Pravila o privatnosti

Ova pravila o privatnosti i uslovi korišćenja se odnose na Vas (korisnika ovog sajta) i kladionice.rs, vlasnika i provajdera ovog sajta. Veb sajt Kladionice.rs vrlo ozbiljno shvata privatnost vaših ličnih i finansijskih podataka. Ova pravila se odnose na naše korišćenje svih podataka koje smo prikupili ili koje ste nam vi dostavili u vezi sa korišćenjem ove veb stranice. Molimo vas da pažljivo pročitate ova pravila o privatnosti.

Obim pravila o privatnosti

Ova pravila o privatnosti se odnosi samo na radnje korisnika na sajtu Kladionice.rs i u vezi sa ovim veb sajtom. To se ne odnosi na bilo koje druge veb stranice kojima se može pristupiti sa ovog sajta, uključujući, ali ne i ograničavajući se, na bilo koje linkove koje možemo pružiti sa sajtova socijalnih mreža.

Prikupljeni podaci

Mi prikupljamo različite informacije od naših Korisnika:

Dobrovoljne informacije: takođe prikupljamo informacije koje nam vi dajete na dobrovoljnoj bazi. Na primer, kada odgovorite na naše e-mail poruke ili podelite neku dodatnu informaciju o vama.

Informacije sa uređaja: mi skupljamo specifične informacije kao što su detalji konekcije i informacije u vašim uređajima, softver ili hardver koji možemo da detektujemo, kao što su identifikatori uređaja (na primer, UDID, IMEI, MAC adresa), otisak prsta brauzera i geo-lokacijske podatke.

Naše korišćenje podataka

Mi koristimo vaše personalne podatke u sledeće svrhe:

Da komuniciramo sa vama i da vas informišemo;

Da sprovedemo analitičke, statističke i istraživačke radnje, kako bi unapredili i poboljšali informacije koje vas zanimaju i interesuju;

Da otkrijemo i sprečimo lažne i nelegalne aktivnosti;

Eksterni servisi i sajtovi trećih lica

Kladionice.rs može, sa vremena na vreme, angažovati treća lica kako bi izvršili usluge na određenim procesima koji su potrebni za nesmetano funkcionisanje veb sajta. Pružaoci takvih usluga nemaju pristup nikakvim ličnim podacima koje nama pružaju korisnici ovog veb sajta.

Linkovi ka drugim veb sajtovima

Ovaj veb sajt, može, sa vremena na vreme da, postaviti linkove ka drugim stranicama. Mi nemamo kontrolu nad tim veb stranicama i nismo odgovorni za sadržaj na istim. Ova pravila o privatnosti se ne odnose na vaše korišćenje tih veb sajtova. Mi vam savetujemo da pročitate pravila o privatnosti tih drugih sajtova, pre nego ih počnete koristiti.

Funkcionalnost veb sajta

Kako bi bili u mogućnosti da koristite sve funkcije i dodatke na ovom veb sajtu, možda ćete morati da nam dostavite određene podatke.

Možete ograničiti upotrebu kolačića na svom pretraživaču. Za više informacija pogledajte klauzulu ispod (Cookies – Kolačići).

Cookies - Kolačići

Ovaj veb sajt može postaviti i pristupiti određenim kolačićima na vašem računaru.

Kladionice.rs koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo korišćenja veb sajta.

Kladionice.rs je pažljivo odabrao ove kolačiće i preuzeo korake kako bi obezbedio da Vaša privatnost bude sigurna i ispoštovana u svakom trenutku.

Svi kolačići koje koristi ovaj Veb sajt se koriste u skladu sa trenutnim EU zakonom o kolačićima.

Pre nego veb sajt postavi kolačiće na vaš kompjuter, biće vam prikazana poruka kojom će se tražiti vaša saglasnost za tu radnju. Davajući saglasnost za postavljanje kolačića, vi omogućavate sajtu Kladionice.rs da vam pruže bolju uslugu i bolje informacije. Možete, ukoliko želite, da onemogućite postavljanje kolačića; ali u tom slučaju određeni segmenti našeg sajta tada neće funkcionisati u potpunosti.

Možete odabrati da omogućite ili onemogućite kolačiće na Vašem internet pretraživaču. Po podrazumevanim podešavanjima, većina internet pretraživača prihvata kolačiće, ali ovo može biti promenjeno. Za više detalja, molimo vas da pogledate meni za pomoć na vašem internet pretraživaču.

Možete odabrati da izbrišete kolačiće u bilo kom trenutku; međutim, možete izgubiti informacije koje Vam omogućuju brži i efikasniji pristup Veb sajtu, kao i personalizovana podešavanja koja ste ranije napravili.

Maloletnici

Kladionice.rs nije namenjen osobama ispod 18 godina starosti, kao ni deci koja su ispod 14 godina starosti i mi ne sakupljamo namerno personalne podatke od maloletnika. Ukoliko shvatimo da je korisnik mlađi od 18 godina starosti, mi ćemo ukloniti njegove ili njene podatke iz naših datoteka.

Zadržavamo pravo da zatražimo dokaz o starosti u bilo kojem trenutku.

gore