Lucky Six - izgleda kao loto igra, ali je zanimljivija

Lucky Six igra je vrlo slična klasičnom loto-u, pošto u njoj imamo brojeve koji se nasumično izvlače iz bubnja. Nastala je kao varijacija lotoa i jedino glavno pravilo ove igre je da igrač dobija šansu da osvoji nagradu tako što bira nasumične brojeve ili pak boje tih brojeva i prati uživo izvlačenje istih, koje se događa na svakih pet minuta.

Lucky Six igra

Dakle, ovo je jedna vrlo atraktivna igra, brzog ritma, te je samim tim i vrlo uzbudljiva za igrače. Kako Lucky Six ima atraktivnu grafiku i prepuna je raznolikih boja, a postala je za kratko vreme jedna od najpopularnijih online igrica kod mnogih sportskih kladionica i online kazina. Iz tog razloga i ne čudi zašto većina domaćih sportskih kladionica u svojoj ponudi ima Lucky Six igru. Neke od kladionica koje imaju ovu igru u ponudi u Srbiji su između ostalih Balkan Bet, Meridianbet, MaxBet i Mozzart.

Lucky Six igra pored toga što je vrlo atraktivna i zabavna, nudi igračima i solidan broj mogućnosti da zarade novac, pošto postoji nekoliko Lucky Six sistema, koje korisnici mogu implementirati u svoju strategiju igranja i biti uspešniji prilikom igranja iste. U ovom članku ćemo detaljno objasniti kako pravila, tako i najpopularnije sisteme i kombinacije brojeva koje možete koristiti u Lucky Six igrici i na taj način pokušati da osvojite solidne novčane iznose.

Najbolje Online Kladionice 2024

Rang Kladionica Bonus* Povrat igraču Mobile Ocena Posetite
1 Maxbet Poklon Tiket od 1000 RSD
+ 10 Dana Besplatne Igre
98.81% Da 4.8 Kladite se sada! Maxbet Recenzija
2 Mozzart Bet 100 000 RSD 96.48% Da 4.8 Kladite se sada! Mozzart Bet Recenzija
3 MELbet 11 000 RSD 97.27% Da 4.7 Kladite se sada! MELbet Recenzija

Koja su pravila i kako se može uživati u Lucky Six?

Standardna Lucky Six igra se na taj način što korisnik bira nasumično 6 (šest) brojeva od 1 (jedan) do 48 (četrdeset osam). U svakoj rundi se izvlači 35 (trideset pet) brojeva i nakon toga igra je završena. Cilj je da se pogodi svih šest brojeva, a visina dobitka zavisi od toga u kom momentu je izvučena šesta tj. poslednja kuglica sa dobitnim brojem.

Na primer, ukoliko je vaša poslednja dobitna kuglica izvučena kao 34-ta po redu, kvota na 2.00, ako je izvučena 22-ga, kvota je 35.00, a ako je pak izvučena kao 6-ta, onda je kvota astronomska, 25.000. Dakle, na uloženih 100,00 dinara, ako uspete da pogodite svih šest brojeva u najkraćem mogućem vremenu, možete osvojiti potencijalni dobitak od 2.500.000,00 dinara.

Osim mogućnosti da uplaćujete jednu igru, kod većina online kladionice u Srbiji, postoji mogućnost uplaćivanja unapred, a što je u skladu sa Lucky Six pravilima. Plaćanje unapred predstavlja odabir brojeva i uloga za narednih nekoliko izvlačenja (po Lucky Six pravilima maksimalan broj unapred uplata je obično od 10 do 20), te na taj način ne morate gubiti vreme između izvlačenja, nego naprosto možete pratiti igru i uživati u istoj.

Vrste opklada koje možete igrati na Lucky Six-u

Kao što smo već napomenuli, osnovna igra je prilično jednostavna za razumeti i ona predstavlja glavnu igru u Lucky Six-u. Međutim, za razliku od standardnog loto izvlačenja, a na čijoj bazi je nastala i ova igra, korisnici imaju mnogo veći broj mogućnosti da kombinuju i da se zabave, jer postoji dve glavne, šest specijalnih igara, kao i četiri dodatne funkcije koje ćemo vam sada malo opširnije objasniti.

Glavne igre:

Lucky 6 - Igra na boju

U pravilima Lucky Six-a postoje dve standardne igre, glavna i igra na boju.

 • GLAVNA IGRA – korisnik bira šest nasumičnih brojeva od 1 do 48 i cilj je što pre pogoditi svih šest brojeva. Izvlači se ukupno 35 rundi, te ukoliko su u tih 35 i šest brojeva Lucy Six tiketa korisnika, on osvaja nagradu, koja se računa u odnosu na to u kom momentu je izvučen poslednji, šesti dobitni broj.
 • IGRA NA BOJU – svih 48 brojeva su podeljeni na osam boja. U ovoj verziji korisnik bira boju (dakle, zapravo bira šest brojeva iste boje). Cilj je pogoditi što pre šest brojeva koji imaju istu boju. Dakle, pavila ove Lucky Six varijacije su gotovo identična glavnoj igri, samo se pogađaju boje, umesto brojeva.

Specijalne igre:

Lucky Six specijalnih igara - izvučeni brojevi

Osim dve glavne igre postoji takođe i šest specijalnih Lucky Six igara koje korisnici mogu igrati tokom svakog izvlačenja. Te igre su:

 • PARNI I NEPARNI BROJEVI – u ovoj specijalnoj igri korisnik pogađa pre početka izvlačenja, da li će biti veći broj izvučenih parnih ili neparnih brojeva, među prvih 5 (pet) izvučenih brojeva. Dakle, pravila ove specijalne Lucky Six igre su vrlo jednostavna i ona se završava nakon petog izvučenog broja.
 • PRVI BROJ PAR ILI NEPAR – identično kao i prošla igra, samo u ovom slučaju korisnik pogađa da li će prvi izvučeni broj biti paran ili neparan.
 • VIŠE ILI MANJE PRVIH PET BROJEVA – u ovoj igri korisnik pogađa da li će zbir prvih pet brojeva biti veći ili manji od 122.5. Dakle ukoliko zbir brojeva bude 122 ili manje korisnik koji je igrao manje dobija, a ukoliko bude 123 ili više korisnik koji je igrao više dobija.
 • VIŠE ILI MANJE PRVI BROJ – identična igra kao i gore navedena igra, sa razlikom u tome da korisnik pogađa da li će prvi izvućeni broj imati vrednost višu ili nižu od 24.5.Dakle, ukoliko prvo izvučeni broj bude 24 ili manji, igrač koji je igrao manje dobija, a ukoliko bude 25 ili viši, igrač koji je igrao više dobija.
 • BOJA PRVE KUGLICE – u ovoj Lucky Six specijalnoj igri korisnik pogađa koja će biti boja prve kuglice. Kao što smo već napomenuli u igri postoji osam boja, te je šansa da se pogodi boja prve kuglice jedan na prema osam.
 • JEDAN BROJ – u ovoj igri igrač bira samo jedan broj od 1 do 48 i kladi se da li će taj broj biti između pet prvo izvučenih brojeva. Igra je dobitna ukoliko u prvih pet brojeva bude broj koji je igrač izabirao pre početka igre.

Dodatne funkcije:

Kuglica broj 6 u igri Lucky Six

Osim glavnih i specijalnih igara, na Lucky Six igri postoje i dodatne funkcije koje još više olakšavaju igru igraču i čine je dodatno atraktivnom.

 • Lucky Six sistemi – osim klasične igre gde igrač bira šest nasumičnih brojeva, postoji i dodatna funkcija gde igrač može da odabere da igra Lucky Six sistemske tikete odabirom sedam, osam, devet ili deset brojeva. U zavisnosti od toga koliko brojeva odigra postoje sistemi 6/7, 6/8, 6/9 i 6/10. Više o sistemima u sportskom klađenju i kazino igrama možete pročitati u našem članku vezano za sisteme.
 • Bonus znak – još jedna zanimljiva i profitabilna funkcija Lucky Six igre. Bonus znak predstavlja multiplikator eventualnog dobitka, koji se ogleda u tome da pred početak svake igre, se postavljaju tri bonus znaka na tri različita broja (u svakoj igri druga tri broja). U slučaju da imate dobitni tiket, odnosno da ste pogodili svih šest brojeva, a bonus znak se nalazi na jednom od ta tri broja, vaš dobitak se uvećava za duplo. Ukoliko imate dva bonus broja od šest, dobitak se uvećava za tri puta, a ukoliko imate sva tri bonus broja od šest onda se vaš dobitak uvećava za čak četiri puta.
 • Klađenje unapred – O ovoj funkciji smo već pričali u ovom članku. Igrač ima mogućnost da postavi od 10 do 20 opklada unapred, te nema potrebe da se pred svaku igru uplaćuje novi tiket, nego je sve automatizovano.
 • Multi tiketi – ova funkcija omogućava igraču da u toku jedne igre odigra nekoliko različitih tiketa, sa istim ili različitim igrama i brojevima. Na taj način igrač može da kombinuje brojeve, boje, više manje ili ostale igre ukoliko to želi.

Kako pobediti na Lucky Six igri?

Kao i sve igre na sreću, tako je i Lucky Six igra apsolutno automatizovana i kontrolisana od strane RNG-a. RNG je skraćenica za Random Number Generator, odnosno generator nasumičnih brojeva. Dakle, svaki put kada počne nova igra, nema apsolutno nikakve šanse da se može predvideti koji će biti sledeći brojevi, niti postoji neki sistem koji vam može garantovati da ćete biti u mogućnost da predvidite sledeću Lucky Six kombinaciju od šest brojeva. Iz tog razloga najbolje je držati se klasičnih pravila kada su igre na sreću u pitanju.

Lucky Six kombinacija brojeva

Jedno od osnovnih pravila je da nikada ne ulažete visoke iznose na ove igre, pogotovo na Lucky Six igru iz razloga što ova igra kratko traje i možda nećete biti u potpunosti zadovoljni ukoliko budete odigrali samo jednu ili dve igre. Sa druge strane pametnije je igrati sisteme, odnosno izabrati više brojeva za Lucky Six igru, te na taj način povećati sebi šanse za dobitkom.

U svakom slučaju ne preporučujemo da igrate sve specijalne igre, pošto su većina njih klasično kockanje, kao kada bacate novčić. Jedini način da budete profitabilni u ovoj zanimljivoj igri je da budete umereni i da pokušate igrajući Lucky Six sisteme da što pre pogodite šest dobitnih brojeva. Na kraju, potrebno je još jedanput napomenuti, da je kockanje vrlo opasno ako niste u mogućnosti da kontrolišete svoje porive, te vas molimo da se nikada ne kockate sa više novca nego što ste spremni da izgubite.

gore