Osnovni podaci, registracija i bonusi u kladionici Planet Win 365

365.rs ne prima igrače iz vaše regije! Naš predlog za vas je Maxbet

Planet win 365 sportska kladionica nije novajlija na srpskom tržištu, jer su prisutni već nekoliko godina, kako u lokalnim šopovima, tako i preko online sajta za klađenje. Kompanija je Austrijska, ali najveću popularnost i najveći broj korisnika ima u Italiji.

Pokaži više

U regionu osim u Srbiji, kladionica Planet win 365 je prisutna i u Crnoj gori. Ono što je pomalo čudno za jednu očigledno vrlo ozbiljnu kompaniju je ime i domeni koje koriste, koji su vrlo slični i izrazito podsećaju na konkurentsku firmu, jednu od najvećih u industriji sportskog klađenja, sportsku kladionicu Bet365.

Imajući u vidu da su Planet win 365 kladionica i kazino nastali 2009. godine, sasvim je jasno da su upravo oni napravili imenom i domenima aluziju na poznatog giganta iz Velike Britanije. Ipak, brend kao takav se dosta trudi, kako u segmentu usluge prema svojim korisnicima, tako i u segmentu marketinga, te je zvanični promoter kladionice Planet win 365 na internacionalnom nivou, proslavljeni brazilski fudbaler Roberto Carlos.

Pokaži manje
365.rs Sportske Kladionice
365.rs Promo
365.rs Uživo
365.rs
1

 • Neverovatan Bonus!
 • Bonus koji je utrostručio dobitak!
 • Poklanjamo vam Kalendar
 • Licencirani
 • Republike Srbije
 • GamCare

 • Opcije depozita:
 • visa
 • bitcoin
 • mastercard
 • skrill
 • neteller

Lakoća upravljanja sajtom i kvalitet vizuelnog identiteta

Ako smo tvrdili da samo ime kladionice i domeni koje koriste na internetu izrazito podsećaju na kladionicu Bet365, onda možemo sa sigurnošću da potvrdimo da dizajn sajta Planet win 365 Srbija kladionice, nema apsolutno nikakvih dodirnih tačaka sa engleskom kladionicom iz grada Stoke at Trent. Sajt je dizajniran prevashodno da bude prijatan i opuštajuć za oči, jer dominiraju siva i prijatno žuta boja. Odličan dodatak na sajtu koji se može koristiti je mogućnost odabira svetlije ili tamnije verzije sajta, što je stvarno divan detalj koji ne koristi mnogo drugih brendova na tržištu.

Što se tiče same funkcionalnosti sajta možemo reći da je ona više nego solidna, iz prostog razloga što je korišćen već provereni template koji koristi 90% sportskih kladionica u svetu, te sa istim nije bilo greške. I ovde moramo da pohvalimo dizajnerski i programerski tim Planet win 365 kladionice, jer su dodali neke zanimljive funkcije poput filtera i brzih linkova, koji u mnogome pomažu igračima da imaju bržu navigaciju na sajtu.

Kako do registracije na kladionici Planet Win 365

Sam proces registracije na stranici Planet win 365 Srbija kladionice, nije previse komplikovan i moguće ga je kompletirati za svega nekoliko minuta. Kada pristupite početnoj stranici, u desnom gornjem uglu ekrana videćete opciju “REGISTRACIJA.” Nakon što pritisnete dugme ze registraciju, automatski se otvara registracioni formular u kom je potrebno ispuniti personalne podatke.

Unutar formulara za registraciju potrebno je uneti veliki broj personalnih informacija, od onih očiglednih (ime i prezime, adresa, grad, datum rođenja, kao i validan email), do onih po nama nepotrebnih obaveznih informacija kao što su broj lične karte i broj mobilnog telefona. U ovom delu nam je jasno šta je kompanija Planet Win 365 želela da postigne, ali KYC procedura bi bila mnogo efikasnija i manje napadna kada bi nakon verifikacije email adrese tražili od korisnika da im pošalju skrenirane lične dokumente, umesto što primoravaju korisnike da ostavljaju svoje vrlo osetljive podatke u registracionom formularu.

Nakon što završite ispunjavanje podataka koji su potrebni i pritisnete dugme „sačuvaj“, potrebno je sačekati email od strane kompanije u kome se nalazi verifikacioni link. Jednom kada završite celokupan proces registracije i verifikacije, možete se ulogovati sa svojim podacima i položiti svoj prvi depozit, kako bi bili u mogućnosti da koristite sve opcije ove online kladionice.

Da li je Planet Win 365 legalna kladionica?

Kako je Planet win 365 kladioncia brend koji nastupa na nekoliko tržišta istovremeno, bilo bi iluzorno smatrati da za to nemaju sve potrebne licence. Za poslovanje u Republici Srbiji, ova kladionica ima otvorenu filijalu u Beogradu, koja je dobila licencu za priređivanje igara na sreću Republike Srbije, te igrači mogu biti sigurni da će biti tretirani na fer i korektan način u ovoj kladionici i da ne bi trebalo, niti smelo biti nekih neprijatnih situacija, jer za poslovanje ovog benda odgovara lično država Srbija.

Uz licencu države Srbije, Planet win 365 kladionica poseduje još nekoliko licenci od kojih je najvažnija svakako takozvana MGA licenca izdata od strane Malta Gambling Authority. Ova licenca je bez svake sumnje jedna od najrespektabilnijih licenci za sportsko klađenje u celom svetu, te je ovo jedan veliki plus ovog brenda. Još jedna manja zamerka je činjenica da ova sportska kladionica nema potpisan ugovor ni sa jednom nezavisnom organizacijom koja bi eventualno pratila rad ove kladionice i sprovela istraživanje da li kladionica Planet win 365 tretira svoje članove na fer i korektan način i da li su igre u online kazinu ove kompanije regulisane generatorom nasumičnih brojeva.

Mršava ponuda bonusa kladionice Planet Win 365

Kada uđete na oficijalni sajt kladionice Planet win 365, na istom postoji deo posebno opredeljen za bonuse i promocije, pod nazivom „promo“, ali kada smo otišli na isti uvideli samo da trenutno ova kladionica ne daje niti bonus dobrodošlice za nove korisnike, niti bilo kakvu promociju koja je vredna pažnje. Zapravo jedino što oni nude je bonus na kvote ako odigrate tiket sa više utakmica, ali o tome malo kasnije.

365.rs aktivna promocija

Ovo je prilično čudno, jer smo uvidom na internacionalnom sajtu kladionice utvrdili da ovaj ogranak iste kompanije svojim novim korisnicima nudi vrlo korektan bonus dobrodošlice i da pored ovog bonusa redovno imaju kakve takve promocije. Nije nam jasno iz kog razloga ista kompanija ima različite standarde kada su igrači iz Srbije u pitanju, ali ovo je svakako jedna velika negativna referenca za Planet Win 365 sportsku kladionicu.

Kao što smo već napomenuli, u kladionici Planet win 365 trenutno postoji jedna aktivna promocija, koja je vrlo slična promocijama kod mnogih regionalnih sportskih kladionica. Naime, kada odigrate tiket sa pet ili više parova, dobijate uvećanje kvote za određeni procenat. Sa svakim novim odigranim parom, bonus kvota raste u određenom procentu. Tako da ako odigrate deset (10) parova na tiketu bonus za uvećanje je 30%, ako odigrate dvadeset (20) parova na tiketu uvećanje je 115%, a ako odigrate čak trideset i pet (35) parova na tiketu ostvarujete maksimalni mogući bonus u visini od 365%.

Jedini uslov koji mora da se ispunio na tom tiketu je da svaka kvota bude viša od 1.15. Iako ovo jako primamljivo deluje na papiru, moramo da napomenemo da ovi bonusi nisu ništa drugo do šarena laža kojom vas kladionica pokušava naterati da igrate tikete koji su gotovo nenaplativi, odnosno nemoguće ih je pogoditi. Iz tog razloga vam mi ne preporučujemo da igrate tikete sa više od dva para, jer ti tiketi na duži vremenski period nisu profitabilni i to je dokazana činjenica. Igranjem kombinovanih tiketa sa mnogo parova igrači umanjuju sebi šanse za dobitkom i konstantno prave profit sportskim kladionicama.

Na koje se markete može kladiti?

Moramo priznati da smo bili prijatno iznenađeni kada smo pogledali ponudu marketa u ovoj sportskoj kladionici. Kao i svaki put kada vršimo recenziju neke kladionice, mi izaberemo utakmicu koja ne dolazi iz popularnih liga, te na taj način utvrđujemo koliko su marketi za klađenje kvalitetni, jer ponuda iz Premier lige je u svakoj svetskoj kladionici identična. Ovaj put smo uzeli jednu prijateljsku fudbalsku utakmicu dva manje poznata tima i zaista smo bili prijatno iznenađeni.

Planet win 365 ponuda pokriva veliki broj kladioničarskih marketa, od onih klasičnih kao što su konačni ishod, poluvreme kraj, dupla šansa i klađenje na golove, pa sve do nekih egzotičnijih marketa poput kombinacija konačnog ishoda i golova i nekoliko varijacija igre oba tima daju gol. Ono što možemo zameriti ovoj kladionici što se marketa tiče je nedostatak najzastupljenijeg svetskog kladioničarskog marketa, Azijskog hendikepa, ali to je generalni problem kod velike većine regionalnih kladionica.

Sportovi za klađenje u ponudi Planet Win 365 kladionice

Što se tiče ponude sportova za klađenje, Planet Win 365 ne razočarava ni u ovom segmentu. Naime, ponuda ove kladionice je jedna od boljih u regionu što se sportova tiče. Možete se kladiti na sve popularne sportove poput fudbala, košarke i tenisa, ali i na manje popularne sportove poput moto sportova, vaterpola, hokeja, MMA i sve popularnijeg eSports. Uz sve to postoje i posebni odeljci za vrlo interesantne opklade, poput mogućnosti da se kladite na rezultate političkih izbora, ili na činjenicu ko će biti sledeći Džejms Bond.

Svake nedelje u prodajnim mestima kladionice Planet Win 365 izlaze liste sa ponudom, dok na sajtu igrači mogu da pretražuju celokupnu ponudu biranjem određenog sporta ili opcije traži. Sveobuhvatno, smatramo da je ponuda sportova u ovoj kladionici na evropskom nivou, te dobijaju sve najviše ocene za ovaj segment.

Kako postaviti opkladu u kladionici Planet Win 365?

Kako je korisnički interfejs kladionice urađen po evropskim i svetskim standardima, kako smo to već naveli, postavljanje opklade je urađeno vrlo profesionalno i prijatno za igrače. Potrebno je da izaberete opkladu koju želite da postavite i kada kliknete na selektovanu kvotu, ona se automatski prikazuje na desnom delu vašeg ekrana. Ispod te selekcije koja se pojavila, potrebno je upisati visinu uloga i stisnuti dugme “uplati.” Nakon toga vaša opklada je prihvaćena. Čak i ukoliko ste kompletni početnik, neće vam biti potrebno više od 30 sekundi da postavite opkladu. Takođe, moguće je postavljati i kombinovane tikete, kao i sistemske opklade. Ovo funkcioniše na sličan način kao i postavljanje singl opklada, što ćemo sada i opisati.

Potrebno je izabrati utakmice i selekcije koje želite igrati i onda na desnom delu ekrana izabrati opciju SISTEM. Tada vam se otvaraju dodatne funkcije gde možete da birate tip sistema koji želite da igrate. Ukoliko pak želite da igrate samo kombinovani tiket, onda je dovoljno da unesete iznos uloga i pritisnete dugme uplati. Kao što možete videti postavljanje opklade i klađenje u kladionici Planet Win 365 je izrazito jednostavno, te nije potrebno posedovati posebna znanja o broju kombinacija u sistemima, pošto kladionica to automatski proračunava za vas.

Sekcija uživo klađenja

Ukoliko preferirate uživo klađenje, kladionica Planet Win 365 vam omogućava u opciju sa vrlo solidnom platformom za live klađenje. Imaju platformu za klađenje uživo koja ruku na srce ne izgleda impresivno, ali ipak konstantno u ponudi imaju veliki broj mečeva iz različitih sportova, što je svakako pohvalno. Ono što se može uzeti kao nedostatak, je manjak kladioničarskih marketa u sekciji za uživo klađenje, pošto je ponuda istih prilično skromna. Iako je ponuda marketa skromna, ponuda sportova je vrlo solidna, te je u vreme pisanja ove recenzije bilo moguće kladiti se na veliki broj sportova.

Kvote za klađenje uživo u Planet Win Srbija se pomeraju u realnom vremenu i prilično su dobre, sa jednom malom zamerkom na visinu margine, pošto smatramo da bi mogli malo da spuste marginu, koja je zaista previsoka. Postoji statistički pregled meča koji je u toku, ali nismo bili u mogućnosti da vidimo da li imaju i uživo prenose, pošto to nije nigde navedeno na sajtu kladionice.

Depozitne i isplatne metode

Metodi uplate i isplate, kao i sama registracija su segment gde kladionica Planet Win 365 zaista ne uspeva da impresionira. Naime, da pre nekoliko meseci nije uopšte bilo moguće izvršiti bilo koju vrstu depozita putem interneta, nego su igrači morali da idu fizički do poslovnice da bi uplatili svoj deposit. Međutim, sada je situacija malo bolja, pošto je kladionica odlučila da inkorporiše mogućnost online uplata sa vrlo limitiranim opcijama.

Naime, trenutno je moguće izvršiti uplatu depozita preko platnih kartica (Visa, Maestro, Mastercard i DinaCard), kao i putem bankarske transakcije. Naravno i dalje postoji opcija vršenja uplate preko poslovnice lično, što nikome nije interesantno. Smatramo da je ovako mali broj depozitnih metoda zaista neprihvatljiv za jednu sportsku kladionicu, koja je pri tom internacionalna, jer smo proverom na njihovom sajtu za igrače iz drugih zemalja utvrdili da primaju preko deset metoda uplate i isplate, preko platnih kartica, do elektronskih novčanika kao što su Skrill i PayPal.

I ovde moramo još jednom da postavimo pitanje iz kog razloga su igrači iz Srbije i regiona u podređenom položaju u odnosu na igrače iz drugih zemalja, pogotovo imajući u vidu da igrači iz Srbije imaju i drugih opcija za sportsko klađenje putem interneta, te mogu da se registruju u ozbiljnim sportskim kladionicama poput Bet365 ili 1XBet. Stoga smatramo da se ovakva politika registrovanja i depozita što pre mora promeniti, kako u protivnom igrači ne bi odlazili kod drugih kompanija da se klade bez nepotrebnog odlaska u poslovnice.

Planet Win 365 Aplikacije za mobilno klađenje

Iako je mobilno klađenje nešto što će u bliskoj budućnosti sigurno preuzeti primat u industriji sportskog klađenja i kazina, ova kladionica ima svoju mobilnu aplikaciju, ali ista je vrlo sumnjivog kvaliteta. Naravno, postoji mogućnost klađenja na ovoj sportskoj kladionici preko mobilnog browsera, ali smatramo da bi morali imati i konkurentnu aplikaciju za mobilne uređaje. Dodatnom proverom internacionalnog sajta, uvideli smo da oni imaju mobilnu aplikaciju za korisnike Android platforme, ali da je ona najblaže rečeno loša i da je mnogo bolje koristiti mobilnu browser verziju. Sama mobilna verzija sajta ne izgleda uopšte loše, šta više prilično je prijatna za oko i laka za korišćenje. Korisnici mobilne verzije sajta imaju gotovo sve mogućnosti kao i korisnici desktop verzije, a ako želita da znate više o mobilnoj verziji sajta i aplikaciji za mobilno klađenje o istim možete više pročitati u našoj recenziji mobilnog klađenja u kladionici Planet Win 365.

Sigurnosne konekcije i bezbednost podataka korisnika

Sama činjenica da je ova kladionica registrovana od strane Ministarstva Republike Srbije, a da matična kuća poseduje još nekoliko svetski priznatih licenci, dovoljan je pokazatelj da Planet Win 365 vrlo ozbiljno shvata bezbednost svojih članova i njihovih podataka. Sajt koristi SSL enkripciju novijeg datuma, te nismo uspeli da pronađemo ni jednu pritužbu na rad ove kladionice kada je sigurnost korisnika u pitanju. Ono što bi moglo biti bolje je činjenica da ne sarađuju sa nezavisnim kompanijama za inspekciju rada sportskih kladionica, nego da je jedino telo koje proverava validnost rada ove kladionice Ministarstvo Republike Srbije koje je zaduženo za igre na sreću.

Slaba i spora korisnička podrška

Mi lično smatramo da je kvalitetna korisnička podrška jedan od najbitnijih segmenata rada svake online sportske kladionice i kazina. Nažalost, u ovom segmentu Planet Win 365 nije uspela da nas impresionira. Šta više jedini način na koji možete da kontaktirate ovu sportsku kladionicu je putem e-maila ([email protected]). Ne postoji podrška putem uživo ćaskanja sa agentima, ne postoji telefon na koji ih možete pozvati, čak ne postoje iskazane ni društvene mreže preko kojih ih možete pratiti. Sveobuhvatno, vrlo amaterski urađen sektor korisničke podrške, te im ovde ne možemo dati prelaznu ocenu za kvalitet.

Naša ocvena Planet win 365 kladionice

Sportska kladionica Planet Win 365 ide od očaja do sjaja i nazad. Od pozitivnih stvari moramo da napomenemo da su kvote u kladionici Planet Win 365 zajedno sa izborom sportova i marketa za klađenje vrlo solidni, međutim ima dosta segmenata koji bi morali biti bolji. Takođe, uživo klađenje bi moralo da bude bolje, kao i nedostatak kvalitetne i profesionalne korisničke podrške su ozbiljne zamerke ovoj sportskoj kladionici. Sveobuhvatno, smatramo da postoji dosta boljih sportskih kladionica kako u Srbiji, tako i u evropi, te ne smatramo da je Planet Win 365 kladionica najbolji mogući izbor za igrače iz Srbije.

Preporučene kladionice za igrače iz Srbije
gore