Volcanobet kladionica - Registracija, licence i promocije

Volcano bet ne prima igrače iz vaše regije! Naš predlog za vas je Maxbet

Volcano bet je poznata sportska kladionica koja dolazi iz glavnog grada Crne Gore i koja je već godinama jedna od najkvalitetnijih sportskih kladionica, ali i online kazina u regionu.

Pokaži više

Ono što igrači posebno cene kod ove kladioničarske firme je svakako kvalitetna ponuda sportova, sasvim solidna opcija igranja putem mobilne verzije stranice, kao i jednostavna navigacija po stranici. Pročitajte našu recenziju za 2024. godinu i saznajte zašto je Volcanobet jedna od omiljenih kladionica mnogih igrača.

Pokaži manje
Volcano bet Sportske Kladionice
Volcano bet Promo
Volcano bet Uživo
Volcano bet
1

  • Kvalitetna ponuda sportova
  • Laka navigacija po stranici
  • Licencirana i legalna sportska kladionica
  • Licencirani
  • Republike Crne Gore

  • Opcije depozita:
  • visa
  • mastercard
  • skrill
  • bank-transfer

Odlična navigacija stranice i primamljiv dizajn Volcano online

Ono što odvaja prosečne stranice za sportsko klađenje od onih odličnih je svakako lakoća navigacije i prijemčivost stranice prema igračima. I to ne onim iskusnim igračima, nego igračima koji su novi i koji nemaju razvijena znanja o korišćenju ovakvih stranica. Volcano kladionica baš u tom segmentu pokazuje svoj kvalitet pošto je navigacija po stranici vrlo jednostavna i može se shvatiti u sekundi. Iako dizajn same stranice nije vrhunski, dovoljno je kvalitetan da zainteresuje posetioca odmah.

A korišćenje stranice je logično, prilično brzo i efikasno, što pokazuje da je sa programerske strane odrađen odličan posao i da Volcano online zaista vodi računa o sitnicama. Na njihovoj stranici nećete doživeti neprijatnosti, poput nemogućnosti učitavanja stranice ili eventualnih zastajkivanja, koja mogu biti vrlo frustrirajuća pogotovo za igrače koji preferiraju klađenje Vocano uživo.

Volcano registracija ukratko

Proces registracije u Volcano bet kladionice

Kao i svaka sportska kladionica koja pruža usluge onlajn klađenja, tako i kladionica Volcano ima poseban registracioni formular koji je potrebno ispuniti da bi se uradila Volcano registracija. Prilikom ulaska na stranicu, možete pronađi prečicu ka logovanju i registraciji u gornjem desnom uglu vašeg ekrana, ukoliko koristite desktop uređaj.

Sama Volcano online ragistracija se sastoji od tri koraka, koje je moguće završiti za svega nekoliko minuta, a u narednim redovima možete videti sve što je potrebno.

U prvom koraku je potrebno izabrati jedinstveno korisničko ime koje još niko nije odabrao, kao i smisliti lozinku koja ima minimalno šest karaktera. Nakon toga, prelazite na drugi korak u kome je potrebno da uneste svoje lične podatke u vidu imena i prezimena, te datuma rođenja i jedinstvenog matičnog broja. Poslednje što treba da odaberete je da odredite svoj pol i tada prelazite na poslednji korak koji se ogleda u ispunjavanju podataka vezano za mesto prebivališta.

Kada sve ove korake završite, potrebno je da potvrdite svoju registraciju i da svoj nalog aktivirate putem linka koji će vam stići na email adresu koju ste ostavili u registracionom formularu. Kao što možete videti i sami vrlo jednostavan i lak proces, kojim se završava Volcano online registracija.

Licence kojim se dozvoljava poslovanje Volcano kladionice

Ako niste previše iskusni u online klađenju, onda svakako treba da znate da nikako ne treba da se registrujete u kladionicama koje nemaju licence za privređivanje igara na sreću, nego da se uvek treba igrati u legalnim kladionicama koje su validirane od strane državnih organa. Volcanobet spada u kladionice koje su legalne i koje imaju validnu licencu.

Naime, Volcano bet me poseduje licencu za klađenje države Crne Gore, koja iako nije poznata i popularna garantuje igračima sigurno okruženje kada su igre na sreću putem interneta u pitanju. Stoga, nemate potrebe da se brinete uopšte, nego jednostavno možete da otvorite novi nalog, položite svoj prvi depozit i počnete sa uživanjem u klađenju na sportske događaje.

Osim ove licence, kladionica Volcano ne poseduje druge licence, što znači da igrači iz inostranstva nemaju mogućnost da se registruju, a da li će se to promeniti u dogledno vreme, ostaje da se vidi, jer to pre svega zavisi od ambicije Volcano kladionice ka širenju na druga tržišta.

Volcano bet bonusi i promocije – Ponuda za nove i redovne igrače

Kada se govori o bonusim i promocijama, uvek je bitno napomenuti da veliki broj igrača bira upravo one kladionice koje su jake u ovom segmentu. U slučaju Volcano kladionica situacija nije baš najsjajnija, makar što se tiče bonusa dobrodošlice. Ovo iz razloga jer novi igrači ne dobijaju nikakav vid nagrade na svoju registraciju, niti posle prve uplate. Prilično nepopularan način vođenja kompanije, posebno u momentu kada konkurencija na Balkanu pojačava ovaj vid promocija i nudi svojim igračima vrlo primamljive bonuse dobrodošlice.

Volcano bonus dobrodošlice

Kao što smo već naveli u prethodnom pasusu, novi korisnici nažalost ne mogu da očekuju nikakav bonus dobrodošlice nakon Volcano online registracije. Ovakvo poslovanje nije popularno, ali sasvim smo sigurni da menadžment ima svoje razloga za ovo. Sa druge strane segment promocija je prilično interesantan pa igrači mogu da biraju između nekoliko potencijalno profitabilnih promocija, posebno u delu onlajn kazina.

Koje promocije možete očekivati u Volcanobet kladionici?

Na glavnoj stranici Volcano bet možete u gornjem delu ekrana sa leve strane da vidite prečicu „promocije“, pa kada je otvorite dobijate informacije o nekoliko aktivnih promocija. Ono što je bitno napomenuti je činjenica da se ove promocije vrlo često menjaju, pa vam predlažemo da redovno posećujete ovaj deo kladionice, kako ne biste propustili neku promociju koja vam može biti interesantna.

Bonus do 600%

Ova promocija je gotovo standard kada se govori o regionalnim sportskim kladionicama i mnogo puta do sada smo opisivali ovaj tip promocija. Naravno radi se o klasičnom povećanju kvote na tiketima. Ukoliko igrač odigra tri ili više parova na svom tiketu može očekivati da će dobiti povećanje kvote u određenom procentu. Ovaj procenat se povećava u odnosu na broj odirganih parova, sve do neverovatno procenta od 600% uvećanja. Svakako, na papiru ova promocija izgleda odlično, ali u stvarno životu vrlo je teško pogoditi tiket sa mnogo parova na njemu.

Cash back od 10% za igrače sportske kladionice

Ako vam nije poznato šta je to cash back promocije, ukratko, radi se o povratu izgubljenih sredstava koje vam kladionica vraća periodično. Svaki igrač koji izgubi određenu količinu novca u nekoj sportskoj kladionici može očekivati određeni procenat cash back novca, ukoliko postoji takva promocija. U Volcano Bet Me, cash back mogu dobiti svi igrači koji su igrali tikete sa minimum dva para i sa minimalnom pojedinačnom kvotom od 1.50. Ovi tiketi moraju biti u potpunosti uplaćeni sa pravim novcem, te nema mogućnosti da dobijete cash back ako igrate sa promotivnim sredstvima. Maskimalni iznos cash backa koji možete dobiti je postavljen na 20 eura.

Različite kazino promocije

Osim promocija o kojima smo pisali u sekciji sportske kladionice, igrači Volcano kladionice, mogu da računaju na veliki broj različitih promocija. Mi smo uspeli da pronađemo nekoliko zaista dobrih kao što su 10% cash back, turniri slotova, rulet race, pa čak i Playson cash blast. Sve ove promocije se uglavnom odnose na slot igre, mada ima nekoliko koje su vezane za igre na stolu. Naša je preporuka da dobro pročitate pravila svake promocije i da se fokusirate na one koje imaju solidne uslove iskorišćavanja. Na taj način ćete biti u mogućnosti da lepo profitirate koristeći ove promocije.

Na šta se sve možete kladiti u Volcano bet

Naravno poenta svake recenzije sportske kladionice je da se govori o ponudi koja se nudi igračima. U slučaju Volcano kladionica ponuda opklada koje igrači mogu da postave je sasvim zadovoljavajuća. Nakon što završite Volcano online registraciju i postavite svoju prvu uplatu možete otići u deo za sportsko klađenje i početi da birate svoje opklade.

Bez ikakve sumnje ponuda opklada je najšira u fudbalskim utakmicama, gde se na glavnim ligama, ali i onim manje popularnim može naći preko 750+ opklada u svakom momentu. Ovo znači da osim konačnog ishoda možete da igrate na veliki broj drugih događaja, kao što su broj golova, duple opklade, rezultat nakon poluvremena i broj golova svakog pojedinačnog tima. Osim ovih glavnih, postoji i određeni broj sporednih opklada, te možemo da zaključimo da je ponuda odlična u Volcano kladionica.

Izbor sportova na koje se igrači iz Srbije

Što se samog izbora sportova tiče, on na prvi pogled nije impresivan, ali ono što smo uspeli da saznamo od korisničke podrške je informacija da ukoliko neki sportovi nisu aktivni ili nema eventova, oni se ne prikazuju na meniju. U momentu kada smo mi pisali recenziju, bilo je aktivno više nego 10 sportova, od onih planetarno poznatih kao što su košarka, fudbal i tenis, preko onih manje prihvaćenih u svetu klađenja, rukomet, snuker, futsal i vaterpolo.

Bez ikakve sumnje ponuda sportova je zadovoljavajuća sa jednom manom. Nismo uspeli da nađemo ponudu u esports sekciji, što bi moralo biti nešto na čega treba da se obrati pažnja. Naime, esports je vrlo popularan mešu igračima sportske kladionice i Volcano bet bi svakako trebao da porazmisli o tome da uvede opciju klađenja na ovu popularnu granu sportskog klađenja.

Kladionica Volcano uzivo klađenje - Velikog broja utakmica

Osim klasične opcije igranja utakmica pre početka, odnosno pre game klađenja postoji opcija igranja Volcano uživo, odnosno klađenja u toku meča, što je izrazito zabavno. Na lgavnom meniju postoji pod meni koji vas vodi prema stranici za Volcano uzivo klađenje, i jednom kada uđete tamo videćete poznatu postavku stranice sa tri dela. Na levoj strani se nalazi izbor mečeva koje možete da odigrate, dok se u centralnom delu ekrana nalaze meč za koji ste se odlučili sa ponudom opklada. Desna strana je rezervisana za vaš tiket, ukoliko se odlučite da igrate nešto.

Sama ponuda u live sekciji je više nego korektna, pa tako možete da birate između velikog broja utakmica koje su tog dana u ponudi. Izbor opklada je takođe vrlo korektan, te nismo imali nikakvu zamerku u tom segmentu. Jedino što bi voleli da vidimo je opcija uživo prenosa, pošto iz našeg iskustva dok smo pisali ovu recenyiju Volcano uživo prenosi nisu bili dostupni.

Načini da se vrše uplate i isplate u Volcano Bet Me

Kada se govori o uplatnim i isplatnim metodama, pogotovo kladionica koje dolaze iz regiona, uvek se mora ostaviti malo razerve, pošto su opcije za igrače prilično limitirane. Ipak, Volcano kladionica nudi svojim korisnicima više nego solidan izbor platnih metoda. Tu su pre svega platne kartice, Visa, Maestro i Mastercard, a zatim je moguće uplate vršiti i putem bank transfera, te elektronskog bankarstva.

Na kraju bitno je napomenuti da je moguće vršiti uplate i putem elektronskog novčanika Skrill, što je veliki plus bez ikakve sumnje. Takođe moguće je vršiti uplate i putem J&A platnih terminala, i na Tobacco Shop uplatnim mestima.

Da li je moguće kladiti se preko Volcanobet mobilna stranica?

Sve je više igrača koji preferiraju da igraju putem mobilnih telefona, pa tako odmah nakon što smo proverili glavne segmente krenuli da vidimo kako je moguće igrati putem mobilnih telefona, i kakve su opšte opcije mobilnog igranja. Ono što odmah možete da uradite je da koristite verziju stranice koja je napravljena za mobilne telefone, odnosno da putem mobilnog aparata otvorite u brovseru Volcano kladionica. Sama stranica je vrlo profeisonalno urađena, a opcije igranja su identične kao i na desktop verziji.

Ako ne preferirate da igrate putem brovsera nego volite mobilne aplikacije, Volcano bet vam daje i tu mogućnost, ukoliko imate aparat sa Android operativnim sistemom. Naime, iako nije moguće aplikaciju instalirati putem Google Play prodavnice, ista se može pronaći na stranici Volcanobet, a sama instalacija je neverovatno jednostavna. Nakon što instalirate sovju aplikaciju, možete se ulogovati sa podacima koje već imate, a ukoliko niste još završili Volcano online registracija, možete to uraditi putem aplikacije.

Nažalost aplikacija za iOS korisnike još nije spremna, ali se nadamo da će se to promeniti vrlo brzo. Tako da smo mi bili više nego zadovoljni svim opcijama mobilnog igranaj u Volcano kladionica, i možemo da damo samo pozitivne utiske za mobilne opcije.

Legalnost, licence i sigurnost igrača u Volcano Bet Me

Ako ste čitali našu recenziju od samog početka onda ste sasvim sigurno već pročitali da Volcanobet ima regularnu licencu države Crne Gore, što sasvim sirugno daje sigurnost igračima da igraju u sigurnom i bezbednom mestu. Iako licenca Crne Gore nije jedna od najpoznatijih licenci, ipak možemo reći da se radi o kvalitetnoj licenci koja štiti igrače.

Osim licence, sama stranica se nalazi na sigurnoj konekciji, stoga ne treba da brinete da će vaši podaci biti ukradeni ili da će vaša sredstva biti oduzeta. Ono što bi mogli da možda zamerimo je činjenica da na stranici nismo mogli da pronađemo niti jednu informaciju o kompanijama koje rade monitoring, ali možda te informacije jednostavno nisu dostupne na stranici.

Kakav je kvalitet korisničke podrške?

Što se tiče korisničke podrške u Volcano Bet Me, možemo reći da nismo bili impresionirani, ali na kraju nismo bili ni razočarani. Kada se sve pogleda osim uživo čet podrške koja ne postoji, možete da kontaktirate korisničku podrušku na nekoliko načina. Tu je pre svega solidna FAQ stranica na kojoj možete da pronađete veliki broj odgovora na neka bitna pitanja, a korisničku pordšku možete dobiti putem telefona, emaila ili lično odlaskom u poslovnicu.

Tokom naše recenzije probali smo da ih kontaktiramo i slobodno možemo reći da vreme čekanja nije predugačko, kao i da su agenti korisničke podrške vrlo ljubazni i da će učiniti sve u njihovoj moći da vam pomognu sa vašim potencijalnim problemom, kao i da ga reše u kratkom roku.

Opšte informacije o kladionici Volcanobet

Sportska kladionica i kazino Vocano bet se nalaze u Podgorici, Crna Gora, a na tržištu su već preko 20 godina. Kladionica posluje pod licencom države Crne Gore, a sedište kompanije je u Podgorici na adresi Trg Nezavisnosti bb. Ova kompanija posluje kako u lokalnim šopovima, tako i putem onlajn stranice.

Odlična opcija za igrače kojima bonusi nisu bitni

Za sam kraj recenzije možemo reć da smo bili sasvim zadovoljni onim što smo videli u Volcano kladionica. Pre svega, broj sportova i pklada je više nego zadovoljavajući, kvote i margine su korektne, a uživo klađenje funkcioniše sasvim dobro. Male zamerke idu ka nepostojanju bonusa dobrodošlice i nemogućnosti da se kontaktira korisnička podrška putem uživo četa, ali to su stvari koje se mogu ispraviti. Naša iskrena preporuka ka Volcano Bet Me!

Preporučene kladionice za igrače iz Srbije
gore