Šta je Lucky Balls igra?

Lucky Balls igra je automatizovana igra na sreću koja se nudi igračima u online sportskim kladionicama i online kazinima, i koja najviše podseća na klasičnu igru Loto, sa nekoliko vrlo specifičnih funkcija, koje ovu igru čine izrazito dinamičnom i vrlo zabavnom. Glavno i osnovno pravilo ove igre je da igrač bira šest do deset brojeva (u zavisnosti da li igra samo jedan tiket ili kombinovani tiket) od mogućih 48. Cilj igre je pogoditi šest brojeva u roku od 35 rundi.

Lucky Balls igra

Igra je u potpunosti automatizovana i zapravo ne postoji siguran način da se odredi koji će brojevi biti u sledećemo izvlačenju, jer ovu igru pokreće RNG (Random Number Generator), odnosno generator nasumičnih brojeva. Na taj način igrači mogu biti sigurni da iako ne postoji način da se predvide sledeći brojevi i iako uspeh igre u potpunosti zavisi od sreće, RNG je tu da garantuje da ni kladionica nema mogućnosti da namešta rezultate. Kod nas u regionu nekoliko kladionica ima u ponudi ovu igru. Te kladionice su PINN BET, Dupla Šansa, Planetwin365, kao i sportska kladionica Maxbet koja ima u ponudi ovu igru i u kojoj smo probali Lucky Balls igru, te slobodno možemo reći da je vrlo zarazna, zabavna i atraktivna.

Lucky Balls igra koju je napravio provajder igara Elbet, za kratko vreme je postala vrlo popularna kod igrača, koji je vole pre svega zbog toga što je atraktivna i što pruža igračima mogućnost lake i brze zarade. Kao i kod svih igara na sreću, Lucky Balls igra se može igrati u kombinacijama, ali moguće je i praviti Lucky Balls sisteme koji teorijski mogu da vam donesu malo veći procenat uspešnosti u ovoj igri.

Najbolje Online Kladionice 2024

Rang Kladionica Bonus* Povrat igraču Mobile Ocena Posetite
1 Maxbet Poklon Tiket od 1000 RSD
+ 10 Dana Besplatne Igre
98.81% Da 4.8 Kladite se sada! Maxbet Recenzija
2 Mozzart Bet 100 000 RSD 96.48% Da 4.8 Kladite se sada! Mozzart Bet Recenzija
3 MELbet 11 000 RSD 97.27% Da 4.7 Kladite se sada! MELbet Recenzija

Kako se igra Lucky Balls igra?

Lucky Balls igrica se igra prilično jednostavno. Na svakih pet minuta počinje nova glavna igra, te je kao što smo već napomenuli igra vrlo dinamična. U standardnoj igri, igrač bira šest nasumičnih brojeva od jedan do četrdeset i osam, te je potrebno da u roku od trideset pet rundi pogodite svih šest brojeva. Kada pogodite svih šest brojeva dobijate novčanu nagradu koja se određuje po broju izvučenih brojeva.

Na primer, ukoliko uspete da dobijete svih šest brojeva nakon 34 runde, kvota će biti 2.00, ali ako recimo uspete da pogodite svih šest brojeva u šest rundi, kvota će biti astronomska, preko 10.000. Osim osnovne igre, Lucky Balls igrica nudi igračima mogućnost da igraju nekoliko dodatnih igara, ima vrlo zanimljive funkcije, kao i bonus igre. Posebno je zanimljivo da ova igra ima i Progresivni Džekpot, te je moguće u nekom momentu dobiti vrlo izdašnu novčanu nagradu, koja može biti milionska.

Vrste opklada koje možete igrati na Lucky Balls igri

Lucky Balls 6/48 igrica osim osnovne igre, koju smo već objasnili ima i nekoliko sporednih opklada, kao i mogućnosti igranja sistema, klađenja na boje i još nekoliko drugih mogućnosti.

Glavne igre:

Lucky Balls Glavne igre

Osnovna glavna igra je odabir šest nasumičnih brojeva od ponuđenih 48. Jedna igra traje ukupno 35 rundi i ukoliko niko ne pogodi šest brojeva u 35 rundi, igra se završava. Što pre pogodite svih šest brojeva, to je već kvota za potencijalni dobitak.

Osim igranja samo šest brojeva postoji mogućnost igranja kombinacija na Lucky Balls igri gde igrač može da bira do maksimalno deset brojeva, te na taj način napraviti 8 kombinacija na jednom tiketu. Igrajući kombinacije na Lucky Balls igri povećavate vaše šanse da osvojite glavnu nagradu u što kraćem vremenskom periodu i na taj način sebi povećate šanse za dobitak.

Uz te dve igre postoji mogućnost igranja samo na boje. Da pojasnimo, 48 brojeva je podeljeno na osam boja (svaka boja ima šest brojeva). U ovoj igri igrač može da se kladi na jednu, dve ili čak četiri boje, te na taj način poboljšati svoje šanse za eventualnim dobitkom.

Specijalne igre:

Osim ove tri glavne igre postoji takođe i nekoliko specijalnih Lucky Balls igra koje igrači mogu igrati tokom svakog izvlačenja. Odnosno da budemo precizni, to su sporedne opklade, ukupno dvanaest njih, koje igrači mogu postavljati. Sporedne igre (opklade) su:

Lucky Balls Specijalne igre
 • VIŠE ILI MANJE PRVIH PET BROJEVA – u ovoj igri igrač pogađa da li će ukupna suma prvih pet brojeva biti veća ili manja od 122.5. Dakle ukoliko suma prvih pet brojeva bude 122 ili manje igrač koji je igrao manje dobija, a ukoliko bude 123 ili više igrač koji je igrao više dobija.
 • VIŠE PARNIH ILI NEPARNIH BROJEVA – u ovoj specijalnoj opkladi igrač pogađa da li će tokom jedne igre biti izvučeno više parnih ili neparnih brojeva. Pravilo ove igre je prilično jasno, te opkladu dobija onaj igrač koji pogodi veći broj izvučenih brojeva.
 • NAJČEŠĆA BOJA – u ovoj igri se pogađa koja će boja biti najzastupljenija tokom jedne igre. Kao što smo rekli ima osam boje, te je potrebno odabrati jednu za koju smatrate da će najviše puta biti izvučena.
 • BOJA PRVE LOPTICE – ime ove igre objašnjava sve. Potrebno je pogoditi koje će boje biti prva izvučena loptica u igri.
 • VIŠE ILI MANJE PRVI BROJ – identična igra kao i gore navedena igra više ili manje prvih pet brojeva, sa razlikom u tome da igrač pogađa da li će prvi izvučeni broj imati vrednost višu ili nižu od 24.5.Dakle, ukoliko prvo izvučeni broj bude 24 ili manji, igrač koji je igrao manje dobija, a ukoliko bude 25 ili viši, igrač koji je igrao više dobija.
 • PRVA LOPTICA PAR ILI NEPAR – ova Lucky Balls specijalna igra se odnosi na pogađanje da li će prva loptica biti parna ili neparna.
 • BOJA POSLEDNJE LOPTICE – u ovoj igri, igrač pogađa boju poslednje loptice koja će biti izvučena u partiji Lucky Balls igre.
 • POSLEDNJA LOPTICA MANJE ILI VIŠE – igrač pogađa da li će poslednja izvučena loptica imati vrednost višu ili nižu od 24.5.
 • POSLEDNJA LOPTICA PAR ILI NEPAR – kao i u igri prva loptica par ili nepar, pravila su ista, samo se ova igra odnosi na poslednje izvučenu lopticu.
 • PRVA ILI POSLEDNJA LOPTICA – u ove dve igre igrač bira jedan broj i kladi se na to da će prva ili poslednje izvučena loptica biti taj isključivi broj. Igra vrlo slična pogađanju jednog broja na ruletu.

Dodatne funkcije:

Uz tri glavne i dvanaest dodatnih igara i opklada Lucky Balls igra nudi svojim korisnicima i nekoliko dodatnih funkcija koje čine ovu igru još zanimljivijom za igranje.

Lucky Balls Jackpot
 • Bonus detelina – kada se igra klasična igra, tokom svakog izvlačenja, apsolutno nasumično se na dva mesta postavljaju simboli detelina. Ukoliko uspete da pogodite svih šest brojeva, a jedan od brojeva se nalazi na mestu gde je detelina, onda će se vaš dobitak duplirati. Ukoliko od šest dobitnih brojeva imate dva broja na mestu gde je detelina, onda će se vaš potencijalni dobitak utrostručiti. Ovom bonus igrom, igrači imaju mogućnost da osvoje još veće dobitke, što ovu igru čini dodatno privlačnom.
 • Progresivni džekpot – progresivni džekpot je jedna vrlo korisna funkcija, jer nakon svake završene igre određeni iznos novca se dodaje u fond progresivnog džekpota i time se daje mogućnost da u jednom momentu jedan srećni igrač osvoje često vrlo visoke sume novca. Svaki tiket ima četvorocifren simbol progresivnog džekpota i da bi igrač mogao da dobije isti potrebno je da ima kod koji je izvučen.
 • Bonus igra – u Lucky Balls igrici bonus igra se pojavljuje povremeno i tada ekran promeni boju pozadine u žutu. Bonus igra se javlja nakon završene runde i u bonus igri svi dobici koje eventualno osvojite se dupliraju.
 • Bonus runde – takođe, ponekad nakon igre ako nema dobitnika pojavljuje se ova funkcija, gde se izvlači još pet brojeva, te ukoliko dobijete u jednoj od ovih dodatnih pet rundi vraća vam se ulog koji ste imali na tiketu. Uz to, igra povremeno daje svojim vernim igračima i besplatne tikete koje mogu da iskoriste, što je zaista lepa dodatna funkcija.

Kako pobediti na Lucky Balls igri?

Univerzalnog odgovora na ovo pitanje zaista nema. Naime, Lucky Balls igrica je kompletno automatizovana igra koju pokreće generator nasumičnih brojeva, te je nemoguće predvideti kombinacije Lucky Balls brojeva koje će se pojaviti u sledećoj igri. Ipak, kao i u svakoj igri, postoje male tajne koje možete korisiti i pomoću kojih možete uvećati svoje šanse za dobitkom na Lucky Balls igri. Jedan od najboljih načina na koji možete povećati svoje šanse je da igrate sa nižim ulozima i da uplaćujete kombinovante tikete.

Ovo iz razloga što je ovo visoko volatilna igra, odnosno ovo je igra koja ne daje često dobitke, ali jednom kada dobijete dobitak on može biti prilično masivan. Zato je bitno pažljivo kontrolisati svoje stanje na računu i nikada ne ulagati više nego što ste spremni da izgubite.

Igranje Lucky Balls sistema i kombinacija može vam pomoći u eventualnom povećanju šansi za dobitak. Takođe, važno je ne gubiti previše vremena i energije na igre na koje ne možete nikako uticati, kao što su pogađanje jednog broje, više ili manje prvi broj i slične. Ove igre su identična bacanju novčića i u potpunosti zavise od sreće u datom momentu, te iste ne mogu garantovati siguran profit na duže staze. Glavno je znati dobro kontrolisati stanje na računu, ulagati manje iznose i igrati kombinovane i sistem tikete na Lucky Balls igrici.

gore