Marathonbet aplikacija - kako se kladiti na mobilni telefon?

Marathonbet ne prima igrače iz vaše regije! Naš predlog za vas je Maxbet

Dok se druge sportske kladionice hvale svojim dizajnom i blještavim banerima kojima nude svojim korisnicima svakakve bonuse i promocije, kladionica Marathonbet je odlučila da krene drugim putem i da svojim korisnicima nudi kvalitetnu uslugu, niske margine, visoke kvote i neverovatan broj opcija za klađenje.

Pokaži više

Uz to, na vreme su shvatili da moraju da idu u korak sa potrebama svojih korisnika i napravili su kako mobilnu verziju svog sajta, tako i sasvim solidne aplikacije za Android i iOS korisnike. Sveobuhvatno kladionica Marathonbet pruža svojim korisnicima dosta toga dobrog, te ukoliko niste pročitali našu kompletnu recenziju Marathonbet-a predlažemo vam da učinite to.

Pokaži manje
Marathonbet Mobile App
Proveri Marathonbet aplikaciju
Marathonbet
1

 • Velika raznolikost sportova
 • Klađenje na mobilne uređaje
 • Vrlo brze isplate
 • Licencirani
 • UKGC
 • Curacao

 • Opcije depozita:
 • visa
 • mastercard
 • skrill
 • neteller
 • bitcoin

Odlična opcija klađenja preko browsera mobilnih aparata

Mobilnoj verziji sajta kladionice možete pristupiti putem linka: https://mobile.marathonbet.com, te se sami uveriti u kvalitet njihovog sajta, koji je prilagođen za mobilne aparate. Čim pristupite mobilnoj verziji sajta, bićete obavešteni od strane kladionice da postoji aplikacija za vašu verziju operativnog sistema, te će vam biti ponuđeno da istu instalirate na svoj uređaj. Ukoliko ne želite da to uradite, možete bez ikakvih problema da nastavite sa korišćenjem mobilne verzije sajta.

Razna sportska tržišta u aplikaciji Marathonbet

Odmah na prvi pogled smo se uverili da je dizajn identičan desktop verziji, gotovo spartanski, ali da je funkcionalnost prilično dobra. Na gornjem delu ekrana imate glavni meni, kao i opcije da se ulogujete ili da se registrujete, ukoliko još niste korisnik ove sportske kladionice. Na glavnom delu ekrana Marathonbet mobile verzije nalazi se trenutna ponuda utakmica koje uskoro počinju i koje su u toku, dok tik iznad centralnog dela se nalaze brzi linkovi ka određenim sportovima. Na donjem delu ekrana se nalaze opcije za biranje jezika, te možete izabrati jedan od ponuđenih jezika (srpski nije opcija, ali ima hrvatska verzija), kao i mogućnost odabira tipa kvote koje želite da koristite (decimalne, frakcionalne i američke).

Sveobuhvatno Marathonbet mobilna verzija pruža korisnicima sve moguće opcije koje pruža i desktop verzija, te igrači u potpunosti mogu uživati u sportskom klađenju putem mobilnih aparata. Posebno moramo da pohvalimo pokrivenost više jezika, kao i detaljna podešavanja, te igrači mogu da personalizuju ovu kladionicu prema svojim potrebama.

Android aplikacija koja je mnogo bolja nakon skorašnjeg apdejta

Kao što smo već napomenuli kada uđete na sajt Marathonbet mobile odmah budete obavešteni da postoji aplikacija za Android uređaje, te da ukoliko želite možete odmah da instalirate Marathonbet apk. Sam proces instalacije aplikacije je prilično jednostavan, jer je potrebno samo kliknuti na link koji vam je ponuđen i ceo proces je automatizovan. Nakon što se aplikacija instalira, vi možete početi da koristite istu bez ikakvih problema.

Sama aplikacija izgleda gotovo identično kao i mobilna verzija sajta, ali moramo da napomenemo da je kompanija pre izvesnog vremena napravio ozbiljan update ove aplikacije. Ranije je bila puna bagova, lošeg izgleda i prilično spora, dok sa novim update-om radi prosto fantastično, bez nepotrebnih zastajkivanja i bagova. Sa ovako profesionalno urađenom aplikacijom Marathonbet je stao rame uz rame sa nekim od lidera na svetskom tržištu, te slobodno možemo reći da ova aplikacija nije ništa lošija od aplikacije kladionice Unibet.

Odlična aplikacija za korisnike aparata sa iOS operativnim sistemom

Ukoliko ste korisnik telefona koji imaju iOS operativni sistem, Marathonbet je mislio i na vas. Postoji Marathonbet iOS aplikacija za korisnike koji koriste verziju 8.1 ili noviju. Potrebno je otići na oficijalni sajt kladionice, gde ćete naći ikonu za instaliranje Marathonbet apk koja će vas odvesti do Apple Store-a i nakon toga je potrebno samo pratiti instrukcije.

Ukoliko ne želite da idete preko sajta, možete direktno otići do store-a i pronaći ovu aplikaciju. Instalacija ove aplikacije je u potpunosti besplatna, a sa istom vi možete da radite apsolutno sve kao i na desktop verziji sajta. Zaista moramo da pohvalimo tim Marathonbet kladionice, jer su mislili na svoje korisnike i napravili dve odlične aplikacije, koje savršeno funkcionišu na Android i iOS operativnim sistemima.

Situacija sa bonusima i promocijama je vrlo zabrinjavajuća

Kladite se na Marathonbet mobilnu aplikaciju

Kako je kladionica Marathonbet zauzela stav da trenutno ne daje bilo kakve bonuse za nove korisnike, tako i korisnici mobilnih aplikacija koji se registruju preko istih nemaju mogućnost dobijanja bilo kakvih pogodnosti u vidu bonusa dobrodošlice. Možemo polemisati o ovakvom vidu poslovanja bilo koje kompanije, ali imajući u vidu da su prošlosti davali vrlo lukrativne bonusa, a da sada imaju kompletno drugačiji stav, pretpostavljamo da su takvu odluku doneli sa razlogom. Mi lično smatramo da igrači vole kada dobiju bonus dobrodošlice i razne promocije, te ukoliko ste jedan od takvih igrača onda je možda bolje da se registrujete u nekoj od kladionica koja nudi takve bonuse.

Širok i kvalitetan broj isplatnih i depozitnih metoda

Svi načini uplate i isplate koji su omogućeni igračima putem desktop verzije sajta, mogu se koristiti i preko mobilnih aplikacija. Trenutno Marathonbet u svojoj ponudi ima 22 depozitna metoda, iako igrači iz Srbije mogu da koriste tek 8 od tih 22 metoda. Ipak, igrači iz Srbije mogu da vrše depozite putem platnih kartica, bankarskog transfera i putem nekoliko servisa za transfer novca i elektronskih novčanika, što ostavlja dovoljno prostora za gotovo svakoga da izabere omiljenu depozitnu metodu. Isplate su vrlo efikasne i brze, te svakako preporučujemo da igrate u ovoj kladionici putem mobilnih aplikacija ukoliko volite efikasnost i brzinu transakcija uz male naknade.

Odlična kladionica sa solidnim aplikacijama u koju se treba registrovati

Nakon više od mesec dana testiranja kako mobilne aplikacije, tako i mobilne verzije sajta, možemo sa sigurnošću da kažemo da nas Matarhonbet mobile paket nije razočarao. Obe aplikacije (Android i iOS) su urađene vrlo kvalitetno, nema usporavanja, nema nepotrebnih bagova koji znaju da iritiraju. Sve teče glatko i bez ikakvih problema, te je prosto milina kladiti se preko Marathonbet aplikacija. Ako bi morali da tražimo zamerku, to su onda svakako lošiji dizajn i ponekad mali limiti za klađenje, ali mnogo više ima pozitivnih stvari, te mi toplo preporučujemo da instalirate Marathonbet apk i počnete da se kladite sa njima putem mobilnih aparata.

Preporučene kladionice za igrače iz Srbije
gore