Plaćanje s kladionicama pomoću usluge Tenfore

U današnje vreme sasvim je normalno da sportske kladionice nude svojim korisnicima različite mogućnosti kada su uplate i isplate sa računa u pitanju. Jedan od načina vršenja depozita u sportskim kladionicama, koji je u ponudi za igrače iz Srbije i regiona je svakako i Tenfore platna institucija. Za one koji se pitaju šta je Tenfore, možemo reći da ova kompanija posluje već duži niz godina u Srbiji i regionu i da se bave uslugama platnog prometa.

Tenfore je trenutno vodeći agent za Western Union i jedan od lidera među kompanijama platnog prometa na tržištu u Srbiji. Oni pružaju svojim korisnicima sigurne, bezbedne i brze usluge kroz širok spektar prodajnih kanala i agenata. Postoji nekoliko načina na koji možete koristiti usluge ovog servisa, a to su pre svega usluge plaćanja računa, čime svakako štedite vreme, kao i mogućnost slanja novca kompanijom Western Union, sa kojim kompanija sarađuje već dugi niz godina.

Mali broj kladionica sarađuje sa ovom kompanijom

TENFORE Kladionice

Iako je Tenfore već godinama na tržištu, moramo biti iskreni i reći da ne postoji veliki broj domaćih i regionalnih sportskih kladionica, koje prihvataju plaćanje putem ovog servisa. Zapravo jedina sportska kladionica koja trenutno prima uplate i sarađuje sa kompanijom Tenfore, je sportska kladionica MaxBet. Na sajtu kladionice MaxBet, odnosno na njihovom delu sajta za promocije, postoji detaljan prikaz na koji način je moguće uplatiti novac na kladionicu putem Tenfore-a. Zapravo, da biste bili u mogućnosti da izvršite uplatu ovim servisom, vi morate fizički da odete do jedne od Eldorado menjačnica, te da kupite vaučer.

Nakon što ste kupili vaučer, možete da aktivirate isti putem vašeg desktop ili mobilnog uređaja, na taj način što ćete ukucati broj vaučera i PIN broj na mestima koja su za to predviđena. Moramo biti iskreni i reći da ovo nije jedan od najlakših načina na koji se može izvršiti uplata, ali nažalost to je trenutno jedini način kako možete koristiti Tenfore za uplate u domaćim kladionicama.

Nepostojanje aktivne promocije za igrače

Kako je MaxBet jedina sportska kladionica u regionu koja trenutno ima mogućnost uplate Tenfore servisom, proverom na njihovom sajtu smo utvrdili da ne postoji ni jedna aktivna promocija, niti bonus, vezana za ovaj servis. Moramo primetiti da je to generalan problem regionalnih sportskih kladionica, pošto ne postoje promocije vredne pažnje kojima se stimulišu novi i već registrovani korisnici da vrše uplate preko određenih servisa za plaćanje. Smatramo da domaće kladionice treba da se ugledaju na svoju konkurenciju u Evropi i svetu, pošto u mnogim sportskim kladionicama postoje posebne promocije, kojima se nagrađuju igrači koji vrše uplate određenim servisima i kompanijama.

Brzina transakcija i mesta gde se još može plaćati platnim karticama

Plaćanje računa sa TENFORE

Što se tiče brzina transakcija putem Tenfore platnog servisa, možemo reći da smo testirali MaxBet vaučer i da je brzina na zavidnom nivou. Naime, čim izvršite unos potrebnih podataka sa vaučera, odnosno upišete broj vaučera i PIN broj, novac se automatski pojavljuje na vašem kladioničarskom računu. Negativna stvar kod ovog vida plaćanja je činjenica da ne postoji mogućnost isplate, te ukoliko budete želeli da izvršite isplatu sa vašeg računa, moraćete se odlučiti za neki alternativni metod.

Tenfore platnu instituciju možete osim za uplate u sportskim kladionicama koristiti i za druge namene. Naime, oni su kao što smo rekli agent Western Union kompanije, te putem njih možete vršiti transfer novca bilo gde u svetu, te isti slati svojoj rodbini, prijateljima ili poslovnim partnerima. Takođe, ova kompanija trenutno ima preko 400 zastupnika od kojih su najpoznatije svakako Pošta Srbije, SberBank, Univerexport i VIP menjačnice.

Tenfore je vrlo lak za korišćenje

Korišćenje ove platne institucije nije previše komplikovano. Naime, ukoliko želite da koristite njihove usluge transfera novca putem Western Uniona, na sajtu imate vrlo detaljan prikaz kako obaviti svaku transakciju, te smatramo da nije potrebno posebno objašnjavati iste. Sa druge strane plaćanje računa i prenos novčanih sredstava je takođe moguće uraditi prilično lako, jer je putem njihovog veb sajta sve lepo objašnjeno. Veb sajt je prilagođen korisnicima i lak za upotrebu. Ukoliko pak želite da koristite njihove vaučere, potrebno je da odete do jedne od njihovih poslovnica, ili do Eldorado menjačnica i da tamo uplatite novčani iznos po želji i preuzmete svoj vaučer.

Maxbet
Poklon Tiket od 1000 RSD
4.8
Kladite se sada!
Mozzart Bet
100 000 RSD
4.8
Kladite se sada!
MELbet
11 000 RSD
4.7
Kladite se sada!

Nema potrebe za registracijom

TENFORE agenata koji nude usluge plaćanja

Na samom sajtu Tenfore servisa nije potrebna nikakva registracija da bi ste saznali na koji način možete koristiti njihove usluge. Dovoljno je da uđete u deo koji se zove korisnička zona i tamo ćete naći sve potrebne informacije, vezano za usluge koje možete koristiti. Tako na primer, ukoliko želite da koristite usluge Western Union transfera novca, na sajtu vam je objašnjeno kako u tri koraka možete izvršiti tu transakciju.

Isto tako ukoliko želite da plaćate račune (za infostan, struju, telefon ili kablovsku televiziju) na sajtu vam je objašeno gde se nalaze poslovnice Tenfore servisa i šta vam je potrebno kako bi mogli lako i brzo da izvršite plaćanja koja su vam potrebna. Smatramo da bi bilo savršeno ako bi ovaj servis omogućavao svojim korisnicima i online plaćanje, ali to trenutno nije u ponudi ove kompanije.

Sigurnost 100% jer ne ostavljate personalne podatke

Što se tiče sigurnosti i bezbednosti vaših podataka koje eventualno treba da ostavite na sajtu Tenfore servisa, možete biti mirni. Ova kompanija ima odlične sigurnosne protokole, te su vaš novac i vaši podaci zaštićeni na najvišem mogućemo nivou.

Fiksne i korektne naknade za transakcije

Što se tiče naknada koje se plaćaju prilikom korišćenja usluga Tenfore servisa, oni su fiksni. Tako ukoliko želite da vršite plaćanja računa, naknade su 45,00 dinara za račune do 4.500,00 dinara, a za račune preko ovog iznosa računa se 1% od iznosa uplate, što je manje više standardna tarifa. Za iznose uplate preko 500.000,00 dinara naknada je fiksna u iznosu od 5.000,00 dinara. Takođe, ukoliko imate hitne naloge za uplatu, isti se dodatno naplaćuju u iznosu od 150,00 dinara. Što se tiče naknada za transfer novca putem Western Uniona, na sajtu Tenfore-a imate detaljno prikazanu tabelu sa iznosima naknada, koji se razlikuju u zavisnosti od visine uplaćenog novca.

Interesantne činjenice i često postavljana pitanja

Potrebno je napomenuti da ova kompanija zaista brine o svojim korisnicima, te da na njihovoj stranici ima vrlo detaljan deo posvećen odgovaranju na pitanja korisnika, te smo odatle izvukli nekoliko najzanimljivijih pitanja sa odgovorima.

Novac se putem Western Uniona može poslati ili preuzeti za samo nekoliko minuta, ali to ne zavisi od kompanije, nego od radnog vremena poslovnica, kao i od vremenske razlike zemalja u koje se novac šalje, odnosno odakle se šalje.
Svaki dan možete proveriti da li na vaše ime postoji doznaka, tako što ćete pozvati korisnički centar, a ljubazno osoblje će vam dati sve potrebne informacije.
gore