Admiral kladionica - Naša iskrena preporuka iz Srbije

Admiral ne prima igrače iz vaše regije! Naš predlog za vas je Maxbet

Iako vremenski ne postoji dugo, AdmiralBet je za kratko vreme postala sinonim za kvalitet kada se govori o sportskim kladionicama koje mogu da koriste igrači iz Srbije.

Pokaži više

Pročitajte našu detaljnu recenziju ove kladionice i informišite se o svim prednostima i manama igran ja u Admiral kladionici i onlajn kazinu. Za vas smo spremili veliki broj bitnih informacija, od bonusa dobrodošlice, preko depozitnih metoda koje možete koristiti u Admiral bet-u.

Pokaži manje
Admiral Sportske Kladionice
Admiral Promo
Admiral Uživo
Admiral
1

  • Na istoj stranici i kladionica i kazino
  • Laka navigacija kroz sajt
  • Veliki broj sportova u ponudi za klađenje
  • Licencirani
  • Republike Srbije

  • Opcije depozita:
  • visa
  • mastercard
  • bank-transfer

Spoj modernog i tradicionalnog na stranici Admiral kladionice

Na prvi pogled nam se učinilo da je kladionica Admiral u rangu onih stranica koje gaje tradicionalni i pomalo zastareo model poslovanja, pošto početna strana izgleda pomalo čudno. Ipak, nakon samo nekoliko minuta korišćenja smo uvideli da se radi zapravo o odličnom spoju tradicionalnog i modernog, te da nam se zapravo veoma sviđa ovakav koncept.

Korišćenje opcija koje su dostupne igračima na stranici je veoma jednostavno, te se za samo nekoliko minuta možete u potpunosti navići na sve bitnije funkcije. Ovo se odnosi čak i na one igrače koji nemaju previše iskustva u korišćenju stranica za sportsko klađenje, pošto AdmiralBet stranica izgleda kao da je prilagođena baš tim manje iskusnim igračima.

Kako otvoriti novi nalog u Admiral Bet kladionici?

Proces registracije u Admiral kladionice

Postoje čitaoci koji jednostavno ne mogu da dočekaju kraj neke recenzije, te odmah žele da otvaraju novi nalog u kladionici. Upravo zbog tih naših čitalaca, mi uvek pokušavamo da na samom početku objasnimo kako teče procedura otvaranja novog naloga i koliko je lako registrovati se negde. U desnem gornjem kutu se nalaze opcije za admiral logovanje, kao i samu registraciju, te nakon što pritisnete dugme, automatski se otvara prozor za kreiranje novog naloga. U narednom paragrafu ćemo vam korak po korak objasniti celokupan proces.

Celokupna registracija se odvija u jednom koraku i tu je potrebno ispuniti personalne podatke kao što su ime i prezime, email, korisničko ime, lozinka, jedinstveni matični broj, datum rođenja i sve one ostale već poznate podatke. Pre nego što kliknete na dugme registruj me, još je potrebno da potvrdite da se slažete sa uslovima korišćenja stranice, kao i da odaberete da li želite da primate promotivni materijal od AdmiralBet kladionice i kazina.

Nakon što završite ovaj korak treba da sačekate aktivacioni email koji vam šalje kladionica u kome se nalazi link za aktivaciju profila. U nekom momentu će biti potrebno i izvršiti verifikaciju naloga, a to se može uraditi najkasnije prilikom traženja prve isplate.

Licence koje poseduje Admiral kladionica

Čak i pre registracije je izuzetno bitno proveriti da li određena sportska kladionica poseduje svu potrebnu pravnu dokumentaciju, koja garantuje igračima da igraju u legalnim i bezbednim uslovima. U slučaju Admiral kladionice situacija je kristalno jasna. Oni poseduju validnu licencu za igre na sreću koju je izdalo Ministarstvo Republike Srbije, što znači da je Admiral legalna i validna sportska kladionica koja može da nudi onlajn klađenje svojim igračima.

Posedovanje samo jedne licence nije ništa loše, već pokazuje da je brend maksimalno fokusiran na tržište Srbije, gde žali da se pozicionira dobro i da može da se fokusira na igrače iz ove države. Naravno postoje sportske kladionice i onlajn kazina koja imaju više licenci, ali u ovom konkretnom slučaju smatramo da je Admiral uradio dobar posao.

Širok izbor promocija i odličan AdmiralBet bonus dobrodošlice

Postoji veliki broj kladioničara u Srbiji koji naprosto obožavaju da dobijaju kvalitetne bonuse i raznolike promocije od svoje kladionice. Kompanije koje posluju u Srbiji su na vreme shvatili prednosti davanja dobrog bonusa i sada gotovo svaki brend nudi vrlo primamljive bonuse dobrodošlice. Tako i Admiral kladionice svakom novom korisniku nude jedan odličan bonus paket.

Kada se odlučite napraviti novi nalog u AdmiralBet kladionici možete računati na odličan bonus za nove korisnike. Ovaj bonus se ogleda u besplatnim opkladama u sportskoj kladionici kao i bonusu za igrače kazina. Svaki novi korisnik dobija 100% bonusa na depozit u vidu besplatnih opklada, dok korisnici kazina dobijaju 100% bonusa u visini svog prvog depozita.

Maksimalni iznos koji se može dobiti je određen na 20000 dinara, kako u sportskoj kladionici, tako i u kazinu, a da bi mogli da iskoristite sve uslove ovog bonusa morate da igrate tikete sa minimalno četiri utakmice sa minimalnim kvotama od 1.45 na svakoj utakmici. Ono što je bitno napomenuti je da sistemski tiketi ne ulaze u mogućnost odigravanja, te možete igrati samo kombo tikete.

Admiral promocije - Ogroman izbor

Kada se govori o promocijama koje se mogu dobiti u Admiral kladionici, možemo da vas obavestimo da smo bili prilično zadovoljni onim što smo videli. Naime, u vreme kada se ova recenzija AdmiralBet nastala, kladionica je nudila nekoliko prilično interesantnih promocija. Sada ćemo vam opisati nekoliko najzanimljivijih.

AdmiralBet Cashout

Iako je cashout prilično rasprostranjena pojava u internacionalnim kladionicama, u regionu je postala popularna tek u poslednjih nekoliko godina. Ipak, lepo je videti da Admiral bet svojim korisnicima nudi mogućnost da u svakom momentu iskoriste cashout opciju, bila na svojim pre-game ili in-play opkladama. Na taj način vam pružaju mogućnost da izbegnete totalni sunovrat, ili da pak uzmete nešto nižu ali sigurnu zaradu.

Tiket – Bonus Kvota

Ova promocija je postala standard među kladionicama u Srbiji, te je nećemo posebno predstavljati. Naime, radi se o povećanju kvota u odnosu na broj selekcija koje odigrate na svom tiketu. U Admiral kladionice postoji ponuda utakmica iz ponude koje imaju bonus kvotu, a jedino što morate da ispunite je da svaka selekcija mora biti veća od 1.20.

Admiral Cash Back

Ukoliko ste odigrali tiket i promašili samo jednu utakmicu na njemu, ukoliko taj tiket ima minimalno četiri para, imate pravo na cash back novčani povraćaj. U zavisnosti od koeficijenta koji ste odigrali možete dobiti od povrata uloga, pa do 100 od vaše uplate, mada za maksimalni povrat morate imati neverovatni koeficijent 988+.

Izbor marketa za klađenje u AdmiralBet

Svaki igrač koji bira novu kladionicu obično posle bonusa i promocija odmah gleda kakva je ponuda opklada koje se mogu postaviti u određenoj kladionici. U slučaju Admiral kladionice situacija je osrednja, čak i u odnosu na druge regionalne sportske kladionice. Naime, ukoliko preferirate da se kladite na fudbal, u najvećim ligama izbor koeficijenata i igara je između 300 i 350. Ako pogledamo ponudu nekih konkurenata možemo videti da isti imaju u ovom segmentu i preko 1000 opklada u Top ligama.

Ipak, možete postavljati opklade na sve najpoznatije i najpopularnije markete, kao što su konačan ishod, broj golova i slično.

Imajući u vidu da se radi o regionalnom operateru, smatramo da je ponuda ok, ali ipak bi voleli da je ponuda malo šira pogotovo u segmentu hendikepa, kao i marketima koji se odnose na strelce golova i žute i crvene kartone. Takođe, u drugim sportovima je ponuda još slabija, te se iskreno nadamo da će se popraviti u budućnosti.

Na koje se sve sportove možete kladiti?

Iako smo pomalo bili razočarani ponudom opklada u AdmiralBet, sa druge strane kada smo pogledali ponudu sportova na koje se možete kladiti, bili smo više nego impresionirani. Tada kada smo pisali recenziju u ponudi Admiral bet je bilo ni više ni manje nego 27 sportova. Ok, očekivali smo da postoje oni najpoznatiji kao što su fudbal, košarka, tenis i hokej, ali da postoje bandi, floorball, kuglanje i biciklizam, zaista nismo očekivali.

Šalu na stranu, ukoliko preferirate da se kladite na neke manje popularne sportove, budite sigurni da će ih kladionica Admiral bet imati u ponudi. Ono što mi volimo da vidimo je ponuda MMA borbi, kao i sasvim solidna ponuda u esports sekciji, koja je doduše tek u povoju. Sve u svemu ovaj segment je dosta popravio naše raspoloženje i sa nestrpljenjem smo prešli na sekciju za klađenje uživo.

Platforma za klađenje uživo Admiral kladionice

U poslednje vreme klađenje je postalo veoma popularno kako u svetu, tako i kod nas, pa gotovo sve svetske, ali i regionalne kladionice nude svojim korisnicima platforme za uživo klađenje. Što se ponude AdmiralBet tiče, bili smo više nego zadovoljni od momenta kada smo pristupili delu za uživo klađenje. Naime, platforma izgleda spartanski, ali funkcionalno, što se odmah može primetiti čak i ako niste previše iskusni u uživo klađenju.

Naravno, ista nije savršena. Ako tražite savršenu platformu, onda morate da je potražite među inostranim operaterima. Regionalni operateri su još uvek nekoliko godina u zaostatku. Vreme reakcije platforme je pomalo tromo, a ne postoji ni mogućnost gledanja uživo utakmica. Ipak, svaka utakmica ima detaljnu statistiku, pa samim tim možete da pratite svoju omiljenu utakmicu u donekle normalnom režimu.

Bez ikakve sumnje u ovom segmentu ima dosta prostora za napredak, ali svakako ohrabruje solidna ponuda utakmica, kao i dobar broj opcija na platformi za uživo klađenje kladionice Admiral bet, te joj mi dajemo prelaznu ocenu.

Kako se mogu vršiti uplate i isplate?

Ukoliko redovno čitate naše iskrene recenzije, onda znate da sada dolazi onaj deo gde nemamo mnogo toga da pohvalimo, jer depozitne i isplatne metode nisu jača strana domaćih sportskih kladionica. Ako uporedimo iste sa inostranom ponudom, onda vidimo da strane kladionice nude 900% više platnih metoda, a da se domaći igrači moraju zadovoljavati sa tek nekoliko naprednih metoda.

Admiral kladionice se ne razlikuju od drugih kompanija u ovoj industriji u Srbiji i svojim igračima nude limitirane opcije kada su platne metode u pitanju. Možete da svoje uplate vršite u lokalnim šopovima lično, zatim putem platnih kartica (ruku na srce sve platne kartice koje možete koristiti u Srbiji se primaju), kao i putem servisa CorvusPay.

Kao što možete videti, ne postoji opcija korišćenja elektronskih novčanika Skrill, NETELLER, PayPal, niti pre paid kartice paysafecard, što bi svakako bilo poželjno. Ipak, imajući u vidu da je standard srpskih kladionica takav, kakav je, nećemo mnogo zamerati u ovom segmentu.

Koje su opcije mobilnog klađenju u AdmiralBet?

Bez sumnje među velikim brojem naših čitalaca postoje oni koji naprosto ne mogu da zamisle klađenje koje nije moguće bez mobilnog uređaja. Naprosto mobilno klađenje je postalo veoma popularno, i prema nekim statistikama mnogo veći broj igrača dolazi sa mobilnih aparata, nego preko desktop uređaja.

U Admiral kladionici igrači imaju nekoliko mogućnosti kada je mobilno igranje u pitanju. Prvo postoji opcija pristupa stranici putem mobilne verzije stranice, na koju idete preko svog mobilnog pretraživača. Potrebno je jednostavno uneti URL i pretraživač će vas odvesti ka stranici Admiral kladionice. Druga opcija je korišćenje mobilne aplikacije, ali u ovom momentu ta opcija je dostupna samo igračima koji koriste uređaje sa Android operativnim sistemom. iOS aplikacija ne postoji, što je isto nekako simptomatično za regionalne operatere. Koji su razlozi za to, mi nismo sigurni, ali smatramo da bi i korisnici Apple uređaja trebali imati mogućnost mobilnog igranja.

Bez obzira na sve ove sitne nedostatke, iskustvo mobilnog igranja u Admiral bet je više nego zadovoljavajuće i ukoliko ste i vi fan igranja preko mobilnog, svakako bi trebali probati bilo mobilnu verziju stranice, bilo Android aplikaciju.

Mere bezbednosti u Admiral kladionici

Tokom ove recenzije smo već pomenuli licencu pod kojom posluje ova sportska kladionica, što odmah implicira da se radi o legalnoj kladionici za igrače iz Srbije. Ovo kažemo jer u Srbiji ne postoji mogućnost da neka kladionica legalno posluje ukoliko nema licencu Republike Srbije, odnosno Ministarstva za igre na sreću.

Osim licence, Admiral se može pohvaliti vrlo solidnim merama zaštite svojih igrača, pošto se stranica nalazi na konekciji koja je sigurna i osim toga sami igrači su zaštićeni sa nekoliko slojeva zaštitnih slojeva.

Tu pre svega mislimo na takozvanu SSL zaštitu koju koriste sve sportske kladionice i koje na taj način štite podatke svojih igrača.

Sasvim korektna korisnička podrška u Admiral bet-u

Ukoliko dođe do nekih nedoumica ili problema tokom korišćenja sportske kladionice Admiral, igrači uvek mogu da se obrate ljubaznoj, i efikasnoj korisničkoj podršci. Agente korisničke podrške možete kontaktirati putem email formulara, telefonskim putem ili putem uživo ćaskanja, sa tim da moramo napomenuti da ova usluga nije dostupna igračima tokom celog dana, nego u terminu od 09,00 to 23,00.

Ako vam se desi van radnog vremena da imate problem, možete probati da ih kontaktirate putem društvenih mreža, ali svakako ne možemo da garantujemo da će se neko odazvati na vaša pitanja. Ovo radno vreme agenata korisničke podrške se može uzeti kao mali nedostatak, pošto konkurencija u regionu ide ka tome da agenti budu dostupni tokom celog dana.

Opšte informacije o kladionici AdmiralBet

Admiral kladionica je od 2015. godine postala deo NOVOMATIC grupacije, što je svakako velika stvar i ozbiljna referenca. Ipak, ovo je bolje za igrače kazino igara, pošto je NOVOMATIC poznatiji u kazino krugovima. Kladionicom upravlja u Srbiji kompanija ZBET.RS. Kladionica poseduje licencu za igre na sreću izdatu od strane Ministarstva za igre na sreću Republike Srbije.

Solidan izbor za sve tipove kladioničara

Na kraju ove recenzije nam ostaje da damo svoj konačan sud. Po našem skromnom mišljenju kladionica Admiral je jedna vrlo kvalitetna sportska kladionica i onlajn kazino, koja svojim članovima ima zaista mnogo toga dobroga da ponudi. Svakako, na svetu ne postoji savršena sportska kladionica, pa tako i AdmiralBet ima svoje nedostatke, ali prednosti ima više i utisak celokupnog rada ovog brenda je više nego dobar.

Naša iskrena preporuka ide ka kompaniji Admiral kladionice, te ukoliko tražite legalnu i kvalitetnu sportsku kladionicu za igrače iz Srbije, svakako pogledajte ponudu u Admiralu.

Preporučene kladionice za igrače iz Srbije
gore