Fudbal kladjenje - Utakmice i dnevna ponuda na kladionicama

Nema nikakve sumnje da je fudbal klađenje najpopularnije kako kod nas tako i na svetu. Veliki broj, odnosno sve sportske kladionice koje nisu specijalizovane nude svojim igračima mogućnost da se klade na fudbal i uglavnom je ponuda na fudbalu i najveća u tim kladionicama. Na našoj stranici smo već nekoliko puta pisali o najboljim kladionicama za igrače iz Srbije, te ukoliko želite da se informišete pogledajte taj deo naše stranice.

Fudbal kladjenje u najboljim kladionicama u Srbiji

Rang Kladionica Bonus Marketi Lige/Šampionati Posetite
1
Mozzart Bet
4.8
Marketi
800+
Lige/Šampionati
Premier LeagueChampions LeagueLa Liga
Kladite se sada! Mozzart Bet recenzija
2
1xBet
4.6
Marketi
1000+
Lige/Šampionati
Champions LeagueEuropa LeagueConference League
Kladite se sada! 1xBet recenzija
3
22bet
4.6
Marketi
1000+
Lige/Šampionati
Premier LeagueLigue 1La Liga
Kladite se sada! 22bet recenzija
4
MELbet
4.7
Marketi
750+
Lige/Šampionati
Champions LeagueEuropa LeagueConference League
Kladite se sada! MELbet recenzija
5
William Hill
4.3
Marketi
700+
Lige/Šampionati
Premier LeagueChampions LeagueLa Liga
Kladite se sada! William Hill recenzija
6
Pinnacle
3.2
Marketi
1200+
Lige/Šampionati
Serie APremier LeagueChampions League
Kladite se sada! Pinnacle recenzija

Prednosti klađenja u ovim onlajn kladionicama

Kako bi vam približili prednosti klađenja u nekim od ovih kladionica sada ćemo napraviti kratak pregled top 5 najboljih po našem mišljenju. Naravno, svaka lista je pomalo subjektivna te vama ostavljamo konačnu ocenu onoga što je najbolje za vas.

Mozzart Bet

Ova sportska kladionica ima sasvim solidan paket bonusa, pa igrači mogu da ukupno dobiju čak 45.000 rsd prilikom registracije i prva tri depozita. Što se tiče kladioničarskih marketa, mi smo više nego zadovoljni, pošto ljubitelji ponude fudbal će sasvim sigurno biti zadovoljni istom. Kvote fudbala su takođe vrlo korektne i u granicama prihvatljivih za region. Ono što možemo još da primetimo je činjenica da ova kladionica fudbal smatra svojim najjačim oružjem i da je tu možda i najbolja.

Bonus dobrodošlice: 100 000 RSD

Uslovi važe! Kliknite na link "Uzmite bonus" za detalje

1xBet

Ukoliko preferirate da se kladite u stranim kladionicama gde možete da gledate uživo utakmice fudbal ekipa, onda pogledajte kakva je ponuda kladionice 1xBet. Ovaj odličan brend se trudi da svojim igračima ponudi solidne uslove, te je bonus dobrodošlice sasvim dobar. Ponuda fudbal marketa je odlična, pa nećete imati problema da pronađete svoju omiljenu ekipu ili ligu. Kvote fudbala i drugih sportova su više nego dobre, pa pogledajte šta 1xBet ima da ponudi.

Bonus dobrodošlice: 11 000 RSD

Uslovi važe! Kliknite na link "Uzmite bonus" za detalje

Pinnacle

Kada se govori gde su najbolje kvote fudbal, onda uvek mora da se spomene kladionica Pinnacle koja je pojam za odlične fubal kvota i niske margine. Ono što je specifično za ovu kladionicu je činjenica da nema bonusa dobrodošlice i da je u pitanju kompletno azijski hendikep kladionica, te je ponuda fudbal marketa možda za neke igrače mala. Ipak, mnogi profesionalni igrači preferiraju ovu kladionicu.

Kako se kladiti na fudbal

Ovo je jedno od glavnih pitanja mnogih naših čitalaca je uvek kako se kladiti na određeni sport, a kako ovaj članak govori o fudbalu, mislimo da je korektno objasniti koje su najbolje strategije i najpopularniji marketi za klađenje kada je fudbal ponuda u pitanju. Pre svega obradićemo tri najpoznatija marketa koje ako znate da koristite, ne bi trebali imati većih problema kada je fudbal klađenje u pitanju.

Konačan ishod

Ovo je jedan od najlakših i među našim igračima najpopularnijih marketa koji se može naći u većini fudbal kladionica u Srbiji. Vi se jednostavno kladite na to koja će ekipa da pobedi birajući pobedu domaćina, gosta ili nerešeni ishod. Ovaj tip ponuda fudbal marketa je poznat i kao market sa tri ishoda, što je i logično kada vidimo koje su sve igre u ponudi.

Azijski hendikep

Ako preferirate kvote fudbal da vam budu lakše za razumevanje, onda je azijski hendikep možda i bolja opcija za klađenje od konačnog ishoda Kod nas nema svaka fudbal ponuda ovaj vid igre, ali većin stranih kladionica dozvoljava igračima da igraju Azijski hendikep. Poenta je da ovde ima samo dva moguća konačna ishoda što vam svakako povećava šanse da ostvarite kvalitetan dobitak.

Klađenje na golove

Kada pogledate koja je soccer ponuda dana u vašoj omiljenoj kladionici, sasvim sigurno vidite da postoji veliki broj marketa koji se bave brojem golova. Na golove kvote fudbal su vrlo primamljive pogotovo kada je slaba dnevna ponuda fudbal utakmica, kao što je to tokom letnjih meseci. Sa ovom igrom, vi jednostavno birate koliko će golova obe ekipe postići na nekom susretu, odnosno dal i će biti dosadna ili efikasna utakmica.

Kladionica Market Detalji marketa Tipovi Gde se kladiti
Mozzart Bet
4.8
Market
Konačan ishod
Detalji marketa
Tri moguća ishoda (pobeda domaćih, nerešeno ili pobeda gosta)
Tipovi
Imajte u vidu da imate samo 33% šanse da pogodite tačan ishod
Kladite se sada! Mozzart Bet recenzija

Uživo klađenje i uživo prenosi fudbala

Fudbal kladjenje u Srbiji

Kada se govori o ovom delu klađenja uvek je bitno izabrati kladionicu koja ima kvalitetnu platformu za uživo klađenje i koja eventualno nudi svojim korisnicima mogućnost da gledaju uživo prenose određenih sportskih dešavanja. Kladionica fudbal nije kompletna ako ne nudi ove dve opcije svojim korisnicima. Veliki broj svetskih kladionica imaju odlične uživo platforme za klađenje, kao i uživo prenose, dok je u Srbiji situacija malo drugačija.

Naime, svaka domaća kladionica ima svoju platformu za uživo klađenje, ali tek po neka nudi opciju gledanja strim prenosa svojim igračima. Najbolja kladionica fudbal gde možete da se kladite uživo i da gledate uživo utakmice fudbal je bez ikakve sumnje Mozzart Bet, dok je na drugom mestu po našem skromnom mišljenju Meridian Bet.

Popularna fudbalska takmičenja u Srbiji

Znajući da je fudbal možda i najpopularniji sport na svetu, sasvim je normalno da u Srbiji ima veliki broj poklonika najvažnije sporedne stvari na svetu. Kada se govori o popularnosti određenih liga i timova, svakako u našoj zemlji su najpopularnij takozvane Top 5 lige (Premier League, Bundesliga, Serie A, Liga 1 i La Liga), dok osim njih veliki broj fanova voli da prati i evropska takmičenja kao što su Liga Šampiona, Liga Evrope i druga takmičenja.

Premier League

Naravno nisu samo popularna klupska takmičenja, nego veliki broj kladioničara voli da prati i reprezentacije, pa tako od kvalifikacija to veliki svetskih takmičenja se mogu naći predlozi za klađenje fudbal danas.

Kao i kod nas u Evropi i svetu situacija je vrlo slična, jer su najpopularnije velike lige, dok je manji broj onih fanova koji prate druge nižerazredne klubove, iako je na njima klađenje ponekad koliko toliko jednostavnije. Za koje fudbal kvote ili markete ćete se vi odlučiti isključivo zavisi od vas, odnosno zavisi od toga, kako volite da se kladite, pa tu odluku prepuštamo vama.

Događaji Opis
Premier Liga Najpoznatija liga iz Engleske u kojoj igraju najbolji igrači i treneri. Svake godine ima sve veći broj fanova.
Bundesliga Liga koja je poznata po tome da se u njoj igra atraktivan fudbal sa puno golova
Liga Šampiona Takmičenje najboljih timova iz Evrope gde se svake godine oni nadmeću za trofej i ogromnu novčanu nagradu.

Tipovi i trikovi za klađenje na fudbal

E sad, dolazimo da najvažnijeg dela ovog članka u kojem ćemo pokušati da vam objasnimo koje su to strategije i trikovi koji bi mogli da vam pomognu da budete bolji u svom klađenju na fudbal. Pre svega moramo da napomenemo da ni jedna strategija nije neprobojna i da se svakog dana mogu desiti situacije koje su nepredviđene i zbog kojih vaša opklada može biti nedobitna. Naša je želja da vam sa ovim trikovima pomognemo da budete malo bolji, ali nikako ne tvrdimo da že svaka od njih biti 100% uspešna.

Prvo je bitno dobro znati kakva je situacija u određenoj ekipi na koju želite da se kladite, stoga predlažemo da rednovno pratite vesti iz tih ekipa ili liga. Ovo je lako u velikim ligama gde postoje vesti o dešavanjima gotovo svakodnevno, dok za neke lige koje nisu toliko medijski ispraćene traženje vesti može biti malo teži zadatak.

Nakon toga bitno je znati sa kolikom količinom novca raspolažete. Nikada se nemojte kladiti sa novcem koji je za neke druge potrebe, jer ako izgubite taj novac možete doći u neprijatnu situaciju u životu. Naš je predlog da uvek imate određenu količinu koju ste odvojili za klađenje i koja neće uticati na vaš životni budžet. Nekada je to teško uraditi, ali verujte nam da je tako najbolje.

Često postavljana pitanja

Iako većina kladionica daje bonuse svojim igračima, postoje određene firme koje imaju drugačije poslovanje. Te kladionice ne daju bonuse, ali sa druge strane daju određene benefite igračima na duže staze. Za koju vrstu kladionice ćete se vi odlučiti je isključivo na vama.
Da. Danas, uglavnom sve kladionice nude svojim korisnicima mogućnost klađenja preko mobilnih aparata, što je zaista ugodan osećaj. Klađenje možete da vršite preko mobilne stranice, ili eventualno ukoliko kladionica ima, preko mobilne aplikacije.
Dati izravan odgovor na ovo pitanje nije lako pošto postoji veliki broj kladionica, ali isto tako svaki igrač ima posebne želje i preferencije kada su kladionice u pitanju. Naša je preporuka da gledate kvalitetne bonuse i da gledate broj marketa koje određena kladionica nudi. Tako ćete naći svoju omiljenu kladionicu.
Ostali popularni sportovi
gore