Dupla Šansa sportska kladionica - veteranski brend koji ne prati trendove

Dupla Šansa ne prima igrače iz vaše regije! Naš predlog za vas je Maxbet

Sportska kladionica Dupla Šansa je jedan od brendova koji je među prvima zakoračio na srpsko tržište sportskih kladionica i koji je opstao i pored mnoštva novih kompanija koje su dobile licencu za privređivanje igara na sreću, od strane Ministarstva Republike Srbije. U prošlosti su bili fokusirani isključivo na svoje lokalne poslovnice, gde su igrači postavljali svoje opklade, ali pre-par godina su odlučili da počnu i sa online sekcijom za sportsko klađenje.

Pokaži više

Sam sajt ovog Brenda je urađen prilično loše, posebno imajući u vidu kako izgledaju sajtovi konkurencije u Srbiji i regionu. Čak ako pogledamo sajt domaćeg brenda Meridianbet, možemo reći da sajt kompanije Dupla Šansa izgleda prilično amaterski. Korišćenjem sajta Dupla Šansa nismo uspeli da shvatimo u kom pravcu ova kompanija želi da ide sa svojom onlajn verzijom, iz prostog razloga što nema ni jednog segmenta u kom dominiraju, pa čak ni da su na nivou proseka, nego naprotiv, u mnogim segmentima su ispod svakog prihvatljivog nivoa.

Pokaži manje
Dupla Šansa Sportske Kladionice
Dupla Šansa Rezultati Mečeva
Dupla Šansa Najskoriji događaji
Dupla Šansa
1

  • Povećaj dobitak do 45%
  • Jednostavna registracija
  • Licencirane kladionice
  • Licencirani
  • Republike Srbije

  • Opcije depozita:
  • bank-transfer

Od prvog momenta pristupa stranici čeka vas razočarenje

Nije sporno da postoje poznate svetske kompanije koje ne polažu mnogo u dizajn svog sajta i ne trude se da svojim članovima pružaju vizuelni ugođaj, poput brendova Marathonbet ili William Hill. Naprosto postoje kompanije koje smatraju da je mnogo bitnije igračima pružiti kvalitetnu uslugu, po cenu da vizuelni identitet sajta ne izgleda baš kvalitetno. Kao i u slučaju tih kompanija, jasno je na prvi pogled da kladionica Dupla Šansa ne želi da ulaže mnogo u dizajn, te im sajt izgleda zastarelo i neprivlačno. Jedina pozitivna stvar vezana za sajt ove kompanije je činjenica da je sajt dvojezični, te se može koristiti na srpskom i engleskom jeziku.

Dupla Šansa - Sportsko klađenje

Sa druge strane, funkcionalnost sajta je prilično solidna, ako računamo šta to sajt ima da ponudi. Naime, layout stranice je urađen onako kako to radi gotovo svaka online kladionica na svetu, sa tom razlikom da na sajtu kladionice Dupla Šansa igrači nemaju baš puno opcija koje mogu da koriste. Naime, na glavnom meniju, postoji šest pod-menija, od kojih su realno samo dva funkcionalna (početna, rezultati), iz razloga što ne možemo smatrati podmenije o nama, kontakt i pravila igre posebno značajnim u svakodnevnom korišćenju sajta za sportsko klađenje.

Sa leve strane se nalaze sportovi koje možete igrati u tom momentu, kao i lista kladionice Dupla Šansa koju možete skinuti u .pdf formatu. Sve u svemu, dizajn je vrlo loš, a funkcionalnost je na nekom prosečnom nivou, imajući u vidu šta sportska kladionica Dupla Šansa generalno ima da ponudi.

Jednostavna registracija slična ostalim brendovima na tržištu

Ukoliko poželite da se registrujete u kladionici Dupla Šansa, potrebno je da pristupite njihovoj veb stranici koja se nalazi na linku https://www.duplasansa.com, te da pritisnete dugme Registracija koje se nalazi na gornjem desnom uglu vašeg ekrana. Nakon toga, automatski se otvara prozor u kom je potrebno uneti personalne podatke, kao što su ime, prezime, datum rođenja, treba otkačiti polje kojim se potvrđuje da imate više od 18 godina, te nakon toga birate pol i unosite validan email, adresu stanovanja, jedinstveni matični broj građana, broj mobilnog telefona i birate korisničko ime koje želite da koristite na sajtu.

U poslednjem delu prijavnog formulara, potrebno je izabrati jezik i uneti šifru koju želite koristiti. Poslednji korak koji morate da uradite pre nego postanete registrovani korisnik Duple Šanse je da proverite svoj e-mail, te da kliknete na link za verifikaciju vaše e-mail adrese. Kada verifikujete adresu, browser će vas direktno prebaciti nazad na sajt, gde se možete logovati i početi sa klađenjem.

Kao što možete i sami videti, proces registracije nije uopšte komplikovan i može biti završen za svega nekoliko minuta. Nažalost, jednostavnost procesa registracije je otprilike jedina pozitivna stvar koju možemo reći povodom ove kompanije, pošto su svi ostali segmenti ispod svakog proseka kako među sportskim kladionicama u Evropi, tako i u regionu.

Licencirani isključivo u Srbiji i prilično sumnjive sigurnosti

Dupla Šansa ima validnu licencu države Srbije, te su ovlašćeni da se bave priređivanjem igara na sreću elektronskim putem na teritoriji Republike Srbije. Osim licence, koju odobrava sportskim kladionicama, Republika Srbija ima i aparat koji periodično kontroliše poslovanje sportskih kladionica, a koji funkcioniše na taj način da sportske kladionice imaju obavezu da šalju izveštaje o svom poslovanju.

Iako je lepo da postoji bilo koji vid kontrole sportskih kladionica u zemlji, smatramo da svaka respektabilna kladionica mora sarađivati i sa međunarodnim nezavisnim telima koja kontrolišu poslovanje kladionice i koji vrše monitoring odnosa kladionice prema igračima. Nažalost, kladionica Dupla Šansa ne sarađuje ni sa jednom od tih nezavisnih kompanija u svetu sportskog klađenja, te mi naprosto ne smemo sa sigurnošću da tvrdimo da se kladionica svaki put odnosi prema svojim igračima fer i korektno.

Skandalozno loše promocije, bez ikakvih bonusa za nove i redovne korisnike

Iako su bonusi dobrodošlice za nove korisnike nešto što većina evropskih i svetskih brendova nudi svojim korisnicima i na taj način ih privlači da se registruju baš kod njih, u domaćim sportskim kladionicama ovaj tip bonusa je prava retkost. Iz tog razloga i ne čudi činjenica da kompanija Dupla Šansa ne nudi svojim korisnicima gotovo nikakve bonuse, niti spominjanja vredne promocije. Kada uđete na početnu stranicu, dočekaće vas na centralnom delu ekrana, prilično nezgrapno napravljen i jako loše pozicioniran slide show u obliku banera, koji vas obaveštava o tekućim promocijama ove sportske kladionice. Navešćemo ove promocije, ali odmah moramo da napomenemo da smatramo da ni jedna od ovih promocija nije vredna vaše pažnje.

Dupla Šansa bonusi

Postoji redovna promocija koju imaju gotovo sve regionalne sportske kladionice, gde vam brend Dupla Šansa daje uvećanje kvote na veći broj parova koje odigrate na tiketu. Iako smo već nekoliko puta napominjali da smatramo ovu promociju izrazito nepovoljnom, čak i u ovom segmentu Dupla Šansa je daleko po ponudi od ostalih regionalnih kladionica, jer daju maksimalno uvećanje od svega 45%, dok recimo kladionica Planet Win 365, daje svojim korisnicima uvećanje do čak 365%. Druga promocija koju igrači mogu dobiti je takozvani Cash Back, gde vam kompanija daje mogućnost da ukoliko promašite jedan par na tiketu od minimum 16 utakmica (!??) Dupla Šansa vam vraća svoju uplatu.

Zaista, na ovom mestu moramo da se upitamo ko bi ikada poželeo da igra u kladionici koja ima ovakvu vrstu promocije? Poslednja i možda najkorektnija promocija na sajtu je Brzi Keš promocija, gde ukoliko pogodite minimum tri para na tiketu imate mogućnost ranijeg povlačenja dela svog dobitka (neka vrsta CashOut opcije). Sve u svemu, vrlo skromna i traljavo odrađena sekcija promocija, bez ikakvih bonusa, još više umanjuju naš sveobuhvatni doživljaj ove sportske kladionice.

Solidna ponuda kladioničarskih marketa za regionalne standarde

Posle nekoliko razočarenja u nizu koja smo doživeli od strane sajta Dupla Šansa, nismo mnogo očekivali u segmentu kladioničarskih marketa. Međutim, ruku na srce, iako su daleko po ponudi od sportskih kladionica iz Evrope, ako ih uporedimo sa ostalim regionalnim kompanijama, možemo reći da im je ponuda marketa prilično dobra.

Naravno, prilično dobra za regionalne standarde, pošto ni ova kompanija u svojoj ponudi nema recimo Azijski hendikep, koji je market koji se najviše igra u svetu. Igrači mogu očekivati da će im biti ponuđeno, manje više na sve što su navikli u regionalnim kladionicama, mada smatramo da bi recimo kvote u ponudi sajta Dupla Šansa morale biti i konkurentnije. Očigledno je da ova kompanija pored lošeg dizajna, nikakvih bonusa i promocija, voli da drži visoke margine i niske kvote.

Vrlo skroman izbor sportova koje možete igrati na sajtu Duple Šanse

U momentu pisanja ovog članka izbor sportova za klađenje u online kladionici Dupla Šansa je bio katastrofalno loš. Naime, na celom sajtu je bilo ponuđeno četiri sporta (fudbal, košarka, tenis i bejzbol), bez ikakvih tendencija da se ta ponuda proširi. Kako nismo želeli da donosimo prerano zaključke, pogledali smo aktuelnu listu sajta Dupla Šansa gde smo uvidom u istu utvrdili da oni zaista u ponudi nemaju drugih sportova do ova četiri gore pomenuta. Zaista, iluzorno je komentarisati i davati ocenu za ovakvu ponudu imajući u vidu da recimo kladionica Meridianbet trenutno u ponudi ima ni manje ni više nego 36 sportova.

Postavljanje opklade u Duploj Šansi je napravljeno na igračima poznat način

Dupla Šansa u fudbalskom klađenju

Postavljanje opklada je jedna od retkih stvari u ovoj sportskoj kladionici koja funkcioniše na dobrom nivou. Svaka selekcija za koju se odlučite, pojaviće se na desnoj strani ekrana, gde će se automatski raditi kalkulacija kvota i potencijalnog dobitka ukoliko se odlučite da igrate kombinovani tiket ili eventualno sistem tiket. Sam proces kompletiranja sistemskog tiketa je urađen na vrlo interesantan način, koji vrlo podseća na svetski poznate sajtove, te smatramo da je sam sistem postavljanja opklada urađen na solidnom nivou i u ovom segmentu Dupla Šansa dobija prelaznu ocenu.

Bez mogućnosti klađenja uživo na sajtu kladionice Dupla Šansa

Ukoliko volite da se kladite uživo, moramo vas razočarati, jer u kladionici Dupla Šansa ne postoji opcija za klađenje uživo. Ovo je vrlo čudno imajući u vidu da nismo naišli na srpsku ili regionalnu sportsku kladionicu u kojoj ne postoji opcija uživo klađenja. Čak i one kladionice koje nisu dobile visoke ocene u našim recenzijama, poput kladionice Pinn Bet na primer, imaju mogućnost klađenja na utakmice uživo. Postavlja se pitanje u kom smeru kladionica Dupla Šansa želi da ide u budućnosti sa ovako amaterskim pristupom svojoj online verziji kladionice.

Razočaravajuće mali broj opcija uplate i isplate u kladionici Dupla Šansa

Što se tiče metoda uplata i isplata, ako želite da vršite bilo koje novčane transakcije na sajtu Dupla Šansa, čeka vas razočarenje. Naime, jedini mogući način uplate ili isplate sredstava sa vašeg računa ili na njega je da odete fizički do poslovnice u vašem gradu i da tamo na licu mesta uplatite sredstva na svoj online račun. Iako Dupla Šansa nije jedina kompanija na tržištu koja posluje na ovaj način, smatramo da je to nedopustivo prema članovima.

Svaka kompanija koja ide u korak sa vremenom ima bar nekoliko uplatnih i isplatnih metoda koje nudi svojim korisnicima. Smatramo da bi ovaj brend u najskorijoj budućnosti morao da uvede alternativne metode plaćanje poput platnih kartica (Visa, Maestro i Mastercard), kao i bar neki od elektronskih novčanika poput PayPal ili Skrill.

Aplikacije ne postoje, a mobilna verzija sajta je prilično loša

Ukoliko želite da se kladite putem mobilnih aparata u kladionici Dupla Šansa, to možete uraditi jedino putem mobilne verzije sajta. Mobilna verzija sajta izgleda identično kao i desktop verzija, sa istim layout-om, te apsolutno identičnim rasporedom menija. Sama mobilna verzija sajta funkcioniše relativno stabilno, bez zastajkivanja i lagova, ali to i nije toliko bitno, pošto ne postoji opcija uživo klađenja. Sve u svemu jedva prelazna ocena u ovom segmentu, iako moramo da napomenemo činjenicu da kompanija Dupla Šansa nema posebne aplikacije za mobilne telefone za android ili iOS korisnike.

Nesigurno i nebezbedno, te nikako ne preporučujemo za korišćenje

Ukoliko su vam sigurnost vaših personalnih i finansijskih podataka primarni, onda je bitno da pročitate ovaj deo naše recenzije. Naime, prosto neverovatno, ali sajt kompanije Dupla Šansa ne koristi sigurnu konekciju, te nikako ne možemo tvrditi da je klađenje kod njih sigurno. Dok se druge kladionice šepure sa SSL enkripcijom najnovije generacije i dvoslojnim zaštitnim sistemima, Dupla Šansa očigledno ne vodi mnogo računa o svojim korisnicima i njihovim podacima. Dakle, osim što je vrlo nekvalitetna u mnogim segmentima, ova kompanija je kompletno nesigurna što se tiče zaštite personalnih i finansijskih podataka svojih klijenata.

Prosečan korisnička podrška, koja je ljubazna, ali ograničena u znanju

Ukoliko i pored svega poželite iz nekog razloga da se kladite na sajtu Dupla Šansa, uvidećete da imaju prosečnu korisničku podrušku koju možete kontaktirati na nekoliko načina. Opcija uživo ćaskanja ne postoji, iako imaju aktivne naloge na društvenim mrežama Twitter i Facebook, ali ih možete kontaktirati putem e-maila ili putem telefona (+381(0)21 4770209). Vreme reakcije na vaše pritužbe je prilično loše, te budite spremni da čekate izvesno vreme pre nego vam odgovore. U ovom segmentu, kompanija Dupla Šansa može dobiti jedva prelaznu ocenu.

Online kladonica koju je potrebno zaobići u širokom luku

Zaista ne pamtimo kada smo radili recenziju neke online kompanije za klađenje koja ovoliko malo pažnje poklanja svom veb sajtu, svom vizuelnom identitetu i svojim korisnicima. Zapravo ne postoji ni jedan segment u kome sajt Dupla Šansa izlazi iz proseka, a u većini istih je ispod svakog proseka. Ukoliko nemate potrebu da se osećate kao građanin drugog reda, nemojte se nikada registrovati na sajtu Dupla Šansa, ili makar sačekajte da promene politiku i počnu više pažnje obraćati na svoje korisnike od kojih žive.

Preporučene kladionice za igrače iz Srbije
gore