Bet365 i njena mobilna aplikacija

Bet365 ne prima igrače iz vaše regije! Naš predlog za vas je Maxbet

Kompanija bet365 je nesporno već godinama jedna od najboljih i planetarno najpopularnijih sportskih kladionica, koja svojim korisnicima nudi širok dijapazon profesionalnih i kvalitetnih usluga, kada je reč o sportskom klađenju.

Pokaži više

Godinama su lider na svetskom tržištu i poznati su po tome što konstantno vrše inovacije i unapređuju svoju uslugu, te su priznati u svetu kao respektabilan i siguran brend koji se fer odnosi prema svojim igračima. Ukoliko niste pročitali našu kompletnu recenziju bet365 sportske kladionice, predlažemo vam da je obavezno pročitate nakon što završite čitanje ovog članka. Recenziju celokupne kladionice možete naći ovde

Pokaži manje
Informacije o bet365 kompaniji
Bet365
1

  • Detaljna statistika
  • Klađenje uživo sa bezbroj opcija
  • Bonus za nove igrače
  • Licencirani
  • Gibraltar

  • Opcije depozita:
  • visa
  • mastercard

*Dostupno samo novim korisnicima. Uplatite prvi depozit od najmanje 50 € i iskoristite ovu ponudu u roku od 30 dana od dana ragistracije, kako bi mogli da se kvalifikujete za dobijanje ovog depozitnog bonus u visini od 100% do 50 €. Kada zatražite svoj bonus, isti se automatski prebacuje na vaš račun i ne može se podizati dok ne ispunite uslove i pravila korišćenja istog

Mobilna verzija sajta je više nego odlična opcija

Korišćenje sajta sportske kladionice bet365 je moguće preko mobilnog aparata. Dovoljno je samo na browseru ukucati njihovu adresu i otvoriće vam se mobilna verzija sajta. Ukoliko ste ranije koristili desktop verziju sajta kladionice, onda nećete imati nikakvih problema da se snađete sa mobilnom verzijom, iz prostog razloga što postoji vrlo malo razlika između desktop i mobilne verzije. Ukoliko pak po prvi put koristite sportsku kladionicu bet365, budite sigurni da je proces registracije vrlo jednostavan i da od momenta kada počnete registraciju do momenta postavljanja prve opklade neće proći više od svega nekoliko minuta.

Dizajn sajta i funkcionalnost su na najvišem mogućem nivou i sve je prilagođeno korisniku što je za svaku pohvalu. Zapravo kompanija bet365 mobile je bila pionir što se tiče mobilnog klađenja u svetu, te oni su zaslužni za dizajn mobilnih aplikacija i stranica, koje sada koriste uglavnom sve popularne svetske kladionice. Kvalitet aplikacije je urađen na vrhunskom nivou, pazilo se i na najsitnije detalje, a takođe ima dosta specifičnih funkcija koje drugi konkurentski brendovi u svetu nemaju.

Na primer, na gornjoj strani vašeg mobilnog aparata vidi se logo kladionice, ali kada prevučete preko logoa prstom na levo, otvara vam se quick search opcija, što je zaista impresivno i pre svega vrlo korisno. Osim toga, bet365 mobile omogućava korisnicima da rade apsolutno sve radnje koje su omogućene i korisnicima desktop verzije, od klađenja pre početka meča, klađenja uživo, praćenja prenosa uživo, deponovanja novca, isplate novca, do kontaktiranja korisničke podrške. Naprosto, ova aplikacija je urađena toliko kvalitetno, da je izrazito teško naći joj manu.

Mobilna aplikacija za korisnike Android operativnih sistema

Što se tiče aplikacija za mobilne telefone, kako je i za očekivati od ovako ozbiljne kompanije, postoji aplikacija za svaki tip operativnog sistema (Android, iOS i Windows), te nema bojazni da ćete imati problema prilikom korišćenja aplikacije. Proces instalacije nije komplikovan, ali postoji jedan tehnički problem. Naime, ukoliko budete tražili na Google Play-u bet365 apk, nećete biti u mogućnosti da nađete istu iz objektivnih razloga, pošto Google ima zabranu prema aplikacijama koje se bave sportskim klađenjem i kockanjem, te je prilično teško dobiti dozvolu da se aplikacija nađe u prodavnici.

Kako bi bili u mogućnosti da uradite download aplikacije, potrebno je da odete na sajt kladionice putem vašeg mobilnog telefona, te da na dnu stranice nađete deo gde piše – pogledaj sve bet365 aplikacije, te da tamo izaberete aplikaciju za sportsko klađenje. Nakon toga biće vam ponuđeno da preuzmete bet365 apk file, koji je potrebno instalirati na vaš uređaj. Moramo da napomenemo da aplikacija izgleda apsolutno identično kao i mobilna verzija sajta, te da ukoliko ste prvo koristili bet365 mobile preko browsera, nećete imati problema da se snađete sa bet365 android aplikacijom.

Aplikaciju mogu koristiti i korisnici uređaja sa iOS operativnim sistemom

Za razliku od bet365 Android aplikacije, koja se mora preuzimati direktno preko sajta kladionice, korisnici Apple uređaja imaju tu mogućnost da verziju za iOS operativni sistem skinu i instaliraju direktno preko Apple prodavnice (Apple Store). Samo preuzimanje i instalacija aplikacije je prilično lako, te nema potrebe objašnjavati kako funkcioniše, a izgled aplikacije je gotovo identičan sa bet365 mobile verzijom i verzijom za Android telefone. Menadžment sportske kladionice je zaista mislio na svoje korisnike, tako da ne prave razliku da li korisnici imaju Android ili iOS platformu, te je i jednima i drugima omogućeno apsolutno savršeno iskustvo klađenja putem mobilnih aparata.

Spremite se da dobijete bonuse i promocije

Bet365 svojim korisnicima koji preferiraju da se klade putem mobilnih uređaja nudi bonus dobrodošlice, te svaki novi korisnik koji se registruje putem mobilnog uređaja dobija takozvani Welcome Bonus u visini od 100% od prvog depozita maksimalno do 50 eura u protivvrednosti valute koju je izabrao.

Postoje uslovi i pravila korišćenja ovog bonusa, te je potrebno da tri puta uložite ukupnu količinu bonus novca (150 eura) u svoje opklade, sa kvotom ne manjom od 1.50 kako bi bili u mogućnosti da prebacite svoj bonus novac na račun sa pravim novcem i da ga eventualno podignete u slučaju dobitka. Uz ovaj bonus dobrodošlice, svi korisnici aplikacija imaju mogućnost da koriste i ostale bonuse i promocije kao i korisnici na desktop uređajima. Više o tim bonusima i promocijama možete pročitati u našoj recenziji celokupne sportske kladionice bet365.

Načini za uplatu novca i isplatne metode

Ukoliko imate još nedoumica da li vredi koristiti bet365 aplikaciju za igranje putem mobilnih uređaja, ovde ćemo napomenuti da putem bet365 mobile možete vršiti uplate i tražiti isplate putem svih depozitnih i isplatnih metoda koje nudi ova odlična sportska kladionica. Oni u svojoj ponudi imaju mogućnost depozita putem platnih kartica, putem velikog broja elektronskih novčanika (PayPal), bankovnih transfera, čekova i još par servisa za transfer novca. Sve transakcije su apsolutno sigurne i relativno brze, a ono što je posebno pohvalno je što su sve te transakcije apsolutno besplatne, odnosno kladionica ne uzima nikakve troškove obrade vaših zahteva. Jedini trošak možete imati od strane banke kada vam novac legne na račun.

Bet365 apk je sasvim sigurno jedna od boljih u ponudi

Iako smo planirali da testiramo mobilnu aplikaciju svega nekoliko nedelja, moramo priznati da je vrlo brzo postala omiljena aplikacija za klađenje velikoj većini naših eksperata. Naprosto bet365 android i iOS aplikacija su urađene toliko profesionalno, da im je jako teško naći bilo koju manu. Jedine mane koje možemo ovde navesti se odnose na samu kladionicu, koja bi mogla i morala da ima makar malo konkurentnije kvote u odnosu na ostale svetski poznate sportske kladionice. Naime, kvote su im za otprilike 5% niže u odnosu na sportsku kladionicu sa najvišim kvotama i najnižim marginama Pinnacle, što bi moralo biti korigovano u budućnosti. Ipak, kada se sve pogleda, bet365 mobile je sigurno jedna od najboljih aplikacija za klađenje putem mobilnih aparata na svetu trenutno. Topla preporuka da je instalirate koliko danas i uzmete vrlo izdašan bonus dobrodošlice koju vam daje ova kladionica.

Preporučene kladionice za igrače iz Srbije
gore