Wwin kladionica - veliki izbor sportova i promocija za igrače iz Srbije

Wwin ne prima igrače iz vaše regije! Naš predlog za vas je Maxbet

Sportska kladionica Wwin je osnovana pre osam godina (2011. godine), a nekoliko godina kasnije, tačnije 2014. godine su počeli sa privređivanjem igara na sreću putem svog online sajta za sportsko klađenje. Osim sportske kladionice, svojim korisnicima nude usluge kazina, live kazina, loto igara, kao i pokera i virtuelnih igara.

Pokaži više

Wwin je jedna od onih kompanija koja ne polaže mnogo u svoj vizuelni identitet, poput kompanije Marathonbet, ali u drugim segmentima nadoknađuje ovaj nedostatak.

Mi svakako smatramo da sportska kladionica koju mi preporučimo našim čitaocima mora biti kvalitetna u većini segmenata, ali radeći ovu recenziju prijatno samo bili iznenađeni kvalitetom usluge koju kompanija Wwin pruža igračima u većini segmenata za koje mi smatramo da su bitni. Koje su prednosti, a koje mane ovog brenda, navešćemo kompletno u ovoj recenziji.

Pokaži manje
Wwin Sportske Kladionice
Wwin Kvote za klađenje
Wwin Klađenje uživo
Wwin
1

 • Super Aplikacija za Mobilne Uređaje
 • Klađenje uživo
 • Visoka zaštita za korisnike
 • Licencirani
 • Republike Srbije

 • Opcije depozita:
 • visa
 • mastercard
 • skrill
 • neteller
 • bank-transfer

Nepostojanje vizuelnog identiteta, ali solidna funkcionalnost samog sajta

Već smo na samom početku napomenuli da kompaniju Wwin ne bi trebalo gledati kroz prizmu prilično lošeg vizuelnog identiteta, iz prostog razloga što zapravo i nemaju vizuelni identitet. Sajt brenda izgleda prilično zastarelo i ne ažurirano, iako to nije istina. Ipak, mnogi korisnici online kladionica posebnu pažnju poklanjaju vizuelnom identitetu i odlučuju da se registruju i klade u kompanijama koje imaju detaljno isplaniran i atraktivan dizajn, te iz tog razloga Wwin kladionica može izgubiti potencijalne klijente zbog svog više nego prosečnog dizajna. Ukoliko bi Wwin popravila svoj dizajn, te napravila nešto poput sajta Meridianbet, sigurni smo da bi imali znatno veći broj korisnika.

Funkcionalnost sajta sa druge strane je na vrlo visokom nivou, iako isti nije urađen na klasičan način kako to rade gotovo sve kompanije danas. Na gornjem delu ekrana nalaze se brzi meniji kojima možete da pristupite različitim delovima sajta. Tako samo jednim klikom možete da pristupite podmenijima sportsko klađenje, klađenje uživo, loto uživo, online poker, slotovi, online kazino, virtuelne igre i promocije. U gornjem desnom uglu nalaze se već standardne opcije za logovanje ili registraciju, kao i opcija na kojoj možete da birate jezik sajta.

Sajt kladionice Wwin je preveden na srpski, hrvatski, bosanski, slovenski, nemački i engleski jezik, što je vrlo pohvalna opcija. Levi deo ekrana je rezervisan za izbor sportova i liga koje želite da igrate, što je manje-više standardna opcija, ali dodatne funkcije koje nećete naći na drugim mestima je mogućnost izbora top liga, najigranijih utakmica tog dana, kao i utakmica koje kompanija smatra da su najisplativije za igranje.

Veb lokacija za mobilne uređaje Wwin kladionice

Na centralnom delu ekrana standardno stoje najinteresantnije utakmice, kao i utakmice koje su u toku, pošto ova kladionica nudi svojim igračima više nego solidnu platformu Wwin uživo klađenja. Sveobuhvatno, Wwin nudi svojim korisnicima vrlo funkcionalan sajt, prilično zastarelog izgleda. Ako vam nije primarno da vaša sportska kladionica izgleda moderno i dizajnerski savremeno, onda je Wwin sasvim solidan izbor za vas.

Registracija može biti gotova za svega nekoliko minuta

Kao što smo već napomenuli, na gornjoj desnoj strani ekrana na početnoj stranici (https://www.wwin.com) nalazi se opcija Registruj se sada! i klikom na tu opciju otvara vam se registraciona stranica, kojom počinjete jednostepeni registracioni proces. Potrebno je prevashodno uneti odnosno izabrati korisničko ime i lozinku, dostaviti operatoru validnu e-mail adresu, datum rođenja, te je potrebno izabrati sigurnosno pitanje i odgovor na isto.

Pohvala za ovu opciju, jer time imate dvoslojnu zaštitu svog naloga. Nakon što ste popunili podatke u delu koji se zove korisnički deo, potrebno je uneti lične podatke poput imena i prezimena, adrese, grada i države gde obitavate, kao i broj telefona. Nakon što ste uneli sve ove podatke, potrebno je završiti registraciju na taj način što ćete se prvo saglasiti sa pravilima i uslovima korišćenja Wwin sajta, te verifikovati svoju e-mail adresu, na način što ćete kliknuti na verifikacioni link koji vam je poslala Wwin kladionica.

Kao što možete da vidite proces registracije na sajtu Wwin-a je vrlo jednostavan, ali sa druge strane iako nema mnogo nepotrebnih dodataka prilikom registracije, zaštita podataka korisnika je na visokom nivou, te od samog starta korisnici mogu biti sigurni da će njihovi podaci biti čuvani na sigurnom mestu i da neće biti lako eventualnim prevarantima da ukradu personalne i finansijske podatke iz baze podataka.

Legalna i licencirana kompanija koja brine o igračima

Već smo pomalo govorili o činjenici da Wwin kompanija ima dvoslojnu zaštitu što se tiče registracije korisnika, što je odličan signal kada se govori o sigurnosti i legitimnosti bilo koje online sportske kladionice. Možemo da potvrdimo da je Wwin u potpunosti legalna sportska kladionica i da poseduje licencu Vlade Republike Srpske. Osim ove licence, Wwin poseduje još jednu licencu, države Republike Srbije.

Ova licenca garantuje igračima iz Srbije da kompanija Wwin ima sve potrebne dozvole kako bi privređivala elektronske igre na sreću, te da Republika Srbija svojom licencom garantuje za poslovanje ovog operatera. Svaka sportska kladionica koja ima licencu, u obavezi je da periodično šalje izveštaje nezavisnom telu unutar Ministarstva Republike Srbije koji ispituje poslovanje ove kladionice i brine se da se kompanija ophodi na fer i korektan način prema svojim igračima.

Iako je ovo vrlo lepo, smatramo da bi ne samo Wwin, nego i ostali brendovi iz Srbije i regiona, morali da uspostave saradnju i sa ostalim nezavisnim svetskim telima koja vrše kontrole poslovanja svetskih sportskih kladionica. Na taj način bi zaista pokazali želju da u potpunosti zaštite svoje igrače.

Bez bonusa dobrodošlice, sa odličnim promocijama u Wwinu

Bonusi i promocije su vrlo bitan segment poslovanja svake online kladionice, te uvek jedan deo naše recenzije mi posvetimo i analizi privilegija koje igrači dobijaju ukoliko se odluče registrovati i redovno igrati u nekoj online kompaniji. Wwin je prilično aktivna što se tiče bonusa i promocije, te igrači mogu očekivati dosta toga kvalitetnog od ovog brenda. Trenutno ne postoji aktivan bonus dobrodošlice za nove korisnike, ali sa vremena na vreme postoje ovakve akcije u Wwinu.

Wwin sportski bonus

Naime, do pre par nedelja svaki novi korisnik Wwin kompanije koji se registrovao i položio prvi depozit dobijao je bonus dobrodošlice od Wwin brenda u visini od 100% ne više od 25 eura. Dakle, sve što je potrebno da učinite da bi dobili ovaj bonus dobrodošlice je da položite prvi depozit i automatski kladionica izjednačava vaš depozit sa bonus novcem do navedene maksimalne sume. Iako ova suma nije preterano visoka, moramo napomenuti da nema mnogo regionalnih brendova koje daju bonus dobrodošlice, te svakako dajemo jedan veliki plus kompaniji Wwin na ovome.

Da bi igrač mogao da prebaci bonus novac na račun sa pravim novcem, potrebno je da ispuni uslove i pravila ovog bonusa, te u ovom slučaju moraće da odigra minimum pet utakmica na tiketu i da svaka utakmica ima kvotu veću od 1.50. Ovi uslovi nisu baš povoljni i teško će biti osvojiti ovaj bonus novac, ali kao što smo već rekli, bolje je dobiti i nešto, nego apsolutno ništa.

Osim bonusa dobrodošlice brend nudi svojim korisnicima i druge vidove bonusa i promocija. Postoje mesečne nagradne igre, gde najbolji igrači dele vrlo visok nagradni fond. Tako je pre nekoliko meseci najbolji igrač odneo nagradu u visini od 1.000 eura, dok su drugoplasirani i trećeplasirani podelili 500 eura. Sve u svemu moramo primetiti da bonusi i promocije Wwin brenda iako nisu baš perfektne, imaju dosta potencijala, te smatramo da u ovom segmentu kladionica Wwin može dobiti prelaznu ocenu.

Manji broj ponuđenih marketa, ali kvalitet na visokom nivou

Što se tiče ponuđenih marketa za klađenje, na prvi pogled može vam se desiti da vam se ne svidi broj marketa, kao i ponuđenih opklada na sajtu. Međutim, moramo odmah da vam napomenemo da je kompanija Wwin jedna od najboljih kladionica u regionu što se tiče ponude marketa za sportsko klađenje. Ovo iz razloga što je ova kladionica jedna od retkih koja u svojoj ponudi ima market Azijskog hendikepa, koji je jedan od najigranijih i najpopularnijih marketa koji se mogu igrati u svetskim sportskim kladionicama.

Osim azijskog hendikepa, igrači mogu igrati i sve ostale popularne markete, kao što su market za konačan ishod, ishod prvog poluvremena, ishod drugog poluvremena, kao i marketi za golove. Ono što ovu kompaniju čini na prvi pogled lošijom od recimo kompanije Meridianbet, je broj ponuđenih opklada i marketa, jer na sajtu Wwin ima tek oko 130 ponuđenih opklada po meču, dok u drugim kladionicama taj broj zna da bude i preko 500. Jedina razlika je u tome što u listi Wwin brenda nema kombinovanih igara, kao što su konačan rezultat plus golovi ili golovi plus dupla šansa, ali samo postojanje azijskog hendikepa, je mnogo veći plus za kladionicu Wwin, od broja ponuđenih opklada, po našem skromnom mišljenju.

Vrlo slaba ponuda sportova u Wwinu

Posle prijatnog iznenađenja u segmentu kladioničarskih marketa, čekalo nas je neprijatno iznenađenje kada smo pogledali ponudu sportova u Wwin sportskoj kladionici. Naime, u trenutku pisanja ove recenzije Wwin je nudila svega sedam sportova (fudbal, košarka, tenis, rukomet, odbojka na pesku, ragbi i stoni tenis). Kako je u momentu pisanja članka letnja pauza u većini sportova, nećemo donositi prerano zaključke i davati negativne reference u ovom segmentu iz jednog razloga.

Samo postojanje nekih manje popularnih sportova, poput stonog tenisa i ragbija, pokazuje nam da Wwin svoju listu sportova pravi u odnosu na činjenicu da li ima aktivnih mečeva tog dana, te smo sasvim sigurni da kada je sezona u punom jeku, na sajtu Wwin ima veliki i raznovrstan broj sportova koji se mogu igrati.

Postavljanje opklade apsolutno prilagođeno korisniku

Zalozhete na Wwin mobile

Ukoliko niste iskusan sportski kladioničar, nemate razloga za brigu ukoliko ste član Wwin sajta. Naime, postavljanje opklade je toliko jednostavno da bi i osoba koja nikada nije bila član neke online sportske kladionice bez ikakvih problema mogla da postavi opkladu. Sve utakmice koje su u ponudi nalaze se na centralnom delu ekrana, zajedno sa osnovnim igrama i kvotama.

Ukoliko želite da odigrate neki manje popularan market, potrebno je da kliknete na tu utakmicu i otvara vam se novi prozor sa dodatnim Wwin kvotama. Kada kliknete na željenu kvotu, ista se automatski preusmerava na desni deo ekrana, gde vam biva ponuđeno da li želite da igrate singl opkladu, kombinovani tiket ili eventualno sistemsku opkladu. Da bi postavili opkladu dovoljno je uneti željeni ulog i pritisnuti dugme Uplati tiket.

Ako pak želite da igrate sistem od nekoliko utakmica, onda je potrebno da takođe na desnoj strani naznačite koje sisteme želite da odigrate (od ponuđenih), te da izaberete eventualno utakmice koje želite odigrati u fiksu. Vrlo jednostavna procedura, u rangu sa vrhunskim rešenjima svetskih brendova. Ako uporedimo ovaj način postavljanja opklade sa recimo svetskim liderom kompanijom Bet365, možemo reći da nema velike razlike u kvalitetu i funkcionalnosti, te stoga dajemo brendu Wwin najviše ocene u ovom segmentu.

Odlična platforma za uživo klađenje sa uživo prenosima

Wwin sportska kladionica ima i odličnu platformu za sportsko klađenje, na kojoj bi joj mogli pozavideti i neki poznatiji brendovi. Iako sve izgleda pomalo zastarelo, nakon nekoliko nedelja testiranja, moramo primetiti da je malo ovako dobrih i stabilnih platformi na regionalnom tržištu. Softver je odličan, brzo reaguje, kvote se menjaju u realnom vremenu, te je pravo zadovoljstvo koristiti njihovu platformu za klađenje uživo.

Ono što posebno odvaja ovu kompaniju od drugih regionalnih konkurentskih kladionica je činjenica da imaju mogućnost gledanja live prenosa uživo nekih utakmica, što je svakako privilegija, jer postoji dobar broj evropskih operatera koji nemaju ovu funkciju u ponudi. Moramo priznati da nam je ova platforma Wwin brenda svakako jedna od najomiljenijih platformi za klađenje uživo koje samo imali prilike da testiramo.

Profesionalno rešeno pitanje depozita

I u ovom segmentu Wwin pokazuje da se nalazi na pravom putu. Naime, korisnici ove kladionice, osim već standardnih metoda uplate, kao što su odlazak na uplatno mesto i uplata preko bankarskog transfera, nudi svojim korisnicima mogućnost da uplate vrše iz topline svog doma. Dozvoljeni metodi depozita su i sve platne kartice (Visa, Mastercard i Maestro), NETELLER, Skrill, paysafecard, kao i za Bosanske igrače isključivo Xbon i Abon. Isplatni metodi su takođe raznovrsni, a mi tokom testiranja i provera nismo našli ni jednu primedbu na rad kladionice u ovom sektoru.

Uz mobilni sajt postoje i dve odlične aplikacije

Kako je mobilno klađenje postalo ekstremno popularno u svetu, menadžment kladionice je krenuo u korak sa svetskim trendovima i ponudio svojim korisnicima u potpunosti funkcionalan sajt za korisnike mobilnih aparata, kao i dve aplikacije, za Android i iOS korisnike. Možemo reći da su ove aplikacije, kao i mobilna verzija sajta vrlo kvalitetne, te ukoliko želite da znate više o tome, pozivamo vas da pročitate našu iskrenu recenziju Wwin aplikacije za mobilne uređaje. Ovde ćemo samo dodati da osim sportskog klađenja, putem mobilne verzije sajta i aplikacija korisnici mogu da uživaju i u kazino igrama, kao i da prate uživo prenose koje obezbeđuje ova odlična sportska kladionica.

Vrhunski nivo zaštite za korisnike Wwin sajta

Tokom ove recenzije smo već na nekoliko mesta napisali zaista pohvalne informacije vezano za sigurnost korisnika i bezbednost njihovih personalnih i finansijskih podataka u kladionici Wwin. Naime, od samog procesa registracije, koji ima dvoslojnu zaštitu, preko sigurne konekcije i SSL enkripcije novijeg datuma, kladionice Wwin na svakom koraku se trudi da poštuje privatnost svojih korisnika i da im pruži maksimalnu zaštitu. Na sve to Wwin kladionica je kompletno legalna i licencirana kladionica, te smo mišljenja da nema mnogo sigurnijih kladionica za igranje u regionu.

Prilično loša korisnička podrška baca senku na celu kompaniju

Mišljenja smo da je korisnička podrška jedan od najvažnijih segmenata pri ocenjivanju svake online kladionice, iz razloga što smatramo da je pružanje pomoći igračima vrlo bitno. Nažalost, kladionica Wwin nije uspela da nas impresionira u ovom segmentu. Iako postoji stranica za pomoć, koja je prilično detaljana, jedini mogući način kontaktiranja korisničke podrške je putem e-mail formulara koji se nalazi na stranici ili putem pošte. Ne postoji mogućnost telefonskog poziva niti uživo ćaskanja, što je zaista veliki minus za recenziranu sportsku kladionicu.

Brend koji je na pravom putu, ali treba da nastavi sa radom

Recenzija ove sportske kladionice je išla od očaja do sjaja i nazad, ali sveobuhvatni osećaj koji smo mi stekli prilikom testiranja ove sportske kladionice, je da je ovo jedna vrlo kvalitetna kompanija koja se trudi da ide u korak sa evropskim standardima. Iako imaju prilično loš vizuelni identitet, dosta slabu korisničku podrušku i ponekad čudne bonuse i promocije, oni nude svojim korisnicima niz vrhunskih usluga koje se retko gde mogu naći. Ako volite da igrate azijski hendikep, ako tražite odličnu kladionicu za klađenje uživo sa live prenosima i ako volite da imate širok izbor isplatnih i depozitnih metoda, onda je kladionica Wwin pravi izbor za vas.

Preporučene kladionice za igrače iz Srbije
gore