Koji se bonusi mogu dobiti u najboljim Srpskim kladionicama?

Svako ko želi da se ozbiljno bavi sportskim klađenjem mora imati na umu koliko je bitno iskoristiti svaku moguću priliku da se stekne prednost u odnosu na kladionice. Upravo iz tog razloga, vrlo je bitno pažljivo pratiti ponudu kladionica kada je reč o aktivnim promocijama koje one nude svojim korisnicima. Postoji nekoliko vrsta privilegija za korisnike koje nude kladionice, od kojih su najpopularniji takozvani bonusi dobrodošlice, koje gotovo svaka kladionica ima u ponudi. Osim ovog osnovnog tipa, postoje kladionice koje daju tzv. bonuse bez uplate. To su, zapravo, manji iznosi novca koje igrači mogu da koriste bez da učine prvi depozit. Ukoliko želite da saznate koje još vrste promocija postoje, kao i gde ih možete pronaći u ponudi kladionica u Srbiji, nastavite da čitate naš članak.

Najbolji Bonusi i Promocije na Internet Kladionicama (2024)
Rang Kladionica Bonus* Povrat igraču Mobile Ocena Posetite
1 Maxbet Poklon Tiket od 1000 RSD
+ 10 Dana Besplatne Igre
98.81% Da 4.8 Kladite se sada! Maxbet Recenzija
2 Mozzart Bet 100 000 RSD 96.48% Da 4.8 Kladite se sada! Mozzart Bet Recenzija
3 MELbet 11 000 RSD 97.27% Da 4.7 Kladite se sada! MELbet Recenzija

Kako se stiču uslovi za dobijanje bonusa?

Kako postoji nekoliko vrsta bonusa, tako postoji i nekoliko načina na koji se oni mogu dobiti od strane sportske kladionice. Neki se automatski dodeljuju igračima, tako da igrači ne moraju ništa da rade. Kada se uloguju na svoj nalog, igrači naprosto vide da im je dodeljena određena suma novca koja predstavlja poklon od strane kladionice. Sa druge strane, u većini slučajeva nije sve automatizovano, nego igrači moraju da pokupe svoj bonus koji im je sportska kladionica ponudila. To se najčešće dešava kada vam kladionica pošalje e-mail sa ponudom aktivnih promocija, stoga je potrebno kliknuti na link i pratiti instrukcije kako biste dobili svoj bonus. Ovde moramo napomenuti da nijedna ova ponuda nije obavezna i da ukoliko želite da ne uzmete isti, imate puno pravo na to.

Postoji još jedan način na koji sportske kladionice šalju ponude klijentima, a to je putem socijalnih mreža ili putem takozvanog newsletter-a. Upravo zbog toga nije na odmet pratiti svoju sportsku kladionicu na popularnim socijalnim mrežama, jer zapravo te ponude i promocije predstavljaju odličan način da zaradite malo dodatnog novca. Na primer, kada se odigravaju veliki turniri u fudbalu, ponuda kladionica može biti odlična. Prošle godine, za vreme svetskog prvenstva u fudbalu, kladionice su se naprosto utrkivale koja će ponuditi bolji bonus ili zanimljiviju promociju.

Pogledajmo sada koji su najčešći bonusi i promocije u ponudi kladionica u Srbiji:

Bonus dobrodošlice za nove korisnike

Napomenuli smo da je ovo favorit kada je reč o ponudi sportskih kladionica. Naime, gotovo svaka sportska kladionica u Srbiji ima u ponudi ovaj tip bonusa. On je namenjen za sve nove korisnike koji se po prvi put registruju u nekoj sportskoj kladionici i koji po prvi put vrše depozit u istoj. Ovaj poklon za nove korisnike se daje najčešće kao matched bonus, odnosno kladionica daje igraču isti iznos novca koji je igrač uplatio po prvi put u kladionici. Takođe, on se daje uglavnom na prvu uplatu, ali postoje kladionice koje daju ovakav vid bonusa na drugu, treću, a ponekad čak i na četvrtu uplatu.

Uslovi i pravila korišćenja bonusa u sportskoj kladionici

Kada ostvarite pravo na bonus dobrodošlice i uzmete isti, morate imati na umu da kod svake ponude kladionice postoje uslovi korišćenja i pravila. Šta ovo znači? U uslovima i pravilima korišćenja svake promocije koji se mogu naći na svakom sajtu sportske kladionice, napisani su određeni uslovi koje igrač mora da ispuni kako bi mogao da novac koji je dobio prebaci na svoj nalog sa pravim novcem. Ovi uslovi se uglavnom odnose na visinu kvote koja se mora odigrati sa bonus novcem, kao i sa brojem puta koliko se taj novac mora obrnuti. Na primer, u najvećem broju slučajeva potrebno je obrnuti novac četiri ili više puta sa kvotom ne manjom od 1.50. Drugim rečima, ukoliko ste dobili 1.000 dinara na poklon, morate uplatiti 4.000 dinara (iz nekoliko puta) sa kvotom 1.50 ili više, kako biste bili u mogućnosti da tražite isplatu bonus novca.

Bezdepozitni bonus koji daju kladionice

Uz vrlo čest bonus dobrodošlice na prvi depozit, postoji ponekad i ponuda kladionica u vidu bonusa bez depozita. Ovakvi tipovi promocija su uglavnom dostupni novim korisnicima sportske kladionice, mada ponekad i redovni korisnici dobijaju ove ponude, jer postoje sportske kladionice koje daju ovakve bonuse bez uplate. Ako vas interesuje zašto kladionice daju ovakav tip bonusa, odgovor je prilično jednostavan. Naime, u današnje vreme kada postoji toliko kladionica na tržištu, korisnicima je prilično teško da odluče koja sportska kladionica će im biti favorit, tako da ovi pokloni i promocije mogu biti prevaga prilikom odluke gde se registrovati.

Međutim, kod kladionica koje daju ove bez depozitne bonuse nije moguće samo registrovati se, uzeti poklon i podići novac. Potrebno je i u ovom slučaju ispuniti uslove i pravila korišćenja bonusa. Tek kada ispunite određene uslove bićete u mogućnosti da podignete dobijeni novac. Ove ponude kladionica imaju još jednu vrlu bitnu stavku na koju morate obratiti posebnu pažnju. Gotovo svaki bezdepozitni bonus ima vremenski limit, stoga vam preporučujemo da posebno obratite pažnju na to. Na kraju se postavlja pitanje na koju opkladu staviti taj dobijeni novac? Naša preporuka je da svakako pažljivo pogledate fudbalsku ponudu ili ponudu nekog drugog sporta i da odigrate ono što vam se sviđa, bez ikakvog pritiska. Na kraju krajeva, to je samo novac koji ste dobili na poklon.

Promocije u vidu besplatnih opklada

Još jedan od favorita u ponudi sportskih kladionica kada je reč o promocijama koje dobijaju novi i redovni korisnici je svakako bonus u vidu besplatne opklade. Iako besplatne opklade na prvi pogled izgledaju isto kao neki drugi vidovi promocija, one su zapravo drugačije u nekim segmentima. Glavna i osnovna razlika između besplatnih opklada i ostalih bonusa je to što vam se kod besplatnih opklada ne računa ulog u potencijalni dobitak. Evo i primera: zamislite da dobijete ponudu na fudbalskoj utakmici u vidu besplatne opklade - u visini od 1.000 dinara. Zatim odlučite se opkladite na nerešen ishod na koji je kvota 3.00. Ukoliko uspešno pogodite svoju besplatnu opkladu, vaš dobitak će biti izračunat na ovaj način: 1.000 x 3 = 3.000 dinara – 1.000 dinara uloga. Dakle umesto da dobijete 3.000 dinara nazad, kod besplatne opklade dobijate samo profit nazad, a to je u ovom slučaju 2.000 dinara.

Ostali bonus i promocije koje igrači mogu dobiti

Osim ovih nekoliko najpoznatijih bonusa koji se mogu naći u ponudi kladionica, postoji još nekoliko manje poznatih i manje korišćenih vrsta promocija u sportskim kladionicama. Izuzetno je važno znati pravila i prednosti svakog od njih, jer ukoliko u sportskoj kladionici koja je vaš favorit dobijete ovakvu ponudu, dobro je znati kako da je na najbolji način iskoristite.

TOP 3 KLADIONICE
Maxbet
Poklon Tiket od 1000 RSD
4.8
Kladite se sada!
Mozzart Bet
100 000 RSD
4.8
Kladite se sada!
MELbet
11 000 RSD
4.7
Kladite se sada!

Programi lojalnosti i VIP šeme u sportskim kladionicama

Mnoge sportske kladionice koje su na listi naših favorita daju ponude svojim lojalnim korisnicima u vidu programa lojalnosti, VIP programa i bonusa. Programi lojalnosti predstavljaju programe gde igrači skupljaju poene, a kasnije te poene mogu konvertovati u bonus novac ili neke druge prigodne poklone koje dobiju od sportske kladionice. Sa druge strane, VIP promocije predstavljaju najbolje što jedna kladionica može da ponudi svojim igračima. Naime, ukoliko postanete VIP korisnik neke sportske kladionice, bićete u mogućnosti da dobijate lepe beneficije u vidu personalnog menadžera naloga, boljih bonusa, poklona, pa čak i prednost prilikom isplate novčanih dobitaka.

Zaključak

Bonusi i promocije su vrlo pozitivna stvar kada znate kako da ih pametno iskoristite. Ukoliko naučite na koji način je najbolje da iskoristite ponudu kladionica, bićete u mogućnosti da zaradite extra novac od sportskog klađenja, ali ćete takođe povećati vaše šanse da budete profitabilni na duži vremenski period. Sa druge strane, veliki broj ovih bonusa i promocija dolazi sa prilično teškim uslovima korišćenja istih, zatim vremenskim ograničenjima i pravilima. Najbolje kladionice u kojima treba tražiti bonuse su one kladionice koje daju bonuse bez uplate. Takvi bonusi predstavljaju najlakši način da se na njima lako zaradi, ali sa druge strane ovi bonusi nisu veliki, uglavnom tek nekoliko stotina dinara u proseku. Ono što je najbitnije je da se svakako pažljivo čitaju uslovi korišćenja i pravila tih ponuda kladionica, jer se samo na taj način može ostvariti konkretna prednost.

gore