MELbet aplikacija – Lako klađenje u pokretu za korisnike iOS i Android uređaja

Sasvim smo sigurni da i pored činjenice da vam mobilno klađenje možda nije preferirani način klađenja, volite da na svom mobilnom aparatu imate mogućnost postavljanja opklada putem svoje omiljene sportske kladionice. Stoga, mi uvek volimo da posebno recenziramo opcije mobilnog igranja u svakoj sportskoj kladionici za koju mi smatramo da je dovoljno kvalitetna.

Pokaži više

Jedna od onih sportskih kladionica koje su nam zapale za oko kao izrazito kvalitetne, je svakako i sportska kladionica MELbet, koja svojim vernim korisnicima zaista nudi veliki izbor kvalitetnih opcija za klađenje. Jedna od opcija je naravno i MELbet mobile opcija, putem koje igrači mogu da instaliraju aplikacije na svoje mobilne uređaje i tako se klade bez obzira na činjenicu gde se nalaze u datom momentu.

Pokaži manje
MELbet Mobile App
Proveri MELbet aplikaciju
MELbet
4.7
Bonus dobrodošlice: 11 000 RSD

 • Promotivni kod za kupce prodavnica
 • Funkcija kalendara za e-sport
 • Sedmično takmičenje „Igre“
 • Licencirani
 • Republike Srbije
 • Curacao

 • Opcije depozita:
 • visa
 • mastercard
 • skrill
 • neteller
 • bitcoin

MELbet mobile verzija sajta za igranje putem browsera

Ako ste do sada redovno čitali naše recenzije, sasvim sigurno znate da postoje dve mogućnosti kada je mobilno igranje u pitanju. Jedno je putem aplikacija, a drugo putem mobilne verzije sajta, koja se učitava putem browsera na mobilnom aparatu. U ovoj sportskoj kladionici postoji mogućnost igranja MELbet mobile putem mobilne verzije sajta, koja je urađena vrlo profesionalno i koja je u potpunosti ista kao i desktop verzija. Kompatabilna je sa svim mobilnim uređajima i operativnim sistemima, a učitavanje iste je jednostavno kao i odlaženje na bilo koji drugi sajt na internetu.

Veb lokacija kladionica MELbet

Kao što smo već napomenuli vizuelno, stanica za mobilno klađenje je u potpunosti identična desktop verziji, ali je takođe optimizovana za mobilno korišćenje. Na vrhu stranice se nalaze opcije za logovanje i registraciju, kao i reklamni baneri koji korisnike obaveštavaju o najnovijim promocijama i bonusima koji ih očekuju ako se odluče registrovati na sajtu ovog brenda. Osim toga, tu se nalazi padajući meni koji predstavlja stranicu za podešavanja i brzu navigaciju po sajtu, što je vrlo pohvalna opcija u svakom slučaju.

Centralni deo ekrana predviđen je za trenutnu ponudu sportova i utakmica koje se igraju, kao i brze prečice ka MELbet kazinu, slotovima i ostalim igrama kojima se može pristupiti na sajtu. Kada uđete na deo za sportsko klađenje vrlo brzo ćete biti u mogućnosti da se snađete, pošto je layout urađen tako da bude izrazito prijemčiv korisnicima. Kada odaberete utakmicu na koju se želite opkladiti, otvara se izbor marketa, a kada se odlučite za specifičnu opkladu otvara se bet-slip koji se nalazi na donjem delu ekrana mobilnih uređaja.

Osim ovih osnovnih funkcija vezanih za sportsko klađenje, putem mobilne verzije sajta korisnici mogu da vrše i druge radnje, kao što je dopunjavanje naloga za novim sredstvima, ili kontaktiranje korisničke podrške.

Uslovi važe!

Poslednja registracija: pre nekoliko minuta

Vrlo kvalitetna MELbet Аndroid aplikacija

Činjenica da imaju odličnu i visoko kvalitetnu mobilnu verziju sajta, nije bila dovoljna menadžmentu Brenda MELbet, pa su odlučili da naprave i kvalitetne MELbet aplikacije za korisnike Android i iOS operativnih sistema. Kada pristupite mobilnoj verziji sajta na samom dnu stranice imate opcije da izaberete instalaciju MELbet aplikacija. Kada se odlučite za tu opciju, sajt vas preusmerava na deo sajta predviđen za aplikacije, gde možete da birate verziju MELbet app u odnosu na operativni sistem.

MELbet kladionica android aplikacija

Korisnici koji koriste Android aparate svoju MELbet aplikaciju skidaju i instaliraju direktno sa sajta, pošto Google ne podržava aplikacije koje se bave kockanjem za razliku od Apple Store-a. Sama instalacija MELbet Android aplikacije je vrlo jednostavna i sve što je potrebno da radite je da pratite instrukcije koje su vam napisane na sajtu.

Jednom kada završite sa procesom instalacije i pokrenete MELbet app videćete da osim sportskog klađenja na istoj možete da pristupite kazino sekciji, kao i da radite većinu radnji koje su vam dostupne na desktop verziji. Jasno je vidljivo da je kompanije uložila veliki napor kako bi napravila kvalitetnu MELbet Android aplikaciju, koja je brza, efikasna i izrazito laka za korišćenje.

MELbet iOS aplikacija dostupna na Apple Store

Ukoliko koristite uređaj koji je na iOS operativnom sistemu, nemojte se brinuti, pošto i za vas postoji kvalitetna i profesionalno napravljena MELbet iOS aplikacija za mobilno klađenje. Ovu verziju aplikacije možete instalirati putem Apple Store-a, a sama instalacija je jednostavna baš kao da instalirate bilo koji drugi softver na vaš mobilni aparat.

Zaista smo bili impresionirani kvalitetom MELbet iOS aplikacije jer je od samog starta korišćenja bilo jasno da je kompanija uložila veliki napor u razvoji ove MELbet aplikacije. Ista je posložena tako da je izrazito logična i laka za korišćenje, a posebno nam se svidela činjenica da obe MELbet aplikacije rade vrlo stabilno i bez preteranih lagova. Od momenta kada se odlučite za MELbet app download pa to momenta postavljanja prve opklade neće proći više od nekoliko minuta, što je stvarno vredno pohvale.

Bonusi za korišćenje mobilne kladionice MELbet

Dobiti bonus u MELbet mobilnoj aplikaciji

Ukoliko ste već čitali našu kompletnu recenziju kladionice MELbet, onda ste sasvim sigurno bili u mogućnosti da pročitate koje sve bonuse i promocije igrači mogu dobiti u ovoj kvalitetnoj kompaniji. Isti bonusi i promocije su dostupni i korisnicima MELbet aplikacija, te svaki novo registrovani korisnik ima mogućnost dobijanja 100% matched bonusa, maksimalno do 11.000 RSD. Minimalni iznos koji je potrebno uplatiti da bi se ovaj bonus aktivirao je postavljen na simboličnih 157 RSD, ali naša preporuka ide ka tome da svakako razmislite da uplatite malo više novca, jer 100% bonus garantuje da će vam kladionica dati izdašan novčani bonus prilikom prve uplate.

Jednom kada iskoristite bonus dobrodošlice u MELbet mobile bićete u mogućnosti da koristite i druge aktivne promocije ovog brenda, koje su raznolike i redovno se ažuriraju.

Unesite MELbet

Dostupne metode za uplatu vašeg računa

Što se tiče načina na koje možete da izvršite depozit u MELbet kladionici, korisnici mobilnih uređaja dobijaju iste opcije kao i korisnici desktop uređaja. Dakle, u zavisnosti od geolokacije korisnici iz Srbije i regiona mogu da koriste platne kartice (Visa, Mastercard), nekoliko popularnih elektronskih novčanika (Skrill, NETELLER, ecoPayz), kao i preko 20 vrsta kriptovaluta (Bitcoin, Litecoin, Dash).

Vršenje depozita je vrlo jednostavno, a transakcije bivaju procesuirane u roku od nekoliko minuta. Zaista, nismo imali nikakvih zamerki u ovom segmentu, pošto opcija ima dosta, a vršenje depozita je izrazito lako i logično, te i oni manje iskusni korisnici ne bi smeli imati problema prilikom vršenja istog.

Zaključak

Kao što ste već mogli da zaključite iz naše recenzije, zaista nema gotovo niti jedna stvar koju bi mogli da zamerimo kladionici MELbet kada su njihove opcije mobilnog igranja u pitanju. MELbet aplikacije su dostupne Android i iOS korisnicima operativnih sistema, a mobilna verzija sajta je takođe vrlo kvalitetna. Za koju god opciju se odlučite, sasvim smo sigurni da nećete pogrešiti.

Preporučene kladionice za igrače iz Srbije
MELbet
gore