1xBet aplikacija - kvalitet i profesionalizam koji naprosto oduzimaju dah

1xBet sportska kladionica je prvobitno osnovana kako bi pokrila ogromno tržište države Rusije, ali je nakon samo nekoliko godina ova kompanija postala jedna od brendova sa najvećim potencijalom na svetskom tržištu sportskih kladionica. Postoji mnogo razloga zašto je ovaj sajt pravi raj za kladioničare, te ako niste pročitali našu iskrenu recenziju kompletne kladionice 1xBet, onda vam svakako preporučujemo da uradite to.

Pokaži više

Svakako jedan od razloga kvaliteta ove kompanije je i činjenica da imaju odlične 1xBet aplikacije za mobilne telefone, kao i odličnu mobilnu verziju sajta. Apsolutno je jasno da je menadžment ove kompanije na vreme shvatio šta je budućnost u industriji sportskog klađenja i na vreme su uspeli da razviju odlične platforme i aplikacije za mobilno sportsko klađenje.

Pokaži manje
1xbet Mobile App
Proveri 1xBet aplikaciju
1xBet
4.6
Bonus dobrodošlice: 11 000 RSD

 • Bonus igre
 • Bonusi i ponude
 • E-Sportovi bonus kalendar
 • Licencirani
 • UKGC
 • mga

 • Opcije depozita:
 • visa
 • bitcoin
 • mastercard
 • skrill
 • neteller

U potpunosti funkcionalan mobilni sajt za sportsko klađenje

Mobilnoj verziji sajta kladionice možete pristupiti putem linka https://www.1xbet.mobi/en/line. Mobilna verzija sajta je urađena identično profesionalno i moderno baš kao i desktop verzija, uz neke manje modifikacije, što je i normalno uzimajući u obzir da mobilni sajt mora biti funkcionalan na manjoj površini ekrana. Prilikom ulaska na mobilnu stranicu sajta, korisnici odmah budu obavešteni da postoje 1xBet aplikacije za mobilne uređaje (za Android i iOS operativne sisteme), te ukoliko ipak odlučite da koristite mobilnu verziju sajta, tek tada zapravo ulazite na isti.

1xBet verzije za računare i mobilne uređaje

Ono što je posebno zanimljivo kod mobilne verzije sajta je činjenica da je kompletan sajt zapravo koncipiran da korisnici imaju samo dve glavne opcije: klađenje pre početka meča i klađenje uživo. Naravno, moguće je pristupiti i velikom broju drugih opcija koje su dostupne i na desktop verziji sajta, ali fokus je na ove dve opcije i već deo ekrana zapravo zauzimaju utakmice koje treba da počnu i koje su u toku. Navigacija kroz menije, sportove, lige i utakmice je prilično jednostavna, kao i sistem postavljanja opklada koji je uprošćen toliko da i oni malo neiskusniji igrači mogu bez problema shvatiti šta treba da urade.

Osim ovih glavnih funkcija, korisnici mogu pristupiti padajućem meniju gde mogu birati sve one funkcije koje su im dostupne i na desktop verziji sajta. Preko kazina, igara sa uživo dilerima, virtuelnih igara, virtuelnih sportova, binga, rezultata, korisničke podrške, pa do finih podešavanja sajta, poput vremenske zone, tipa kvota i jezika. I mobilna verzija sajta je prevedena na više od 50 jezika (postoji verzija na srpskom), te smo apsolutno sigurni da će čak i najprobirljiviji igrači imati problema da nađu manu ovoj 1xBet mobilnoj verziji.

Uslovi važe!

Poslednja registracija: pre nekoliko minuta

Odlična aplikacija za korisnike aparata sa Android operativnim sistemom

1xBet apk za Android telefone se lako i jednostavno može instalirati čim se pristupi mobilnoj verziji sajta. Kao što smo napomenuli, pri samom ulasku na mobilnu verziju sajta, korisnik biva informisan o postojanju 1xBet aplikacije, te mu biva ponuđeno da istu instalira odmah. Moramo da napomenemo da aplikacija nije dostupna na Google Play prodavnici iz razloga što Google ima striktnu politiku povodom aplikacija koje se bave sportskim klađenjem i kockanjem, te je potrebno istu instalirati sa drugih izvora.

Što se tiče opcija koje su ponuđene korisnicima, možemo reći da 1xBet apk nudi igračima apsolutno sve bitne funkcije koje nudi i desktop verzija sajta. Dakle igrači mogu da se klade pre početka utakmice, da se klade uživo, da vrše depozite i traže isplate, kao i da kontaktiraju korisničku podrušku, ukoliko imaju potrebe za time. 1xBet Android aplikacija radi bez i jedne greške, te možemo dati samo najviše ocene ovoj odličnoj aplikaciji za mobilne telefone.

Nisu zapostavljeni ni korisnici aparata sa iOS operativnim sistemom

Što se tiče korisnika Apple uređaja, ni oni nisu zaboravljeni od strane ove kompanije, te postoji i 1xBet iOS aplikacija za mobilno klađenje. Instalacija ove aplikacije je takođe prilično jednostavna, pošto je potrebno posetiti Apple store ili instalirati apk direktno sa sajta. Proces instalacije je kratak i jednostavan, te nakon samo nekoliko minuta, korisnici će biti u mogućnosti da koriste ovu odličnu aplikaciju za iOS operativni sistem.

Kao i u Android verziji, aplikacija izgleda odlično, a ono što je još važnije funkcioniše gotovo savršeno. Sve opcije su dostupne korisnicima i sama 1xBet iOS aplikacija je jednostavna za korišćenje. Zaista, sve pohvale za menadžment kompanije, koji su uspeli da naprave odlične aplikacije kako za iOS operativni sistem tako i za Android operativni sistem. Korisnici drugih operativnih sistema nažalost nemaju svoje aplikacije, te oni mogu koristiti 1xBet mobilnu verziju sajta.

Postoje li posebni bonusi za korisnike mobilnih aplikacija?

1xBet dizajn aplikacije kladionice

Kako su bonusi i promocije integralni deo svake sportske kladionice, pa i svake recenzije iste, moramo se osvrnuti i na bonuse i promocije koje korisnici 1xBet kladionice i njihovih mobilnih aplikacija mogu da dobiju. Iako ne postoje posebni bonusi i promocije isključivo za korisnike mobilnih aplikacija, svi bonusi koji su dostupni igračima na desktop verziji su dostupni i igračima koji igraju preko mobilnih uređaja.

Tako, svaki novi korisnik koji se registruje na sajtu 1xBet dobija 100% bonusa na prvi depozit, maksimalno do 100 eura, sa vrlo prihvatljivim uslovima korišćenja tog bonusa. Osim tog bonusa dobrodošlice, korisnici mogu učestvovati u brojim promocijama, nagradnim igrama, a mogu dobiti i poklone za rođendan i druge vredne nagrade. Kao što smo napomenuli u našoj recenziji kompletne kladionice, ova kompanija zaista vodi računa o svojim korisnicima, te ih često i bogato nagrađuje svojim bonusima i promocijama.

Veliki izbor depozitnih i isplatnih metoda

Kompanija nudi svojim korisnicima neverovatno široku lepezu depozitnih i isplatnih metoda, a sve te metode su uglavnom i dostupne igračima koji se klade putem mobilnog sajta, ili putem 1xBet aplikacija. Naprosto, ova kladionica ne pravi razliku između igrača koji se klade iz topline svoga doma i onih koji vole da se klade preko mobilnih aparata. Stoga, možete biti sigurni da nećete imati apsolutno nikakvih problema sa depozitom ili isplatom koju zatražite putem 1xBet aplikacije, pošto će sve biti procesuirano sigurno i vrlo efikasno. I u ovom segmentu kompanija pokazuje ozbiljnost i profesionalizam najvišeg stepena, te im dajemo najviše moguće ocene.

Unesite 1xBet

Zaključak – Koliko su kvalitetne opcije za mobilno klađenje?

Zaista je malo stvari koje možemo zameriti kladionici 1xBet i njihovim aplikacijama za Android i iOS operativne sisteme. Ova kompanija se očigledno trudi da udovolji svojim korisnicima, te su napravili više nego odlične aplikacije, kao i mobilnu verziju sajta, koji podržavaju apsolutno sve opcije koje ima i desktop verzija sajta.

Naprosto ne postoji negativna referenca koju bi mogli da navedemo u ovoj recenziji, a od pozitivnih izdvajamo mobilnu verziju sajta na velikom broju jezika, bonuse i promocije koji su odlični, povećane kvote za korisnike mobilnih aplikacija, kao i odličnu korisničku podršku koja je dostupna na čak osam jezika. Sve u svemu topla preporuka za korišćenje kako kladionice 1xBet, tako i njihovih mobilnih aplikacija, pošto ćete teško naći mnogo bolje aplikacije u svetu internet klađenja trenutno.

Preporučene kladionice za igrače iz Srbije
1xBet
gore