BetWinner Kladionice - Sveobuhvatni pregled mobilne platforme

BetWinner ne prima igrače iz vaše regije! Naš predlog za vas je Maxbet

Osim što redovno pravimo recenzije sportskih kladionica za koje smatramo da su kvalitetne i da imaju da ponude svojim korisnicima mnogo toga kvalitetnog, mi se takođe često interesujemo i za opcije mobilnog klađenja u tim istim kladionicama, pošto je mobilno klađenje postalo vrlo popularno u poslednje vreme među igračima.

Pokaži više

Stoga, nije ni čudo što smo odlučili da uradimo kratku recenziju BetWinner aplikacija za mobilno klađenje i njihove mobilne verzije sajta, pošto je ovaj brend svakako jedan od onih brendova koji pravi ozbiljan proboj na tržištu regiona.

Pokaži manje
Marathonbet Mobile App
Proveri BetWinner aplikaciju
BetWinner
1

 • Mega ponudba stavnih mogućnosti
 • Veliki izbor športova i dogodkova
 • Podpora dostupna 24/7
 • Licencirani
 • Republike Srbije
 • Curacao

 • Opcije depozita:
 • visa
 • bitcoin
 • mastercard
 • skrill
 • neteller

BetWinner mobile verzija sajta kvalitetna opcija mobilnog igranja

Gotovo da nema svetske sportske kladionice, koja svojim korisnicima nudi mogućnost mobilnog igranja, a da nema opciju igranja putem browsera na mobilnom telefonu. BetWinner sportska kladionica nije izuzetak od ovog pravila, pošto oni svojim igračima nude vrlo kvalitetnu i funkcionalnu mobilnu verziju sajta, koja je pre svega laka za korišćenje. BetWinner mobile pruža korisnicima gotovo sve opcije koje imaju i korisnici koji koriste sajt putem desktop verzije, te nema bojazni da će korisnici mobilnih aparata biti uskraćeni za bilo šta.

BetWinner aplikacija za sportsko klađenje

Što se samog dizajna tiče, on je u velikoj meri identičan sa dizajnom desktop verzije, sa nekim manjim izmenama, ali samo estetske prirode, kako bi sve bilo prilagođeno manjim ekranima mobilnih aparata. Mobilna verzija sajta podržava gotovo sve opcije sa desktop verzije, te se korisnici mogu koristiti klađenjem pre početka meča, uživo klađenjem, ali isto tako mogu vršiti depozite, tražiti isplate, preuzimati bonuse i kontaktirati korisničku podršku.

Celokupan ekran predstavlja jednu veliku ponudu mečeva, te je korišćenje mobilne verzije sajta izrazito jednostavno. Da biste postavili svoju opkladu, potrebno je odabrati željeni meč i selekciju, koja se nakon toga automatski prebacuje na vaš listić za klađenje (bet-slip).

Ono što je posebno pohvalno je mogućnost posećivanja i online kazina koji postoji u okviru BetWinner mobile verzije sajta, te oni igrači koji preferiraju da igraju kazino igre uz sportsko klađenje, mogu sve to raditi na jednom mestu.

Odlična BetWinner Android aplikacija

Ukoliko svoje iskustvo igranja putem mobilnog aparata preferirate da vršite putem mobilnih aplikacija specijalno dizajniranih za te uslove, onda ćete biti izrazito zadovoljni činjenicom da postoje BetWinner aplikacije za mobilno klađenje, kako za Android, tako i za iOS korisnike operativnog sistema. Prilikom ulaska na sajt, bilo desktop, bilo mobilne verzije sajta BetWinner kladionice, bićete informisani o mogućnosti da instalirate ove aplikacije. Dovoljno je samo da se odlučite za koju verziju app želite da skinete i instalirate i u roku od nekoliko minuta ćete biti u mogućnosti da uživate u benefitima ovih odličnih aplikacija.

Ukoliko koristite mobilni uređaj sa Android operativnim sistemom, link za Android aplikaciju ćete moći da nađete direktno na sajtu, zbog poznatih problema sa Google Store, koji ne dozvoljava aplikacijama koje imaju veze sa klađenjem i kockanjem da budu na platformi. Ipak, na samom sajtu možete da nađete Android BetWinner apk, koju nakon BetWinner app downloada, možete prilično lako instalirati u svega nekoliko koraka. Ukoliko budete imali bilo kakvih problema prilikom instalacije, na samom sajtu postoji stranica sa detaljnim instrukcijama, a takođe možete kontaktirati i korisničku podršku da vam pomogne. Generalno gledano, Android aplikacija je kvalitetno urađen proizvod, koji igraćim pruža jako lepo iskustvo klađenja putem mobilnih aparata.

BetWinner iOS aplikacija za igrače sa Apple aparatima

BetWinner iOS aplikacija

Korisnici Apple uređaja nisu zanemareni od strane BetWinner mobile tima, te i za njih postoji vrlo kvalitetna i profesionalno dizajnirana iOS aplikacija putem koje mogu da se klade. Instalacija iste je jednako jednostavna kao i u slučaju Android aplikacije, a jednom kada završite download i kompletirate svoju instalaciju bićete u mogućnosti koristiti istu lagano bez ikakvih problema.

BetWinner iOS aplikacija je urađena vrlo kvalitetno i nudi korisnicima odlične opcije za mobilnog klađenje. Ako postoje korisnici koji se boje da neće znati da koriste BetWinner iOS aplikaciju ili će imati bilo kakvih problema sa instalacijom, možemo razuveriti da se korišćenje istih ni u čemu ne razlikuje od korišćenja desktop verzije sajta.

Razlike između mobilne verzije sajta i mobile aplikacija gotovo i da nema, mada se mora napomenuti da aplikacije moraju biti ažurirane sa vremena na vreme, kao i da može postojati problem korišćenja istih ukoliko se nalazite u državama koje ne dozvoljavaju online klađenje putem istih.

Dostupne platne metode BetWinner mobile korisnicima

Korisnici iz regiona imaju dovoljan broj metoda kojima mogu da vrše uplate u BetWinner mobile kladionici. Naime, iako kompanija nudi zaista impresivan broj platnih metoda, mnoge su striktno geo-lokacijski opredeljene, te igrači iz Srbije mogu da koriste malo više od deset tradicionalnih i preko 20 kriptovaluta prilikom depozita i isplata. Dakle, ukoliko dolazite iz Srbije, možete koristiti popularne platne kartice (Visa, Mastercard), kao i neke od kvalitetnih elektronskih novčanika (Skrill, NETELLER, ecoPayz). Uz to postoji opcija korišćenja preko 20 vrsta kriptovaluta (Bitcoin, Litecoin, DASH).

Uplate i isplate putem BetWinner mobile su jednostavne i budu procesuirane u svega nekoliko minuta, te naša topla preporuka ka ovoj kladionici ide i u ovom segmentu.

Zaključak – Vrlo kvalitetne opcije igranja putem BetWinner mobile

Isto koliko smo bili zadovoljni ponudom celokupne sportske kladionice BetWinner, toliko smo i uživali radeći recenziju opcija mobilnog igranja i BetWinner aplikacija. Korisnici koji preferiraju mobilno klađenje, sasvim sigurno bi morali da pogledaju ponudu ove sportske kladionice, jer nudi veliki broj kvalitetnih opcija.

Preporučene kladionice za igrače iz Srbije
gore