti isplate svojih dobitaka u 22Bet kladionici na nekoliko popularnih načina. Odmah prilikom završeta registracije, ili logovanja, kladionica vam nudi opciju postavljanja depozita, te vas informiše o najpopularnijim i dostupnim metodama na koje možete izvršiti svoju uplatu. Depozitnih metoda ima sasvim dovoljno, te svoje uplate možete vršiti putem platnih kartica, elektronskim novčanicima, prepaid karticama, kao i putem nekoliko manje popularnih metoda kod nas u regionu. Sveobuhvatno, zaista nismo imali nikakvih problema niti zamerki kada je bankarski segment u pitanju u kladionici 22Bet.

Zaključak – Odlične opcije 22Bet mobile klađenja

Retko kada se desi da testiramo neku kladionicu i da nakon toga nastavimo da se kladimo u istoj, ali u slučaju kladionice 22Bet situacija je upravo takva. Naprosto samo bili oduševljeni njihovim 22Bet aplikacijama koje svojim korisnicima nude veliki broj opcija i pre svega su vrlo stabilne i lake za korišćenje. Nema mnogo stvari koje nam se ne sviđaju, te za bilo koju verziju mobilnog igranja da se odlučite u kladionici 22Bet, sasvim smo sigurni da se nećete pokajati.

Preporučene kladionice za igrače iz Srbije
22bet
gore