Betole kladionica - Sadržajna recenzija za igrače iz Srbije

Betole ne prima igrače iz vaše regije! Naš predlog za vas je Maxbet

U ovom momentu postoji solidan broj sasvim dobrih kompanija koje pružaju uslugle sportskog klađenja, a da su pri tom legalne sa validnom licencom, a jedna od novijih je svakako Betole.

Pokaži više

Iako kompanija postoji već nekoliko godina, onlajn poslovanje je nešto što je novo u njihovoj ponudi, te smo se i mi odlučili da uradimo jednu detaljnu recneziju Betole kladionica, odnosno njihovog sajta za sportsko klađenje.

Pokaži manje
Betole Sportske Kladionice
Betole Promo
Betole Uživo
Betole
1

 • Validna licenca Republike Srbije
 • Sportsko klađenje i kazino na jednom mestu
 • Visoki limiti za isplate
 • Licencirani
 • Republike Srbije

 • Opcije depozita:
 • visa
 • mastercard
 • iPay
 • paysafecard
 • bank-transfer

Dizajn stranice i mogućnosti navigacije u Betole

Kada se piše o dizajnu ili o izgledu neke stranice uvek je bitno napomenuti da svaki igrač ima drugačiji ukus, jer neki vole svetle teme, dok drugi gledaju da igraju na mestim koji imaju tamne teme. Naš posao je da vam približimo izgled ove stranice, bez da donosimo svoj sud. Betole kladionica ima tamnu temu, koja izgleda solidno, ali bez nekih previše lepih detalja. Naprosto izgleda korektno.

Navigacija po stranici je sasvim dobra. Stranica je podeljena na tri dela, kao i većina sportskih kladionica danas, pa tako na levoj strani se nalaze izbor sportova i liga na koje se možete kladiti, na centralnom delu stranice se nalazi aktuelna utakmica na koju se kladite, a sa desne strane se nalazi eventualno vaš tiket ukoliko se odlučite da se kladite. Na gornjoj liniji ekrana nalaze se prečice prema sportskoj kladionici, uživo klađenju, kazinu, virtualima i slično. Čak i ako niste previše iskusni, ne biste trebali imati previše problema da se snađete, pa tako mi smatramo da treba da dobiju visoke ocene u ovoj sekciji.

Betole Srbija – Kako se registrovati u ovoj kladionici

Svakako prvi korak koji morate da uradite prilikom pristupanja svakoj onlinajn kladionici je da registrujete svoj nalog i da položite svoju prvu uplatu kako biste mogli da igrate svoje omiljene igre u sportskoj kladionici. U slučaju Betole Srbija registracija je prilično lagana, potrebno je svega nekoliko minuta, i bićete u mogućnosti da počnete sa klađenjem.

Proces registracije u Betole kladionice

Na desnoj stranici u gornjem delu se nalazi dugme za registraciju, a kada ga pritisnete otvara se odmah novi prozor kojim počinje Betole registracija. Odmah je potrebno uneti ime i prezime, email, kao i unikatnu lozinku. Nakon toga, potrebno je da potvrdite da imate preko 18 godina, odnosno da ste punoletni građanin države Srbije, kao i da prihvatite uslove i pravila korišćenja Betole kladionica. Na kraju je potrebno potvrditi da niste državni funkcioner, kao i da niko iz vaše bliže poprodice nije državni funkcioner.

Tim radnjama se završava proces registracije, ali moramo da napomenemo da vaš posle toga očekuje da verifikujete svoj nalog, odnosno da potvrdite da su vaši podaci koje ste ostavili validni. To je redovna procedura i niko ko nije verifikovao svoj nalog ne može da podigne eventualne dobitke sa svog naloga. Kao što možete videti Betole registracija je prilično lagana.

Da li je Betole kladionica legalna i da li ima licencu?

Jedna od najvažnijih stvari koje svaka kladionica treba da ispuni prema svojim članovima je da bude zakonski regulisana i da ima validnu licencu za klađenje izdatu od strane Republike Srbije. Betole kladionica je kompletno licencirana od strane ministarstva Republike Srbije, što znači da igrači iz ove države mogu slobodno da se klade i da budu sigurni da su im podaci zaštićeni, kao i da će biti zaštićeni od strane državnih organa ukoliko dođe do nekih problema.

Samo ministarstvo redovno proverava rad svih kladionica kojima je izdala licence, sa tim što proverava osim poslovanja i činjenicu da li se odnose fer prema svojim igračima, kao i da li postoje neke primedbe na koje se treba obratiti posebna pažnja.

Betole bonusi i promocije – Solidna ponuda za igrače iz Srbije

U današnje vreme gotovo da ne postoji neka firma koja se bavi pružanjem usluga sportskog klađenja, koja svojim korisnicima ne omogućava da dobiju bonuse i promocije. Ovo je i normalno, pošto veliki broj igrača obožava da dobija razne vrste bonusa, kako na registraciju, tako i nakon određenog vremena igranja.

Betole bonus dobrodošlice

Ono što možete da dobijete prilikom registracije i polaganja prvog depozita u sportskoj kladionici Betole je bonus dobrodošlice za nove igrače. Ovaj bonus se ogleda u bonusu kojim kladionica Betole Srbija nagrađuje svoje novo registrovane članove bonusom koji izjednačava iznos prvog depozita u visini od 100%.

Dakle, svaki iznos veći od 500 dinara aktivira ovaj bonus, a maksimlani iznos novca koji možete da dobijete je postavljen na 10.000 dinara. Da biste mogli da aktivirate ovaj bonus novac potrebno je odigrate tikete sa minimalnim brojem od tri utakmcie na tiketu i minimalnom ukupnom kvotom od 2.00 i da bonus novac obrnete pet puta. Stoga, ukoliko ste dobili 10.000 dinara bonusa, potrebno je da odigrate tikete u vrednosti od 50.000 dinara, kako bi mogli bonus novac da prebacite na nalog sa pravim novcem i da ga podignete.

Ostale promocije koje se dobijaju osim Betole bonusa?

Na vrhu početne stranice možete pronaći prečicu ka promocijama i na tom delu stranice se možete informisati o svim aktuelnim promocijama. Ovo napominjemo, pošto postoji nekoliko promocija koje imaju rok trajanja pa je uvek potrebno da proverite koje su promocije aktivne, a koje su eventualno istekle.

Bonus Tip

Bonus tip je jedna interesanta promocija, koja je zapravno stalna promocija u Betole Srbija, kojom svaki dan operater bira određeni broj utakmica na kojima daje svojim igračima uvećanje kvote. Na taj način dobijate bolji koeficijent u odnosu na obični, ali ponekad postoji poseban uslov na koji morate da obratite pažnju. Na primer bonus kvotu možete da iskoristite samo ako igrate tiket sa minimalnim brojem parova.

Free Bet Bonus

Vrlo zanimljiva promocija u kojoj na svakom tiketu koji ima koeficijente preko 1.25 dobijate određeni deo novca za besplatnu opkladu. Što je veći broj parova koji igrate na svom tiketu to je procenat uplate koji se prebacuje na vaš free bet račun veći. Ovo je takođe jedna od stalnih promocija koje možete da nađete na Betole Srbija.

Ostale promocije i Betole bonus šanse

Osim ove dve koje smo već napomenuli postoji određeni broj promocija koje se mogu dobiti kako u sportskoj kladionici, tako i u onlajn kazinu. Postoje nedeljni slot turniri, Pragmatic Play turniri kao i bet builder opcija za igrače sportske kladionice. Sve u svemu predlažemo vam da proverite promotivnu stranu i da nađete svoju omiljenu promociju.

Na šta se sve možete kladiti u Betole Srbija

Kada završite svoju Betole registracija i položite svoj prvi depozit možete da pređete na stranicu za sportsko klađenje i da pogledate šta sve možete da igrate. Stranica vam nudi lepe opcije za sportsko klađenje te je naš predlog da svakako odvojite vreme i da pogledate celokupnu ponudu na stranici.

Kada se govori o ponudi opklada koje možete da uzmete u ovoj kladionici možemo da kažemo da u zavisnosti od veličine marketa, možete da očekujete između 150 i 650 različitih opklada. Ove brojke su impresivne, a od popularnih opklada možete da igrate sve vrste konačnog ishoda, takođe i veliki broj opklada koje se odnose na golove, kao i nekoliko kombinacija, što je prilično impresivno. Osim toga, ono što smo uspeli da pronađemo je i nekoliko vrsta azijskih hendikepa što je prilično impresivno, imajući u vidu da mnoge kladionice u reginonu nemaju to u ponudi.

Sportovi na koje se možete kladiti u Betole Srbija?

Još jedna sekcija koja je više nego impresivna u Betole Srbija je svakako sekcija sportova, pošto je izbor više nego impresivan. Naime, osim onih sportova na koje se svi vole kladiti, kao što su fudbal, košarka, tenis, igrčai mogu da biraju između ostalih sportova koji možda i nisu toliko popularni među kladioničarima u Srbiji. Tako da u Betole kladionica možete da pronađete ponudu za hokej, rukomet, odbojku, boks, snuker, pa čak i za esports.

Sasvim smo bili zadovoljni ponudom u ovoj kladionici, pošto možete da birate između velikog broja sportova, od onih popularnih, pa do onih zaista manje popularnih na svetu. Ponuda u esports sekciji je solidna, broj opklada koje se mogu igrati je odlična, te nema većih zamerki.

Da li se može kladiti uživo u kladionici Betole

U poslednjih nekoliko godina klađenje uživo je postalo vrlo popularno među igračima kako u Srbiji tako i u inostranstvu, pa stoga nije ni čudo da gotovo sve kladionice nude bolje ili lošije platforme preko kojih se može kladiti u toku utakmice. Betole Srbija sprada u one kladionice koje imaju sasvim solidnu platformu za live klađenje.

Kada samo uđete na platformu, možete da vidite ponudu, a sam layout se ne razlikuje mnogo od klađenja pre početka utakmice, sa ekranom podeljenim na tri dela od kojeg se ponuda nalazi na levoj strani, glavni meni na srediti, a tiket sa vašim selekcijama na desnoj strani.

Takođe, na desnoj strani ekrana možete da pronađete i detaljnu statistiku svakog meča koji se igra, pa tako možete uživo da pratite promene koje se dešavaju na utakmici. Nismo uspeli da pronađemo opciju za uživo gledanje utakmica, što bi bilo sasvim solidno unapređenje već solidno postavljene uživo platforme.

Načini da se vrše uplate i isplate u Betole kladionica

Bez ikakve sumnje depozitne i isplatne metode su odličan segment kladionice BetOle Srbija. Naime, ukoliko ste navikli na mali broj depozitnih metoda koje uglavnom nude kladioncie u Srbiji bićete prijatno iznenađeni sa opcijama koje se nude u ovoj sportskoj kladionici.

Osim očekivanih platnih kartica banaka Republike Srbije, možete da koristite još neke opcije, kao što su bank transfer, lična uplata u poslovnici, ali i pre paid karticu paysafecard, kao i elektronski servis iPay što je sve sasvim solidno i funkiconiše odlično.

Sa druge strane možda bi voleli da vidimo malo više opcija u segmentu elektroskih novčanika, pošto niti jedan nije uključen u ponudu u ovoj kladionici.

Da li se mogu kladiti putem mobilnog aparata?

Ako spadate u onaj tip igrača koji preferira da se kladi putem mobilnog aparata, onda imate sreće pošto su opcije mobilnog klađenja u Betole više nego dobre. Istu možete da koristite putem mobilnog brovsera, ali isto tako možete da koristite Betole apk, koja je dostupna igračima koji imaju Android mobilne aparate.

Betole aplikacija

Što se tiče mobilne verzije stranice ona je urađena vrlo profesionalno, lako joj je pristupiti, a osim toga, igrači mogu da koriste gotovo sve opcije koje su dostupne igračima desktop verzije. Naime, možete da izvršite validnu registraciju, možete da postavljate opklade u sportskoj kladionici, ali isto tako možete da igrate mnoge kazino igre koje se nalaze u bibilioteci igara ove kladionice i kazina.

Betole aplikacija je dostupna igračima koji imaju Android mobilne telefone, kao i za iOS korisnike. Sama instalacija aplikacije se vrši preko oficijalne stranice i potrebno je pratiti uputsva na linku. Za svega nekoliko minuta bićete u mogućnosti da instalirate Betole aplikaciju i da počnete sa igranjem.

Licenca za priređivanje igara na sreću

Kao što smo već rekli u našem članku, ova sportska kladionica je kompletno legalna i poseduje licencu Republike Srbije. Igrači mogu da budu sigurni da im se ništa loše neće dogoditi, jer osim licence ova kladionica posluje sa modernim merama zaštite.

Te mere se ogledaju pre svega u sigurnoj konekciji, kao i u SSL zaštiti podataka, koja štiti vaše podatke od eventualnih napada nekorektnih ljudi koji žele da ih ukradu. Sve sportske kladionice se trude da maksimalno zaštite korisničke podatke, kako kasnije ne bi imali velikih problema.

Kakva je korisnička podrška u Betole Srbija?

Korisnička podrška u Betole kladionica je solidna, iako smatramo da bi mogla biti i bolje. Naprosto igrači imaju dovoljan broj opcija kako da kontaktiraju korisničku podršku, od email formulara, preko telefona i uživo ćaskanja. Agenti su ljubazni i učiniće sve da vam pomognu na što bolji način.

Treba da dodamo i informaciju koja se odnosi na društvene mreže, pošto kladionicu Betole Srbija možete da kontaktirate i preko aplikacija Viber, WhatsUp, Facebook, Instagram i Twitter, što je prilično interesantno i mi pozdravljamo ovaj vid komunikacije.

Opšte informacije o kladionici Betole

Sportska kladionica Betole postoji već nekoliko godina, iako su prilično novi u svetu online klađenja. U vlasništvu su kompanije Bet Winner iz Beograda, Srbija i posluju pod validnom licencom Republike Srbije. Ta licenca je izdata 2020. godine i aktivna je, što znači da možete biti mirni i da možete znati da je kladionica legalna.

Betole kladionica – Odličan bonus i mnogo opcija za klađenje

Na kraju bitno je napomenuti da nismo uspeli da nađemo mnogo zamerki na rad ove sportske kladionice i kazina. Od prvog momenta je bilo jasno da se radi o kvalitetnom proizvodu, bonus je solidan, a opcije igranja su više nego dobre. Naša topla preporuka ka ovoj sportskoj kladionici i kazinu.

Preporučene kladionice za igrače iz Srbije
gore