Victory kladionica - Kompletna recenzija i bonusi dobrodošlice

Victory ne prima igrače iz vaše regije! Naš predlog za vas je Maxbet

Nema mnogo igrača iz Srbije koji su upoznati sa brendom Victory RS, a ovo je iz razloga što se radi o relativno novoj kompaniji koja se pojavila na tržištu i koja nudi igračima vrlo solidne opcije kada je sportsko klađenje u pitanju.

Pokaži više

Ako tražite mesto koje je licencirano i gde su igrači zaštićeni od prevara, onda je ovo pravi izbgor za vas. Pročitajte šta vas sve očekuje u Victory kladionica.

Pokaži manje
Victory Sportske Kladionice
Victory Promo
Victory Uživo
Victory
1

  • Lep dizajn i navigacija
  • Veliki broj dodatnih opcija
  • Licencirana i legalna sportska kladionica
  • Licencirani
  • Republike Srbije

  • Opcije depozita:
  • visa
  • mastercard
  • bank-transfer

Fantastičan dizajn i laka navigacija

Iako zaista smatramo da sam izgled stranice nije previše bitan u konačnoj oceni, ali ipak svaki put moramo da se osvrnemo na izgled stranice i na lakoću korišćenja iste u nekoj kladionici. U slučaju Victory online sportske kladionice, radi se o jednom vrlo originalnom i lepom dizajnu u kom preovlađuju tamne nijanse, te je korišćenje stranice vrlo ugodno.

Navigacija po stranici je logična, sve je posloženo na uobičajeni način, pa tako ukoliko ste nekada koristili bilo koju drugu onlajn kladionicu za sportsko klađenje, sasvim sigurno ćete se vrlo lako snaći na stranici Victory kladionica. Sam sajt funkcioniše prilično dobro, bez nekih lagova i zastajkivanja koja se dešavaju na manje kvalitetnim stranicama.

Victory registracija novog naloga

Proces registracije u Victory kladionice

Pre nego se počnete kladiti, potrebno je da registrujete novi nalog, pa se mi uvek trudimo da objasnimo korak po korak kako otvoriti novi račun. U slučaju Victory bet sportske kladionice situacije je više nego dobra. Stoga, krenimo redom da objasnimo kako možete da otvorite novi nalog. Istu bi trebali završiti u svega nekoliko minuta.

Sam proces registracije se odvija u četiri kratka koraka, a kada pritisnete dugme za registraciju, otvara se automatski novi prozor u kome je potrebno ispuniti prvo one najvažnije podatke, a to su email, broj telefona i jedinstveni matični broj građanina, te se odlučiti da li prihvatate uslove i pravila korišćenja, da li želite da primate promotivni materijal i na kraju da li ste politički izloženi.

Kada završite ovaj prvi korak onda dolazi deo gde treba da ispunite svoje ostale personalne podatke, pa kada završite sa ispunjavanjem svih podataka, možete nastaviti sa registraijom koja se završava prilično brzo. Na samom kraju potrebno je izabrati depozitni metod i izvršiti svoju prvu uplatu kako bi mogli da počnete sa klađenjem. Naravno, u nekom momentu je potrebno izvršiti verifikaciju profila kako bi mogli da tražite isplate eventualnih dobitaka.

Victory RS licence za klađenje

Kao što već znate, ukoliko se kladite u sportskoj kladionici onda je potrebno da birate one kladionice koje su legalne i koje su licencirane od strane državnih organa. Na taj način vi sebe štitite i štitite svoje podatke i svoj novac, jer samo legalne kladionice nude mogućnost da budete zaštićeni. Victory online kladionica posluje pod validnom licencom države Srbije.

Država Srbija omogućava igračima sigurnost prilikom igranja, pošto Ministarstvo koje izdaje licence redovno prati rad tih kladionica i periodično traži analizu poslovanja. Dakle, ukoliko imate neki problem sa licenciranom kladionicom imate mogućnost da se obratite državnim organima pa čak i sudovima da vas zaštite od ovih poslodavaca.

Victory bet bonusi i promocije – Prilično loša ponuda bonusa

Gotovo svaka sportska kladionica na tržištu nudi svojim igračima solidne bonuse i promocije, bilo da se radi o bonusu na nove igrače ili promocijama na redovne korisnike, ali u situaciji Victory Srbija situacija nije baš najbolja. Naime, u ovom momentu ne postoji bonus dobrodošlice za nove korisnike, što je prilično čudno.

Victory bonus dobrodošlice

Kao što smo već napisali u prethodnom pasusu bonus dobrodošlice za nove korisnike ne postoji uopšte u ovom momentu. Srećom, mi smo korisnici ove kladionice od samog početka, te znamo da je ranije postojao bonus za nove korisnike, ali trenutno u ponudi nema bonusa. Ovo nam govori da će gotovo sigurno u budućnosti biti nekih bonusa, samo da u ovom momentu menadžment kladionice ima fokus na nekim drugim stvarima.

Koje promocije igači dobijaju u Victory Bet?

Kada pristupite glavnoj stranici kladionice, na gornjem delu možete da vidite deo sa promocijama, pa kada pristupite istom, možete izabrati među nekoliko ponuđenih promocija.

Bonus do 500%

Prva promocija je takva da možete da dobijete povećanje kvote na određeni broj utakmica na tiketu. Da bi aktivirali ovaj bonus, morate da odigrate minimum tri utakmice na tiketu, a što više utakmica budete odigrali povećava se procenat bonusa. Dodatno, potrebno je da svaka utakmica ima kvote od minimum 1.25. Maksimalni iznos uvećanja procenta koji možete dobiti je postavljen na 500%, ukoliko odigrate 40 utakmica na tiketu.

CashOut za igrače sportske kladionice

CashOut je promocija odnosno redovna opcija kojom igrači imaju mogućnost da na svim vrstama aktivnih opklada osim na sistemskim opkladama izvrše raniju isplatu u toku utakmice. Koliki će iznos te isplate biti zaista zavisi od nekoliko stvari. Pre svega od toga kakav je rezultat u tom momentu, te ukoliko vaš tim pobeđuje, možete dobiti gotovo celokupan iznos, ali ako vaš tim gubi, onda ćete dobiti minimalni izno vašeg uloga. Stoga je potrebno pažljivo birati momenat kada ćete tražiti cashout u svakom slučaju.

Victory Winter Cup

Ovo je specijalna promocija koja je dostupna igračima sportske kladionice koji se odnosi na određenu vrstu takmičenja, gde se igrači takmiče između sebe u nekoliko faza i pobednik svake faze dobija lep vaučer sa kojim može da nastavi igru. Pravo učešća na ovim takmičenjima imaju svi igrači koji igraju kombinovane tikete. Iako nisu previše visoke nagrade, smatramo da je ovo takmičenje vrlo interesantno i da ćete se dobro zabaviti.

Opcije za klađenje u Victory RS sportska kladionica

Glavna stvar na koju mnogi igrači obraćaju pažnju je u svakom slučaju izbor opklada koje se mogu postaviti u određenoj sportskoj kladionici. Kakva je situacija sa Victory online sportskom kladionicom, sada ćemo vam objasniti, pošto smo mi bili vrlo zadovoljni sa njihovom ponudom. Nakon što završite sve potrebne korake vezano za registraciju i postavljane depozita, možete da odete do glavne stranice za klađenje i pogledate ponudu.

Sama ponuda igara bi mogla biti malo bolja, posebno zbog toga što konkurencija u ovom segmentu se približava Evropskim brendovima. U ovom momentu, Victory Bet nudi svojim igračima približno oko 200 različitih vrsta opklada, od kojih su najzastupljenije konačan ishod, broj golova, kao i kombinovane opklade. Ono čega nema, su hendikepi, kao i specijalne opklade na igrače koje su prilično popularne među velikim brojm igrača. Na kraju, smatramo da je ponuda u ovom segmentu, solidna sa mogućnošću ka napretku.

Na šta se sve možete kladiti u Victory kladionica?

Ono gde se pokazuje sav sjaj ove kladionice je svakako izbor sportova na koje se možete kladiti. Iskreno nismo očekivali da ćemo pronaći sve te sportove, te smo pažljivo pregledali celokupnu ponudu. Osim onih najpopularnijih sportova kao što su fudbal, košarka, tenis, igrači u Victory Srbija mogu da biraju između otprilike 20 različitih sportova i još toliko marketa za antepost klađenje.

Deo koji nas je posebno oduševio je eSports skecija koja je odlično urađena i podeljena prema određenim igrama, kao što su League of Legends, Dota 2, CS: GO, StarCraft, Rainbow Six i slično. Ovako nešto nećete pronaći ni u najpopularnijim svetskim kladionicama, te zaista moramo da pohvalimo. Esports je postao vrlo popularan u poslednjih nekoliko godina i ima sve veći broj igrača koji preferiraju da se klade na taj način i na taj sport.

Opcije klađenja uživo u kladionici Victory online

Kada se priča o platformama za uživo klađenje, uvek je bitno napomenuti nekoliko bitnih stvari kao što su lakoća korišćenja, kao i sam engine koji pokreće te platforme, iz razloga što je izuzetno bitno imati lep utisak prilikom korišćenja istih. U slučaju Victory kladionice, situacija je prilično dobra. Pre svega sama platforma izgleda fenomenalno dizajnerski urađena što je uvek dobro. Prvi utisak je izuzetno bitan za svakog igrača.

Ponuda sportova i liga na koje se možete kladiti uživo je takođe vrlo izdašna, sa tim da moramo da napomenemo da je izbor opklada koje možete postaviti malo ograničen u odnosu na konkurenciju na tržištu. Ipak, prosečni igrači, tj većina igrača neće primetiti to, pošto sve osnovne opklade postoje u ponudi.

Sama postavka stranice je urađena na klasičan način, podeljena na tri dela pa tako sa leve strane možete da vidite ponudu sportova i utakmica koje su aktuelne, na središnjem delu je vaša odabrana utakmica, dok je sa desne strane rezervisan prostor za bet slip Victory online. Postavljanje opklade je jednostavno i celokupan proces je vrlo simplificiran.

Načini da se vrše uplate i isplate u Victory Srbija

Ovo je segment gde Victory Bet mora da popravi svoje poslovanje. Trenutno, od depozitnih metoda igrači mogu da biraju između platnih kartica, bank transfera, a sve transakcije su zaštićene od strane ALLSECURE servisa.

Iako sve funkcioniše fantastično što se tiče proces uplate, ali i isplate sredstava, moramo da primetimo da konkurencija na tržištu nudi veći broj opcija i da postoji veći broj mogućnosti. Sasvim smo sigurni da će i Victory Srbija u budućnosti poboljšati ovaj segment i da će nuditi igračima veći broj mogućnosti.

Opcije mobilnog klađenja u Victory kladionica

Mobilno klađenje je postalo vrlo popularno u poslednje vreme i sve više igrača preferira da se kladi na taj način. Iz tog razloga sve kladionice su odlučile da ponude svojim igračima određene opcije kada je mobilno klađenje u pitanju. Uglavnom sve kladionice daju mogućnost igranja putem mobilne stranice, a neke čak imaju i svoje posebne aplikacije zam obilno klađenje.

Kod Victory bet Srbija situacija je solidna, iako smatramo da bi mogli da budu bolji. Naime, postoji mobilna verzija stranice koja je fantastična, kako po izgledu, tako i po funkcionialnosti, pa igrači mogu da koriste sve opcije koje imaju i igrači na desktop verziji. Možete se registrovati, postavljati depozite, kladiti se, ali isto tako i kontaktirati korisničku podršku.

Sa druge strane, nemaju svoje aplikacije, kako za igrače Android ili iOS mobilnih aparata, ali se nadamo da će oni to popraviti u dogledno vreme, pošto je imanje aplikacija postalo vrlo bitno. Kada bi imali aplikacije mogli bi da ima damo najviše moguće ocene u sekciji mobilnog igranja, jer mobilna stranica izgleda vrlo profesionalno.

Victory Srbija licence i legalnost za igranje

Na samom početku naše recenzije smo napomenuli da je Victory kladionica legalna i u potpunosti licencirana, što daje veliku sigurnost igračima. Naime, ako se registrujete u nelegalnoj kladionici vi odmah rizikujete da izgubite svoj novac i svoje personalne podatke. Niko vam ne može garantovati sigurnost u nelegalnim kladionicama.

Sa druge strane Victory bet poseduje licencu države Republike Srbije što pokazuje da su oni odlučni da ostanu dugo na tržištu. Država Srbija propisuje pravila kojih se sve kladionice moraju pridržavati vezano za sigurnost i bezbednost, pa tako možete biti mirni kada se govori o legalnosti ove kladionice.

Victory Srbija korisnička podrška – Kvalitet i dostupnost?

Korisnička podrška predstavlja kičmu svake dobre sportske kladionice, pa smo iz tog razloga posebnu paćnju obratili na ovaj sektor u Victory online kladionici. Prva stvar koju moramo da napomenemo je da korisnička podrška nije dostupna 24/7, odnosno tokom celog dana, ali zato kvalitet rada kada su dostupni je na veoma visokom nivou.

Postoji odlična stranica sa FAQ pitanjima, a osim nje korisničku podrušku možete da kontaktirate putem email formulara, telefonskog razgovora ili putem uživo četa. Agenti su vrlo ljubazni i potrudiće se da vam pomognu u svakoj situaciji, te ukoliko dođe do problema naš je predlog da ih obavezno kontaktirate.

Opšte informacije o kladionici Victory kladionica

Sportska kladionica Victory bet je osnovana tek nedavno a u vlasništvu je Victory 247 doo iz Beograda. Kao što smo već nekoliko puta napomenuli radi se o kompletno licenciranoj sportskoj kladionci, koja posluje po zakonima Republike Srbije i koja omogućava igačima iz ove države da se sigurno i legalno klade putem interneta.

Mnogo toga dobrog u jednoj kladionici

Kao zaključak moramo da napomenemo da i pored nekoliko negativnih stvari na koje smo naišli, Victory bet je jedna vrlo kvalitetna sportska kladionica, koja svojim korisnicima nudi veliki broj kvalitetnih opcija za igranje. Osim fantastične stranice koja se nalazi na profesionalnoj platformi, broj sportova je odličan, a izbor opklada vrlo solidan. Ukoliko ubace mobilne aplikacije i korisničku podršku koja je dostupna tokom celog dana, biće ozbiljan konkurent na tržištu.

Preporučene kladionice za igrače iz Srbije
gore