Marathonbet Srbija – Otkrijte Bonus Ponude i Redovne Promocije

Marathonbet ne prima igrače iz vaše regije! Naš predlog za vas je Maxbet

Kada pomislite na sportsku kladionicu koja predstavlja garant kvaliteta u svetu sportskog klađenja, verovatno vam neće prva na pamet pasti kompanija Marathonbet, nego neke druge kompanije poput bet365, ili Pinnacle. Međutim, ova sportska kladionica je vrlo popularan brend, pre svega u istočnoj evropi, a onda i među ozbiljnim igračima koji od kompanije za klađenje traže specifične kvalitete, kao što su niske margine i visoke kvote.

Pokaži više

Ovaj sajt ne spada među novije brendove, pošto su osnovani sada već davne 1997. godine i na početku su se bazirali gotovo isključivo na tržištu Rusije.

Međutim, tokom godina proširili su svoje poslovanje i sada imaju nekoliko vrlo reputabilnih licenci i primaju igrače iz gotovo celog sveta. Osim sportske kladionice, koja je fokus ove kompanije, nude igračima i usluge online kazina. Prema nekim nezvaničnim informacijama, Marathonbet trenutno ima oko 1.5 miliona korisnika iz preko 180 zemalja širom sveta. Koliko su ozbiljna kompanija pokazuje i činjenica da su oficijalni sponzori fudbalskog kluba Manchester City, kao i nekoliko drugih fudbalskih klubova, poput Dynamo Moscow, Sevilla, Karpaty, Girona, LDU Quito, Universitario, Municipal i Everton de Vina iz Čilea.

Pokaži manje
Marathonbet Sportske Kladionice
Marathonbet Promo
Marathonbet Uživo
Marathonbet
1

 • Velika raznolikost sportova
 • Klađenje na mobilne uređaje
 • Vrlo brze isplate
 • Licencirani
 • UKGC
 • Curacao

 • Opcije depozita:
 • visa
 • mastercard
 • skrill
 • neteller
 • bitcoin

Dizajn Marathonbet kladionice je prilično loš, ali funkcionalnost sajta je odlična

Ova sportska kladionica ima vrlo prepoznatljiv dizajn svoje stranice, koji je toliko loš da je naprosto neverovatno da se niko ne bavi time u kompaniji koja ima preko 1.500 zaposlenih. Naime, dizajn sajta izgleda neverovatno zastarelo i neprivlačno. Dominiraju bela i plava boja, fontovi su sitni, a preglednost loša.

Iako je dizajn katastrofalan, funkcionalnost istog je vrlo solidna. Zapravo, većina sličnih kompanija na svetu koristi identičan layout sajta, sa izborom sportova, liga i utakmica na levoj strani ekrana, glavnim izborom utakmica na centralnom delu ekrana i informacijama o postavljenim opkladama na desnoj strani ekrana. Identičan izgled i preglednost ima i sajt Marathonbet, te zaista ništa ne možemo zameriti funkcionalnosti samog sajta.

Čak i ako ste početnik u svetu sportskog klađenja, nećete imati puno problema da se snađete na sajtu i da pronađete sportove ili utakmice koje želite da odigrate. Ono što je posebno zanimljivo za kladionicu Marathonbet i za njenu stranicu je činjenica da je ista prevedena na čak 24 jezika (Srpski je među njima), te igrači iz različitih država mogu da se klade na sajtu koji im je kompletno preveden na njihov jezik.

Jednostavan i brz proces registracije na sajtu Marathonbet

Sam proces registracije na kladionicu Marathonbet Srbija nije komplikovan i dugačak. Potrebno je posetiti sajt, te ukoliko ste odabrali sajt na srpskom jeziku pritisnuti dugme pridružite se sada, koje se nalazi u gornjem desnom uglu. Nakon toga, sajt vas automatski preusmerava na novi prozor, ka obrascu koji je potrebno popuniti sa personalnim podacima. Potrebno ja da upišete ime i prezime, datum rođenja, adresu i grad, poštanski broj, telefon, kao i da izaberete nadimak koji ćete koristiti na sajtu.

Osim toga potrebno je još uneti i validnu e-mail adresu, lozinku po izboru, da napravite sigurnosno pitanje i odgovor, kao i da se odlučite za vremensku zonu, tip kvota koje želite da koristite i valutu. Kada ispunite sva polja, možete se odlučiti da li želite da primate promotivne ponude od strane Marathonbet Srbija sportske kladionice i da potvrdite da ste pročitali pravila i uslove korišćenja sajta. Proces registracije je tada gotov, te treba sačekati e-mail od Marathonbet kompanije kojim ćete aktivirati svoj nalog i time postati regularan član ove kladionice. Zaista, sam proces registracije je jedan od jednostavnijih na koje smo nailazili tokom svih ovih godina klađenja u sportskim kladionicama.

Mnogo kvalitetnih licenci koje garantuju da je igranje u Marathonbet kladionici regularno

Ako se pitate da li je Marathonbet kompanija legalna i licencirana, odgovor na to pitanje je DA. Ova sportska kladionica poseduje nekoliko licenci za klađenje i privređivanje igara na sreću. Najbitnija informacija je da poseduju UKGC (United Kingdom Gambling Commission) licencu, koja se smatra najrespektabilnijom licencom u svetu sportskog klađenja. Osim ove licence poseduju licence države Španije, Curacao i Alderney regulations licencu, što sve pokazuje koliko su oni jedna ozbiljna kockarska kompanija.

Na sve to oni sarađuju sa nekoliko nezavisnih tela koja proveravaju regularnost poslovanja ove kompanije i paze da se Marathonbet kladionica odnosi prema svojim igračima na fer način i da im daje fer šansu za dobitak. Na kraju moramo napomenuti da Marathonbet koristi SSL enkripciju poslednje generacije, te da su svi personalni i finansijski podaci korisnika sigurni i sačuvani na eksternim serverima i da ne postoji realna opasnost da ti podaci mogu biti ukradeni i zloupotrebljeni.

Marathonbet Promocije 2024 – Interesantna ponuda Bonusa i Promocija

Pre izvesnog vremena sportska kladionica Marathonbet je imala fantastične ponude u vidu bonusa dobrodošlice za nove igrače, pa smo očekivali nešto slično kada smo počeli da radimo pretragu bonusa ovaj put. Međutim, sačekalo nas je vrlo neprijatno iznenađenje iz razloga što je ova kompanija odlučila da povuče sve bonuse dobrodošlice i aktivne promocije iz svoje ponude. Trenutno ne postoji bonus dobrodošlice na sajtu Marathonbet Srbija, mada ima nekoliko vrlo interesantnih promocija.

Sportsko klađenje u Marathonbet

Koji je razlog za nepostojanje bonusa dobrodošlice, nismo uspeli da saznamo i pored nekoliko poruka koje smo poslali korisničkoj podršci, ali čini se da je menadžment ove kompanije odlučio da krene nekim drugim pravcem, poput brenda Pinnacle, koja već godinama ne daje bonuse svojim novo registrovanim članovima.

Ovo je sve pomalo čudno, posebno imajući u vidu koliko sportske kladionice profitiraju od novih korisnika, koji vrlo često svoju konačnu odluku o tome gde će se registrovati donose na osnovu bonusa dobrodošlice. Ipak, Marathonbet kladionica svoje verne klijente sa vremena na vreme obraduje besplatnim opkladama u nekim manjim iznosima i imaju jednu odličnu funkciju koja se zove AdvanceBets, koja ne postoji ni u jednoj drugoj online kompaniji. Radi se o mogućnosti da postavljate opklade iako nemate novca na računu, a imate opklade koje još nisu završene. Na taj način vas Marathonbet bukvalno kreditira sa određenim iznosom novca.

Ostale interesantne promocije su svakako “Osiguranje za kombinovani tiket” gde ukoliko promašite jednu utakmicu na tiketu od minimum 5 parova sa minimalnom kvotom od 1.50 na svakom paru možete dobiti besplatnu opkladu u maksimalnom iznosu od €30.

Druga interesantna promocija koja je vredna pomena je pod nazivom „Bore Draw“ promocija, gde ukoliko igrate na makretu tačan rezultat i utakmica se završi rezultatom 0-0 možete dobiti besplatnu opkladu u maksimalnom iznosu od €30.

Takođe, potrebno je napomenuti da postoji interesantan „Program Vernosti“ gde igrači postaju članovi Marathonbet kluba i na temelju opklada skupljaju bodove. Kada se sakupi određeni broj bodova, prelazi se na sledeći nivo na kom se dobijaju sve bolji pokloni i promocije.

Neverovatno širok izbor kladioničarskih marketa u Marahonbet ponudi

Ovaj segment je zapravo jedna od najjačih osobina ove kompanije. Broj marketa koji oni imaju da ponude je prosto neverovatan. Koji god market možete da zamislite, budite sigurni da ga na sajtu Marathonbet sigurno ima. Kada uđete na neku utakmicu koju želite da odigrate, pojavljuje vam se toliko marketa da je bilo neophodno da se sve kategorizuje, te možete da birate po kategorijama (glavni marketi, hendikep marketi, gol marketi, total marketi, prvo poluvreme marketi itd).

Ovo se odnosi na fudbal, ali ako pogledate ponudu i ostalih sportova, videćete da je ista podjednako dobra i raznolika. Sveobuhvatno u ovom segmentu, nema puno sportskih kladionica koje mogu da pariraju ponudi Marathonbet. Ono što je posebno interesantno i zbog čega je ova kladionica vrlo popularna kod ozbiljnih igrača je činjenica da Marathonbet ima vrlo niske margine i vrlo visoke kvote, te da igrači obožavaju da se klade kod njih.

Impresivna ponuda sportova na koje se igrači mogu kladiti na sjatu Marathonbet

Kako i u segmentu ponuđenih marketa za klađenje, tako i u izboru sportova, kompanija Marathonbet zaista dominira na tržištu. U svakom trenutku igrači mogu izbarati iz ponude između 30-40 sportova na koje se mogu opkladiti. Osim popularnih sportova kao što su fudbal, košarka i tenis, Marathonbet nudi svojim korisnicima i dugačak niz manje popularnih sprotova, od snukera, pikada, sumo rvanja, pa sve do sve popularnijeg e-sports.

Osim sportova kladioničari mogu da se klade i na specijalne opklade, poput toga ko će biti sledeći glumac koji će glumiti u Džejms Bond-u, do pobednika emisije Amerika ima talenat. Sveobuhvatno, ponuda Marathonbet sportova na koje se igrači mogu opkladiti je zaista impresivna i nema mnogo sajtova na svetu koje imaju bolju ponudu u ovom segmentu.

Vrlo lako i jednostavno postavljanje opklade na Marathonbet-u

Postavite opkladu na mobilnu aplikaciju Marathonbet

Svako ko je makar jednom u životu postavljao opkladu na neku online kladionicu neće imati apsolutno nikakvih problema da postavi opkladu na Marathonbet sajtu. Ako pak nikada niste postavljali opkladu, onda za vas ćemo ukratko objasniti sam proces. Kada na glavnom ekranu odaberete selekciju i kvotu, te pritisnete na istu, ona se automatski prebacuje na desnu stranu ekrana vašeg monitora. Tada je potrebno samo odabrati ulog i pritisnuti dugme položi opkladu.

Ovaj proces ne bi smeo da traje duže od 15 sekundi, mada ukoliko želite da igrate kombinovane tikete ili sistemske tikete, Marathonbet vam nudi i tu opciju. Tada je ptrebno da izaberete jedan od dva jezička koji su vam u ponudi (akumulirane opklade i multi opklade), te da izaberete tip kombinovanog tiketa iili sistema koji želite odigrati. Odlična funkcija kod ovog tipa postavljanja opklade je mogućnost koju vam softver nudi da vam on sam odigra neke sisteme poput Yankee sistema ili Lucky 15 sistema. Kao što možete videti, proces postavljanja opklada je vrlo jednostavan i napravljen je tako da u potpunosti bude prilagođen korisniku, što je vrlo pohvalno.

Marathonbet platforma za uživo klađenje je zaista odlična

Kako je uživo klađenje postalo jedan od najpopularnijih vidova klađenja u poslednje vreme, tako je i kladionica Marathonbet išla u skladu sa trendovima. Oni imaju vrlo kvalitetnu platformu za klađenje uživo gde igrači mogu postavljati svoje opklade na veliki broj mečeva. Osim klađenja uživo na fudbal, Marathonbet u ponudi ima i klađenje na košarku, gde je moguće kladiti se na konačan rezultat, broj koševa, pobedu nekog tima sa hendikepom, ali i postavljati specijalne opklade na određene vremenske intervale u utakmici (poluvreme, prva četvrtina itd.) Još jedan od sportova koji je vrlo zastupljen u uživo sekciji sajta Marathonbet je i tenis.

Ova kladionica je poznata po tome da nudi veliki broj teniskih mečeva svojim korisnicima i da pokrivaju mnoge turnire, od onih najvećih i najpopularnijih, pa sve do challenger-a i fjučersa. Kvote se pomeraju u realnom vremenu, softver je kvalitetan i sva akcija se odigrava vrlo brzo i dinamično u ovoj sekciji. Jedina mana live sekcije koju moramo spomenuti je nedostatak prenosa uživo, ali kladionica za svaki meč nudi detaljnu statistiku i praćenje rezultata.

Sasvim dovoljan broj depozitnih i isplatnih opcija za igrače iz Srbije

Kako posluju već dugi niz godina, Marathonbet kompanija je shvatila da veliki broj uplatnih i isplatnih metoda znači i više opcija za potencijalne klijente i veći broj klijenata. Tako da će u ovoj kladionici vama kao korisniku biti veliki broj isplatnih i depozitnih metoda. Marathonbet trenutno nudi 20 depozitne metode, od kojih je oko osam dostupno igračima iz Srbije. Naravno ova kompanija omogućava svojim korisnicima da vrše uplate preko svih tipova platnih kartica (debitnih i kreditnih), te primaju Visa, Visa Electron, Maestro i Mastercard platne kartice.

Osim platnih kartica moguće je vršiti uplate i preko direktnog bankarskog transfera, ali i preko nekoliko popularnih elektronskih novčanika i servisa koje nude takve usluge, poput Skrill-a, NETELLER-a i ecoPayz-a. Od ostalih isplatnih metoda koje su dostupne igračima iz drugih zemalja izdvajamo ENETS, ePay.bg, iDeal, Laser, Poli, Postep, Przelewy24, UnionPay, Todito, Boleto, QIWI, Comepay, Wallet One, CartaSi i Dankort.

Potrebno je napomenuti da ovaj operater nudi mogućnost vršenja uplata i putem kriptovaluta, Bitcoin, te ukoliko preferirate da vršite uplate na siguran, brz i praktičan način koji štiti vaš identitet, postoji i ta opcija.

Što se tiče isplata, kompanija Marathonbet je poznata po tome da su joj igrači na prvom mestu, te se trude da ubrzaju isplate maksimalno. Ovo je zaista lep način poslovanja, iz razloga što igrači vole da dobiju brzo svoje dobitke na kladionici. Još jedna bitna stvar je napomenuti da možete da birate između nekoliko valuta, te su u opticaju euro, američki dolar, funta, australijski i kanadski dolar, ali nažalost nema dinara.

Solidni izbori kada je reč o mobilnom klađenju

Zaista bi bilo vrlo neodgovorno od jedne ovako respektabilne kompanije da nema u svojoj ponudi aplikacije za mobilno klađenje. Kako je mobilno klađenje postalo ekstremno popularno među sportskim kladioničarima širom sveta, tako je i kompanija Marathonbet omogućila svojim članovima da se klade putem mobilnih aparata. Imaju mobilnu verziju sajta koja je kompatibilna sa browserima mobilnih telefona, kao i aplikacije za iOS i Android platforme.

I aplikacije i mobilna verzija sajta imaju apsolutno identične funkcije kao i desktop verzija sajta, te korisnici mogu nesmetano da se klade pre početka meča, uživo, kao i da igraju kazino igre i prate uživo rezultate. Ukoliko želite da znate više o mobilnoj verziji sajta i aplikacijama za mobilne telefone, predlažemo vam da pročitate našu iskrenu recenziju Marathonbet aplikacije za mobline telefone.

Sigurnost podataka i bezbednost igrača su na zavidnom nivou

Što se tiče sigurnosti personalnih i finansijskih podataka, možemo sa sigurnošću da tvrdimo da kladionica Marathonbet poseduje zaštitu najsavremenije generacije u vidu SSL 256-bitne enkripcije, te smatramo da nema mesta bojazni da će vaše personalne informacije dospeti u pogrešne ruke.

Takođe, sama činjenica da Marathonbet posteduje nekoliko različitih licenci za klađenje, od kojih je jedna i UKGC, govori dovoljno o tome koliko ova kompanija polaže na sigurnost i fer okruženje za svoje igrače. Na samom kraju, Marathonbet sarađuje sa nekoliko nezavisnih tela, koja periodično proveravaju poslovanje kladionice i na taj način čuvaju igrače od prevarnog i nefer ponašanja sportske kladionice prema njima. U svakom slučaju nema mnogo sigurnijih mesta za klađenje od sajta Marathonbet.

Odlično rešen problem korisničke podrške i FAQ sekcije

Ukoliko imate neki problem ili pitanje, postoji nekoliko načina na koje možete da kontaktirate Marathonbet korisničku podršku. Prvo, možete ih kontaktirati putem uživo četa, koji je dostupan igračima svakodnevno u periodu od 07:00 do 22:00 časa. Ljubazno osoblje i agenti korisničke podrške će učiniti sve u njihovoj moći da vam pomognu sa potencijalnim problemom. Ukoliko pak želite da kontaktirate Marathonbet na neki drugi način, možete to učiniti putem telefona, e-maila ili poštom.

Na kraju, ukoliko želite, možete posetiti deo sajta pod nazivom pomoć, gde imate odgovore na mnoga često postavljana pitanje, te smatramo da je taj deo sajta odlična polazna tačka ukoliko budete imali bilo kakav problem.

Odlična kladionica koja puno pruža svojim korisnicima

Zaista nije čudo zašto kladionica Marathonbet ima toliko zadovoljnih korisnika koji uživaju kladeći se u ovoj online kladionici. Marathonbet svakako nije savršena sportska kladionica, ali ima mnogo više pozitivnih nego negativnih stvari vezano za istu, te mi smatramo da je ona jedna od boljih opcija za igrače iz Srbije i regiona. Od pozitivnih stvari naveli bi niske margine i visoke kvote, odličan izbor sportova za klađenje, kao i veliki broj marketa.

Nadalje smatramo da ova kladionica ima sasvim solidnu mobilnu aplikaciju i vrlo dobru korisničku podršku. Od mana bi naveli da trenutno ne postoji bonus dobrodošlice, da nemaju opciju prenosa uživo i da ponekad znaju da limitiraju igrače koji dobijaju u kontinuitetu. Sveobuhvatno, Marathonbet kladionica ima naše iskrene preporuke, te vam predlažemo da se koliko danas registrujete i počnete da igrate kod njih.

Preporučene kladionice za igrače iz Srbije
gore