William Hill Srbija - Konkurentne kvote i odlične bonus ponude

Nema mnogo online sportskih kladionica u svetu koje imaju dužu tradiciju i bolje reference od kladionice William Hill. Ova kompanija je osnovana sada već davne 1934. godine i od tada su jedan od najrespektabilnijih svetskih brendova u industriji sportskog klađenja i kockanja uopšte.

Pokaži više

Sama činjenica da postoje ovoliko dugo, dovoljan je garant za igrače, kada je reč o fer odnosu prema svojim članovima, kao i ako se gleda legalnost i legitimnost ove kompanije.

Poseduju nekoliko vrlo respektabilnih licenci za sportsko klađenje, a pored toga sarađuju i sa nekoliko nezavisnih kompanija širom sveta, koje redovno proveravaju da li ova kompanija daje fer uslove svojim igračima što se tiče ponuđenih igara. Iako je fokus kompanije William Hill na sportskom klađenju, na njihovom sajtu možete nesmetano uživati i u čarima online kazina, kao i u mnogobrojnim ostalim popularnim igrama na sreću, poput binga, loto-a ili igranja greb greb kartica. Koliko su ozbiljna kompanija, dovoljno govori i činjenica da su oficijelni sponzori dva fudbalska kluba koji igraju u Premier Ligi, ekipa Chelsea i Tottenham Hotspur.

Pokaži manje
William Hill Sportske Kladionice
William Hill Promo
William Hill Uživo
William Hill
4.3
Bonus dobrodošlice: € 30

 • Odlične promocije i besplatne opklade
 • Velika raznolikost tržišta klađenja
 • Klađenje uživo
 • Licencirani
 • UKGC
 • Gibraltar

 • Opcije depozita:
 • visa
 • mastercard
 • skrill
 • neteller
 • paypal
 • Bank transfer

Spartanski dizajn ali odlična funkcionalnost kladionice William Hill

Što se tiče dizajna same stranice, ona je pomalo spartanska, dominiraju plava i bela boja, te nikako ne možemo reći da kladionica Vilijam Hil “kupuje” poene na uštrb vizuelnog identiteta. Ovakav dizajn imaju već godinama i prilično su prepoznatljivi, ali to ne znači da je dizajn dobar. Možemo slobodno reći da njihov dizajn spada u red lošijih koje smo imali prilike da vidimo, rame uz rame sa dizajnom recimo sajta Marathonbet. Samoj neprivlačnosti dizajna svakako doprinose i prilično sitna slova i čudan font, te je sveobuhvatno kompanija William Hill online jedna od neprivlačnijih veb stranica sportskih kladionica trenutno.

I pored neprivlačnosti izgleda stranice, funkcionalnost je na visokom nivou, jer koriste layout koji je prilagođen korisnicima, te čak i oni korisnici koji nemaju previše iskustva sa korišćenjem ovih sajtova, neće imati previše problema da se naviknu na navigaciju kroz sajt. Na levoj strani sajta se nalaze brzi linkovi, kao i izbor sportova na koje se možete kladiti, dok se na centralnom delu vašeg ekrana nalaze trenutna ponuda, promocije, kao i utakmice koje se trenutno igraju i koje su vam u ponudi za uživo klađenje.

Sa desne strane ekrana imate nekoliko banera sa aktuelnim promocijama za kazino igre kao i spisak top mečeva koji su u ponudi ili koji se najviše igraju od strane drugih kladioničara tog dana. Ono što je zaista pohvalno, je činjenica da je sajt preveden na tačno dvadeset jezika i da postoji među ponuđenim jezicima i srpski jezik, te slobodno možemo reći da je ova kladionica odlična za srpske igrače.

Karakteristike William Hill

🏆 William Hill Bet: Posetite sajt
📱 William Hill verzija: Android i iOS
🎁 Ponuda za registraciju: € 30
💸 Minimalni iznos depozita: € 5

Lako do naloga u William Hill-u

William Hill app

Ukoliko poželite da se registrujete na kladionicu William Hill Srbija, potrebno je da nakon što se pristupili njihovoj početnoj stranici (https://sports.williamhill.com/betting/en-gb), pritisnete dugme join, ili ako ste se odlučili za verziju sajta na srpskoj jeziku onda na dugme pridruži se sada. Moramo napomenuti da srpska verzija sajta izgleda pomalo drugačije od internacionalne verzije, te smo mi koristili onu na engleskom jeziku kako bi mogli da istražimo sve funkcije koje ista nudi.

Nakon pritiska dugmeta za registraciju otvara vam se automatski novi prozor, gde vaš čeka registracija u dva koraka. U prvom koraku je potrebno uneti ime, prezime, datum rođenja, validni e-mail, broj mobilnog telefona, kao i adresu stanovanja. Unos adrese je automatizovan i čim krenete da unosite adresu, softver vam automatski bira grad, poštanski broj, kao i državu.

Nakon završenog prvog koraka, potrebno je nadalje uneti željeno ime naloga (username), izabrati šifru, kao i sigurnosno pitanje za slučaj potrebe, te izabrati valutu. U ovom prozoru moguće je podesiti limit deponovanja novca, što pokazuje da kladionica Williams Hill Srbija brine o igračima, te im odmah daje mogućnost da se limitiraju. Nakon ovog koraka, ponovo automatski otvara se novi prozor, u kom je potrebno izabrati depozitni metod, te uneti podatke od platne kartice, ili Skrill naloga sa kojeg planirate da deponujete sredstva. Kada izvršite unos traženih podataka, i kada verifikujete svoj e-mail vi postajete registrovani korisnik William Hill sportske kladionice Srbija.

Uslovi važe!

Poslednja registracija: pre nekoliko minuta

Vrhunske licence koje garantuju sigurnost igračima

Već smo na početku ove recenzije napomenuli koliko dugo posluje operater William Hill, te je apsolutno iluzorno raspravljati o tome da li je ova sportska kladionica legalna i licencirana. Ipak, uvek je dobro proveriti koje to licence ima neka kompanija, te smo se lično uverili da William Hill poseduje kako licencu UKGC (United Kingdom Gambling Commission), tako i licencu države Gibraltar. Osim toga William Hill bet je napravio i proboj na tržište Sjedinjenih Američkih država u toku 2018. godine.

Ove licence i pokrivenost teritorija garantuju igračima da je ova kompanija fer i da posluje pod punom zakonskom regulativom. Osim licenci koje ima, William Hill sports kladionica sarađuje tesno i sa nezavisnim telima kao što su BeGambleAware, GA, GT, Gamble Aware, GBGA i GamStop. Sva ova tela vrše redovne provere poslovanja sportske kladionice i kazina, te se staraju da igrači dobijaju fer tretman i da brend ne pokušava prevarenim radnjama da ostvari dodatni profit.

William Hill bet - Bonusi nisu veliki, ali su stvarni

Svaki novi igrač koji se odlučiti registrovati na sajtu William Hill dobija jedan ne baš velik, ali prilično primamljiv bonus dobrodošlice od ovog brenda. Naime, William Hill kladionica nema klasični bonus dobrodošlice za nove igrače koji se ogleda u davanju istog iznosa na prvu uplatu (depozitni bonus), nego nakon prve uplate, koja mora biti u iznosu od 10 eura ili viša i nakon odigranog prvog tiketa sa kvotom ne manjom od 1.20 dobija se bonus. Nakon unošenja bonus koda, novi korisnici dobijaju pravo na bonus u iznosu od 30 eura da ga koriste po želji bez dodatnih uslova korišćenja. Ovo je zapravo prava retkost među sportskim kladionicama, te iz tog razloga smatramo da je ovaj bonus vrlo kvalitetan za nove igrače.

Vilijam Hil kladionica - Sports

Osim bonusa za nove korisnike, William Hill ima desetine redovnih promocija za svoje regularne korisnike. Kako je glavni fokus ove kladionice na klađenju na konjske trke, tako i iz tog sporta ima najviše promocija, ali ni igrači koji preferiraju da se klade na druge sportove nisu zapostavljeni. Postoje promocije u kojima igrači kombinovanih tiketa dobijaju bonus kvote, postoje promocije gde možete dobiti povrat određenog procenta uloženog novca, kao i promocije ukoliko volite da se kladite na tenis u William Hillu. Sve u svemu, ova sportska kladionica ima odličan sistem bonusa i promocija, te igrači uvek mogu da očekuju nešto interesantno od ove kompanije.

William Hill Bonus Code

Kvalitetna ponuda marketa koja može da zadovolji svakoga

Jedna od najbitnijih stvari koja se može tražiti od online sportske kladionice je zapravo pokrivenost sportova i marketa za klađenje. Naše je mišljene da su marketi možda i bitniji segment od ponuđenih sportova, jer nema nikakve koristi od mnogo sportova i liga, ako nema mogućnosti da se postave opklade na markete koje želite da igrate. William Hill Srbija u ovom segmentu zaista pokazuje sav svoj kvalitet. Ako pogledamo ponudu na fudbalskim utakmicama, videćemo da se na gotovo svakoj utakmici može odigrati između 250 i 300 individualnih opklada, na nekoliko desetina marketa.

Možda će vas ovaj broj malo zbuniti, jer čak neke regionalne kladionice kao što je Meridianbet, daju između 550 i 600 individualnih opklada na marketima, ali zapravo, nema ni jednog bitnog marketa koji William Hill nema u svojoj ponudi, samo što oni u svojoj ponudi nemaju miksovane opklade, koje ukoliko želite možete igrati na zahtev. Sa druge strane, William Hill nudi svojim korisnicima mogućnost igranja Azijskog hendikepa, što je u svetu normalna stvar, dok regionalni brendovi nemaju ovaj market u ponudi. Pored velikog broja marketa na fudbalskim mečevima, William Hill nudi široku selekciju marketa i u tenisu, košarci, kao i u drugim sportovima koji su u ponudi i kojih ima zaista mnogo.

Top sportovi i manje poznati sportovi ponuđeni u potpunosti

Osim količine marketa u ponudi, vrlo važan segment svake kladionice je svakako i broj sportova koji su u ponudi i na koje korisnici mogu da se klade. William Hill spada u red onih kompanija koje svojim korisnicima pružaju zaista širok izbor kada su sportovi za klađenje u pitanju. Trenutno, u ovoj kladionici igrači imaju u ponudi čak 36 različitih sportova, te možemo slobodno reći da za svakog može da se nađe po nešto.

Naravno, svi popularni sportovi su u ponudi, a od onih manje poznatih i popularnih možemo izdvojiti mogućnost klađenja na bagmington, odbojku na plaži, ribolov i borilačke veštine. Osim mnoštva sportova postoji mogućnost klađenja i na rezultate političkih izbora, kao i na virtuelne igre. Sve u svemu nema mnogo online kompanija koje imaju bolju ponudu sportova od William Hill-a.

Jednostavan proces postavljanja opklada

Vilijam Hil - Mobilnu aplikaciju

Postavljanje opklade u kladionici William Hill nije uopšte komplikovano. Naime, sam proces postavljanja opklade je gotovo identičan kao i u većini spostkih kladionica na koje možete naići u današnje vreme. Potrebno je na centralnom delu ekrana odabrati utakmicu koja vas interesuje, i kada odaberete svoju igru, odnosno kvotu koju vam nudi sajt William Hill, ta kvota i selekcija se automatski prebacuju na desni deo ekrana. Tada možete nastaviti da birate svoje opklade, ukoliko želite da igrate sistemsku opkladu, ili kombinovani sistem, a ukoliko želite da igrate singl opkladu potrebno je da ispod selekcije koju ste odabrali unesete iznos svog uloga i pritisnete dugme place bet (ili postavi opkladu).

Nakon toga vaš opklada će biti prihvaćena. Ukoliko igrate kombinovane ili sistemske tikete, softver vam automatski nudi da igrate dubl ili treble opklade, ali nema mogućnosti pravljenja komplikovanijih sistemskih opklada poput Yankee sistema ili Golijat sistema, a koja opcija postoji u nekim drugim online operaterima, poput kladionice Bet365. Generalno, samo postavljanje opklade je prilično jednostavno, te i oni manje iskusni igrači ne bit trebali imati nikakvih problema oko ovoga.

Vrlo solidna platforma za uživo klađenje

William Hill App

Opcija uživo klađenja se nalazi u ponudi William Hill i slobodno možemo reći da je njihova platforma za ovu vrstu klađenja, jedna od boljih u industriji trenutno. Razloga za to ima mnogo, ali moramo napomenuti da imaju u ponudi veliki broj sportova i marketa za klađenje, kao i da su kvote William Hill-a, vrlo solidne sa korektnim marginama. Uz klađenje uživo u ponudi su vam i statistički podaci meča koji se menjaju u realnom vremenu i koji su vrlo precizni, što je svakako veliki plus i što pokazuje da William Hill pokušava da bude maksimalno korektna prema svojim igračima dajući im validne podatke sa utakmica. Uz to, moramo napomenuti da je kladionica William Hill jedan od retkih online operatera koja u ponudi ima i prenose uživo.

Kako bi bili u mogućnosti da pratite veliki broj sportskih događaja (fudbal, košarku, tenis, konjske trke i odbojku između ostalog), morate imate registrovan nalog na William Hill-u i potrebno je da imate sredstava na računu i da ste u poslednjih 24 časa imali makar jednu opkladu. Sve u svemu, platforma za uživo klađenje, kompanije William Hill je jedna od najboljih na tržištu trenutno i može se nositi sa svakom drugom kladioničarskom kompanijom na tržištu.

Uplate i isplate su vrlo pristupačne za sve igrače

Kada govorimo o širokoj paleti opcija za igrače, onda moramo da spomenemo da u kompaniji William Hill igrači imaju neverovatan broj isplatnih i depozitnih metoda koje mogu da koriste. Naravno, igračima iz Srbije te opcije su malo uže, ali i pored toga igrači iz Srbije i regiona mogu vršiti uplate putem debitnih i kreditnih kartica (Visa, Maestro, Mastercard), putem Skrill-a, NETELLER-a, PayPal-a, kao i direktnim bankarskim transferom.

Što se tiče ostalih depozitnih metoda, nabrojaćemo nekoliko, a treba imati na umu da kladionica William Hill ima mogućnost uplate preko 40 različitih načina. Ostali metodi uplate su William Hill Cash Direct, Ukash, paysafecard, Swiff, UseMyBank, ClickandBuy, POLI, WebMoney, GiroPay i mnogi drugi. Većina ovih načina depozita procesuira se automatski, ali postoje minimalni i maksimalni iznosi koji su dozvoljeni kako za uplate, tako i za isplate.

Uglavnom minimalni iznos koji morate da deponujete je postavljen na 5 do 10 eura, dok su maksimalni iznosi za isplatu postavljeni u rangu od 5.000 do 100.000 eura u zavisnosti od depozitne metode. Iz tog razloga vam preporučujemo da pre nego se odlučite za depozitni metod pročitate pravila i uslove korišćenja, te odlučite koji je metod najbolji i najpovoljniji za vas.

Vrlo dobre aplikacije za korisnike android i iOS operativnih sistema

Bez ikakve sumnje klađenje putem mobilnog aparata je pravo uživanje ako se odlučite za kladionicu William Hill. Ova kompanija je na vreme uvidela benefite koje može imati ako implementira mobilno klađenje u svoj portfolio, te su napravili odličnu platformu za klađenje putem mobilnih aparata, koja je pouzdana i prilagođena korisnicima. Uz mobilnu verziju sajta, korisnici imaju mogućnost i instaliranja odvojenih aplikacija, kako za korisnike Android operativnog sistema, tako i za korisnike iOS operativnog sistema.

Sama mobilna verzija sajta, kao i aplikacije na prvi pogled mogu izgledati kao osiromašene verzije desktop sajta, međutim korisnici mogu da koriste sve funkcije kao kada se klade i preko desktop računara. Ukoliko želite da znate više o opcijama mobilnog klađenja putem sajta William Hill, predlažemo vam da pročitate našu recenziju aplikacija za mobilno klađenje ove odlične sportske kladionice.

Transparentno poslovanje koje vodi računa o svojim korisnicima

Već smo napomenuli koje licence za privređivanje igara ima ova popularna kompanija, te smatramo da te činjenice, uz činjenicu da se nalaze na tržištu već više od osamdeset godina dovoljno govore o ozbiljnosti ovog brenda. Sam sajt ima SSL enkripciju najnovije generacije i dvoslojni tip bezbednosti, te korisnici mogu biti sigurni da su njihovi finansijski podaci, personalne informacije i sve druge informacije sigurne i da neće biti podeljene sa trećim licima.

Uz sve to kladionica William Hill posluje transparentno, te dozvoljava nezavisnim telima da redovno kontrolišu poslovanje ove kompanije, što je još jedan od pokazatelja ozbiljnosti rada. Smatramo da ukoliko tražite sigurnu i respektabilnu kladionicu, nema mnogo boljih brendova u ovom segmentu na tržištu trenutno.

William Hill kladionice - Impresivna korisnička podrška

Korisnička podrška je segment gde mnoge kladionice na uspevaju da impresioniraju. Ipak, William Hill kompanija nije jedna od takvih, jer njihova korisnička podrška spada u red boljih na tržištu. Postoji nekoliko načina na koje možete kontaktirati korisničku podršku, mada mi smatramo da je najbolje uvek pričati sa agentima uživo putem live četa, koji je dostupan korisnicima 24/7.

Osim uživo ćaskanja, možete kontaktirati William Hill korisničku podršku i putem telefona (0800 085 6296), e-mail poruke ([email protected]) ili putem generalno e-maila za opšte informacije ([email protected]). Moramo da napomenemo da se telefonski razgovori naplaćuju za igrače koji nisu iz Velike Britanije, te da budete obazrivi ukoliko se odlučite za taj vid komunikacije.

Potpuno zasluženo do visokih ocena

Naše recenzije su kompletno objektivne i nikada ne dajemo visoke ocene nekoj kladionici ukoliko ne smatramo da ih je ista zaslužila. Ovo iz razloga što smatramo da je bitno pokazati igračima koje su kladionice zaista kvalitetne, a koje bi mogle i morale biti bolje. Ipak, u slučaju kladionice William Hill nije bilo mesta davanju bilo koje, do odlične ocene, iz razloga što se radi o jednoj zaista kvalitetnoj sportskoj kladionici.

William Hill ima mnogo vrlina, koje smo već napomenuli u ovoj recenziji, a od mana bi mogli da navedemo da ponekad znaju da limitiraju određene utakmice, te da nije moguće igrati sa većim sumama novca, kao i činjenicu da igrači koji izvrše depozit putem Skrill elektronskog novčanika ne mogu da dobiju bonus dobrodošlice. Sve druge stvari sem ove dve su vrlo kvalitetne, te mi najtoplije preporučujemo da se koliko danas registrujete u kladionici William Hill i počnete se kladiti.

Preporučene kladionice za igrače iz Srbije
William Hill
gore