Hokej kladjenje recenzija - Popularnost sporta u Srbiji

Iako možda nema popularnost kao neki drugi sportovi, poput fudbala, tenisa ili košarke, kladjenje na hokej ima sasvim dovoljan broj fanova kako u Srbiji tako i u svetu da se može nazvati jednim od popularnijih sportova u ovoj industriji. Zašto je hokej kladjenje toliko popularno i koja su najbolja mesta na kojima se možete kladiti, svakako možete pročitati u ovom našem članku. Stoga čitajte do kraja i informišite se koja je najbolja hokej kladionica u Srbiji.

Hokej kladjenje u najboljim kladionicama u Srbiji

Rang Kladionica Bonus Marketi Lige/Šampionati Posetite
1
Mozzart Bet
4.8
Marketi
40+
Lige/Šampionati
NHLKHLSHL
Kladite se sada! Mozzart Bet recenzija
2
1xBet
4.6
Marketi
20+
Lige/Šampionati
NHLSHLKHL
Kladite se sada! 1xBet recenzija
3
22bet
4.6
Marketi
40+
Lige/Šampionati
IIHF World ChampionshipNHLSHL
Kladite se sada! 22bet recenzija
4
MELbet
4.7
Marketi
25+
Lige/Šampionati
NHLKHLSHL
Kladite se sada! MELbet recenzija
5
William Hill
4.3
Marketi
15+
Lige/Šampionati
SHLNHLIIHF World Championship
Kladite se sada! William Hill recenzija
6
Pinnacle
3.2
Marketi
5+
Lige/Šampionati
AIHLKHLSHL
Kladite se sada! Pinnacle recenzija

Prednosti hokej kladjenje u najboljim onlajn kladionicama

Da bi na najbolji način mogli da maksimizirate predlozi za kladjenje hokej, potrebno je da imate otvorene naloge u kvalitetnim kladionicama koje imaju dobru ponudu marketa, ali i sto tako i konkurentne kvote da bi mogli da ostvarujete profit. Pogledajte našu listu najboljih hokej kladjenje kladionica i uverite se u njihove kvalitete.

Mozzart Bet

Sasvim sigurno nema kladioničara u Srbiji koji nije čuo za ovu sportsku kladionicu, ako ne zbog ponude, onda zbog vrlo kvalitetnog bonusa koji se ogleda u jednom bonusu dobrodošlice i dva reload bonusa, do gotovo fantastičnog iznosa od 45.000 RSD. Kada se govori o ponudi koja se može očekivati u ovoj kladionici kada je hokej u pitanju, mi smo više nego zadovoljni te smatramo da svakako trebate da imate registrovan nalog u ovoj kladionici.

Bonus dobrodošlice: 100 000 RSD

Uslovi važe! Kliknite na link "Uzmite bonus" za detalje

1xBet

Osim domaćih hokej kladionica, postoji određeni broj vrlo kvalitetnih firmi koje primaju igrače iz Srbije, a koje su odlične za ovaj vid klađenja. Kao prva koju moramo da pomenemo je svakako kladionica 1xBet koja svakom svom novom korisniku daje više nego dobar bonus dobrodošlice. Osim toga, ako volite klađenje na mobilnom aparatu postoji opcija i za to, pa tako prvo proverite kladionica hokej pravila u 1xBet i ako vam odgovaraju, slobodno napravite nalog i krenite sa klađenjem na vaše omiljene hokej lige i takmičenja.

Bonus dobrodošlice: 11 000 RSD

Uslovi važe! Kliknite na link "Uzmite bonus" za detalje

Pinnacle

Među našim čitaocima bez ikakve sumnje ima onih koji preferiraju da se klade u kladionicama koje su poznate po tome da ne limitiraju igrači i da prihvataju profesionalne korisnike, koji vrlo često prave profit od klađenja. Jedna od takvih je i kladionica Pinnacle, koja ne daje nikakav bonus dobrodošlice, ali zato pruža odličnu uslugu kada su kvote i margine u pitanju, pa stoga i spada u jednu od najboljih kladionica koje se trenutno mogu naći na svetu.

Kako se kladiti na Hokej

Iako se možda na prvi pogled čini da je klađenje na hokej pomalo drugačije od klađenja na fudbal, istina je da to nije tako. Naravno, fudbal daje mnogo više opcija kada su marketi u pitanju, ali osnovni marketi se ne razlikuju previše, mada kada bi trebali da upoređujemo, smatramo da je hokej klađenje vrlo slično klađenju na košarku. Hajde da pogledamo koji su to najpopularniji marketi koje možemo naći.

Konačan ishod

Igranje na konačan ishod je jedan od najstarijih i najlakših marketa na koje možete da naiđete. U zavisnosti od sporta ovaj market ima dva ili tri moguća ishoda, ali poenta igre je uvek ista. Birate koji igrač ili tim će da pobedi. Ako vas interesuju hokej predlozi za kladjenje, veliki broj ovih predloga je baš na konačan ishod.

Hendikep pobeda

Svaka kladionica hokej pravila su drugačija, ali ipak u velikoj većini ovih kladionica postoji igra koja se zove hendikep i koju možete da igrate. Ovaj hokej hendikep se najviše poklapa sa evropskim hendikepom u fudbalu, ili hendikepom na setove u tenisu. Pravila nisu previše komplikovana i potrebno je pogoditi sa koliko će poena jedan tim pobediti ili izgubiti na određenoj utakmici.

Klađenje na broj pogodaka

Kladionica marketi oji je vrlo sličan klađenju na golove u fudbalu. Dakle potrebno je pogoditi koliko će obe ekipe postići pogodaka u nekom susretu, odnosno da li će taj broj biti veći ili manji od onog koji je predložila kladionica. Svaka najbolje kladionica za hokej nudi ovaj market u svojoj ponudi te nije bitno zak oju se odlučite ukoliko volite da igrate na golove.

Kladionica Market Detalji marketa Tipovi Gde se kladiti
Mozzart Bet
4.8
Market
Konačan ishod
Detalji marketa
Tri moguća ishoda (pobeda jednog tima, nerešeno ili pobeda drugog tima)
Tipovi
Imajte u vidu da imate 33% šanse da pogodite tačan ishod
Kladite se sada! Mozzart Bet recenzija

Uživo klađenje i uživo prenosi mečeva hokeja

Kladionica hokej u Srbiji

Sigurno među našim čitaocima ima veliki broj onih koji vole da se osim klađenja pre početka meča klade i za vreme meča, a to je jedan od razloga zašto je uživo klađenje postalo toliko popularno među našim igračima. Kladjenje na hokej uživo je dostupno u gotovo svim kladionicama koje se nalaze na našoj listi i zbog toga smo odlučili pisati malo o tome. Što se market tiče, oni su identični kao i u klađenju pre početka meča, a kvote se pomeraju u realnom vremenu.

Naravno, uz uživo klađenje, u nekim sportskim kladionicama na internetu postoji i opcija praćenja određenih mečeva uživo na stranici kladionice što je vrlo pohvalno i mi lično preferiramo da se registrujemo u takvim kladionicama. Ono što moramo da napomenemo da je ova usluga još relativno nova i da nije uključena u ponudu svih kladionica, nego morate pažljivo birati svoje hokej kladionica pre nego se registrujete.

Popularna takmičenja za ovaj sport u Srbiji

Nažalost, još pre dvadeset i više godina hokej kao takmičarski sport je naprosto nestao u našoj državi. Istina i dalje se održavaju lige, ali zbo manjka novčanih sredstava ta takmičenja su vrlo limitirana i postoji svega nekoliko klubova koji se još aktivno takmiče u Srbiji. Upravo zbog toga, neke strane hokej lige su popularne u Srbiji, a to pre svega mislimo na Američku NHL ligu koja je svakako najpopularnija i najkvalitetnija hokej liga na svetu. Predlozi za klađenje hokej se uglavnom baziraju na ovoj ligi.

National Hockey League

Ako izuzmemo hokej produzeci kladionica ponudu na NHL ligu, postoji i nekoliko popularnih liga u Evropi, a to su uglavnom regionalna KHL liga, kao i nacionalne lige onih nacija kojima je hokej na prvom mestu, kao što su Rusija i Švedska.

Dakle, ipak ima ponude za one velike fanove ove interesantne igre, ali nikako ne možemo da kažemo da je ponuda toliko velika kao na primer u fudbalu ili košarci u kojima možete da pronađete i preko 100 različitih liga u sezoni.

Događaji Opis
NHL Najpoznatija organizacija iz USA koja okuplja najkvalitetnije hokejaše današnjice
KHL Regionalna liga sa vrlo kvalitetnim timovima
SHL Vrlo popularna liga za hokej u Skandinaviji

Tipovi i trikovi hokej klađenje

Kao i u svakom drugom sportu tako i hokej tipovi za kladjenje predstavljaju ponekad pravu umetnost. Naime, potrebno je znati na koje se lige i timove fokusirati, kao i kakvim ulaganjima raspolagati prilikom igranja hokej predlozi za kladjenje. U ovom delu našeg članka ćemo se fokusirati na neke trikove koji mogu da vam dugoročno pomognu prilikom kladjenje na hokej, ali isto tako i generalno prilikom klađenja na druge sportove.

Pre svega izrazito je bitno poznavati sve markete, kao i koliko određene kvote predstavljaju vrednost u odnosu na određenu uplatu. To je zove evaluacija uloga, koja može da bude presudna prilikom postavljanja opklada, ali isto tako i prilikom određivanja na koje se timove kladiti. Smatramo da je ovo jedna od glavnih znanja koje morate imati da bi mogli biti profitabilni prilikom sportskog klađenja.

Osim toga, bitno je dobro raspolagati novcem za klađenje, a isto tako bitno je znati kada prestati. Klađenje ponekad može da bude prilično zamarajuće, kako za mozak a tako i za novčanik, pa je najbolje prestati kada prestane da gude zabavno.

Često postavljana pitanja

Uglavnom sve kvalitetne sportske kladionice daju bonuse za nove igrače, mada postoji manji broj onih koje to ne rade. U zavisnosti od toga šta vi preferirate, naš je predlog da uvek čitate naše iskrene recenzije i da na osnovu njih odlučite da li se vredi registrovati u nekoj kladionici ili ne.
Odgovor na ovo pitanje je potvrdan. Veliki broj sportskih kladionica omogućava svojim igračima da se klade preko mobilnog aparata, pa tako za bilo koju kladionicu da se odlučite bićete u mogućnosti da igrate preko mobilnog aparata.
To je vrlo teško pitanje. Svaki igrač ima određene stvari koje voli kod svoje kladionice pa tako i odgovor na ovo pitanje može biti prilično različit. Igrači ponekad vole dobre bonuse, nekad vole dobre kvote, a ponekad vole da imaju veliki izbor marketa.
Ostali popularni sportovi
gore