Planet Win 365 - Pregled mobilnih aplikacija za android i iOS

365.rs ne prima igrače iz vaše regije! Naš predlog za vas je Maxbet

Planet Win 365 je internacionalna sportska kladionica koja je osnovana u Austriji, ali koja trenutno ima sedište na Malti. Ovaj brend je pre par godina krenuo u razvoj i širenje, te su napravili svoje filijale, odnosno sestrinske firme na Balkanu, prvenstveno u Srbiji i Crnoj Gori.

Pokaži više

Ukoliko niste pročitali našu iskrenu recenziju ove sportske kladionice, predlažemo vam da je pročitate ovde, iz razloga što ćemo se u ovom tekstu baviti isključivo opcijama mobilnog klađenja preko ove sportske kladionice. U recenziji celokupne kladionice Planet Win 365 nismo štedeli kritike na račun ovog brenda, a sa sigurnošću možemo reći da ni njihova mobilna verzija neće zasluživati više ocene na kraju ove recenzije.

Pokaži manje
Planet Win 365 Mobile App
Proveri 365.rs aplikaciju
365.rs
1

 • Neverovatan Bonus!
 • Bonus koji je utrostručio dobitak!
 • Poklanjamo vam Kalendar
 • Licencirani
 • Republike Srbije
 • GamCare

 • Opcije depozita:
 • visa
 • bitcoin
 • mastercard
 • skrill
 • neteller

Mobilna verzija vebsajta Planet Win 365 jedina opcija mobilnog klađenja

Kako za tržište Srbije i Crne Gore ni ne postoji mobilna aplikacija Planet Win 365 sportske kladionice mi ćemo se malo detaljnije pozabaviti njihovom mobilnom verzijom sajta na koju možete pristupiti putem svog mobilnog uređaja. Ukoliko želite da pristupite mobilnoj verziji sajta, to možete učiniti preko linka https://www.365.rs/ibet-mobile/. Čim uđete na mobilnu verziju sajta bićete prilično prijatno iznenađeni, iz razloga što je dizajn mobilne stranice urađen na vrlo profesionalnom nivou za jednu regionalnu sportsku kladionicu. Stranicom dominira tamna tema, koja je prijatna za gledanje, a preglednost sajta je na vrlo visokom nivou, te će korisnici koji nemaju baš puno iskustva sa sajtovima za sportsko klađenje moći bez ikakvih problema da se snađu.

Planet Win 365 na mobilnim platformama

Sam interfejs se pomalo razlikuje od većine drugih mobilnih verzija sportskih kladionica, međutim to u ovom slučaju nije negativna stvar. Na gornjem delu ekrana se nalazi meni sa leve strane i dugme za prijavu sa desne strane. Ako ste čitali našu recenziju Planet Win 365 kladionice onda ste sigurni pročitali da je registracija moguća samo u poslovnicama sa ličnim dokumentom, te ni na mobilnoj verziji nije omogućeno da se registrujete online, što je svakako veliki previd.

Veći deo ekrana zauzima deo za promocije (koje su vrlo skromne), a ispod tog dela se nalazi brzi meni gde možete da birate da li želite odmah da pređete na deo za klađenje pre početka utakmice, uživo klađenje, virtuelne sportove, ili možda želita da proverite status tiketa i proverite rezultate odigranih utakmica.

Pritiskom bilo koje opcije od ponuđenih vi ćete brzo biti prebačeni na taj deo sajta, te možemo samo da pohvalimo brzinu i efikasnost Planet Win 365 mobilne verzije sajta. Postavljanje opklada je vrlo jednostavno i nećete imati nikakvih problema da se snađete, pošto je sve prilagođeno korisnicima. Ono što možemo da zamerimo je nedostatak uživo prenosa u live sekciji, kao i nepostojanje traži opcije, te je ponekad malo teže pronaći željenu utakmicu.

Nepostojanje aplikacije za Android korisnike

Korisnici iz Srbije i Crne Gore nemaju mogućnost da koriste Planet Win 365 Android aplikaciju, koja postoji za korisnike iz evropskih zemalja, ali iskreno, možda je i tako bolje. Ovo govorimo iz razloga što je aplikacija za korisnike Android uređaja koju nudi ova kladionica vrlo nestabilna i nepraktična, te se čini da su u nekom momentu naprosto zastali sa razvojem iste, dok ne naprave novu.

Kada će nova aplikacija biti gotova i da li će biti i korisnici iz Srbije i regiona u mogućnosti da je koriste nismo uspeli da saznamo i pored nekoliko e-mailova koje smo poslali korisničkoj podršci. Nepostojanje Android aplikacije je svakako veliki minus ovog brenda, naprosto iz razloga što konkurencija kako u region, a tako i u svetu ima razvijene vrlo solidne mobilne aplikacije.

Planet Win 365 iOS aplikacija još uvek nije razvijena

Što se tiče korisnika iOS operativnog sistema, oni su u potpunosti zanemareni. Naime, ne postoji Planet Win 365 aplikacija za iOS korisnike, te oni mogu da pristupe sajtu samo putem browsera. Ovo se ne odnosi samo na igrače iz Srbije i Crne Gore, nego na sve korisnike ove sportske kladionice.

Iako smo već napomenuli da je mobilna verzija sajta više nego dobra, smatramo da svaki ozbiljan brend u industriji sportskog klađenja danas mora imati razvijene aplikacije za korisnike svih operativnih sistema (Android, iOS i Windows), jer konkurentske firme koje spadaju u sam krem imaju odlične aplikacije, sa svim mogućim funkcijama, te njihovi korisnici mogu da nesmetano koriste usluge putem mobilnih aparata. Mišljenja smo da će razvojni tim Planet Win 365 kladionice u dogledno vreme ispraviti ovaj nedostatak, jer će bez toga ozbiljno zaostajati za konkurencijom, kako u regionu tako i u svetu.

Nepostojeći bonusi kladionice Planet Win 365

Kao što smo već napomenuli u našoj opširnoj recenziji kladionice Planet Win 365, ova kladionica nema postojeće bonuse i promocije za igrače iz Srbije i Crne Gore. Postoji samo jedna konstantna promocija koja se odnosi na povećanje kvote prilikom odigravanja kombinovanih tiketa i tu se sva priča oko bonusa i promocija završava.

Pitanje je iz kog razloga je Planet Win 365 odlučio da posluje na ovaj način, pogotovo imajući u vidu da mnoge kladionice u regionu u potpunosti zanemaruju ovaj vid poslovanja, jer bi sa samo jednom dobrom promocijom bili u mogućnosti da privuku veliki broj igrača. Ipak, poslovanje kompanije nije predmet ove recenzije i sve što možemo da primetimo je da ova kladionica nema nameru da nagrađuje svoje nove korisnike nikakvim bonusima.

Jako loše rešenje depozitnih i isplatnih metoda

Što se tiče mogućnosti uplata i isplata putem mobilne aplikacije u kladionici Planet Win 365, igrači imaju samo jednu mogućnost. Ta mogućnost se ogleda u odlaženju do prodajnog mesta i fizički uplaćivanja novca, koji će nakon toga biti procesuiran na njihov online nalog. Ovakav propust kladionice je zaista zabrinjavajuć, iz prostog razloga što je sama poenta klađenja putem interneta u tome da se igračima učini klađenje pristupačnijim i bržim.

Sigurni smo das u mogli ponuditi igračima makar mogućnost uplate sredstava putem platnih kartica, ili servisa za transfer novca iPay, ukoliko ne mogu da obezbede saradnju sa nekim od respektabilnijih servisa za transfer novca poput Skrill-a. Što se isplata potencijalnih dobitaka tiče i one se vrše na isplatnim mestima, sa tom razlikom što morate da unapred najavite da ćete doći i koliki iznos želite da podignete.

Kladionica koja nas nije impresionirala

Kao što smo već napomenuli u opštoj recenziji kladionica Planet Win 365 nikako ne uspeva da impresionira. Postoje pozitivne stvari vezano za njihovu mobilnu verziju sajta, poput odličnog izgleda i visoke funkcionalnosti, ali nemogućnost registracije i uplate online su ogromni nedostaci koji se ne mogu tolerisati jednoj respektabilnoj sportskoj kladionici. Takođe, nedostatak bilo kakvih bonusa i promocija je samo pokazatelj da kladionici nije baš preterano stalo do svojih korisnika, te mi nikako ne možemo preporučiti kladionicu Planet Win 365 i njihovu mobilnu verziju. Postoji mnogo boljih opcija za igrače koji vole da se klade putem mobilnog telefona, poput Mozzart Bet mobilne aplikacije ili bet365 mobilne aplikacije.

Preporučene kladionice za igrače iz Srbije
gore