Bet 365 Srbija - Osnovne Informacije na Srpski

Bet365 ne prima igrače iz vaše regije! Naš predlog za vas je Maxbet

Prema nekim nezvaničnim informacijama do kojih sam uspeo doći, trenutno 34 miliona korisnika širom sveta ima otvoren online kazino nalog ili nalogu u sportskoj kladionici bet365, a siguran sam i da veliki broj sportskih kladioničara iz Srbije ima takođe registrovan nalog na ovoj kladionici. Ovo i ne čudi, s obzirom na to da je bet365 već godinama jedna od kladionica koja postavlja standarde u industriji i gotovo su uvek prvi što se tiče inovacija.

Pokaži više

Sajt bet365 je doveden gotovo do savršenstva, kako po prepoznatljivom dizajnu, tako i po funkcionalnosti, jer je sve podređeno korisnicima i njihovom uživanju u procesu sportskog klađenja. Doprinos koji je ova kladionica dala industriji sportskog klađenja je nemerljiv, ali treba svakako podvući da su oni bili pioniri u sekciji uživo klađenja, kao i da su prvi i do sada jedini koji su uspeli da inkorporišu u sportsko klađenje bet builder funkciju, koja omogućava igračima da se klade kako pre početka utakmice, tako i uživo, te da prave kombinovane tikete različitih opklada na jednoj utakmici.

Pokaži manje
Informacije o bet365 kompaniji
Bet365
1

  • Detaljna stručna statistika
  • Klađenje uživo sa bezbroj opcija
  • Bonus za nove igrače
  • Licencirani
  • Gibraltar

  • Opcije depozita:
  • visa
  • mastercard

*Dostupno samo novim kupcima. Uplatite kvalificirani depozit od najmanje 50 € i zatražite svoju ponudu u roku od 30 dana od registracije da biste se kvalifikovali za klađenje od 100% do 50 €. Kada se to zatraži, krediti za klađenje polažu se na vaš račun i neće se podizati.

Prepoznatljiv vizuelni identitet sajta i lakoća korišćenja

Prepoznatljiv dizajn kladionice bet365 poznat je svakom pasioniranom kladioničaru, s obzirom na to da se ova online kladionica razlikuje od svih drugih brendova po svojim prepoznatljivim bojama i vizuelnom identitetu. Celokupan sajt je urađen u zelenoj boji koja nije napadna za oko i koja prema mom skromnom mišljenju izgleda naprosto fantastično.

Što se funkcionalnosti sajta 365 bet tiče, ona je dovedena do savršenstva, pošto je sve pojednostavljeno toliko, da čak i početnici u svetu sportskog klađenja mogu da se snađu i postave opkladu bez mnogo problema. Kako sam ja već duži niz godina u industriji, meni kao iskusnijem korisniku funkcionalnost sajta savršeno odgovara.

U ovom delu se neću puno zadržavati na posebnim funkcijama koje imaju sajt i sportska kladionica bet365, iz razloga što ću kasnije u ovoj recenziji pisati detaljno o tim specifičnostima. Svakako, moram napomenuti da uz funkcionalnost i jednostavnost bet365 online nudi svojim članovima veliki izbor sportova na koje se mogu kladiti, neverovatan broj marketa, uglavnom konkurentne kvote, kao i vrhunsku sigurnost i zaštitu, uz fer tretman igrača, što su sve vrlo važni elementi prilikom ocenjivanja neke online kladionice u Srbiji.

Bet365 Srbija bi trebalo da bude primer svim domaćim brendovima u kom smeru se treba razvijati i kako se boriti za svoje članove, a na kraju i kako zadržati svoje članove, kvalitetnom uslugom i konstantnim inovacijama.

Proces registracije - jednostavan i logičan

Ukoliko još uvek nemate nalog na ovoj online kladionici, onda ću vam detaljno objasniti kako funkcioniše sam proces registracije. Kada pristupite naslovnoj stranici sajta, prvi korak je popunjavanje manje-više standardnog formulara, sa tom razlikom što je ovde osim osnovnih personalnih podataka potrebno odmah popuniti i neke ne standardne stvari, kao na primer četvorocifreni sigurnosni kod, kao i način na koji ćete da primate notifikacije od strane bet365 kladionice.

Dobra vest je da bet365 prima igrače iz Srbije, tako da nema nikakvih legalnih problema da se registrujete na istoj. Nakon završenog početnog koraka registracije, otvara vam se novi prozor u kom je potrebno ispuniti finansijske informacije vezane za omiljeni način depozita, a u tom istom prozoru će vam biti prezentovano da imate pravo na bonus dobrodošlice.

U mom slučaju dobio sam vrlo izdašan Bet 365 eng bonus dobrodošlice, koji smatram više nego korektnim. O pravilima i uslovima korišćenja ovog depozitnog bonusa ću vam pisati u delu namenjenom za bonuse, jer isti dolazi sa specifičnim pravima i uslovima.

Da li je kladionica bet365 legalna i zakonski regulisana?

Ova sportska kladionica poseduje nekoliko vrlo respektabilnih licenci za sportsko klađenje, kao što se i može očekivati od ovako popularnog i priznatog brenda. Trenutno poseduju licencu Velike Britanije (The United Kingdom Gambling Commission), Malte (Malta Gambling Authority), Gibraltara (Gibraltar Gambling Authority) i nekoliko manjih licenci država Bugarske i Estonije.

Dakle, igrači koji odluče da se registruju u kladionici bet365 mogu biti mirni i sigurni, pošto je ova kladioničarska kompanija u potpunosti licencirana i zakonski regulisana od više nezavisnih i vrlo respektabilnih tela u svetu sportskog klađenja. Pored toga, bet365 kladionica je praćena i proveravana od nekoliko monitoring kompanija, kao što su IBAS, ESSA, GamCare, Game Aware, koje sve prate rad ove kladionice i pružaju zaštitu igračima u slučaju bilo kakvih problema ili prijava upućenim bet365 sportskoj kladionici.

Vrste bonusa i promocija koje dobijaju igrači

Već sam napomenuo da prilikom registracije i prvog depozita svi novi igrači dobijaju pravo na bonus dobrodošlice (Welcome Bonus), kojim kladionica bet365 daje novim korisnicima bonus novac. Ja sam lično od kladionice dobio dupli iznos od visine sume koju sam uplatio i mogu reći da sam bio vrlo zadovoljan. Ova ponuda važi u roku od 30 dana od dana registracije, tako da ne morate odmah istog dana da izvršite depozit, niti da postavite opkladu.

Osim ovog bonusa dobrodošlice za nove korisnike, sportska kladionica bet365 konstantno nudi svojim članovima razne bonuse i promocije, zahvaljujući kojima članovi mogu da uz malo sreće profitiraju. Trenutno ima preko desetak aktivnih promocija koje su podeljene po sportovima.

Pored ovih aktivnih promocija, bet365 često daje igračima iz Srbije manje bonuse u vidu novca (obično u vrednosti od nekoliko evra po mom iskustvu), kao i ponude da ukoliko se opklade na određeni meč pre početka utakmice, imaju besplatnu opkladu sa istim iznosom da odigraju i uživo. Sve u svemu bet365 se posebno ističe kada su bonusi i promocije u pitanju i zaista dominira svetskim tržištem u tom segmentu.

Vrhunski izbor kladioničarskih marketa

Tržišta za klađenje na mreži

Kada je reč o marketima koje nudi sportska kladionica bet365 svojim korisnicima, tu bi mi sigurno bila potrebna jedna posebna recenzija samo za taj deo. Naprosto nema marketa koji možete zamisliti, a da ga nema u ponudi ove sportske kladionice. Pogotovo prilikom klađenja na fudbal, u popularnim ligama kao što su Premier liga ili Bundesliga, kladioničari se mogu kladiti na veliki broj marketa: od standardnih marketa na pobednika, broj golova ili duplu šansu, pa sve do nekih vrlo specifičnih marketa poput koliko će biti ukupno faulova za jednu ekipu u drugom poluvremenu. Što se drugih sportova tiče situacija je identična, pošto je izbor marketa za klađenje gotovo neograničen. Jedino u situaciji kada se radi o zaista malim ligama, ili ne toliko popularnim sportovima može doći do toga da neki market ne bude u ponudi.

Sportovi na koje se možete kladiti u bet365 kladionici

Kao i u mnogim segmentima i u segmentu ponuđenih sportova na koje se igrači mogu kladiti, kladionica bet365 Srbija je sigurno lider na tržištu sportskih kladionica u svetu. Trenutno, u ponudi ima preko 30 sportova na koje se možete kladiti, počevši od popularnih sportova (fudbal, tenis, košarka), pa sve do snukera, spidveja, trka pasa i ostalih manje poznatih sportova. Takođe, ova sportska kladionica bila je jedna od prvih kladionica u svetu koja je svojim igračima ponudila mogućnost da se klade na e-sports, koji iz godine u godinu stiče sve više poklonika u svetu sportskog klađenja.

Postavljanje opklade u sportskoj kladionici bet365

Ukoliko ste početnik u svetu sportskog klađenja ili pak iskusni kladioničar, budite sigurni da nećete imati apsolutno nikakvih problema da se snađete na sajtu kladionice bet365 i postavite svoje opklade. Kao što sam već napomenuo nekoliko puta u ovoj mojoj objektivnoj recenziji, ceo sajt je napravljen tako da bude izrazito pristupačan korisnicima, stoga je i sam način postavljanja opklada doveden do savršenstva.

Na levoj strani vašeg browsera videćete izbor sportova, liga i utakmica koje možete da pregledate u 365 Bet, a kada se odlučite za ligu ili utakmicu, svi marketi će se pokazati na centralnom delu browsera. Tada je potrebno da samo odaberete market i selekciju koju želite odigrati i ista se pokazuje na desnoj strani ekrana, zajedno sa kvotom i mestom na kome je potrebno uneti ulog. bet365 čak ima i opciju da namestite automatski ulog, ukoliko igrate flat system klađenja, tako da se još više ubrzava sam proces postavljanja opklade, na taj način.

Nakon toga, dovoljno je samo pritisnuti dugme submit i vaša opklada je postavljena. Imaju takođe i mogućnost da ukoliko igrate više opklada, a želite da odigrate sistem, da automatski odaberete koju vrstu sistema želite da odigrate, što takođe umnogome olakšava sam proces postavljanja opklade. Jednom kada je vaša opklada prihvaćena, u gornjem desnom uglu možete da joj pristupite pritiskom na dugme my bets. Sve u svemu, ovo je vrlo jednostavan i efikasan sistem postavljanja opklada, na koji kada se jednom naviknete, biće teško prihvatiti druge komplikovanije sisteme u drugim sportskim kladionicama.

Platforma za klađenje uživo

Primenjuju se georgafska organičenja. Da bi pristupili morate imati račun na kome je bilo sredstava ili opkladu koja je postavljena minimum 24 sata pre početka događaja.

Bet365 uživo klađenja preko interneta

Spominjao sam već da je ova sportska kladionica bila jedan od začetnika uživo klađenja preko interneta, pa se samim tim može očekivati je da dominira i u tom segmentu. Količina utakmica koje možete odigrati uživo u toku dana u kladionici bet365 je ogromna, a ono što je posebno fascinantno je njihov softver koji je trenutno verovatno neprevaziđen u svetu sportskog klađenja. Vaše opklade budu prihvaćene u roku od samo nekoliko sekundi, što je nekoliko puta brže nego u drugim poznatim svetskim kladionicama.

Uz fantastičan softver za klađenje uživo, kladionica bet365 poseduje i veliki broj live stream-ova, te korisnici mogu nesmetano uživati u prenosima uživo dok se klade u bet365 kladionici. Kao šlag na tortu od pre par meseci uvedena je i opcija bet builder uživo, koja omogućava korisnicima da prave sopstvene kombinovane opklade na istoj utakmici. Tako sad možete na istom tiketu odigrati ko će pobediti na meču, koliko će biti golova i koji igrač će dobiti žuti karton. Zaista je teško objasniti koliko je dobra ova opcija za one koji vole da se klade na sportske događaje.

Kako uplatiti novac na kladionicu bet365?

Jedna od stvari koja se često zamera domaćim sportskim kladionicama je i to što ne postoji veliki broj depozitnih i isplatnih metoda. Iz tog razloga, zaista smatram da domaći brendovi trebaju da se ugledaju na poznate evropske sportske kladionice i vide kako da unaprede svoje poslovanje. Bet 365 Srbija kladionica trenutno nudi veliki broj popularnih depozitnih metoda, od kojih su tu platne kartice, bankarski transferi, ali i veliki broj elektronskih novčanika, kao i mogućnost plaćanja čekovima.

Što se tiče korisnika iz Srbije dve najbolje opcije su svakako koristiti ili neku od platnih kartica kojima je omogućeno plaćanje preko interneta, ili koristiti jedan od respektabilnih elektronskih novčanika. Na taj način, korisnici i igrači iz Srbije mogu bez problema vršiti uplate, ali i eventualne isplate sa svog računa na kladionici bet365, brzo i bez velikih dodatnih troškova.

Odlično iskustvo klađenja putem mobilnih uređaja

Primenjuju se georgafska organičenja. Da bi pristupili morate imati račun na kome je bilo sredstava ili opkladu koja je postavljena minimum 24 sata pre početka događaja.

Ukoliko preferirate da se kladite putem mobilnog telefona ili tableta, kladionica bet365 je mislila i na vas. Bez preterivanja, mobilna aplikacija kladionice bet365 jedna je od trenutno najboljih mobilnih aplikacija u svetu sportskog klađenja, po mom skromnom mišljenju. Aplikaciju je lako skinuti na mobilni uređaj, za svega nekoliko minuta je gotova instalacija.

Jednom kada je probate, teško ćete poželeti da sednete za svoj desktop računar ponovo, jer aplikacija kladionice bet365 ima sve mogućnosti koje poseduje i desktop verzija: od mogućnosti da vršite depozit, klađenja uživo, praćenja rezultata, gledanja live stream utakmica, pa sve do opcije cash out. Aplikacija podržava sve poznate operativne sisteme za mobilne telefone, redovno se ažurira, brzo reaguje i vrlo je stabilna, tako da i u ovom segmentu kladionica bet365 dobija najviše moguće ocene.

Visok nivo sigurnosti i bezbednosti

Ako ste se ikada zapitali da li je kladionica bet365 sigurna i bezbedna, mogu vam slobodno reći da razloga za brigu nema. Naime, ova kladionica između ostalog ima licencu Velike Britanije, koja licenca je sam vrh što se industrije sportskog klađenja.

Uz to, Bet365 eng poseduje i druge licence, a takođe ima potpisane ugovore za nezavisnim telima kao što su IBAS, ESSA, GamCare i Gamble Aware. Sve ove nezavisne kompanije se staraju da se kladionica odnosi fer i korektno prema svojim igračima. Takođe, igrači mogu biti sigurni da su njihovi personalni i finansijski podaci zaštićeni, zbog toga što ova kladionica poseduje SSL enkripciju najnovije generacije, koja je gotovo neprobojna.

Imate problem? Kontaktirajte korisničku podršku

Ukoliko želite da kontaktirate kladionicu bet365 Srbija ova kompanija vam pruža nekoliko opcija. Naime, korisničku podršku možete kontaktirati putem telefona (koji nije besplatan za sve države), poštom, e-mailom, ali i putem uživo chata koji je dostupan korisnicima 24/7. Vreme odgovora je prilično kratko, a agenti koji rade u korisničkoj podršci su vrlo ljubazni i pre svega edukovani, tako da su zaista retke situacije kada ne mogu da vam pomognu u potpunosti.

Upravo iz tog razloga, smatram da korisnička podrška kladionica bet365 zaslužuje najviše moguće ocene. Takođe, ukoliko želite možete pratiti kladionicu bet365 i preko društvenih mreža pošto su prilično aktivni, posebno na društvenoj mreži Twitter.

Da li su zaista najbolji?

Raditi recenziju ovako kvalitetne kladionice uopšte nije lak zadatak iako na prvi pogled tako deluje. Svakako da ne postoji savršena sportska kladionica, ali kladionica bet365 je svakako nešto najbliže što se trenutno može nazvati savršenim. Izgled i funkcionalnost sajta su na vrhunskom nivou, izbor sportova, marketa je odličan, imaju opciju klađenja pre početka meča, kao i klađenja uživo, veliki broj depozitnih i isplatnih metoda, primaju igrače iz Bet365 Srbije i na kraju vrlo su sigurni i respektabilni.

Ako bi morao da tražim mane ovom brendu, njih svakako ima, ali one su zanemarljive. Naime, kladionica bet365 bi morala imati više kvote. Njihove kvote i margine nisu konkurentne sa nekim drugim svetski popularnim kladionicama, poput recimo kladionice Pinnacle, koja je lider na tržištu što se tiče visine kvota i margina. Na kraju, topla preporuka za sportsku kladionicu bet365, jer teško da ćete naći bolju kladionicu koja prima igrače iz Srbije.

Preporučene kladionice za igrače iz Srbije
gore