William Hill - Jednako kvalitetna aplikacija, kao i ceo sajt

Ako ste čitali našu iskrenu recenziju sportske kladionice William Hill, onda ste sigurno primetili da jednom od najvećih mana ove sportske kladionice smatramo loš dizajn sajta, koji je ispod proseka ostalih sportskih kladionica koje se smatraju liderima na svetskom tržištu. Ipak, kako je kompanija na vreme shvatila potencijal mobilnog klađenja, te su sve svoje resurse uposlili kako bi napravili konkurentnu mobilnu verziju veb sajta i konkurentne aplikacije za mobilne telefone.

Pokaži više

Nakon što smo testirali iste određeno vreme možemo sa sigurnošću da potvrdimo da su aplikacije William Hill sportske kladionice sigurno među pet najboljih aplikacija trenutno na tržištu, dok mobilna verzija sajta ne zaostaje za njima.

Pokaži manje
William Hill Mobile App
Proveri William Hill aplikaciju
William Hill
4.3
Bonus dobrodošlice: € 30

 • Odlične promocije i besplatne opklade
 • Velika raznolikost tržišta klađenja
 • Klađenje uživo
 • Licencirani
 • UKGC
 • Gibraltar

 • Opcije depozita:
 • visa
 • mastercard
 • skrill
 • neteller
 • paypal
 • Bank transfer

Odlična mobilna verzija sajta, koja je bolja od desktop verzije

Ukoliko želite da pristupite mobilnoj verziji sajta kladionice William Hill, to možete uraditi putem linka https://mobile.williamhill.com. Čim uđete na njihov sajt putem mobilnog aparata, veliki baner na centralnom delu ekrana će vas obavestiti da možete skinuti i instalirati William Hill sport aplikaciju, kojom će vaše uživanje klađenja putem mobilnog aparata biti još intenzivnije.

Ukoliko se odlučite instalirati aplikaciju, način instaliranja i naš utisak o istoj moći ćete pročitati u jednom od sledećih pasusa ove recenzije, a ukoliko pak odlučite da koristite “samo” mobilnu verziju sajta, sigurno nećete biti razočarani. Sam sajt izgleda mnogo bolje od desktop verzije, a funkcionalnost istog je na vrlo visokom nivou. Naime, na gornjoj strani vašeg ekrana sa desne strane imate ponuđene opcije da se ulogujete (Login) ili da se registrujete (Join), dok se sa leve strane nalazi dugme kojim ulazite u glavni meni.

William Hill iOS aplikacija za mobilne uređaje

Centralni deo ekrana je rezervisan za banere sa promocijama, kao i za odabir aktuelnih utakmica koje su najigranije tog dana, ili koje su trenutno u toku. Skroz na dnu ekrana nalaze se brzi linkovi kojima možete da uđete u pod-menije, sportovi, trenutni tiket, aktivni tiketi, još igara i rulet. Zaista, mobilna verzija sajta je napravljena fenomenalno i sve je predviđeno tako da bude vrlo pristupačno korisniku.

Ono što je razlika u odnosu na desktop verziju, je nemogućnost korišćenja većeg broja drugih jezika, kao na desktop sajtu, osim engleskog, sajt je preveden još na nemački, ruski, japanski i grčki, što i ne smatramo velikom zamerkom. Osim te sitne zamerke, mobilna verzija sajta William Hill pruža korisnicima gotovo sve opcije kao i desktop verzija sajta, pa čak i mogućnost biranja tipa kvota koje želite da koristite. Smatramo da je mobile betting putem William Hill sportske kladionice vrlo kvalitetna solucija ukoliko se odlučite za istu.

Uslovi važe!

Poslednja registracija: pre nekoliko minuta

Potpuno funkcionalna Android aplikacija William Hill

Bez obzira da li koristite mobilni telefon sa Android ili iOS operativnim sistemom, kladionica William Hill je mislila na vas. Instalacija Will Hill Android aplikacije je više nego jednostavna, ali postoji jedan mali problem prilikom instalacije. Naime, na Google Play Store postoji striktna politika što se tiče aplikacija za klađenje, te William Hill bet apk nije u ponudi u Google prodavnici.

William Hill aplikacija za sportsko klađenje

Ipak, ova sportska kladionica je problem rešila na taj način što igrači mogu da downloaduju i instaliraju samu aplikaciju preko linka koji se nalazi na stranici William Hilla. Nakon što pristupite aplikaciji putem pozivnog linka, nakon svega nekoliko minuta na vašem telefonu će biti kompletno instalirana Android aplikacija.

Kada pristupite istoj, bićete u mogućnosti da koristite gotovo sve mogućnosti koje imaju i korisnici desktop verzije. Aplikacija je vrlo pregledna, te na glavnom meniju imate aktuelne događaje i uživo utakmice. Na prvi pogled, neiskusnim igračima može izgledati kao previše informacija na malom prostoru, ali aplikacija čini da sve izgleda prilično jednostavno. Možete lako vršiti navigaciju kroz sportove i kladioničarske markete, te postavljanje opklade je prilično jednostavno. Naprosto odaberete sport, ligu i utakmicu, izaberete selekciju koju želite, iznos opklade i vaša opklada je postavljena. Sveobuhvatno William Hill Android aplikacija je više nego solidna i laka za upravljanje i korišćenje.

iOS aplikacija je jednako kvalitetna

Kao što smo već napomenuli, korisnici iOS operativnog sistema nisu zanemareni od strane ove kladionice, te postoji i William Hill iOS aplikacija za mobilne uređaje. Instalacija ove aplikacije je jednako jednostavna kao i instalacija Android aplikacije, pošto je potrebno da pristupite Apple Store-u i da u traži opciji ukucate William Hill app.

Moramo da napomenemo da korisnici iz Srbije mogu imati određenih problema pristupanju prodavnice, ali igrači iz zemalja koje imaju svoje Apple prodavnice ne bi trebali imati nikakvih smetnji. Kada pristupite William Hill iOS aplikaciji moći ćete koristiti sve što ova sportska kladionica i inače nudi svojim korisnicima, od raznovrsnih kladioničarskih marketa, preko klađenja uživo, uživo prenosa i mnogo toga drugog.

Nepostojanje specijalnog bonusa za korisnike mobilnih uređaja

Već smo pričali da kladionica William Hill ima izrazito interesantne i isplative bonuse i promocije koje nudi svojim novim korisnicima, ali i svojim regularnim članovima. Trenutno ne postoji aktivna promocija koja je isključivo vezana za korisnike mobilnih aparata, ali isti mogu bez ikakvih ograničenja uživati u benefitima bonusa i promocija kao i korisnici desktop uređaja. Moramo napomenuti da korisnici iz Velike Britanije imaju daleko veći broj promocija nego istali članovi, ali i pored toga klađenje u ovoj odličnoj sportskoj kladionici je više nego isplativo, što se tiče bonus novca koji igrači mogu dobiti.

Unesite William Hill

Dovoljan broj opcija za igrače iz regiona

Ukoliko se odlučite koristiti mobilnu verziju sajta, ili pak mobilne aplikacije budite sigurni da nećete imati apsolutno nikakvih problema što se tiče uplata, ili eventualnih isplata putem istih. Nakon što se ulogujete na William Hill apk jednostavno pristupite vašem nalogu i pritisnite opciju depozita. Tada ćete moći da izaberete depozitni metod koji preferirate, a kojih ima u dovoljnom broju, preko platnih kartica i elektronskih novčanika (Skrill, NETELLER, PayPal), pa do čekova i bank transfera. Sto se isplata putem mobilnih aparata tiče, William Hill sportska kladionica nudi veliki broj istih, preko platnih kartica, elektronskih novčanika i bankarskog transfera između ostalog.

Ono što moramo napomenuti je vreme za koje se transakcije obrađuju ako ih zatražite putem mobilnog aparata, a koje nisu ekstremno brze. Naime, isplata na platne kartice će biti procesuirana od jednog do tri dana, dok recimo bankarski transferi mogu da se čekaju od dva do čak deset dana.

Topla preporuka za korišćenje aplikacije

Testirali smo mobilnu verziju sajta i William Hill aplikacije više od mesec dana i naš sveobuhvatni utisak je više nego zadovoljavajuć. Slobodno možemo reći da je ova sportska kladionica uradila više nego dobar posao sa aplikacijama, kako za Android korisnike, tako i za korisnike iOS operativnog sistema. Aplikacije rade bez bagova, sve teče glatko i lako, a ono što je možda najvažnije je činjenica da je korišćenje ovih aplikacija izuzetno lako za korisnike. Na kraju, topla preporuka za korišćenje mobilnih verzija William Hill sajta i njihovih aplikacija, pošto trenutno na tržištu nema puno boljih u ponudi.

Preporučene kladionice za igrače iz Srbije
William Hill
gore