Ciljevi našeg delovanja i rada

Mi smo grupa zaljubljenika u onlajn sportsko klađenje, koja je godinama u nazad sakupljala znanje i iskustvo na raznim stranim kladioničarskim forumima, portalima i sajtovima, kako bi napravili ovaj projekat čiji je osnovni cilj da približi ljubiteljima sportskog klađenja u Srbiji i regionu najbolje moguće informacije vezano za sportsko klađenje.

Glavni cilj tima eksperata sajta Kladionice.rs je da podele sa čitaocima objektivne i istinite informacije o domaćim i stranim kladioničarskim brendovima, u kojima naši čitaoci mogu igrati igre na sreću putem interneta. Naš glavni fokus je na sportskim kladionicama, koje svoje usluge nude korisnicima preko interneta.

Osim recenzija sportskih kladionica, mi se bavimo i strategijama sportskog klađenja, kao i edukacijom naših čitalaca kada je reč o sportskom klađenju. Naime, na sajtu Kladionice.rs vi ćete biti u mogućnosti da pročitate članke koji se bave važnim temama za sportsko klađenje, kao što su: kako izabrati najbolju sportsku kladionicu, koje su najbolje metode depozita u sportskim kladionicama, koji su sistemi isplativi da se kladi sa njima, kao i mnogo drugih edukativnih tema, koje su potrebne svakom sportskom kladioničaru kako bi igrao odgovorno i znao kolike su mu šanse za dobitak ili gubitak.

Kladionice.rs poseduje opširnu i detaljnu listu recenzija online sportskih kladionica. Naše recenzije su bazirane na ličnom iskustvu, kao i istraživanju reputacije sportske kladionice. Ako se odlučite da se registrujete i kladite u jednoj od sportskih kladionica kojima smo dali odličan rejting, možete biti sigurni da ćete dobiti uslugu na visokom nivou.

Ukoliko ste imali loše iskustvo sa nekom od sportskih kladionica koje smo mi recenzirali i dali im dobru ocenu, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila ili formulara. Mi ćemo pregledati vašu žalbu i u slučaju da se potvrde navodi iz iste, korigovaćemo ocenu prema toj sportskoj kladionici ili istu ukloniti sa naše liste.

Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja, molimo vas da ne oklevate i da nas kontaktirate putem e-maila ili formulara.

Naš tim eksperata

Miloš

urednički tim - Miloš

Iskusni sportski kladioničar koji je u ovoj industriji već preko dvadeset godina. Poznaje svaku sportsku kladionicu, jer je i sam član na više od 50 online sportskih kladionica (kako domaćih, tako i stranih). U prošlosti je bio profesionalni tipster, odnosno godinama je zarađivao za život tako što je u kontinuitetu uspevao da pobedi sportske kladionice.

Milan

urednički tim - Milan

Vrhunski istraživač, programer i sportski fanatik. Dugi niz godina radio u programerskoj firmi koja je pravila softver za inostrane sportske kladionice, te se može reći da ima ozibljne insajderske informacije, kada je reč o radu sportskih kladionica.

Dragana

urednički tim - Dragana

Jedina devojka u našim redovima, ali vrhunski matematičar, koji je svoja znanja upotrebila kako bi pobedila sportske kladionice. Njena uža specijalnost su sistemi i pronalaženje najboljih načina da se pobede kladionice njihovim oružjem, matematičkim proračunom.

gore