STAR BET sportske kladionice – Registracija i promocije

STAR BET ne prima igrače iz vaše regije! Naš predlog za vas je Maxbet

Ukoliko nikada niste čuli za sportsku kladionicu STAR BET, to i nije čudno i pored činjenice da kompanija postoji skoro dvadeset godina.

Pokaži više

Dugo su bili usko lokalizovani na teritoriji centralne Srbije, ali su pre par godina odlučili da se fokusiraju na onlajn klađenje, te su otvorili sasvim solidnu stranicu preko koje igrači mogu da se klade putem interneta. Nakon naše detaljne recenzije, sasvim smo sigurni da ćete poželeti da se registrujete u STAR BET kladionici i da se kladite kod njih.

Pokaži manje
STAR BET Sportske Kladionice
STAR BET Promo
STAR BET Uživo
STAR BET
1

  • Solidan broj depozitnih metoda
  • Interesantan dizajn stranice
  • Licencirana i legalna sportska kladionica
  • Licencirani
  • Republike Srbije

  • Opcije depozita:
  • visa
  • mastercard
  • bank-transfer

Interesantan dizajn i solidna navigacija na stranici STAR BET

Kada pristupite početnoj stranici STAR BET kladionica dočekaće vas pomalo zastareo dizajn, koji je i pored toga vrlo funkcionalan i prilično lak za korišćenje. Tema stranice je u kombinaciji crvene boje (koja je dominantna) i tamnih tonova, sa dovoljno velikim fontovima, koji doprinose laganom čitanju naslova na sajtu. Naše viđenje dizajna zapravo i nije bitno, ali možemo reći da je prijatnog izgleda, ali pomalo zastarelo.

Sa druge strane preglednost i navigacija po stranici su vrlo jednostavne, te nema brige ukoliko niste iskusan kladioničar. Za svega nekoliko minuta bićete u mogućnosti da u potpunosti koristite sve opcije koje vam STAR BET nudi. Od klađenja pre početka meča, do uživo klađenja i igranja slot igara ili virtuelnih igara. Generalno gledano, sasvim solidan prvi utisak STAR BET stranice.

Kako funkcioniše STAR BET registracija novih korisnika?

Proces registracije u STAR BET

Otvaranje novog naloga ne bi smelo da bude komplikovano, pošto u svetu mnogi operateri idu ka tome da što više čine ovaj proces jednostavnim i kratkim, pošto kockari naprosto ne mogu da dočekaju da se što pre počnu kladiti i igrati kazino igre. STAR BET registracija ide ka tom trendu i celokupan proces nije nimalo težak i trebao bi se završiti za tri do četiri minuta.

Sada ćemo korak po korak objasniti kako funkcioniše otvaranje novog naloga u ovoj kladionici i koliko je zapravo komplikovana STAR BET registracija.

Kada na gornjem delu glavne stranice locirate dugme za registraciju, možete početi sa procesom, pošto se automatski otvara prozor u kome je potrebno upisati personalne podatke. Podtrebno je uneti ime i prezime, jedinstveni matični broj građana (JMBG), adresu stanovanja, broj mobilnog telefona, grad, poštanski broj. Nakon toga potrebno je odabrati unikatno korisničko ime, validnu email adresu i lozinku vašeg naloga.

Nakon što završite ovaj deo, još je potrebno da potvrdite da imate više od 18 godina, kao i da se složite sa uslovima i pravilima poslovanja kladionice STAR BET. Na kraju morate da potvrdite da li ste ili niste funkcioner Republike Srbije, što je prilično standardna procedura u svim Srpskim kladionicama u današnje vreme.

Koje licence za klađenje poseduje STAR BET kladionica

Svaki put ponavljamo da je izrazito bitno uvek se registrovati i igrati u kladionicama koje su legalne. Nelegalne kladionice nisu sigurne i vaši novci nikada ne mogu biti 100% bezbedni na takvim mestima. Osim same legalnosti bitno je pronaći sportske kladionice koje imaju licence za klađenje koje se eizdaju od organa određene države.

U slučaju STAR BET kladionica, igrači mogu biti potpuno mirni. Oni su legalni, ali isto tako i licenicrani, te ispunjavaju one glavne uslove da bi mogli biti preporučeni od strane naše stranice. STAR BET kladionica Srbija poseduje validnu licencu Republike Srbije, koja je odobrena od strane nadležnog ministarstva, koje u istom i proverava i nadgleda rad ove sportske kladionice i kazina.

Iako postoje sportske kladionice koje poseduju nekoliko različitih licenci, kod STAR BET kladionice to nije situacija, ali to nije negativna stvar. To jednostavno pokazuje da je ova kompanija u otpunosti fokusirana na rad sa igračima iz Srbije i da je sprsko tržište primarno za njih.

Koje STAR BET bonuse i promocije možete dobiti ako se registrujete

Znajući kakva je situacija na tržištu, sasvim smo sigurni da postoji veliki broj naših čitalaca koji vole da dobiju dobar bonus i zanimljive STAR BET promocije od svoje omiljene sportske kladionice. Ako i vi spadate u takav tip igrača, onda bez svake sumnje treba da nastavite čitati ovu iskrenu recenziju STAR BET kladionice, pošto je izbor bonusa i promocija vrlo interesantan i kvalitetan.

STAR BET bonus dobrodošlice

Ono što je posebno bitno napomenuti je činjenica da prilikom registracije novi korisnici mogu da biraju koji će bonus uzeti, od dva ponuđena. Ukoliko se odlučite za bonus STAR BET kladionice, onda možete da dobijete bonus kojim se izjednačava visina vaše prve uplate – 100%, do maksimalnog iznosa od 5000 RSD.

Promocije za igrače u STAR BET

Pravo na prvi STAR BET bonus imaju igrači koji se nikada ranije nisu registrovali i koji po prvi put otvore nalog u ovoj sportskoj kladionici. Nakon toga potrebno je uplatiti svoj prvi depozit, a minimalni iznos depozita je postavljen na 500 RSD. Bitno je napomenuti da svaki korisnik može STAR BET bonus iskoristiti samo jednom. Maksimalni iznos koji možete dobiti ovim bonusom je ograničen na 5000 RSD.

Kao i svaki bonus dobrodošlice, tako i ovaj ima određena pravila koja se moraju iskoristiti da bi se taj bonus novac mogao prebaciti na nalog sa koga se mogu skinuti sredstva. Uslovi su da se moraju odigravati tiketi sa minimalno tri para i sa minimalnim koeficijentom od 1.50, a da bi se ispunili uslovi, potrebno je pet puta uplatiti iznos bonusa. Dakle, ukoliko ste uzeli maksimalni bonus od 5000 RSD potrebno je uplatiti tiketa u vrednosti od 25000 RSD.

Sve ove uslove je potrebno ispuniti u roku od deset dana, a ako ne uspete da ih ispunite bonus novac se skida sa vašeg računa.

Vrlo interesantne STAR BET promocije

Nakon što smo uzeli zaista solidan bonus dobrodošlice, nastavili smo da tražimo i da gledamo kakva je ponuda STAR BET promocija u njihovom delu za bonuse i promocije. Pronašli smo solidan broj promocija koje su podeljene između sportske kladionice i kazina. Evo nekoliko najzanimljivijih.

Bonus to 777%

Promocija interesantnog imena koja je zapravo identična sa promocijama koje se mogu naći i u drugim regionalnim kladionicama na tržištu. Ukoliko odigrate četiri ili više parova na tiketu, dobijate mogućnost da vam kladionica STAR BET poveća kvotu u određenom procentu. Što više parova odigrate, to je veći procenat uvećanja kvote, koji ide do neverovatnih 777% ako odigrate 36 ili više parova na tiketu.

Cash Out u svakom momentu

Ako ste odigrali neku utakmicu i želite ranije da naplatite deo svog dobitka, onda svakako možeteda se koristite promocijom pod nazivom Cash Out. Ova opcija je vrlo korisna i u situaciji ukoliko vaša opklada ne ide u željenom smeru i vi želite da sačuvate nešto novca i ne rizikujete kompletni gubitak. Naravno visina cash outa zavisi od situacije na određenoj utakmici u datom trenutku.

Cash Back za promašeni tiket

Poslednja promocija na koju ćemo se osvrnuti je opcija Cash Back. To znači da ukoliko imate tiket sa samo jednom promašenom utakmicom STAR BET kladionica vam daje mogućnost da ostvaerite povrat određenog dela vaše uplate. Ako imate kvotu od 28+ dobijate vrednost svoje uplate, a ako imate kvotu od 998+ možete dobiti 100x od vaše uplate, što je složićemo se fantastično!

Vrste opklada koje možete postaviti u STAR BET kladionici

Sada dolazimo do dela recenzije u kojem ćemo pričati o opcijama za klađenje koje možete dobiti u ovoj kladionici. Kao što smo videli STAR BET promocije i bonusi su odlični i kada iskoristite iste, možete sa tim novcem da počnete da se kladite. Sama ponuda za klađenje u STAR BET kladionici je prilično solidna i spada u sredinu ponude među regionalnim sportskim kladionicama.

Na mečevima fudbalske ponude možete pronaći oko 550-600 različitih opklada svakodnevno što je više nego dobra ponuda. Preovlađuju naravno oni popularni marketi kao što su konačan ishod, 45/90, broj golova i slično, ali je isto moguće pronaći i neke manje popularne kod nas opklade kao što su evropski hendikepi ili posebne opklade po pojedinačnim timovima.

Koji sportovi su u ponudi

Izbor sportova koji su dostupni za klađenje nije impresivan, ali i pored toga možemo reći da nismo bili razočarani. U momentu kada smo pravili ovu recenziju bili smo u mogućnosti da se opkladimo na više nego 10 različitih sportova. Od popularnih sportova imate mogućnost da pronađete fudbal, tenis i košarku, kao i većinu Američkih sportova (NBA, NHL, NFL i MLB). Od onih sportova koji nisu toliko poznati u Srbiji izdvajamo snuker, futsal, ski sportove, kao i esports.

Sveobuhvatno, kada se pogleda celokupna ponuda sportova, možemo reći da je ponuda u samoj sredini kada je uporedimo sa konkurencijom. Postoje kladionice koje nude i preko 30 sportova, ali postoje i kladionice kod kojih je ponuda sportova skromnija neko u STAR BET kladionici.

Opcije klađenja uživo u STAR BET kladionica

Ako preferirate da osim klađenja pre početka meča uživate i povremeno u klađenju uživo, kladionica STAR BET vam pruža mogućnost korišćenja njihove platforme za uživo klađenje. Izgled iste je vrlo profesionalno urađen, te igrači svakako mogu da uživaju u lepom dizajnu i visokoj funkcionalnosti dela stranice rezervisane za uživo klađenje. Sve opcije funkcionišu prilično dobro, nema lagovanja, kao i nepotrebnih zastajkivanja same platforme.

Ponuda sportova i liga je prilično korektna, a ono što je posebno interesantno je sam izgled uživo platforme. Ista u mnogome podseća na strane kladionice, što smo dodaje lepom doživljaju prilikom igranja. Svaka utakmica dolazi sa solidnim brojem opcija za klađenje, a tiket se nalazi sa desne strane ekrana, što je nekkao postao standard u industriji.

Jedino što nam je malo zasmetalo je nemogućnost praćenja uživo utakmica putem prenosa, pošto STAR BET ne nudi tu opciju svojim registrovanim korisnicima. Nadamo se da će u skorije vreme poboljšati i ovo, pa da tako igrači u potpunosti mogu da uživaju u čarima uživo klađenja.

Kako se mogu vršiti depoziti i isplate u STAR BET kladionici

Sada je došlo vreme dapričamo o načiniam na koje možete vršiti svoje uplate i eventualno tražiti isplatu sredstava ako uspete da osvojite neki profit. STAR BET kladionica u ovom delu spada među bolje na regionalnom tržištu iako i dalje smatramo da bi svakako mogli biti bolji. Ako želite da uplatite svoja sredstva u kladioncii STAR BET onda to možete uraditi putem bankarskog transfera, kreditnim i debitnim karticama banaka u Srbiji, zatim servisom iPay, kao i putem kartice paysafecard.

Ono što možemo da navedemo kao manu STAR BET sportske kladionice je svakako nepostojanje određenih popularnih metoda kao što su elektronski novčanici, a nema ni mogućnosti uplate putem virtuelnih valuta, što postaje izrazito popularno među igračima u Evropi.

Mogućnost za STAR BET mobilno klađenje

Ako volite da se kladite svojim mobilnim aparatom i da vam bude omogućeno da se kladite sa svakog mesta koje ima stabilnu internet konekciju, onda će vas obradovati informacija da STAR BET ima mogućnost ovakvog klađenja. Pre svega, moramo napomenuti da možete pristupiti stranici preko pretraživača na vašem mobilnom aparatu, što je vrlo solidna opcija. Mobilna stranica ima identičan izgled kao i osnovna verzija koju možete videti na vašim kućnim računarima i nudi sve opcije koje imaju i korisnici desktop kompjutera.

Osim ove opcije korisnici koji imaju Android mobilne aparate mogu besplatno sa stranice da skinu mobilnu aplikaciju i da istu instaliraju na svoje telefone. Nažalost u momentu pisanja ovog teksta aplikacija za korisnike Apple uređaja i iOS operativnih sistema nije bila dostupna, a nismo uspeli da dođemo do informacije da li će ista biti dostupna u skorijoj budućnosti.

Sveobuhvatno, mi smo više nego zadovoljni ponudom STAR BET kladionica u ovom segmentu, pošto nema mnogo operatera na Balkanu koji imaju obe aplikacije, a svakako postoje kompanije koje još nisu uspele da razviju svoje aplikacije.

Bezbednost i licence STAR BET kladionice

Što se tiče legalnosti same kladionice već smo napomenuli da oni imaju validnu licencu Republike Srbije, kao i da se stranica nalazi na konekciji koja se vodi kao sigurna. To znači da ne bi smelo da bude većih bezbednosnih problema prilikom korišćenja sportske kladionice.

Svi podaci igrača su zaštićeni na posebnim mestima, koji se ne nalaze na serverima kladionice, što predstavlja dodatni sloj zaštite koji bi trebao da pruži sigurnost igračima. Na ovaj način kompanija pravi poseban odnos sa svojim igrčima koji stiču poverenje u brend i više ga posećuju.

Stranica je dostupna samo na jednom jeziku, Srpskom. Ovo se može smatrati manom, ali imajući u vidu da je fokus na tržištu Srbije možemo progledati kroz prste.

Kvalitet korisničke podrške

Svaki igrač koji je ikada igrao u onlajn kladionici zna koliko je bitno imati kvalitetnu korisničku podršku. U slučaju STAR BET kaldionica i kazino situacija je solidna. Istu možete kontaktirati putem emaila, telefona, ali i uživo čet opcije. Ono što je mala mana je činjenica da korisnička podrška nije dostupna 24/7, nego imaju radno vreme (ponedeljak – petak od 9:00 do 22:00, subotom i nedeljom 9:00 do 14:00).

Osim ovih opcija kontaktiranja korisničke podrške možete ih pronaći i na društvenim mrežama, gde su prilično aktivni i gde možete dobiti ponekad odgovor i van radnog vremena.

Opšte informacije o kladionici STAR BET

Sportska kladionica postoji već preko 20 godina i u vlasništvu su RM Company DOO iz Čačka. Pre par godina su odlučili da naprave proboj na onlajn tržište i od tada su dobili solidan broj pratilaca i lojalnih igrača. Posluju pod validnom licencom za klađenje izdatom od strane Ministartsva Republike Srbije i smatraju se vrlo kvalitetnom sportskom kladionicom ali i kazinom.

STAR BET kladionica – Sajt koji morate posetiti u 2024

Na kraju naše recenzije moramo da pohvalimo i da preporučimo ovu sportsku kladionicu. Iako nije na radaru mnogih igrača, pošto nemaju agresivan marketing, radi se o vrlo kvalitetnom operateru, koji svojim igračima ima mnogo toga da ponudi. Tu pre svega mislimo na odlične STAR BET rpomocije, kao i na solidan bonus dobrodošlice, kako za igrače sportske kladionice, tako i za igrače onljan kazina. Mana nema puno, ali svakako smatramo da bi korisnička podrška trebala biti dostupna tokom celog dana.

Preporučene kladionice za igrače iz Srbije
gore