Lob sportska kladionica - Kladite se online sa dobrim promocijama

Lob ne prima igrače iz vaše regije! Naš predlog za vas je Maxbet

Kompanija koja upravlja sportskom kladionicom Lob dolazi iz Crne Gore i postoji na tržištu već više od dvadeset godina.

Pokaži više

Za to vreme su uspeli da izgrade sasvim solidnu reputaciju sportske kladionice koja brine o svojim korisnicima i koja u svojoj ponudi ima više nego dobar izbor sportova i marketa za sportsko klađenje. Ukoliko razmišljate da otvorite svoj nalog u Lob kladionici pročitajte našu iskrenu recenziju i vidite šta mi mislimo o njima.

Pokaži manje
Lob Sportske Kladionice
Lob Promo
Lob Uživo
Lob
1

  • Veteran na tržištu
  • Sportska kladionica i kazino u jednom
  • Stranica prevedena na nekoliko jezika
  • Licencirani
  • Republike Crne Gore

  • Opcije depozita:
  • visa
  • mastercard
  • Skrill
  • bank-transfer

Funkcionalan izgled stranice Lob kladionice

Imajući u vidu da se u ovom slučaju radi o sportskoj kladionici koja je na tržištu još od 1999. godine, stranica za sportsko klađenje im izgleda kao da je iz prošlog veka. Sa druge strane, kada se gleda lakoća upravljanja stranicom i funkcionalnost iste, moramo da iznesemo pozitivno mišljenje. Iako mi gotovo nikada nemamo problem sa snalaženjem na stranicama sportskih kladionica, mišljenja smo da je Lob kladionica napravila izrazito funkcionalnu stranicu koja je laka za korišćenje, čak i onim igračima koji nisu često posetioci istih.

Otvorite novi nalog u kladionici Lob

Ukoliko se pitate na koji način možete da otvorite novi nalog u kladionici Lob, odnosno kakav je sam proces registracije, onda je ovaj segment naše recenzije pravo mesto za vas. Samo dugme za registraciju se nalazi nestandardno nisko u desnom uglu, te je potrebno neko vreme kako biste ga locirali. Jednom kada pritisnete isto, otvara se prozor za registraciju, u kome je potrebno da ispunite svoje lične podatke (koji su standardni za svaku sportsku kladionicu) i nakon toga da izvršite aktivaciju i verifikaciju naloga. Evo kako da se registrujete korak po korak.

Kada se otvori prozor za registraciju, u istom je potrebno ispuniti sledeće podatke: ime i prezime, pola, datum rođenja, grad, ulica i broj, poštanski broj, država, broj pasoša, broj lične karte, broj telefona, email i željena lozinka. Osim toga potrebno je odlučiti da li želite da primate promotivni materijal od kompanije bilo putem SMSa ili email-a.

Kada završite ispunjavanje ovih podataka očekujte povratni email sa aktivacionim linkom od strane kladionice, i time se zapravo završava kompletan proces registacije. Ako ste pažljivo pratili sam proces, onda ste uvideli da je i sama verifikacija inkorporirana u isti, pošto šaljete broj pasoša i lične karte i time duplo prikazujete da ste vi zapravo osoba za koju se iskazujete.

Lob kladionica je licencirana u potpunosti i legalna za klađenje

U svakoj našoj recenziji mi napominjemo koliko je bitno kladiti se na mestima koja su legalna i koja imaju licencu nekog tela koje garantuje da će igračima biti isplaćeni dobici. U slučaju Lob kladionice ista poseduje validnu licencu Republike Crne Gore, ali imajući u vidu da je sportsko klađenje prilično liberalno u ovoj državi i igrači iz drugih država mogu da se registruju.

Sama licenca Crne Gore ne spada u poznatije licence, ali i pored toga mi pozdravljamo činjenicu da je Lob u potpunosti licenciran od regulatornog tela svoje matične države, što je i očekivano od kladionice koja na tržištu postoji više od 25 godina. Osim same licence na stranici nismo pronašli nikakve poveznice koje bi ukazivale da ova kladionica sarađuje sa nezavisnim kompanijama koje proveravaju rad i fer odnos prema igračima što možemo smatrati malim minusom.

Veliki broj promocija i prilično skroman bonus dobrodošlice

Mnogo promocija u Lob kladionicama

Iskreno, bilo nam je potrebno nekoliko minuta da bismo pronašli da li Lob kladionica daje igračima neki bonus dobrodošlice, pošto na promo stranici postoji veliki broj aktuelnih promocija, a bonus za pridošlice nije posebno podvučen niti istaknut.

Naime, svaki novi korisnik kladionice Lob koji uplati više od 10 eura za prvi depozi, dobija od kompanije bonus u visini od 10 eura. Ovaj bonus ima samo jedno pravilo, a to je da postaje aktivan nakon što igrač odigra tikete sa svojim novcem u visini od 10 eura. Kao što možete videti, skroman bonus, ali uslovi iskorišćavanja vrlo izvodljivi.

Ogroman izbor Lob promocija

Iako smo bili malo razočarani ponudom u segmentu bonusa dobrodošlice, segment promocija nam je bio više nego zanimljiv, pošto kladionica Lob u svakom momentu ima preko deset aktivnih promocija. Evo nekih zak oje smatramo da su vrlo interesantne:

Bonus Tip

Interesantna promocija koja se ogleda u tome što igrači na određenim fudbalskim mečevima od strane Lob kladionice dobijaju povećanje kvote. Uslov da bi aktivirali ovu promociju je da izaberete jednu utakmicu iz ponude od tri utakmcie tog dana i da opklada na koju želite postaviti svoj novac ne bude manja od 1.25.

Free Bet BOMBA

Još jedna interesantna promocija, koja je više kao nagradna igra, ili turnir. Naime, igrač koji pogodi najveću kvotu na tikletu sa jednim promašenim parom u toku određenog vremenskog perioda može da osvoji čak do 100 eura Free Bet bonusa. Ali to nije sve. Lob kladionica nagrađuje na samo najboljeg nego najbolja četiri, sa tom razlikom da je prva nagrada 100 eura, druga 50 eura, treća 30 eura i četvrta 10 eura.

Bet Builder

Poslednja promocija na koju ćemo se osvrnuti je opcija Bet Builder, koja je poslednjih godina postala neverovatno popularna među igračima sportskih kladionica u svetu. Naime, Lob kladionca vam daje mogućnost da kombinujete opklade na jednoj utakmici, onako kako vama odgovara. Tako da možete igrati na jednom tiketu i konačan ishod i broj golova, ali i tačan rezultat, strelca gola i još nekoliko opklada.

Na šta se sve može kladiti u Lob kladionici

Kada govorimo o opcijama za klađenje koje možete da koristite u kladionici Lob, one su više nego dobre. Zapravo, nema mnogo regionalnih kladionica koje imaju ovako lepu ponudu igara, pa u svakom slučaju smatramo da Lob kladionica može dobiti vrlo visoke ocene u ovom delu recenzije. Tako ako otvorite bilo koju fudbalsku utakmicu koja je u ponudi, možete očekivati preko 600 različitih pojedinačnih opklada.

Svakako moramo da pohvalimo ponudu opklada koje se mogu postaviti u Lob kladionici, a igrači mogu da biraju između konačnog ishoda, broj golova, ali i nekih manje popularnih tipova opklada, kao što su koji tim će postići određeni broj pogodaka, te da li će biti paran ili ne paran broj golova i slično. Postoji i opcija kombinovanja opklada, o kojoj smo pričali u prethodnom delu recenzije, ali nažalost ne postoji mogućnost igranja Azijskog hendikepa, što smatramo nedostatkom svih brendova koji posluju na tržištu Balkana.

Broj sportova za klađenje koje igrači mogu da pronađu

Kada se govori o izboru sportova na koje se igrači mogu kladiti u ovoj kladionici, izbor je niti sjajan niti očajan, nego nekako se uklapa u zlatnu sredinu. U trenutku pisanja ove recenzije, moglo se opkladiti na 16 različitih sportova i još nekoliko kategorija koje spadaju pod specijal za određene sportove (broj golova u određenim ligama).

Osim onih sportova koji postoje u svim svetskim kladionicama i koji donose najveži profit, kao što su fudbal, košarka i tenis, možete se kladiti i na rukomet, hokej, stoni tenis, ali i na MMA i esports, što je zasita pohvalno, jer smo radili recenzije operatera sa ovog podnevlja koji nemaju te zaista intersantne sportove u svojoj ponudi. Generalno, solidan izbor sportova, kome će samo oni baš selektivni igrači imati šta da zamere.

Kako se kladiti uživo u Lob kladionici

Kladionica Lob svojim igračima nudi mogućnost da se klade i uživo i to čini preko jedne prosečne platforme za uživo klađenje. Sam izgled, kao i sama stranica nije impresivan, ali se prilično lako koristi, i igrači ne bi trebali imati većih problema da se snađu od prvog minuta. Ono što je pohvalno je činjenica da je platforma responzivna i da nema prevelikih odgađanja prilikom zadavanja komandi.

Ono što nam se nikako nije svidelo je broj ponuđenih utakmica, kao i makreta za klađenje, koji je jednostavno prilično skroman. Na svakoj utakmici igrači mogu da biraju između otprilike 20-tak različitih opklada, što je po našem mišljenu ispod svakog proseka za kvalitetnu sportsku kladionicu.

Takođe, ne postoji opcija gledanja uživo prenosa, nego je svaka utakmica obskrbljena sa ne previše detaljnom statistikom, što nikako neće zadovoljiti igrače koji preferiraju klađenje uživo. Smatramo da ovde ima dosta prostora za napredak, i da bi Lob kladionica svakako morala da unapredi svoju sekciju uživo klađenja.

Lob kladionica – Platne metode

Sam proces vršenja depozita i traženja isplata nije nimalo kompikovan u ovoj Crnogorskoj kladionici, ali ono što moramo da primetimo je prilično slaba ponuda platnih metoda. Naime, kladionica za uplate prima platne kartice (Mastercard i Maestro), bank transfer, Skrill, servis mPay, kao i mogućnost uplate u poslovnicama lično.

Iako je vrlo pohvalno to što postoji mogućnost uplate preko elektronskog novčanika Skrill, smatramo da su ostale platne metode nedovoljne da bi se bilo konkurentan na tržištu i da je potrebno poraditi na kvalitetu u ovom bankarskom segmentu. Isplate su moguće preko na tekući račun u banci, lično ili putem Skrill elektronskog novčanika. Skrillom je najbrže, a za ostale isplatne metode je potrebno sačekati nekoliko dana.

Da li je moguće kladiti se preko mobilnih aparata u Lob kladionici?

Što se tiče opcija igranja putem mobilnih aparata kao što su mobilni telefoni i tableti, Lob kladionica je omogućila svojim igračima nekoliko opcija. Pre svega postoji sasvim solidna mobilna verzija stranice, koja izgleda i ponaša se identično kao i originalna verzija sajta. Osim nje postoji i mobilna aplikacija za one igrače koji preferiraju da igraju u personalizovanom okruženju.

Odmah kada pristupite mobilnoj verziji stranice sa svojim mobilnim aparatom kladionica vas obaveštava o postojanju Lob aplikacije i daje vam opciju da istu apsolutno besplatno instalirate na svoj mobilni aparat. Korišćenje iste je vrlo prijatno, nema neželjenih problema i slobodno možemo reći da predstavlja pravo zadovoljstvo.

Generalno prijatno smo bili iznenađeni kvalitetom i opcijama za mobilno klađenje koje Lob kladionica nudi svojim korisnicima, te nemamo ništa što možemo zameriti ovde.

Sigurnost i zaštita igrača u Lob kladionici

Napomenuli smo tokom naše recenzije da Lob kladionica posluje pod licencom države Crne Gore, što jasno implicira da se radi o legalnoj kladionici, koja brine o svojim korisnicima. Činjenica da nemaju neku poznatiju licencu ne umanjuje kvalitet, osim što pokazuje da još nisu spremni da izađu na internacionalno tržište. Osim legalnosti i licence, sama stranica je dovoljno zaštićena sigurnom konekcijom, kao i SSL enkripcijom kojom se štite podaci korisnika, kao i detalji finansijskih transakcija koje se obavljaju na stranici.

Stranica je dostupna na nekoliko svetskih jezika, pre svega na Crnogorskom, zatim na Italijanskom, Engleskom i Albanskom.

Ako dođe do problema, korisnička podrška je tu za vas

Važnost korisničke podrške u svakoj sportskoj kladionici je ogromna, jer ista pruža sigurnost igračima da će neko moći da im pomogne u situacijama kada se nađu u problemu. Na primeru Lob kladionice smo se uverili da je njihova korisnička podrška u granicama standarda, iako nemaju uživo čet opciju što može biti problematično.

Ipak i pored toga kada uđete udeo za korisničku podršku videćete da imate dovoljan broj opcija koje mogu da zamene uživo ćaskanje, kao što su podrška preko društvenih mreža i Viber čet opcija. Iz našeg iskustva možemo reći da Lob kladionica ima profesionalni tim korisničke podrške, sa ljubaznim operaterima koji reaguju prilično brzo i imaju dovoljno znanja.

Opšte informacije o kladionici Lob

Ova sportska kladionica je veteran na tržištu, jer postoje preko 25 godina. Osnovani su sada već davne 1999. godine, a u vlasništvu su Lob Company d.o.o. Na tržište online kladionica su izašli 2014. godine i od tada sporo ali detaljno idu u napred, svake godine poboljšavajući kvalitet svojih usluga.

Lob Kladionica – Solidna opcija za igrače svih tipova

Kada se podvuče crta na ovoj recenziji možemo reći da nas Lob kladionica nije razočaravajući. Radi se o kvalitetnoj i respektabilnoj sportskoj kladionici koja posluje već duži niz godina i koja ima određeni broj lojalnih igrača. Prostora ya napredak svakako ima, te se mi nadamo da ćemo isti videti u skorije vreme.

Preporučene kladionice za igrače iz Srbije
gore