BetWinner kladionica – Odličan brend koji nudi veliki broj opcija korisnicima

BetWinner ne prima igrače iz vaše regije! Naš predlog za vas je Maxbet

Velika je verovatnoća da nikada niste čuli za brend BetWinner, jer je ovo jedna od onih sportskih kladionica koja se ne nalazi na tržištu duži vremenski period. Kladionica je osnovana 2018- te godine, a u vlasništvu je poznate kompanije Marikit Holdings Ltd., koja u svom vlasništvu ima nekoliko brendova u ovoj industriji.

Pokaži više

Znajući koliko je teško napraviti realnu razliku između prosečnih i dobrih brendova na tržištu danas, odlučili smo se da napišemo iskrenu recenziju sportske kladionice BetWinner Srbija i da pokažemo našim čitaocima koje su pozitivne strane igranja na sajtu ovog brenda, kao i koje su eventualno stvari koje bi se morale popraviti u budućnosti.

Pokaži manje
BetWinner Sportske Kladionice
BetWinner Rezultati Mečeva
BetWinner Klađenje uživo
BetWinner
1

 • Mega ponudba stavnih mogućnosti
 • Veliki izbor športova i dogodkova
 • Podpora dostupna 24/7
 • Licencirani
 • Republike Srbije
 • Curacao

 • Opcije depozita:
 • visa
 • bitcoin
 • mastercard
 • skrill
 • neteller

Lep dizajn u BetWinner Srbija i stranica koja je prilagođena korisnicima

Iako sam izgled stranice nije uvek pametno komentarisati, jer su ukusi različiti, smatramo da BetWinner kladionica ima prijatno okruženje.

Što se same navigacije kroz sajt tiče, ista je logična i urađena na klasičan način kao i većina sportskih kladionica, sa tom razlikom da ima zaista previše opcija koje se mogu podešavati, što bi moglo biti pomalo zbunjujuće za manje iskusne korisnike.

Ipak, smatramo da je stranica prilagođena korisnicima, pošto se na početnoj stranici mogu naći sve važne informacije, kao što su BetWinner kontakt, informacije o licencama, kao i informacije o aktuelnim bonusima i promocijama.

BetWinner registracija – Mnogo opcija za otvaranje naloga

Otvaranje novog naloga na sajtu nije komplikovano, a čak i oni manje iskusni igrači ne bi trebali imati nikakvih problema prilikom BetWinner registracije. Ono što je interesantno kod ovog procesa, a sa čime smo se susretali već ranije je mogućnost da se registruje preko jednog klika, preko mobilnog aparata, preko socijalnih mreža, kao i tradicionalna registracija putem emaila.

Proces registracije za BetWinner

Moramo napomenuti da se sajtu može pristupiti isključivo preko alternativnih (mirror) linkova, pošto je glavni link blokiran za igrače iz Srbije.

Osim toga, prilikom prve registracije igrač bira da li želi da uzme BetWinner bonus dobrodošlice sportske kladionice, online kazina ili eventualno ne želi nikakve bonuse. Ovde ćemo objasniti postupak registracije putem emaila, koji postupak je tradicionalan, ali koji mi uvek preporučujemo našim čitaocima, jer smatramo da je najbolji.

Kada se odlučite za registraciju putem emaila, potrebno je uneti personalne podatke (zemlju prebivališta, preferiranu valutu, email, ime i prezime, šifru i BetWinner Promo Kod ukoliko ga posedujete), a nakon toga potrebno je saglasiti se sa pravilima i uslovima korišćenja sajta, kao i potvrditi da imate dovoljno godina da se legalno možete kladiti u online sportskim kladionicama.

Kada ispunite ove podatke i saglasite se sa uslovima i pravilima možete očekivati da će vam stići email od kompanije kojim potvrđujete da ste vi zaista vlasnik naloga, i putem kojeg aktivirate svoj korisnički nalog. Što se tiče same verifikacije naloga, ona se u jednom momentu mora završiti, a ista nije previse komplikovana i potrebno je poslati personalni dokument i jedan račun kojim dokazujete mesto prebivališta. Kada se sve sagleda, BetWinner registracija nije komplikovana i završava se prilično brzo.

Validna licenca i bezbednost poslovanja za BetWinner klađenje

BetWinner kladionica posluje pod licencom države Curacao, kao i velika većina novijih brendova, a to iz razloga što primaju kriptovalute kao jedan od metoda plaćanja. Iako regulator iz države Curacao ne spada u red najpoštovanijih izdavača licenci za sportsko klađenje, mišljenja smo da su dovoljno kvalitetni da im se može pokloniti poverenje kada se sigurnost igrača i fer odnos kladionice prema istima u pitanju.

Nažalost, prilikom detaljne provere nismo uspeli da pronađemo validnu informaciju da ova kompanija sarađuje sa drugim nezavisnim kompanijama koje proveravaju rad sportskih kladionica i online kazina. I pored toga, broj prigovora igrača koji su imali problem sa BetWinner kladionicom je izrazito nizak, a čak i oni prigovori koji su prijavljeni su u velikom broju slučajeva rešeni na obostrano zadovoljstvo. Ovo pokazuje da BetWinner Srbija vodi računa o svojim igračima, te da do sada nisu pokazali ponašanje koje bi se moglo smatrati problematičnim.

Osim toga, kako je to i standard, sajt se nalazi na sigurnoj konekciji, a svi personalni i finansijski podaci korisnika su zaštićeni SSL enkripcijskim kodom, koji štiti od upada trećih lica na servere kompanije.

BetWinner bonus i promocije za korisnike kladionice

Pre nego se upustite u BetWinner online klađenje, ili klađenje u bilo kojoj drugoj kladionici, vrlo je bitno da se informišete o kvalitetu i ponudi bonusa i promocija koje neki operater nudi svojim igračima. Što se tiče bonusa dobrodošlice BetWinner Srbija svojim igračima nudi solidan bonus kojim izjednačava visinu prvog depozita u visini od 100%, maksimalno do 100 EUR (12.000 RSD, što nije precizan izno bonusa, nego isti varira u odnosu na ponudu i državu iz koje igrač dolazi).

BetWinner bonus dobrodošlice

Koraci koje treba ispuniti da bi se dobio ovaj BetWinner Bonus nisu nimalo komplikovani, te je potrebno pre svega registrovati se po pri put u ovoj sportskoj kladionici, a onda je potrebno izvršiti svoj prvi depozit. Nakon toga, bonus novac bude kreditiran na nalog igrača automatski, odnosno nije potrebno uraditi ništa dodatno da bi se dobio ovaj registracioni BetWinner Bonus.

Ipak, da biste bili u mogućnosti da svoj bonus novac prebacite na račun sa pravim novcem koji se može podići, potrebno je da ispunite određena pravila, koja se nazivaju “pravilima iskorišćavanja bonusa” i koja postoje u svakoj online sportskoj kladionici, pa tako i u BetWinner Srbija.

Da bi se uopšte “otključao bonus” potrebno je izvršiti minimalnu uplatu u visini od €1, dok je maksimalni iznos bonusa koji možete dobiti postavljen na €100. Iznos bonus novca koji ste dobili potrebno je obrnuti pet puta na kombinovanim tiketima koji imaju minimum tri selekcije i gde svaka selekcija ima kvotu minimalno 1.40 ili veću. Kao što možete i sami videti ovi uslovi iskorišćavanja bonusa nisu previse strogi i uz malo sreće možete osvojiti lepu svotu novca.

Osim ovog bonusa dobrodošlice, igrači koji redovno igraju u kladionici mogu dobiti cashback bonus, kao i ponude za osvajanjem interesantnih nagrada. Osim ovih promocija u sportskoj kladionici, postoji i nekoliko interesantnih promocija u online kazinu ovog brenda, te svakako preporučujemo da posetite stranicu i da se detaljno informišete o istima, pošto se redovno ažuriraju.

Veliki izbor marketa za BetWinner onlajn klađenje

Kada se govori o kvalitetnim sportskim kladionicama, onda je osnovna tema broj i raznolikost kladioničarskih marketa koji nudi određena kompanija. U BetWinner kladionici igrači na raspolaganju imaju veliki broj raznovrsnih kladioničarskih marketa, pa tako u ponudi na fudbalskim utakmicama vrlo često možete birati između više od 1.000 najrazličitijih tipova opklada. Prisutne su sve popularne opklade, na konačan ishod, broj golova i duplu šansu, ali takođe i neke manje popularne opklade, na broj kornera, strelca prvog gola, kao i vreme postizanja pogotka. Svi marketi su lepo podeljeni po kategorijama, te nema potrebe beskrajno tražiti željeni market.

Što se tiče ponude kladioničarskih marketa u drugim sportovim i tu je ponuda više nego impresivna, te ukoliko preferirate da se kladite na neki drugi sport osim fudbala, budite sigurni da nećete biti razočarani ponudom u kladionici BetWinner Srbija.

Uvek veliki izbor sportova na koje se igrači mogu kladiti

Iako broj sportova koji je ponuđen u nekoj sportskoj kladionici u glavnom zavisi od perioda godine, odnosno koliko je liga i sportova aktivno, možemo da potvrdimo da BetWinner kladionica u svakom momentu nudi svojim igračima preko 20 najrazličitijih sportova na koje se mogu kladiti. Naravno, prisutni su svi popularni sportovi kao što su fudbal, tenis, košarka i Američki sportovi, ali pored toga igrači mogu da se klade na MMA, Formulu 1, MotoGP, kao i na veliki broj egzotičnih sportova.

Osim ponude u tradicionalnim sportovima, postoji mogućnost klađenja i na eSports, kao i na ishode političkih izbora, kao i neke druge interesantne događaje. Sveobuhvatno, bilo koji sport da vam je omiljeni za klađenje, budite sigurni da ćete u BetWinner Srbija imati mogućnost da pronađete ponudu u istom.

Bez problema do svoje prve opklade

BetWinner mobilno klađenje

Ukoliko ste novajlija u svetu online klađenja, onda je ovo pravi deo teksta na koji morate da obratite pažnju i pored činjenice da je navigacija i postavljanje opklade prilično jednostavno u BetWinner kladionici. Kada odaberete sport, ligu i utakmicu na koju želite da postavite opkladu, na centralnom delu ekrana se pojavljuje izbor kladioničarskih marketa i nakon što se odlučite za svoju selekciju, ista se automatski prebacuje na desnu stranu ekrana.

Tamo se nalazi vaš kladioničarski listić i na njemu je potrebno odrediti visinu uloga koju želite da postavite na određenu selekciju. Ukoliko pak igrate više od jedne selekcije, imate mogućnost odabira da li želite da igrate klasični kombinovani tiket, ili eventualno želite da odigrate nekusistemsku opkladu, koja bude iskalkulisana odmah. Sve u svemu, postavljanje opklade i celokupno BetWinner online klađenje je izrazito jednostavno u ovoj sportskoj kladionici.

Solidna platforma za live klađenje BetWinner kladionice

Ukoliko preferirate da se kladite u toku utakmice, onda znajte da vam BetWinner kladionica nudi vrlo solidnu platformu za ovaj vid klađenja. Njihova platforma za uživo klađenje je urađena po poslednjim industrijskim standardima, a ponuda uživo mečeva je sasvim zadovoljavajuća. Kada uđete u prostor za live klađenje, videćete da je dizajnom identična kao i deo sajta za klađenje pre početka meča, te vam neće trebati mnogo vremena da se upoznajete sa samim načinom traženja opklada i postavljanja istih.

Ponuda uživo mečeva je solidna, te ćete svakodnevno biti u mogućnosti da nađete one mečeve koji vas interesuju. Naravno, najzastupljeniji sport je fudbal, ali tokom testiranja smo videli da je ponuda drugih sportova (tenis, košarka itd.) vrlo dobra.

Svaka utakmica u ponudi ima zadovoljavajući tip kladioničarskih marketa, a kvote su reprezentativne. Jedina zamerka BetWinner klađenju uživo je u brzini reakcije, pošto se ponekad, kada je neka utakmica na koju se mnogi klade sajt zna ponašati pomalo sporo, što može biti problem profesionalnim kladioničarima, koji preferiraju da igraju na platformama koje nemaju zastajkivanja.

Načini depozita i isplata u BetWinner sportskoj kladionici

Što se tiče metoda uplate i isplate koje možete vršiti u ovoj sportskoj kladionici njih ima veliki broj, ali opcije koje su ponuđene igračima zavise i od države iz koje se dolazi. Tako ukupno u kladionici ima navedenih preko 100 platnih metoda, ali igrači iz Srbije mogu da koriste tek desetak tradicionalnih metoda plaćanja i dvadesetak kriptovaluta.

Od tradicionalnih metoda plaćanja prisutni su elektronski novčanici (Skrill, Skrill 1-Tap, Webmoney, QIWI, Perfect Money, Epay, STICPAY, NETELLER, ecoPayz i paysafecard), dok što se tiče virtuelnih valuta igrači mogu vršiti uplate i tražiti isplate putem Bitcoina, Litecoina, Dash, Monero i još nekih drugih.

Što se tiče visine depozitnih limita, kod BetWinner online uplata, oni su postavljeni vrlo nisko, te je minimalni iznos uplate u većini platnih metoda postavljen na 112,00 RSD, dok je minimalni iznos isplate koji se može zatražiti od kladionice postavljen na 225,00 RSD. Maksimalni iznosi nisu navedeni, što implicira da ne postoje limiti kada su uplate u pitanju. Takođe, vrlo pohvalna je i činjenica da kladionica ne postavlja limite prilikom isplata, što će se posebno svideti igračima koji vole da igraju sa većim sumama novca.

Može li se osloniti na BetWinner aplikacije?

Ukoliko spadate u red igrača koji preferiraju da se klade u sportskim kladionicama putem mobilnih uređaja, bićete srećni kada čujete da BetWinner Srbija ima impresivnu ponudu u ovom segmentu. Korisnici koji vole da se klade putem mobilnih aparata mogu pre svega koristiti odličnu mobilnu verziju sajta koja je gotovo identična desktop verziji, sa tom razlikom da je prilagođena korisnicima mobilnih uređaja.

Sa druge strane postoje odlične BetWinner aplikacije za mobilno klađenje, kako za korisnike Android operativnih sistema, tako i za korisnike koji koriste Apple uređaje. Instalacija ovih aplikacija je praktično identična sa tom razlikom što se linkovi za instalaciju nalaze na drugim lokacijama. Naime, ukoliko imate Android mobilni aparat, svoj link za instalaciju ćete pronaći na samom sajtu, dok iOS aplikacija svoj link ima na Apple Store-u. Više o mobilnim opcijama klađenja možete pročitati u našoj recenziji mobilnih aplikacija BetWinner kladionice.

Sigurnost igrača zagarantovana u BetWinner kladionici

Što se tiče sigurnosti personalnih i finansijskih podataka, možemo da potvrdimo da kladionica BetWinner posluje po industrijskim standardima i da su korisnici maksimalno zaštićeni, odnosno da ne postoji velika šansa da dođe do krađe personalnih i finansijskih podataka korisnika. Sajt se nalazi na sigurnoj konekciji, a sve transakcije su zaštićene SSL enkripcijom koja je vrlo moderna i sigurna. Takođe, već smo napomenuli da je BetWinner Srbija licencirana od strane regulatornog tela države Curacao, koja licenca iako nije previše popularna svojim korisnicima pruža veliku sigurnost.

Brza, edukovana i prijatna korisnička podrška

Svako ko se nekada kladio u online sportskoj kladionici može da posvedoči da uvek može doći do nepredviđenih problema, te je korisnička podrška izuzetno bitan segment rada svakoga online kladioničarskog brenda.

Pre nego kontaktirate korisničku podršku uvek imate opciju da odgovor na vaše pitanje potražite u FAQ sekciji, koja je urađena vrlo profesionalno. Ipak, ukoliko FAQ sekcija ne može da reši vaš problem korisničku podršku možete kontaktirati putem emaila, telefona ili putem uživo četa koji je dostupa tokom celog dana.

Kvalitetan brend koji mnogo toga nudi korisnicima

Da sumiramo ovu našu recenziju, zaista smatramo da je BetWinner sportska kladionica jedna kompanija koja svojim korisnicima nudi veliki broj kvalitetnih opcija za igranje. Pored odličnih opcija za klađenje putem mobilnih aparata, i velikog broja kladioničarskih marketa, ova kladionica nudi solidne bonuse i promocije svojim korisnicima.

Ono što bi moglo biti bolje je kvalitet platforme za uživo klađenje, ali kada se sve pogleda u celini kladionica BetWinner Srbija je jedan vrlo kvalitetan kladioničarski brend.

Preporučene kladionice za igrače iz Srbije
gore