Unibet Kladionica Recenzija 2024 - Konkurentne kvote i odlične bonus ponude

Unibet ne prima igrače iz vaše regije! Naš predlog za vas je Maxbet

Iako smo sasvim sigurni da vam kladionica Unibet ne bi prva pala na pamet kada bi smo vas pitali da nabrojite nekoliko najvećih evropskih operatera, oni su zapravo jedna od najvećih evropskih kompanija koja se bavi sportskim klađenjem i online kazinima. Dovoljno je samo reći da vlasnici Unibet sportske kladionice i online kazina imaju još deset različitih online kockarskih sestrinskih sajtova, a razlog zašto nisu toliko popularni leži u tome što oni ne polažu previše na svoj marketing, nego se drže sa strane, te su iz tog razloga manje poznati od recimo kompanija William Hill ili 1xBet.

Pokaži više

majući u vidu da je kompanija osnovana sada već davne 1997. godine, da su počeli sa online klađenjem 1999. godine i da se nalaze na tržištu već više od dvadeset godina, sa sigurnošću možemo tvrditi da imaju dovoljno iskustva u priređivanju online igara na sreću, te zbog toga su u stanju da svojim korisnicima pruže više nego kvalitetnu i raznovrsnu uslugu. Procenjuje se da ovaj brend ima blizu 14 miliona registrovanih korisnika u preko 100 zemalja širom sveta.

Prilikom sastavljanja ove recenzije uzeli smo u obzir sve relevantne podatke vezano za Unibet sportsku kladionicu i uvideli da se radi o jednom vrlo kvalitetnom brendu koji je čak dva puta dobijao nagradu za najboljeg evropskog operatera u kategoriji sportskih kladionica.

Pokaži manje
Unibet Sportske Kladionice
Unibet Promo
Unibet Klađenje uživo
Unibet
1

 • Klađenje uživo sa bezbroj opcija
 • Velika raznolikost tržišta klađenja
 • Unibet daje bonuse do 100%
 • Licencirani
 • UKGC
 • mga

 • Opcije depozita:
 • visa
 • mastercard
 • skrill
 • neteller
 • paypal
 • bank-transfer

Jednostavan, a pritom funkcionalan sajt

Ukoliko volite da sajt vaše sportske kladionice bude jednostavan, a pritom vrlo funkcionalan, onda je sajt Unibet pravi izbor za vas. Layout je ugodan za oči, preovlađuje zelena boja, koja se pokazala kao vrlo kvalitetno rešenje, pogotovo imajući u vidu recimo kompaniju bet365, Čim učitate početnu stranicu (https://www.unibet.com), videćete na gornjoj liniji opcije da izaberete da li želite da pristupite delu za sportsko klađenje, online kazinu, uživo kazinu, bingu, virtuelnim igrama ili promocijama, te kada uđete na deo za sportsko klađenje, očekuje vas poznati i popularni layout koji koristi 95% sportskih kladionica u svetu danas.

Sa leve strane nalazi se izbor sportova koje možete igrati, a klikom na svaki sport pojedinačno otvara se na centralnom delu ekrana izbor država i liga koje su trenutno u ponudi. Klikom na svaku pojedinačnu državu (ili ligu), dobijate detaljan prikaz utakmica sa glavnim Unibet kvotama i marketima za sportsko klađenje. Dakle, kao što možete i sami videti, layout za sportsko klađenje je klasičan, bez nekih preteranih novina, što je u stvari i dobro, pošto sistem koji funkcioniše, ne treba menjati.

Postavljanja opklade na Unibet

Od dodatnih funkcija koje vas očekuju na ovom odličnom i funkcionalnom sajtu izdvajamo mogućnost da izaberete neki od ponuđenih jezika, pošto je veb stranica prevedena na tačno 19 jezika. Srpski jezik nema u ponudi, ali ima hrvatski, što je dovoljno dobro za one igrače koji se ne snalaze sa engleskim najbolje. Osim jezika igrači mogu birati sa kojim tipom kvota žele da igraju, kao i da izaberu svoju vremensku zonu, a kao posebno interesantnu funkciju moramo napomenuti da je kladionica Unibet deo PS-EDS (Player Security Early Detection System) sistema, koji služi da se rano detektuju problematična ponašanja kod igrača, a koja ponašanja bi mogla da dovedu do bolesti zavisnosti od klađenja.

Osim ovog sistema, kompanija sarađuje sa još nekoliko nezavisnih organizacija, koje redovno prate rad i ponašanje kladionice Unibet prema svojim korisnicima. Generalno, što se tiče samog dizajna i funkcionalnosti, možemo reći da ova kompanija dobija najviše ocene.

Jednostavan i precizan proces registracije

Ukoliko poželite da se registrujete u kladionici Unibet, očekuje vas četvorostepeni proces registracije, koji samo na prvi pogled može delovati komplikovano. Kada pritisnete dugme register, automatski vam se otvara registracioni formular sa prvim korakom u kom je potrebno izabrati zemlju iz koje dolazite (ukoliko nema vaše države prebivališta na listi, onda samo odaberete jezik na kom želite sajt da bude), zatim dobijate obaveštenje o bonusu koji vas očekuje nakon prvog depozita, unosite ime i prezime, kao i validnu e-mail adresu, birate dan, mesec i godinu rođenja, kao i pol.

Nakon toga prelazite na drugi korak koji se sastoji od unošenja adrese stanovanja, poštanskog broja i grada, kao i države (ovaj put ima Srbija), te unosa broja mobilnog telefona. Na kraju ovog koraka potrebno je izabrati valutu kojom preferirate da igrate, a u opticaju imate čak 19 valuta. Na trećem koraku potrebno je izabrati šifru koju želite da koristitie, kao i da popunite odgovor na sigurnosno pitanje, što je odlična dodatna funkcija, koja pokazuje da ovaj brend brine o sigurnosti svojih klijenata.

Na poslednjem koraku potrebno je odlučiti da li prihvatate bonus dobrodošlice sa svim svojim pravilima, da li želite da primate promotivne poruke od strane kompanije i da potvrdite da imate preko 18 godina. Kada završite ova četiri koraka, dobićete e-mail sa linkom putem koga je potrebno verifikovati svoj nalog i to je to, postali ste registrovani korisnik kladionice Unibet.

Mnoštvo licenci garantuje legalnost kompaniji

Svoju ozbiljnost i profesionalnost kladionica Unibet pokazuje i u segmentu legalnosti i licenci. Ova kompanija ima četiri glavne licence i nekoliko lokalnih licenci, a koje ćemo sada sve nabrojati. Prva i najvažnija licenca koju poseduju je i najkvalitetnija licenca koju jedna sportska kladionica može imati, United Kingdom Gambling Commission (UGKC).

Osim ove, Unibet poseduje još i licence države Malta (MGA), licencu države Gibraltar, kao i licencu okruga Alderney. Uz ove četiri poznate licence, brend poseduje nekoliko lokalnih licenci, kao što su licence država Austrije, Belgije, Danske, Estonije, Nemačke, Danske i Rumunije. Kao što možete i sami videti, menadžment kompanije ne sedi skrštenih ruku, nego se trudi da svoje poslovanje učini legalnim i legitimnim.

Pored licenci za sportsko klađenje, ovaj operator sarađuje sa velikim brojem nezavisnih tela, koja vrše nadzor i prate rad ovog sajta, te se na taj način trude da omoguće igračima fer i korektan tretman. Neka od tih tela su na primer, Global Gambling Guidance Group (G4), EGBA, ESSA, RGA, Gambling Therapy, GameCare, eCOGRA, Carbon Footprint Standard i Protect Integrity. Nakon svega ovog napisanog, sasvim je jasno da je malo kompanija u svetu koje se toliko brinu o zakonskoj regulativi i svojim korisnicima, kako to čini kladionica Unibet.

Bonus dobrodošlice bi trebao biti bolji

Kao i svaka respektabilna kompanija u industriji, tako i Unibet daje svojim novim korisnicima odmah pri registrovanju sasvim solidan Unibet bonus dobrodošlice. Ovaj bonus dobrodošlice se ogleda u tome da nakon prve opklade, koja bude izgubljena imate pravo na povrat tog novca (maksimalno do 25 eura). Jedini uslov koji morate da ispunite sa ovim bonus novcem je da isti odigrate tri puta (3 puta 25 eura u opkladama) sa kvotom ne manjom od 1.40 i u roku od 35 dana.

Unibet ima sjajne bonuse za nove igrače

Još jedno pravilo je da se ne mogu kombinovati opklade pre početka utakmica sa uživo opkladama. Ono što je mana ovog bonusa je činjenica da se bonus odnosti samo i isključivo na prvu opkladu koju postavite na sajtu, te ukoliko vaša prva opklada bude dobitna, nemate više pravo na ovaj bonus.

Osim ovog Unibet bonusa dobrodošlice, kompanija svojim korisnicima daje nekoliko vrlo zanimljivih promocija u sekciji sportske kladionice. Tako ukoliko odigrate kombinovani tiket sa minimum četiri utakmice, ulogom od minimum 10 eura i kvotom ne manjom od 5.00, možete učestvovati u promociji pod nazivom 4+ TEAM ACC INSURANCE, gde ako promašite jednu selekciju na tiketu sledećeg ponedeljka dobijate besplatnu opkladu u maksimalnom iznosu od 10 eura. Osim te promocije, postoji i povremene promocije gde korisnici kladionice Unibet dobiju bonus u vidu besplatne opklade u visini od 5 eura, što je vrlo slična promocija koju ima i kompanija bet365.

Kao što možete videti i sami, bonusi Unibet kladionice nisu preterano visoki, ali su zato vrlo realni i omogućavaju igračima da povremeno zarade nešto putem bonusa i promocija. Smatramo da su takvi vidovi bonusa, mnogo bolji od onih na prvi pogled veoma lukrativnih, koji imaju naprosto neostvariva pravila i uslove korišćenja.

Ponuda marketa je spartanska, ali vrlo kvalitetna

Što se tiče ponuđenih marketa za sportsko klađenje na stranici Unibet, ponuda je na prvi pogled Spartanska. Ovo kažemo iz razloga, ako na primer uporedimo ponudu 1xBet koja na svakom fudbalskom meču ima preko 1.000 ponuđenih opklada i ponudu Unibet od svega 110 opklada po meču, onda bi svako pomislio kako je ponuda marketa za klađenje zaista skromna u ovoj kompaniji. Međutim, ako pogledamo kvalitet kladioničarskih marketa u ponudi Unibet-a, uvidećemo da ne postoji popularan market u svetu sportskog klađenja, da ga ova kompanija nema u ponudi.

Osim standardnih marketa, postoji i jedna dodatna funkcija, koju osim sajta Unibet, ima samo platforma Bet365, a to je opcija Bet Builder, gde vi možete sami praviti kombinovani tiket od opklada na istoj utakmici. Bet Builder se može igrati kako pre početka utakmice, tako i uživo, te iako nema veliki broj bespotrebnih marketa i opklada, kladionica Unibet zaista ima šta da ponudi svojim korisnicima.

Širok izbor sportova za klađenje na sajtu Unibet kladionice

Ako po brojevima ne dominiraju u sektoru kladioničarskih marketa, onda to sigurno kompenzuju neverovatnim brojem sportova koji se mogu igrati na sajtu. Trenutna ponuda Unibet stranice, što se sportova tiče iznosi 42 sporta. Tu su naravno svi popularni sportovi, a od manje popularnih sportova uspeli smo naći neke na koje ni nismo znali da se može uopšte kladiti, kao što su surfing, sumo rvanje i pesapallo. Osim poznatih i manje poznatih sportova na sajtu Unibet postoji mogućnost klađenja i na sve popularnije e-sports, gde je ponuda više nego dobra, te ukoliko ste fan klađenja na turnire u igranju video igrica, onda je Unibet, pravo mesto za vas.

Postavljanje opklade u potpunosti prilagođeno korisnicima

Klađenje uživo na Unibet mobilnoj aplikaciji

Postavljanje opklade u kladionici Unibet je izrazito lagano i ceo proces je prilagođen korisnicima. Kao i u velikoj većini sportskih kladionica, nakon što pritisnete selekciju koju želite da odigrate, ista se automatski prebacuje na desnu stranu gde se odmah pokazuje i mesto za unošenje uloga, kao i potencijalni dobitak. Potrebno je samo uneti ulog i pritisnuti dugme PLACE BET da bi vaša opklada bila postavljena. Sa druge strane ukoliko želite da postavite kombinovani tiket ili možda sistemski tiket, postoji opcija i za to, sve na istom mestu sa desne strane vašeg ekrana.

Sve što je potrebno da uradite kako biste odigrali sistemski tiket je da pritisnete jezičak MULTIPLES i otvara vam se spisak potencijalnih opcija koje možete odigrati. Zaista ne postoji jednostavniji sistem odigravanja sistemskih ili kombinovanih tiketa, nego što smo imali prilike da vidimo na ovom sajtu. Što se tiče ovog segmenta, apsolutno smo sigurni da bi čak i neiskusni igrači iz prve uspeli da postave opkladu bez ikakve pomoći sa strane.

Odlična platforma za klađenje uživo

Kao što se moglo i očekivati od ovako kvalitetne kompanije, korisnici mogu uživati u odličnom Unibet live ugođaju klađenja, putem gotovo perfektne platforme za uživo klađenje. Sve što je potrebno da uradite da biste počeli da se kladite uživo je da pritisnete link ka Live sekciji i da uplovite u pravi mali raj za kladioničare koji preferiraju uživo klađenje. Svaka utakmica je opskrbljena sa detaljnom statistikom, a Unibet u live sekciji omogućava svojim korisnicima da uživaju u velikom broju uživo prenosa (live stream prenosa).

Iako sve može delovati pomalo komplikovano na početku, layout uživo sekcije je napravljen gotovo savršeno i stoji rame uz rame sa najboljim platformama na tržištu trenutno. Osim uživo klađenja na fudbal, u live sekciji možete se kladiti na veliki broj drugih sportova, poput snukera, košarke, moto sportova, pa čak postoji opcija uživo klađenja i na e-sports. Kao posebna opcija postoji i mogućnost ranije naplate vaših tiketa u obliku CASH OUT opcije, gde vi možete u toku meča da zatražite isplatu, a kompanija vam izlazi u susret sa za određeni procenat manjom kvotom. Sve u svemu Unibet live sekcija je jedna od boljih uživo platformi koje smo imali prilike da testiramo.

Depozitne metode su profesionalno urađene, te korisnici nemaju mnogo briga

Unibet sportska kladionica nije jedna od onih kompanija koja se hvali velikim brojem depozitnih i isplatnih metoda, ali ruku na srce imaju sve kvalitetne i sigurne metode koje bi i mi voleli da vidimo kod svakog brenda. Tako igrači mogu da biraju između 16 depozitnih i isplatnih metoda, počev od bankarskog transfera, popularnih kreditnih i debitnih platnih kartica (Visa, Maestro i Mastercard), preko elektronskih novčanika (Skrill, NETELLER, PayPal), pa sve do nekih manje poznatih kao što su Solo, EarthPath i Trustly. Ako vršite depozit preko elektronskih novčanika onda nema nikakvih naknada za transakcije, dok ukoliko se odlučite za deponovanje putem platnih kartica očekuje vas naknada od 2.5%. Što se tiče isplatnih metoda, one su brze i sigurne, a što je najvažnije nema nikakve nadoknade prilikom povlačenja novca.

Vrlo kvalitetne opcije mobilnog klađenja u kladionici Unibet

Ukoliko preferirate da se kladite putem mobilnih uređaja, Unibet vas neće razočarati. Unibet mobile verzija sajta, kao i aplikacije za klađenje za korisnike android i iOS operativnih sistema su urađene vrlo profesionalno, te će korisnici moći nesmetano da se klade dok su u pokretu.

Ukoliko se odlučite da koristite Unibet mobile ili bilo koju od aplikacija koje nudi ova kompanija, budite sigurni da ćete moći nesmetano koristiti sve funkcije koje mogu koristiti i korisnici desktop verzije sajta, od klađenja pre početka utakmice, uživo klađenja, preko vršenja depozita ili kontaktiranja korisničke podrške. Sve dodatne informacije o mobilnim opcijama klađenja preko sportske kladionice Unibet, možete pročitati u našoj iskrenoj recenziji mobilnog klađenja putem Unibet-a.

Izrazito pouzdana i bezbedna kompanija, koja brine o svojim korisnicima

Ako se pitate da li je klađenje u sportskoj kladionici Unibet sigurno i bezbedno, možemo vas obavestiti da ova kompanija ima bezbednosni protokol i da koristi 128-bitnu SSL enkripciju, kao i da menadžment kompanije redovno vrši provere svojih sigurnosnih standarda. Kompanija koja se bavi sigurnošću Unibet kladionice, je svetski poznata kompanija Trustwave, koja posluje sa klijentima iz preko 100 zemalja sveta i smatra se jednom od najboljih u svom poslu. Kompanija uz sve to ima i specijalni tim koji se bavi prevencijom prevarenog ponašanja, kako igrača, tako i zaštitom igrača od drugih lica koja bi mogla da ih prevare, te smatramo da je igranje u ovoj kladionici izrazito bezbedno.

Korisnička podrška je kvalitetna kao i cela kompanija

Jedna od boljih stvari koje se može naći na sajtu Unibet je svakako i njihova korisnička podrška. Svaki kladioničar na svetu zna da nema dobre sportske kladionice, ako nema i dobru korisničku podršku i menadžment Unibet-a je svakako bio svestan toga. Korisničku podršku možete kontaktirati na nekoliko načina, a na svaki od tih načina ćete dobiti precizan i brz odgovor.

Iako nemaju podršku putem telefona, korisničku podršku možete kontaktirati putem e-maila ([email protected]), ili ako pre volite bržu komunikaciju, možete ih kontaktirati putem uživo ćaskanja. Najbolje od svega je to što je live podrška dostupna tokom celog dana, svaki dan, te ukoliko vam se desi problem u gluvo doba noći, znajte da ćete biti u mogućnosti da kontaktirate Unibet tim za pomoć.

Kvalitetan i pouzdan proizvod za sve vrste kladioničara

Na kraju, umesto zaključka, samo ćemo konstatovati da je kladionica Unibet Srbija jedna od boljih sportskih kladionica u kojima se igrači iz Srbije mogu kladiti. U koji god deo sajta da zađete imaćete osećaj profesionalizma i kvaliteta, od ponude kladioničarskih marketa, depozitnih metoda, preko korisničke podrške koja je izuzetna. Nije ni čudo što je ova sportska kladionica već dva puta osvajala nagradu kao najbolji operater sportskog klađenja u Evropi, te nama preostaje jedino da toplo preporučimo da se registrujete u kladionici Unibet što pre.

Preporučene kladionice za igrače iz Srbije
gore