Sve o iOS i Android mobilnim aplikacijama Betfaira

Betfair ne prima igrače iz vaše regije! Naš predlog za vas je Maxbet

Betfair sportska kladionica i kladioničarska berza je jedna od najvećih i najpopularnijih kladioničarskih kompanija u Velikoj Britaniji, ali i u svetu, stoga je i bilo za očekivati da će ovako respektabilna kompanija pratiti svetske trendove i razviti konkurentne aplikacije za klađenje putem mobilnih aparata. Osim aplikacija za mobilne telefone, Betfair ima mobile verziju svog sajta koju je moguće koristiti bez instalacije bilo kakvog softvera (uglavnom za korisnike nepodržanih operativnih sistema), jednostavno putem browsera vašeg mobilnog telefona.

Pokaži više

Što se tiče funkcionalnosti i ugođaja korišćenja i klađenja putem Betfair aplikacija za mobilno klađenje, možemo reći da se isto ne razlikuje mnogo od klađenja putem desktop verzije, jer korisnici mogu da postavljaju opklade, pristupe berzi, uplaćuju novac na svoj račun (vrše depozit), traže isplate, kao i da dobijaju bonuse i promocije koje kompanija nudi svojim novim i redovnim korisnicima. Ukoliko ste čitali našu iskrenu recenziju Betfair kladionice, onda sigurno znate da smatramo da je ova kompanija jedna od najboljih kladionica u kojima se možete registrovati, jer nudi jedinstveni doživljaj sportskog klađenja svojim korisnicima.

Pokaži manje
Betfair Mobile App
Proveri Betfair aplikaciju
Betfair
1

 • Odlična ponuda marketa
 • Ekchange klađenje
 • Prenos uživo
 • Licencirani
 • UKGC
 • mga

 • Opcije depozita:
 • skrill
 • neteller
 • paypal
 • visa
 • mastercard
 • bank-transfer

Jednostavno korišćenje odlične mobilne verzije sajta

Iako postoje vrlo kvalitetne Betfair aplikacije za mobilno klađenje o kojima ćemo pričati malo kasnije, korisnici koji ne žele da instaliraju bilo kakav softver na svoje mobilne aparate, ili naprosto nemaju aparat sa podržanim operativnim sistemom, imaju mogućnost da se loguju na sajt Betfair mobile putem browsera svog mobilnog aparata. Dovoljno je pristupiti stranici (https://www.betfair.com/rs) i nakon ulaska na istu logovati se ili registrovati, ukoliko niste registrovani korisnik. Mobilna stranica izgleda više nego solidno, podseća na desktop verziju i u nekim elementima se razlikuje od aplikacija, ali sveobuhvatno dizajn i funkcionalnost su na visokom nivou.

Veb lokacija kladionica Betfair

Layout je urađen prilično standardizovano, te na vrhu stranice imate dugmad za logovanje i registraciju, a ispod toga brze menije da pristupite stranici za sportsko klađenje, uživo klađenje, promocije i pomoć. Jedna od glavnih karakteristika desktop, ali i mobilne verzije sajta je briga o igračima, te ćete na svakom koraku moći da pronađete korisne informacije vezano za korišćenje sajta i posebnih funkcija. Sveobuhvatno, jedna sasvim solidna mobilna verzija sajta koju nudi Betfair mobile svojim korisnicima.

Vrhunska aplikacija za korisnike aparata sa Android operativnim sistemom

Ukoliko ipak više preferirate da imate svoju personalizovanu aplikaciju, onda je i to moguće, pošto ova kompanija ima zaista dobre aplikacije za Android i iOS korisnike operativnih sistema. Korisnici koji žele da instaliraju Betfair Android aplikaciju, moraju posedovati Android 2.1 operativni sistem ili noviji, kao i imaju nešto preko 12 mb slobodnog prostora, koliko Betfair apk zauzima.

Postoje odvojene aplikacije za kladioničarsku berzu i kazino, što je nekako i normalno imajući u vidu koliko prostora zauzima berza. Specijalne dodatke koje dobijaju korisnici mobilne verzije moramo spomenuti iz razloga što povremeno korisnici mobilnih Betfair apk dobijaju bolje kvote od korisnika desktop verzije, te na taj način vešti kladioničari dobijaju mogućnost ostvarivanja sigurnog profita. Kako se ostvaruje siguran profit na kladioničarskoj berzi, možete pročitati u našem članku ovde.

Android aplikacija izgleda zaista odlično i vidi se da je dosta vremena utrošeno na rešavanje problema oko layout-a i navigacije. Što je najvažnije, uspelo se u tome, pošto je na svaki deo Android aplikacije lako pristupiti putem samo jednog klika. Ovakvim načinom navigacije postignuto je da korisnici mogu da se koncentrišu na postavljanje opklada, dok su sve druge stvari manje važne. Sveobuhvatno Betfair Android aplikacija osim što izgleda odlično i funkcioniše odlično te ima sve preporuke od strane našeg tima eksperata.

Kompanija je napravila aplikaciju i za korisnike iOS operativnog sistema

Ukoliko koristite Apple uređaje sa iOS operativnim sistemom, Betfair je napravio aplikaciju i za vas. Potrebno je da sa Apple Store-a skinete i instalirate Betfair iOS, te je takođe potrebno imati iOS 7 ili noviju verziju i 26 mb slobodnog prostora na telefonu. iOS aplikacija ima gotovo sve funkcije koje poseduje i desktop verzija sajta. Dizajn je identičan, a funkcionalnost je na visokom nivou. Čim uđete na iOS aplikaciju videćete linkove ka popularnim sportskim marketima za klađenje, deo za uživo klađenje, popularne opklade, i deo za pomoć.

Betfair aplikacije za sportsko klađenje

Moramo napomenuti da je posebno lepo dizajnirana verzija za iPad, pošto postoji nekoliko specifičnih funkcija koje druge verzije nemaju. Na primer, postoji vrlo detaljna statistika, koja je izrazito zanimljiva i koju mogu da koriste putem mobilnog aparata jedino korisnici iPad uređaja. Sveobuhvatno i Betfair iOS, baš kao i Android aplikacija funkcionišu odlično i pružaju svojim korisnicima visok nivo profesionalizma i zabave, te možemo najtoplije da ih preporučimo.

Identični bonusi kao na desktop verziji, ali promocije bolje

Kako smo već napomenuli u našoj iskrenoj recenziji ove sportske kladionice, bonusi i promocije su zaista vrlo izdašne i kvalitetne u Betfair kladionici. Svaki korisnik mobilnih aplikacija ima pravo na sve bonuse i promocije na koje imaju i korisnici desktop verzije sajta, stoga sa te strane nema bojazni da će nešto biti izgubljeno ukoliko se Betfair koristi preko mobilnog telefona.

Ono što je posebna pogodnost korisnika aplikacija je činjenica da na neke susrete dobijaju povećane kvote u odnosu na korisnike desktop verzije, što predstavlja svojevrsnu šansu za vešte kladioničare koji se bave arbitražnim klađenjem, da naprave sigurnu opkladu. Zaista smatramo da je ovaj brend jedan od boljih kompanija trenutno na tržištu, kada se govori o aktuelnim bonusima i promocijama.

Veliki zbor depozitnih metoda uz niske naknade

Kompanija nudi korisnicima širok dijapazon isplatnih i depozitnih metoda. Naime, malo kompanija na tržištu je u mogućnosti da konvertuje baš sve depozitne i isplatne metode sa svog desktop sajta na mobilnu verziju i aplikacije, ali kladionica Betfair je to uspela. Vreme procesuiranja uplata i isplata korisnika mobilne aplikacije je identično kao i na desktop verziji, nema nikakvih zastoja niti problema, te smatramo da je ovaj deo aplikacije zaista urađen vrlo profesionalno.

Smatramo da apsolutno nema nikakve razlike da li vršite depozit preko desktop sajta ili preko Betfair aplikacije, jednako je brzo, sigurno i efikasno, što je zaista vrlo pohvalno. Stoga u ovom segmentu dajemo najviše moguće ocene Betfair aplikacijama za mobilne telefone.

Vrlo visok kvalitet usluge koje pruža mobilna verzija sajta i aplikacije

Kada smo krenuli da pišemo ovu iskrenu recenziju mobilnih aplikacija ovog Brenda, bili smo sigurni da naš očekuju prilično kvalitetni proizvodi, za koje nećemo imati mnogo toga negativnog da napišemo. Nakon nekoliko nedelja testiranja mobilne verzije sajta kladionice Betfair, kao i Android i iOS aplikacije možemo samo toplo preporučiti korisnicima ove proizvode renomirane britanske kladionice.

Nažalost, korisnici iz Srbije nemaju više mogućnosti da se klade u ovoj kompaniji, te u ovom momentu ne mogu ni pristupiti sajtu, ali smo sigurni da će se problem sa licencama za igrače iz Srbije rešiti, te da će igrači ponovo moći uživati u kvalitetnoj usluzi koju pruža ova renomirana sportska kladionica.

Preporučene kladionice za igrače iz Srbije
gore