Meridianbet Aplikacija - sveobuhvatni pregled mobilne platforme

Meridianbet ne prima igrače iz vaše regije! Naš predlog za vas je Maxbet

Meridianbet sportska kladionica je ozbiljan internacionalni kladioničarski brend koji je uspeo da se izdigne iznad prosečnosti konkurencije u regionu i da napravi jedan odličan online sajt i vrlo dobru mobilnu aplikaciju za svoje korisnike. Ova kladionica posluje na teritoriji Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, a takođe imaju i internacionalni sajt za sportske kladioničare iz zemalja Evrope.

Pokaži više

Ukoliko niste pročitali našu iskrenu recenziju kompletne Meridianbet sportske kladionice predlažemo vam da je pročitate ovde. Imajući u vidu kvalitet usluge koju ova kompanija pruža svojim korisnicima na sajtu, imali smo vrlo visoke standarde kada smo krenuli da testiramo mobilnu verziju sajta, kao i aplikacije za mobilne telefone.

Pokaži manje
Meridianbet Mobile App
Proveri Meridianbet aplikaciju
Meridianbet
5

 • 500 dinara dobrodošlice
 • Osvoji bonus čak 20%
 • Mi dolazimo do vas!
 • Licencirani
 • Republike Srbije
 • MGA

 • Opcije depozita:
 • visa
 • mastercard
 • skrill
 • neteller

Mobilna verzija pruža identične pogodnosti korisnicima kao i desktop verzija

Iako ova sportska kladionica ima u potpunosti funkcionalne Meridianbet aplikacije za mobilne telefone, uvek je lepo prvo testirati i mobilnu verziju sajta, kako bi bili u mogućnosti da povučemo paralele. Pristup mobilnoj verziji sajta možete učini preko linka: https://meridianbet.rs/sr ali čim vam se stranica učita bićete obavešteni da postoji mobilna aplikacija, te će vam biti ponuđeno da istu skinete i instalirate.

Kladite se na Meridianbet mobilnu aplikaciju

Ukoliko ne želite da uradite to, vi možete nastaviti sa korišćenjem mobilne verzije sajta, koja izgleda vrlo pristojno. Dizajn je odličan, ali je funkcionalnost pomalo čudna, te će vam biti potrebno određeno vreme kako bi se navikli na korišćenje iste.

Sam interfejs je pomalo nepregledan, ali u globalu stranica izgleda bolje od većine domaćih mobilnih verzija desktop sajtova koje smo imali prilike da testiramo. Postoji opcija ulaska u meni i nakon toga možete da birate da li želite da se kladite pre početka utakmice, da li želite klađenje uživo ili pak želite da pristupite online kazinu ovog brenda.

Takođe, putem sajta moguće je vršiti gotovo sve radnje koje su vam omogućene na desktop verziji, dakle moguće je vršiti uplate, isplate, kao i pratiti rezultate ili status vašeg tiketa. Postavljanje opklada je prilično jednostavno, jer kada pritisnete na kvotu koju želite da odigrate ona se automatski smešta u deo pod nazivom tiket, gde kasnije birate ulog i postavljate opkladu.

Android aplikacija Meridianbet-a (download apk)

Kao što smo već napomenuli postoji odlična Meridianbet Android aplikacija koja funkcioniše odlično. Kako bi instalirali ovu aplikaciju potrebno je da na sajtu Meridianbet-a izaberete opciju za Android telefon, da dozvolite aplikaciji da pristupi vašem telefonu i nakon toga sve je automatizovano. Kada instalirate Meridianbet aplikaciju za Android operativni sistem, potrebno je samo da se ulogujete sa svojim postojećim podacima, ili ukoliko još niste registrovani korisnik, onda treba da prođete proces registracije.

Korišćenje aplikacije je prilično jednostavno, iako u mnogome podseća na mobilnu verziju sajta, fontovi su krupniji i nekako je lakša za korišćenje. Aplikacijom možete da radite sve radnje koje su vam dozvoljene i na desktop verziji sajta, tako da nema nikakvih limitirajućih faktora kada je korišćenje iste u pitanju.

Aplikacija Meridianbet dostupna je i korisnicima iOS operativnih sistema

Ovaj kladioničarski brend je mislio i na korisnike Apple uređaja, te postoji i Meridianbet iOS aplikacija koja takođe savršeno funkcioniše. Ovu aplikaciju možete preuzeti na sajtu kladionice ili preko iTunes Stora, kojem je moguće pristupiti iz nekoliko zemalja (Hrvatska, Velika Britanije, Belgija, Kipar i Malta). Meridianbet iOS aplikacija je identična sa Android aplikacijom, te nema potrebe dodatno objašnjavati funkcionalnost iste, ali se na ovom mestu mora pohvaliti kompletno rukovodstvo ove kompanije koja je lider u regionu sa razlogom, jer nema mnogo sportskih kladionica koje su napravile svoje aplikacije za mobilno klađenje, a još manje ima onih koje su to omogućile i korisnicima Android i iOS operativnih sistema.

Bonusi identični kao i u desktop verziji sajta

Dobijte sjajne bonuse na mobilnoj aplikaciji Meridianbet

Iako je ova sportska kladionica za koplje ispred konkurencije u mnogim segmentima, ipak ne postoje aktivni bonusi i promocije koje se daju isključivo korisnicima koji se registruju putem mobilnih uređanja. Svakako, ukoliko ste se prvi put registrovali putem mobilnog uređaja, vi ostvarujete pravo na redovni bonus dobrodošlice, ali nema nekog dodatnog bonusa.

I pored toga, smatramo da je i ovaj jedan bonus dobrodošlice osveženje na tržištu, jer mnoge druge regionalne kompanije ne posvećuju posebnu pažnju ovim bonusima i promocijama, koje su po našem mišljenju vrlo bitne. Smatramo da je samo pitanje dana kada će Meridianbet sportska kladionica uvesti i bonus dobrodošlice za korisnike koji se registruju putem mobilnih aparata, pošto je to još jedina funkcija u kojoj kaskaju za evropskom konkurencijom.

Solidan izbor depozitnih i isplatnih metoda

Svi načini uplate koje se mogu vršiti preko desktop verzije sajta su omogućeni igračima i preko mobilne aplikacije. Dakle, može se uplaćivati i odlaskom u poslovnicu ili poštu, ali i preko Skrill-a, iPay ili mCash servisa, što je zaista za svaku pohvalu. Dakle igrači mogu da se fokusiraju na klađenje i ne moraju da brinu da neće moći da uplate svoja sredstva ili da će morati da idu do poslovnice ukoliko to ne žele. Moramo napomenuti da je ovakav način poslovanja jedan od razloga zašto je Meridianbet kladionica lider u regionu, jer svakim svojim postupkom pokazuju da su spremni na promene i da su željni da prate svetske trendove kada je mobilno klađenje u pitanju.

Kvalitetne aplikacije koje nudi kladionica Meridianbet svojim korisnicima

Recenziju Meridianbet kompanije smo završili u vrlo pozitivnom maniru, te nema nikakvog razloga zašto ni ovu recenziju njihove mobilne aplikacije ne bi završili na isti način. Naime, jedina su kladionica u regionu koja ima aplikacije i za Andorid i iOS korisnike, a na sve to njihove aplikacije su odlične. Za kraj, ukoliko ste fan klađenja putem mobilnih aparata, onda vam svakako preporučujemo da se koliko danas registrujete u Meridianbet sportskoj kladionici i probate njihove aplikacije za mobilno klađenje. Sigurni smo da ćete se zaljubiti u način njihovog poslovanja, kao i u činjenicu das u im korisnici na prvom mestu.

Preporučene kladionice za igrače iz Srbije
gore