Kladionice Olimp - potpuni pregled mobilnih aplikacija za Android i iOS

Olimp ne prima igrače iz vaše regije! Naš predlog za vas je Maxbet

Sportska kladionica Olimp se zaista trudi da svojim korisnicima pruži kvalitetnu uslugu kad je sportsko klađenje i online kazino igre u pitanju. Pre par godina uradili su promenu vizuelnog identiteta i uz tu promenu su inkorporisali platformu za uživo klađenje, mobilnu verziju sajta, kao i Android Olimp aplikaciju za klađenje putem mobilnih telefona.

Pokaži više

Ono što odvaja ovu sportsku kladionicu od drugih u zemlji je činjenica da imaju solidne bonuse i promocije, kao i da imaju odličnu korisničku podršku, koja je dostupna korisnicima preko celog dana. Ukoliko niste pročitali našu kompletnu objektivnu recenziju ove kladionice, preporučujemo vam da je pročitate ovde.

Pokaži manje
Olimp Mobile App
Proveri Olimp aplikaciju
Olimp
1

  • Bonus za nove igrače
  • Klađenje uživo
  • Licencirane kladionice
  • Licencirani
  • Republike Srbije

  • Opcije depozita:
  • visa
  • mastercard
  • bank-transfer

Pristup kladionici preko browsera mobilnog aparata

Kladionica Olimp ima u svojoj ponudi aplikaciju za korisnike mobilnih telefona sa Android operativnim sistemom, ali i pored toga korisnici koji ne žele da instaliraju aplikaciju, kao i korisnici iOS operativnog sistema, moga koristiti mobilnu verziju sajta kladionice. Na isti možete pristupiti putem linka https://m.kladioniceolimp.com.

Kada putem mobilnog aparata pristupite mobilnoj verziji čeka vas neprijatno iznenađenje, pošto iako postoji mobilna verzija sajta, istoj nije nimalo lako pristupiti. Naime, prilikom pristupa stranici Olimp mobile bićete obavešteni da postoji mobilna aplikacija za korisnike koji koriste Android telefone i biće vam ponuđena opcija da ukoliko ne želite da izvršite download Olimp Android aplikacije pređete na desktop verziju sajta.

Olimp Sportske Kladionice na svim platformama

Ne preporučujemo vam da uradite to, jer ako se odlučite da pređete na desktop verziju sajta, bićete preusmereni i tada vaš čeka prilično veliko razočarenje, jer ćete pristupiti desktop verziji koja nije optimizovana za mobilne uređaje. Pod ovim podrazumevamo da ćete morati da skrolujete po nekoliko puta ne bi li pristupili nekom meniju ili podmeniju, što celokupno iskustvo korišćenja ove mobilne verzije čini prilično mučnim.

Da bi pristupili regularnoj mobilnoj verziji potrebno je da u meniju koji se nalazi sa gornje leve strane izaberete jedan od pod menija koji vas vodi ka online kladionici. Tek tada ćete pristupiti pravom sajtu optimizovanom za mobilne aparate. Sajt je urađen korektno, te korisnici mogu relativno lako i ugodno koristiti većinu opcija koje imaju i korisnici desktop uređaja.

Android aplikacija je prosečna i vrlo nestabilna

Kao što smo već napomenuli postoji aplikacija za Android telefone ove kladionice, koju je moguće skinuti i instalirati putem desktop sajta, ili linka koji se pojavi kada pristupite mobilnoj verziji sajta.

Odmah moramo da napomenemo da nas mobilna verzija nije uopšte dojmila, iz prostog razloga što je vrlo nestabilna, da se ne može pristupiti svim menijima, te da nismo bili u mogućnosti zbog ovih grešaka na istoj da je testiramo kako bismo mi to želeli. Jedini meni u koji smo uspeli da uđemo je bio meni za klađenje uživo, u kom su bile ponuđene utakmice i u kom smo mogli da primetimo da ima i utakmica sa uživo prenosom u ponudi (koji u tom momentu nije radio), što je zaista pohvalno, jer malo regionalnih kladionica u svojoj ponudi ima live stream događaje.

Nepostojanje iOS aplikacije za korisnike

Nažalost korisnici mobilnih aparata sa iOS operativnim sistemom, nisu u mogućnosti da koriste bilo kakvu aplikaciju, iz prostog razlika što ne postoji iOS download link nigde na sajtu kladionice Olimp. Dodatnom proverom utvrdili samo da nije razvijen aplikacija za korisnike ovog operativnog sistema, što je već negativni standard za kladionice iz Srbije.

Malo je kladionica koje su napravile aplikaciju za ovaj operativni sistem, iz nama nepoznatih razloga. Ukoliko ste korisnik iOS operativnog sistema, a preferirate da se kladite preko mobilnog telefona, onda kladionica Olimp nije dobro rešenje za vas. Predlažemo vam da probate sasvim solidnu iOS aplikaciju Meridianbet kladionice, ili da probate jednu od respektabilnih stranih kladionica, poput kladionice William Hill.

Identični bonusi i promocije kao i na desktop verziji sajta

Kladionica Olimp i pored sasvim solidne ponude bonusa i promocija za svoje nove, ali i redovne korisnike nema specijalnih pogodnosti za korisnike mobilnih aplikacija koji su se prvi put registrovali preko mobilnog aparata u ovoj kladionici. Svakako, korisnici koji koriste mobilne aparate za klađenje putem ove kladionice imaju mogućnost da koriste bonuse i promocije koje dobijaju svi korisnici, ali smatramo da bi bilo lepo da je ova kladionica dala makar neki simbolični bonus, kako to rade poznate svetske kompanije.

Identičan broj i vrsta uplatnih metoda kao i na desktop sajtu

Kako su mobilna verzija stranice Olimp kladionice i aplikacija bile vrlo nestabilne i pune grešaka, nismo na licu mesta mogli lično da se uvrimo koji su to depozitni i isplatni metodi mogući za korisnike koji koriste mobilne aparate za klađenje. Ipak, dodatnim proverama smo došli do saznanja da korisnici mobilne verzije i Android aplikacije Olimp kladionice mogu da vrše uplate lično na uplatnim mestima uz davanje svog ID broja, u poštama ili bankama preko opšte uplatnice, kao i putem platnih kartica banaka iz Srbije i servisa za elektronski transfer novca iPay.

Isplata je moguća preko ličnog odlaska na isplatno mesto, bankarskog transfera i platnih kartica. Kao što možete videti, iako postoji dovoljan broj depozitnih i isplatnih metoda, kladionica Olimp ima iste dečije bolesti kao i mnoge domaće kladionice, pošto nemaju ni jedan respektabilni servis za transfer novca, poput NETELLER, Skrill ili PayPal servisa.

Može to mnogo bolje, ali napredak je evidentan

Recenziju kompletne kladionice Olimp smo završili na način što smo rekli da iako ima više negativnih nego pozitivnih stvari koje smo naveli, smatramo da se kladionice kreće u pravom smeru i da uz nekoliko unapređenja na ključnim segmentima, ova kladionica može izrasti u jednu vrlo kvalitetnu kladionicu. Međutim, nakon analize njihove ponude za klađenje putem mobilnih uređaja, mi nikako ne možemo preporučiti kladionicu Olimp našim čitaocima.

Najprostije rečeno, mobilna verzija sajta i aplikacija spadaju u red gorih koje smo imali da testiramo, a pored toga spadaju i u red najnestabilnijih aplikacija na tržištu u regionu. Nikako ne smatramo da biste trebali koristiti usluge ove kladionice ako preferirate klađenje putem mobilnih aparata.

Preporučene kladionice za igrače iz Srbije
gore