Koji su najbolji sistemi za klađenje na golove

U modernom sportskom klađenju postoji veliki broj marketa za sportsko klađenje, a samim tim postoji i veliki broj strategija i sistema, koji mogu da se koriste kako bi se ostvarila prednost u odnosu na sportske kladionice i kako bi se ostvario dugoročni profit.

Marketi za golove su jedni od jednostavnijih marketa koji se mogu naći u online sportskim kladionicama, prevashodno iz razloga što ih je lako razumeti i što su pravila korišćenja ovih marketa vrlo jednostavna. Goal marketi su takozvani 2-way marketi, odnosno marketi koji imaju samo dva moguća ishoda, što je svakako mnogo bolje i daje vam veće šanse u samom startu od 3-way marketa, gde imate tri moguća ishoda. Na ovim marketima vi se kladite da li će biti preko određenog broja golova ili ispod određenog broja golova koje je postavila sportska kladionica svojom linijom.

Koja su pravila gol marketa?

Mnogi kladioničari izgube samopouzdanje kada počnu da gube na klasičnim 1X2 marketima, ili čak i na marketu Azijskog hendikepa, naprosto iz razloga što nije lako dugoročno biti u profitu igrajući na tim kladioničarskim marketima. Upravo iz tog razloga, sistemi za klađenje na golove vrlo su primamljivi velikom broju sportskih kladioničara, iz razloga što su mnogo lakši od klasičnih sistema i klasičnih kladioničarskih marketa.

Pravila gol marketa su vrlo jednostavna. Sportska kladionica postavi liniju na određenu utakmicu i kladioničari pogađaju da li će biti više ili manje golova (koševa, poena) na toj utakmici u odnosu na postavljenu liniju. Kvote su uglavnom u regionu od 1.85 do 2.00, što u mnogome zavisi od kvaliteta sportske kladionice i visine margina koju ta sportska kladionica ima.

Kvalitetne strategije i sistemi klađenja na golove

Strategije i sistemi klađenja na golove

Postoji nekoliko vrlo kvalitetnih i učinkovitih strategija i sistema koje možete koristiti ukoliko se odlučite da igrate ovaj kladioničarski market. Bitno je samo pratiti neka osnovna pravila i znati kako odabrati koje utakmice igrati na golove. Naime, nema na svakoj utakmici prave prilike (value-a) da se odigra kvalitetna opklada, jer i sportske kladionice postavljaju kvote i linije vrlo kvalitetno, ali ipak, golovi su nešto što se ne može predvideti sa tolikom sigurnošću kao konačan rezultat, makar iz ugla sportske kladionice.

Osnovni sistem klađenja na golove

Za ovaj osnovni sistem za klađenje na golove potrebno je da se radi opsežno istraživanje, ali takvo istraživanje može doneti više nego solidan profit. Ova strategija se može koristiti kako u klađenju na fudbalske mečeve, tako i u klađenju na druge sportove, poput košarke, bejzbola i Američkog fudbala. Najvažnija stvar kod ovog sistema, je znati koje utakmice izabrati i igrati na golove. Važno je napomenuti da ova strategija nije samo za igru više golova, nego se može koristiti isto tako i za igru manje golova, iako se mnogi sportski kladioničari baziraju samo na igri više golova.

Prvi korak je da se napravi lista fudbalskih liga koje u kontinuitetu donose mnogo ili malo golova u proseku. Na primer, ove sezone najbolje lige za igru više od 2.5 golova (Over 2.5 goals) su bile Danska U17 liga sa 4.33 gola u proseku, kao i većina Nemačkih Ober liga gde je uglavnom prosek golova po meču oko četiri. Ukoliko pak preferirate igru manje od 2.5 gola (Under 2.5 goals), onda su prave lige za vas prva liga Maroka sa 1.52 gola po meču i Crnogorska prva liga sa 1.60 golova u proseku.

Kladionice koje nude klađenje na golove
Rang Kladionica Utakmica Opklada Ulog Primeri Kvota Poseta
1
Mozzart-bet
Sheff UtdMan Utd Tačan rezultatTačan rezultat 2:10:2 8.003.00 Aktuelne ponude Mozzartbet recenzija
2
Maxbet
JuventusAtletico Madrid Ukupno golova na mečuUkupno golova na meču ParNepar 1.851.89 Aktuelne ponude Maxbet recenzija
3
22bet
Real MadridPSG Ukupno golova na mečuUkupno golova na meču Više(2.5)Manje(2.5) 2.501.50 Aktuelne ponude 22bet recenzija
4
1xbet
LiverpoolNapoli Oba tima daju gol na mečuOba tima daju gol na meču DaNe 1.263.35 Aktuelne ponude 1xBet recenzija
5
Melbet
Man UtdSassuolo 2.poluvreme: Ukupno golova2.poluvreme: Ukupno golova Više(2)Manje(2) 1.682.00 Aktuelne ponude MELbet recenzija

*Uslovi važe! Kliknite na link \"Aktuelne ponude\" za detalje"

Kada napravite listu liga koje su dobre za sistem klađenja na golove, onda birate između utakmica i upoređujete kvote koje vam sportska kladionica nudi. Svake nedelje može se naći nekoliko vrlo primamljivih kvota u ligama koje donose malo ili mnogo golova i te utakmice predstavljaju pravi kladioničarski dijamant.

Sistem klađenja na golove dubl opkladama

Ukoliko vam se ne sviđa gore opisani sistem, postoji jedan sistem koji je sličan, ali koji se igra sa nižim kvotama i uvek se uzimaju dve opklade odjednom, takozvana dubl opklada. Ukoliko niste upoznati sa terminom dubl opklada, predlažemo vam da pročitate naš detaljni rečnik kladioničarskih termina i izraza, koji se nalazi ovde. Poenta ovog sistema sa manjim kvotama je vrlo slična pređašnjoj strategiji, odnosno potrebno je naći utakmice između timova koji vole da postižu golove, pa čak nije loše tražiti timove koji daju najviše golova u prvom poluvremenu.

Takve utakmice je najbolje igrati na golove ali ne na igru više od 2.5 gola (Over 2.5 goals), nego na igru više od 1.5 gola (Over 1.5 goals), koja igra se može naći u delu sportske kladionice za alternativne linije gol marketa. Ova niža linija ima i nižu kvotu, koja je obično od 1.30 do 1.45, ali kada se odigraju dve utakmice sa tolikom kvotom, ponovo dobijamo više nego prihvatljivu kvotu od 1.80 do 2.00.

Sistem klađenja na golove – sigurna opklada

Ukoliko ste čitali naš članak na temu sigurnog klađenja, onda ste sigurno upoznati sa načinom na koji se može praviti sigurna opklada. Poenta ovog sistema je uplatiti opkladu na jedan ishod pre početka utakmice i onda ukoliko tok utakmice bude povoljan po vas, u nekom momentu možete postaviti kontra opkladu uživo i na taj način napraviti sigurnu opkladu da ostvarite profit, bez obzira na to kako će se utakmica završtiti.

Primer:

Opkladili ste se da će neka utakmica da se završi sa više od 2.5 gola pre početka utakmice sa 1.000 dinara i kvotom 2.00. Dakle, ukoliko pogodite vašu opkladu onda imate zagarantovan profit od 1.000 dinara. U idealnim uslovima, nakon prvog poluvremena postignuta su dva pogotka. Tada je kvota u delu za uživo klađenje na ishod ispod 2.5 gola vrlo visoka, otprilike 3.50. Potrebno je odigrati opkladu manje od 2.5 pogotka sa ulogom od 400 dinara i vi ste napravili sigurnu opkladu gde u slučaju da bude više od 2.5 gola zarađujete 600 dinara, a ukoliko bude manje od 2.5 gola zarađujete 2000 dinara. Naravno, ovo je najjednostavniji primer, te ukoliko budete želeli da ostvarite jednaku zaradu sa obe strane, predlažemo da precizno proračunate svoje uloge i potencijalne dobitke.

Zaključak

Kao što možete da vidite strategije i sistemi za klađenje na golove su vrlo jednostavni, a prilično efikasni sistemi. Da bi bili dugoročno profitabilni igrajući ove sisteme potrebno je pažljivo odlučiti koje utakmice igrati na golove, te izabrati timove koji postižu, ali i primaju najviše golova. Naravno, ukoliko preferirate da igrate na što manje golova onda birate timove koji imaju suprotne statističke parametre. Sve u svemu, strategije i sistemi za golove koje smo opisali u ovom članku su testirani duži vremenski period i svaki od njih je pokazao ogroman potencijal za pravljenje profita od sportskog klađenja.

Drugi sistemi za sportsko kladjenje
gore