Wwin aplikacije nude mnogo svojim korisnicima

Wwin ne prima igrače iz vaše regije! Naš predlog za vas je Maxbet

Ako ste čitali našu iskrenu recenziju kladionice Wwin, onda ste pročitali da zaista smatramo da je ovo jedna od najboljih regionalnih kladionica u mnogim segmentima. Jedan od segmenata gde zaista dominiraju i u kom su daleko ispred svoje konkurencije, je segment mobilnog klađenja i aplikacija za mobilne telefone. Iako i druge kladionice na tržištu imaju svoje mobilne verzije sajtova i svoje aplikacije, malo je kladionica koje su uspele da naprave tako dobar posao sa svojim aplikacijama kao što je to uradila kladionica Wwin.

Pokaži više

Upravo iz tog razloga, ali i zbog činjenice da imaju neke dodatne funkcije koje njihova konkurencija nema, smatramo da je sportska kladionica Wwin, jedna od kladionica koje definitivno treba imati na umu kada se budete odlučivali da napravite novi nalog u nekoj sportskoj kladionici.

Pokaži manje
Wwin Mobile App
Proveri Wwin aplikaciju
Wwin
1

 • Super Aplikacija za Mobilne Uređaje
 • Klađenje uživo
 • Visoka zaštita za korisnike
 • Licencirani
 • Republike Srbije

 • Opcije depozita:
 • visa
 • mastercard
 • skrill
 • neteller
 • bank-transfer

Impresivna funkcionalnost mobilne verzije sajta

Wwin sportska kladionica osim činjenice da ima mobilne aplikacije, takođe ima i potpuno funkcionalan mobilni sajt za one korisnike koji naprosto više preferiraju da se klade putem mobilnog sajta. Na isti možete pristupiti putem linka https://www.m.wwin.com, a jednom kada joj pristupite videćete da se ne razlikuje mnogo od desktop verzije, sa tom razlikom da na mobilnim aparatima dizajn izgleda nekako bolje, a funkcionalnost je jednako impresivna.

Klađenje uživo na Wwin mobilnoj aplikaciji

Na gornjem delu ekrana nalaze se levo dugme sa padajućim menijima, dok se sa desne strane nalazi dugme za logovanje ili registraciju. Glavni deo ekrana zauzima aktuelna promocija koja je bila u poslovnicama, kao i devet brzih menija (sport, klađenje uživo, super tip, favorit tip, najtipovaniji i top lige). Ispod toga se nalaze prečice ka kazinu i slot igrama koje Wwin kladionica takođe ima u ponudi, a na samom dnu sajta nalaze se opcije vezano za korisnički račun (uplata, isplata, odabir jezika i slično), kao i brzi linkovi ka Wwin rezultatima, pravilima igre i prečice ka aplikacijama za Android i iOS operativne sisteme.

Korišćenje mobilne verzije sajta je jednako jednostavno kao i korišćenje desktop verzije, a korisnici mogu da se klade pre početka meča, mogu uživati u klađenju uživo, kao i igranju uživo kazino igara i slot mašina. Uz sve to postoji opcija praćenja rezultata uživo preko mobilnog sajta, kao i praćenja svojih aktivnih tiketa. Sve u svemu mobilna verzija sajta je odlična opcija za one koji ne žele da skidaju i instaliraju Wwin apk za Android ili iOS operativne sisteme.

Vrlo kvalitetna Android mobilna aplikacija

Već smo napomenuli da ova sportska kladionica ima Wwin Android aplikaciju, kao i iOS aplikaciju, koje aplikacije su u potpunosti funkcionalne i pružaju igračima veliki broj mogućnosti prilikom igranja. Proces instalacije Wwin apk je prilično jednostavan. Na desktop ili mobile sajtu pronađete link koji će vas odvesti ka instalacionom fajlu aplikacije, te nakon što kliknete na isti pratite instrukcije koje se pojavljuju na ekranu. Nakon nekoliko minuta Wwin Android apk će biti instalirana na vaš mobilni uređaj i moći ćete da je koristite bez ikakvih problema.

Korišćenje aplikacije je jednostavno, napravljena je tako da bude prilagođena korisnicima, te korisnici imaju sve opcije koje imaju i korisnici desktop verzije. Pored već opisanih opcija koje imaju i korisnici mobilne verzije sajta, putem Wwin aplikacije korisnici su u mogućnost da prate i uživo prenose određenih mečeva koje kladionica ima u ponudi. Uz sve to moguće je naravno i vršiti depozite, kao i tražiti isplate svojih dobitaka sve putem aplikacije. Generalno, odlična aplikacija razvijena od strane Wwin kladionice.

iOS aplikacija je jednako kvalitetna

Sportska kladionice je mislila i na korisnike iOS operativnih sistema kada je pravila aplikacije za mobilne telefone, te ukoliko imate Apple uređaj moći ćete bez ikakvih problema da se kladite u ovoj odličnoj kladionici. Proces instalacije Wwin iOS aplikacije je prilično jednostavan, kao i za Android aplikaciju, sa tom razlikom što morate posetiti Apple Store preko linka koji vam je dostupan na sajtu kladionice.

Nakon instalacije aplikacije, potrebno je ulogovati se na istu, ili eventualno se registrovati i možete početi sa igranjem. Izgleda aplikacije je odličan, kao i za Android korisnike, te ne postoji neka opcija koja nije dostupna, a koja je bitna za celokupan doživljaj igranja. Generalno, sve pohvale za ovu kompaniju i njihove aplikacije, koje su u samom vrhu regionalne ponude, a sasvim sigurno mogu stati rame uz rame i nekim svetskim aplikacijama, poput aplikacije kladionice bet365.

Nepostojanje specijalnog bonusa za korisnike mobilnih aplikacija

Wwin aplikacija za sportsko klađenje na mobilne uređaje

Ako ste čitali našu kompletnu recenziju kladionice, onda ste imali prilike da pročitate da ova kompanija uglavnom ima solidne bonuse i promocije, ali da trenutno ne postoji bonus dobrodošlice za nove korisnike. Isto tako, korisnici koji se registruju preko mobilne verzije sajta, ili eventualno jedne od Wwin aplikacija, nemaju nikakav dodani bonus kojim bi ih kladionica nagradila, ali mogu da učestvuju u brojnim i redovnim promocijama ove kladionice, kao i nagradnim igrama koje se organizuju.

Smatramo da bi bilo jako lepo kada bi ova sportska kladionica uvela specijalne bonuse za nove korisnike koji se registruju preko mobilne aplikacije, ili eventualno preko Wwin aplikacija za Android i iOS korisnike, jer bi na taj način postali apsolutni lider na regionalnom tržištu. Da li će oni to uraditi vreme će pokazati, ali jasno je da ova kompanija prati svetske trendove, te smatramo da je to realna opcija u nekoj bližoj budućnosti.

Veliki izbor depozitnih metoda

Wwin kladionica ima široku lepezu opcija za uplate i isplate, te su sve te opcije dostupne i igračima koji se klade putem mobilnih telefona. Dakle, vaša sredstva možete uplatiti lično u jednoj od poslovnica, ili putem opšte uplatnice na pošti ili u banci, ali isto tako vaš novac možete uplatiti putem mobilnog aparata jednim od sledećih načina: platne kartice, Skrill, NETELLER, XBon, ABon, paysafecard. Kao što vidite, veliki izbor uplatnih metoda ovu kladionicu svrstava u sam vrh regionalnih kladionica, iz prostog razloga jer mnoge domaće kladionice imaju vrlo ograničen broj uplatnih metoda, dok kladionica Wwin omogućava svojim korisnicima da koriste široku lepezu uplatnih i isplatnih metoda.

Preporuka za korišćenje mobinih verzija sajta

Ponekad je teško biti dovoljno kritičan kada vam se svidi proizvod onoliko koliko se nama svidela mobilna verzija kladionica Wwin i njihove aplikacije. Ipak, da ne bi bilo da samo hvalimo, moramo prvo da napomenemo stvari koje smatramo da bi morale biti bolje. Naime, ova kladionica ima vrlo prosečne bonuse i promocije, a za korisnike mobilnih aparata ne postoje posebni bonusi, što smatramo manom. Takođe, korisnička podrška bi morala biti mnogo bolje, odnosno potrebno je da implementiraju uživo čet koji bi korisnicima bio dostupan tokom celog dana.

Sa druge strane ima veliki broj pozitivnih stvari od kojih su najvažnije činjenica da postoje Wwin aplikacije za Androidi i iOS operativne sisteme, što je zaista retkost u regionu. Mogućnost praćenja uživo prenosa, odlična platforma za uživo klađenje i veliki broj mogućnosti koje korisnici aplikacija imaju su još neki od pluseva koji prave ozbiljnu razliku kada uporedimo ovu kladionicu sa ostalim regionalnim kladionicama. Na kraju, nama ne preostaje ništa drugo neg da najtoplije preporučimo kladionicu Wwin i njene aplikacije svim ljubiteljima sportskog klađenja u Srbiji i regionu.

Preporučene kladionice za igrače iz Srbije
gore